Politica locală

30 octombrie 2016

Scrisoarea a 2-a

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 20:16

vucea2

65 Comments

 1. Sincer, toată stima! Asta înseamnă să ai sânge în instalație. Bravo! Asa se face domnule Vasile Marian , nu cu povesti!

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 20:32

 2. Da data asta scrisoarea e scrisă de Carlescu.

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 21:08

 3. Colgiule, atât poți sa scoți din tine? Ca este scris de Carlescu ? Poate sa scrie și Papa mai băiatule, atât timp cât este semnat, acest domn are ce voi nu veți acea niciodată și anume oua ! Ce începi sa transpiri, sa te ia cu tremurat? Stați liniștiți va vine rândul. Vedeți sa nu va dă-ți în gat prea tare….

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 21:22

 4. Toata stima pentru dvs. domnule Vucea, om adevarat, prin actiunea dumneavoastra salvati aceasta biata Mangalia , fiti eroul nostru, mergeti pana la capat.Nu ii mai suportam pe smecherii interlopi.Suntem sub ocupatie interlopa,scapati-ne de ei,Dumnezeu sa fie cu dumneavoastra!

  Comentariu by dana — 30 octombrie 2016 @ 21:38

 5. Dana ești neinformata.Nenea Vucea își bea zilnic cafeaua dimineața si berea dupa amiaza in compania mega interlopului Raim.Si nu de ieri alaltăieri.

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 22:06

 6. Raim e inchs parca. Si asta cu mega interlop e deplasata. Orice cioara intr-un BMW e megastar pentru tine

  Comentariu by unul — 30 octombrie 2016 @ 22:30

 7. Tipul nu face fata la o dictare. E analfabet indiferent cat ajutor a primit. E milițian.

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 22:39

 8. Asa Colgiule, atac la persoana. Nu înțelegeți mai leprelor ca din ce atacați mai mult acest om din aia îl faceți un erou. Este un om care are curajul ( nu știți voi cei aia- curaj) sa va înfrunte. Sa va dea în vileag hoțiile. Pentru ca nu aveți argumente contra, atunci spuneți ca e …..Rusinica! Vucea toată stima!

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 22:51

 9. Ca sa vezi! E directorul executiv al Politiei Locale si habar nu are ce articol din NCP reglementează „omisiunea sesizarii”, formularea corecta a infractiunii! Omisiunea sesizarii o gasesti la art. 267.

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 22:59

 10. Bai nebunilor v-ați tâmpit?Cum pana mea sa îl faci erou pe Vucea?Veniti de întrebați agenții economici ce si cât i s-a dat,vedeți terasa din parcare de la port cu mici si bere ce autorizație NU avea.Stie ca e pe făraș si de aici si reacțiile unui om încolțit.Cand ai bătut palma cu Iorgus nu ai cum sa crezi ca te mai întorci in echipa celui pe care l-ai trădat.Parerea mea.

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 23:12

 11. Scrie Colgiule, scrie ! De asta îți dă RC din bani publici mii de euro. Sa scrii! https://youtu.be/TYQMN0aHwgs

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 23:22

 12. Asta pare a fi consilierul prieten cu Danilet chiar daca vrea sa para ca sunt doi.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 octombrie 2016 @ 23:33

 13. Daca Vucea’juns sa faca-n blog la Visa propaganda Dacă tu ştiai problema astei vieţi cu care lupt,
  Ai vedea că am cuvinte pana chiar să o fi rupt,
  Căci întreb, la ce-am începe să-ncercăm în luptă dreaptă
  A turna în formă nouă limba veche şi-nţeleaptă?
  Acea tainică simţire, care doarme-n a ta harfă,
  În cuplete de teatru s-o desfaci ca pe o marfă,
  Când cu sete cauţi forma ce să poată să te-ncapă,
  Să le scrii, cum cere lumea, vro istorie pe apă? Si dezgustul meu din suflet să-l împac prin a mea minte. –
  Dragul meu, cărarea asta s-a bătut de mai nainte; Azi, când patimilor proprii muritorii toţi sunt robi,
  Gloria-i închipuirea ce o mie de neghiobi
  Idolului lor închină, numind mare pe-un pitic
  Ce-o beşică e de spumă într-un secol de nimic….SCRISOAREA a II -EMINESCOVUCEA !

  Comentariu by I.S — 30 octombrie 2016 @ 23:48

 14. Cat despre cei cu relații la DNA si alte instituții, sa ia in calcul ca oricând pot sa dea de un altul cu mușchi mai mari.

  Doar vinovații riscă în meciul ăsta.

  Comentariu by Mentalistul — 31 octombrie 2016 @ 0:20

 15. Sa nu uitam totuși ca mâine este programata o ședință de consiliu. Poate nu ar strica și prezenta publicului. Poate domnul Vasile Marian și alții care pot sa meargă. Sa aflam online care sunt consilierii care vor vota jaful lui RC!

  Comentariu by Anonimus — 31 octombrie 2016 @ 0:32

 16. Pt9.
  Scuze, a fost o scapare a mea cu 263 si 267.Plingerea te asigur ca am facut-o cu cu 267.Nu stiu ce greseala a facut Directorul executiv adjunct ca a confundat 267 cu 263 pentru ca nu este procuror.Daca era procuror sau judecator , intradevar era o greseala impardonabila,dar in calitatea mea exista scuze si datorita obligatiilor prevazute de legea 155/2010.

  Comentariu by Vucea Dan — 31 octombrie 2016 @ 0:34

 17. Pt. 7
  Daca nu ma insel ,si nu ma insel mi se pare ca tu esti acel individ care acum cativa ani ti-am spus ca este rau sa fii prost si mi-ai raspuns,,mie imi spui”.

  Comentariu by Vucea Dan — 31 octombrie 2016 @ 0:39

 18. Pt. 10.
  Terasa in port am avut in 15 august 2013 pentru o zi .Am deschis-o cu aprobarea si indemnul lui Manea Victor si am facut-o pentru a face sponsorizarii de Ziua Marinei.Am sonsorizat un dineu de 200 persoane in curtea Casei Armatei la care a participat si Radu Cristian,deputati,consilieri locali ,oficialitati ale Marinei Militare si ale orasului.Manea l-a informat pe Radu despre aceasta terasa,asa mi-a spus.Despre acest lucru stiu mai multe persoane inclusiv Comandantul Garnizoanei de la acea vreme.In rest eu nu am avut nicio afacere pe teritoriul municipiului Mangalia.Ah era sa uit a mai avut una ,nici vorba de terasa,in care eu am muncit si banii i-a luat partenerul (tatal sau)lui Radu .
  Cat despre ca am primit ceva de la agentii comerciali sa veniti concret cu ceva si nu ma confundati cu alti ciraci de ai vostri,stiti voi care.
  PT.5
  Recunosc ca ma intalneam cu Raim la o cafea dar o faceam pentru ai rezolva problemele lui Romulus si Radu,pentru ai aduce oameni la votare,cum s-a petrecut la toate alegerile ,precum si in iunie 2016 cand am fost reclamat de Iorgus la Politie ca il ajut impreuna cu Raim pe Radu.

  Comentariu by Vucea Dan — 31 octombrie 2016 @ 1:01

 19. Va rugam sa pecizati corect. Raim Barbosul . Raim , sau Raim cel mic ( care acum nu mai e asa mic are baiat de 20 de ani ). Ca incepe lumea sa se contrazica aiurea. De fapt e vorba de cel din mijloc.

  Comentariu by Sile — 31 octombrie 2016 @ 1:15

 20. @ 10 despre ce echipa vorbesti, grupul infractional organizat care a castigat alegerile in mod fraudulos? Care suge pana la ultima picatura de vlaga a Mangaliei? LA PUSCARIE CU EI SI CU DIRECTORII CARE I-AU LINS IN DOS PANA ACUM!Echipa asta se comporta ca niste proprietari in institutia statului si abuzeaza angajatii primariei de parca le-ar fi patroni si acesta sclavi pe plantatie.Le suna ceasul,tic tac DNA SA VINA SA VA IA! FORTZA VUCEA!

  Comentariu by dana — 31 octombrie 2016 @ 7:39

 21. Ce poti sa mai spui cind vezi ce se petrece in asa zisele institutii ale statului roman, la cel mai inalt nivel unde ar trebui sa se lucreze pentru comunitate si doar pentru imbunatatirea vietii locuitorilor din Mangalia.Nu stiu cita dreptate are dl. Vucea pe care il cunosc nu prea bine, am avut doar citeva discutii de vreo doua sau trei ori,probabil ca cei in drept vor face lumina in acest caz, daca vor fi lasati sa faca,nu stiu unde se v-a ajunge dar stau si ma intreb cind mai au timp cei care ocupa posturi publice si nu doar la Mangalia fiindca in toata tara in toate judetele se intimpla la fel,sa-si faca treaba pentru care sint platiti din banii nostri.

  Comentariu by M. IORGA — 31 octombrie 2016 @ 8:44

 22. Pt Vucea: cand te bagi in tarate te mananca porcii, da de ce la precedentele alegeri, impreuna cu gasca lui raim indemnai populatia sa voteze cu un anumit candidat, unul mai mare si mai hot decat actualul?!?!

  Comentariu by Anna — 31 octombrie 2016 @ 9:10

 23. Bravos! Întărâtă-i Doamne, că numai așa va ieși adevărul la suprafață! Felicitări, domnule Vucea!

  Comentariu by Popa Nartea — 31 octombrie 2016 @ 9:37

 24. Pt 22
  Iorgus m-a acuzat ca impreuna cu Raim indemnam populatia sa voteze cu Radu.A depus o plangere si la Politie.Pe cine sa mai cred?Iar mai hot ca actualul nu exista si nu va mai exista.Cat a furat Iorgus si ceilalti in mandatele amterioare acestia au furat intr-un mandat.Este drept au si cheltuit vreo 2 mil.euro sa ajunga la primarie,daca nu ma credeti intrebati si pe alti care au fost in echipa de campanie a lui Radu in 2012.

  Comentariu by Anonim — 31 octombrie 2016 @ 10:47

 25. La punctul 24 sunt Vucea Dan.

  Comentariu by Anonim — 31 octombrie 2016 @ 10:49

 26. Felicitari domnule Vucea pentru ceea ce faceti. Cei carora le pasa de orasul asta sunt alaturi de dumneavoastra. Nu va uitati in gura lingailor lui CR. Indivizii astia cand nu au argumente ataca persoana – niste indivizi josnici carora le pasa doar de interesul propriu si atat.

  Comentariu by BEA — 31 octombrie 2016 @ 11:47

 27. Felicitari Vucea, imi place ca te autodenunti….. Rezolvai cu Raim problemele lui Radu, aduceai lumea la vot???? Pai nu stiu daca e bine sa povestesti….

  Comentariu by grigore — 31 octombrie 2016 @ 14:37

 28. Daca nu esti interesat sa-l aperi pe primar si gasca lui trebuie sa fii complet aerian sa te iei de autorul celor doua scrisori. Cum va inchipuiti voi, slugile lui Radu, ca cel ce citeste ce a scris Vucea incepe sa-l critice pe acesta si nu pe cei despre care vorbeste. Este clar ca nu se putea mentine in aceasta pozitie fara a face niste compromisuri.
  Asta nu e un motiv sa nu apreciez ceea ce face acum dezvaluind din interiorul structurii ceea ce noi vedem partial din afara. Mai important decat aceste dezvaluiri este faptul ca si altii au prins curaj si vor fi tot mai multe astfel de dezvaluiri.
  Am discutat cu unul din oamenii primariei despre faimosul sistem de supraveghere si de ce nu functioneaza nici macar partea care este instalata. Motivul este simplu s-ar vedea multe lucruri si actiuni ale primarului si echipei sale ce ar deveni probe pentru inculparea lor. Pai cu inregistrarile astea poti dovedi ca de la primar in jos vre-o 20 de oameni sunt platiti din bugetul primariei fara sa calce pe acolo in afara de ziua salariului.

  Comentariu by Marian Vasile — 31 octombrie 2016 @ 15:33

 29. PENTRU CE SUNT TINUTI IN ADPP GACHE NECULAE,CARAUTA VASILE,TREPADUS MARGARETA.ACEESTEA SUNT PENSIONARI.DEFAPT SUNT MEMBRII PNL SI SPALATORI DE URECHI.CARAUTA VASILE( ADUS DE MIHAELA ANDREI )SE PLIMBA TOATA ZIUA PRIN ORAS FIIND OBSERVATOR STRADAL,GACHE SE PLINGE CA MUNCESTE PREA MULT,TREPADUSA ESTE FEMEIA CU MAI MULTE SERVICII IN ACCELASI TIMP.OARE PINA CIND ?!

  Comentariu by anonim — 31 octombrie 2016 @ 17:59

 30. Ce membri pnl!?! Trepadusa era psd- ista convinsa , acum ii spala urechea lui radu?!?! Mai, mai ce- a putut sa faca radu asta? cum spala el niste creiere slabe!

  Comentariu by Anonim — 31 octombrie 2016 @ 20:35

 31. cum era cind te lua masina politiei locale din fata blocului dimineata si te ducea la munca dl vucea …plateau cumva benzina sau era pe banii cetateanului

  Comentariu by eu — 1 noiembrie 2016 @ 19:56

 32. http://infoboy84.soup.io/post/691868560/Know-Your-Emissions-Guarantees

  Comentariu by Lilia — 1 noiembrie 2016 @ 21:26

 33. https://harveymdke.wordpress.com/2016/10/28/%ef%bb%bf5-popular-strategies-utilized-by-unethical-tax-obligation-resolution-business/

  Comentariu by Therese — 1 noiembrie 2016 @ 22:23

 34. http://postwork85.edublogs.org/2016/10/28/%ef%bb%bfin-instead-of-a-buy/

  Comentariu by Jenifer — 1 noiembrie 2016 @ 23:41

 35. Si uite asa unul cate unul….iau muie de la Piticu….l-au facut mare si acum le-o trage….la fel vor pati si panarmele de Lipoveanu, Mihai Sorin, Prita, Ciraru, Stan Linica! Griguta…mai si ce o sa-i scuip in ochi pe toti…pana la moarte …ca si-au batut joc de oras si de noi toti….se intoarce roata….si Vugea merita …macar o flegma…ca l-a sustinut …stiind ca piticu cat a fost la garda ii spaguia pe toti…iar hotul …nu-si uita naravul….

  Comentariu by Ofiterul — 2 noiembrie 2016 @ 0:06

 36. Pt.31
  Ma lua masina uneori pentru probleme urgente si problemele erau din Mangalia si nu din Constanta .Era exact ca si atunci cand am pus benzina din banii mei In valoare de sute de lei pe luna in masinile politiei iar bonurile pentru politie ,,plecau” la Constanta.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2016 @ 9:41

 37. La 36 Vucea Dan sunt.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2016 @ 9:42

 38. Ptr 36- Asa Vucea,rastoarna galeata cu laturi ! Mai spune ca pentru bonurile „plecate” se faceau foi de parcurs,care erau intocmite de o fatuca cu cascheta si aprobate de d-ta ! Mai spune si de plocoanele primite si redristibuite de la cei care au calcat stramb disciplina in c-tii(atentie ca sefii d-tale stiau dinainte ce trebuia sa contina „pachetul”!) Spune cum dadeai telefoane la acestia sa-ti trimita masina pentru deplasari in care se consuma benzina lor…pe bonurile voastre ! Mai Bastos al vremurilor moderne,pune mana pe hartie si incepe sa scrii : „In nimicnicia mea…am furat si redristribuit catre :… Spuneai-tot intrun fel de „nimicnicie” ca nu esti procuror sau judecator…-asa e nu esti procuror pentru ca te-ai ocupat…cu procuratul ! Dai bataie-scrie tot! Nici nu te gandi ca procurorii aia au de gand sa schimbe incadrarea(calitatea) d-tale ! Si mai e ceva scrie acolo si cine ti-a scris „scrisorile” sa vada procurorii ce hoti…manevreaza…hotii(aici esti d-ta!)…impotriva hotilor !

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 10:37

 39. https://www.youtube.com/watch?v=EuztbN1HjTA

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 10:46

 40. Catre pensionarul „de lux” -Vucea : D-le d-ta ai in casa trei tevi-coloane-pentru incalzire ? Daca ai numa’doua…lasa pe amaratii,care au intradevar probleme de trai sa bata in teava rosie lasata de comunisti…sa bata „de-a surda” in ele ! http://www.timesnewroman.ro/life-death/pensionarii-au-trei-tevi-pe-coloana-una-de-apa-rece-una-de-apa-calda-si-una-in-care-doar-bat

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 11:22

 41. Vezi la @14 ce zice „mentalistul” acolo ! E adevarat ! Numa’ ca nu-mi dau seama daca sunt vorbele lui…sau ale sefilor lui de partid ! Eu i-as fi spus si lui cum sa intoarca votul lui Lipoveanu(prin interpusi fara discernamant!) trimitandu-l la Iorgus sa afle „baza legala” prin care Lipoveanu a obtinut terenul de la Jupiter,numai ca asta ar fi scos la iveala o veche meteahna a C L pe care o aplica si cei de dupa Iorgus :hot de CL …tinute la purtator,care nu pleaca la prefectura,evitand contenciosul ! Da’ nu numai pentru asta nu i-am spus,ci pentru faptul ca „rascolind” aceasta afacere si-ar pune in cap sefi…care-l indruma acum,din zona RAJA !

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 12:01

 42. Asta cu plocoanele celor care au incalcat disciplina in constructii ,nu am semnat nicio faie de parcurs ilegala sau legala,cu nemernicia mea sunt rodul si emanatia unei gandiri bolnave .Nu mi-a scris nimeni nicio scrisoare si vino caci iti pot arata si ciornele acestor scrisori.Daca mintea ta ( tu crezi ca l-ai intrecut in inteligenta pe Einstein)bolnava crede ca cineva putea sa-mi scrie ceva mie nu ai decat.Daca ma pun si eu la mintea ta o sa spun ca tu ai scris scrisorile.Daca crezi ca vrei lamuriri mai multe vino ca iti pot pune la dispozitie tot ceea ce te intereseaza.Iar cea cu tevile ,nu credeam ca la ,,inteligenta”ta te cobori pana acolo sa copiezi pe alti ,spune ceva mai nou daca te duce mintea.Pentru poantele m-au dat afara de la gradinita.

  Comentariu by Pt .38 — 2 noiembrie 2016 @ 16:00

 43. Pai si cu scrisul…tot la gradinita ! Daca n-ai posta p’aci elucubratii,te-am fi crezut cu scrisorile ! Asa ca nu te mai da in stamba…sau mergi in fata la sediul psd-si „hipnotizeaza-i” p’aia !

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 16:31

 44. Vezi ca acolo s-ar putea sa te intrebe unul ca nea Sucuri de ce tu ai 80% din ultima solda la pensie si el a ramas cu cosorocul psd-ului! https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14900506_535378173325836_7230334697486316798_n.jpg?oh=3728fcf19a42a1196b6491e89e50ede8&oe=58877877

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 16:39

 45. La ceva iti dau dereptate : „cu nemernicia mea sunt rodul si emanatia unei gandiri bolnave”…! Asa veste nu esti fiul dacilor sau interbelicilor…ci a comunistilor ! (si nu a oricarui comunist ! Nu! Unul specific unor ani !)

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 17:04

 46. Pai tu crezi Ca Dl Visa ti-a postat „eminescienele” p’aci,pen’ca tine mult la tine si la modul cum te-ai remarcat p’aci in campania lui Radu ?(si acum ti se simte „mirosul” de atunci !) A facut-o din condescendenta pentru cei din psd !(nu stiu daca intelegi cum e cu condescendenta) E un fel de raspuns : Asta ati vrut,asta aveti ! -si te-a pus vedeta pe blog ! Daca taceai…ramaneai vedeta !

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 17:19

 47. Am postat aceste scrisori pentru informarea celor care accesează acest site. Nici măcar nu le-am primit de la Vucea, cu care nu am niciun fel de dialog de mai mulți ani. M-am asigurat doar că sunt semnate de acesta. PSD-ul n-are nici cel mai mic amestec.

  Comentariu by lucian visa — 2 noiembrie 2016 @ 18:07

 48. @47 Mai bine ca psd-nu are amestec ! Pe’n ca mai rau „le intineaza idealurili ! Da’ am vazut aici un consilier psd care…a cazut in greseala de a-l sustine si apara !

  Comentariu by I.S — 2 noiembrie 2016 @ 18:19

 49. Decat sa sustina prostiile tale ,,geniale”(asa cum crezi tu )mai bine oricine (indiferent de orientare politica fie si PSD-ist pe care tu nu vrei sa-i acceptii)ar sustie niste incercarii de demascare ale coruptiei din Primarie.Am incercat sa iti prezint toate probele care le am insa am vazut ca nu te intereseaza .Scopul tau, platit poate, este denigrarea.Te intereseaza denigrarea unor persoane nu a mea ci a PSD-istilor .Pentru tine este clar, cineva care are alte ideii decat tine este comunist.Nu, comunist esti tu care nu accepti si alte ideii,partide sau organizatii politice.Numai comunistii procedau asa ,,cine nu este cu noi ,este impotriva noastra”.Nu stiu daca iti poti face o analiza obiectiva si atunci vei ajunge la concluziile mele.
  Eu nu am nimic ilegal in dreptul meu de pensie si nu am furat nimic,tu poate da ,ai incercat sa furi barbatia dar vad ca nu ai reusit ,tot un las ai ramas.Te astept oricand la o dicutie tete a tete pentru ca eu mai cred, inca, ca esti barbat.Se vede cat esti de slab daca acceptii toate incercarile si ideile de invrajbire intre categoriile sociale incepute de Basescu si cultivate si astazi de ,,Tehnocrati” si activistii unor partide simpatice tie.Ar fii multe de spus dar ,pacat .

  Comentariu by Vucea Dan — 2 noiembrie 2016 @ 19:52

 50. Maior Vucea, tu chiar nu pricepi ca esti analfabet? Ție chiar nu-ti este rusine sa scrii in halul asta agramat? Cred ca Raim iti dă lectii la scris. Du-te ofiterule si te meditează.

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2016 @ 21:21

 51. Nu mai luați omul in bâză.E bătrân si poate nu mai vede foarte bine.Si așa si-a trântit singur mucii-n fasole cu scrisorile astea

  Comentariu by Anonim — 2 noiembrie 2016 @ 22:24

 52. Asa fratilor dati-i la gioale lui Vucea, pai ca sa critici primarul si personalul din primarie trebuie sa fii feciara virgina ori calugar sihastru uitat in pestera de la Limanu. Daca pe 50 il inteleg ca el e consilier dar nu e si ofiter din alta parte ma asteptam ca experinta si maturitatea sa actioneze altfel. Se vede ca trebuie sa mai lucrez la capitolul asteptari.

  Comentariu by Marian Vasile — 2 noiembrie 2016 @ 22:32

 53. Pt .50
  Vreau sa-ti aduc la cunostinta ca un agramat se poate corecta dar un prost ,ca tine ,nu isi va mai reveni niciodata din prostie.Amin.

  Comentariu by fn — 3 noiembrie 2016 @ 11:03

 54. Nu e glumit si nici de ras, e de plans. Asa descoperim ce relicve a crescut si promovat sistemul comunist. Sa ocupi ani in sir o functie de conducere fara sa stapanesti limba romana este mai mult decat grav. Raul trebuie taiat de la radacina daca chiar doriti ca sa se schimbe ceva. Nu-l mai periati atat.

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2016 @ 12:50

 55. Stiu ce doriti, sa-l hulim toti pe Vucea si sa uitam de hotiile voastre.Va avertizez ,la parchete,DNA nu se face analiza pe text ci pe fapte si faptele nu le-a comis Vucea ci
  altii(Radu,Dumitrana,Angelestii,Ilie,Enache,s.a,).

  Comentariu by Anonim — 3 noiembrie 2016 @ 19:44

 56. Pt.54
  Ai dreptate raul trebuie taiat de la radacina si te rog sa ajuti cum poti tu.Asi vrea sa te vad insa nu prea cred ca esti in stare sa te alaturi impotriva hotiei din primarie.Tare imi este ca esti de al lor.Raul nu consta in cum este scris ci in ce este scris.In rest,,e usor a scrie versuri cand nimic nu ai a spune”.

  Comentariu by fn — 4 noiembrie 2016 @ 8:46

 57. I like looking through your websites. Regards! https://www.youtube.com/watch?v=B-RtfXzEwLg

  Comentariu by Newhealthyman — 5 noiembrie 2016 @ 5:51

 58. Pt.54
  Nu vreau sa-l apar pe Vucea,dar pentru ca nu are calitatile unei dactilografe(pentru redactarea unui text,a unei scrisori)nu inseamna ca este agramat.A avut in viata atatea examene la diferite institutii si nivele,pe care le-a promovat si nu se sesiza nimeni,eu nu cred.Dar asta face parte din actiunea de denigrare a constantenilor si bucurestenilor care nu pot spune altceva decat atat.NIMENI nu l-a contrazis si combatut despre faptele sesizate si aduse noua la cunostinta.Si inca o data daca nu stapaneste tastatura unui calculator sau telefon nu este agramat.

  Comentariu by fn — 5 noiembrie 2016 @ 9:06

 59. Am auzit ca va mai urma o scrisoare cu autodenunturile din campaniile 2012 si 2016 plus alte ilegalitati facute cu propietatile municipiului Mangalia.Atunci sa te tii, sa vezi cat a dat si cheltuit Radu pentru a cumpara voturile,erau liste cu banii dati si filmarile celor care ii prime. .Dupa cate imi amintesc, Vucea era toata ziua cu Radu pe strazii si la manastirii in 2012.

  Comentariu by Anonim — 5 noiembrie 2016 @ 9:16

 60. Pentru 59
  Chiar nu doresc polemica pe subiectul Vucea. Nu prezinta interes si nici nu-l creditez ca fiind un individ serios. Citindu-i scrisoarea am constatat ca am de-a face cu un agramat care a ocupat functii publice fara sa stapaneasca lucruri elementare de limba, ceea ce este mai mult decat grav. Se exprima sub orice critica. Coerenta ideilor lui lasa de dorit, iar la scris umilitor si jenant.

  Comentariu by Anonim — 5 noiembrie 2016 @ 15:44

 61. This artcle offers clear idea designed for the new visitors of blogging, that truly hhow to do blogging and site-building.

  my sitte – iphone 7 cases verizon

  Comentariu by iphone 7 cases verizon — 5 noiembrie 2016 @ 19:28

 62. zabaxxx26.blogan.pl

  Scrisoarea a 2-a « Mangalia – politica locală

  Trackback by zabaxxx26.blogan.pl — 6 noiembrie 2016 @ 0:55

 63. Viereanule mai du-te in bodega matii.Te-ai găsit tu sa faci pe Lupul moralist sub pseudonime diverse,când de fapt ești unul din cei care a încălcat legea ani la rând.

  Comentariu by Nf — 6 noiembrie 2016 @ 1:32

 64. Pt.60
  Ai dreptate este asa cum spui tu.Dar despre ce SPUNE Vucea ce zici este normal,legal ? Sau pe acesata tema nu ai voie sa vorbesti.Ce oamenii mici suntem ,aruncam cu laturi intr-o persoana care spune CEVA(ilegalitatile lui Radu &comp.)si noi analizam textul scris de acesta.Pe cei platiti ii cred ca pentru asta sunt platiti la fel ca si multele pubilcatii care primesc ,,SPONSORIZARII”pentru al nu il critica pe Radu,dar pe unii neplatiti nu .Asta sa va dea de gandit si multe altele.Tu esti platit?.

  Comentariu by Anonim — 6 noiembrie 2016 @ 10:04

 65. Ce-mi plac Prutenii astia anonimi carora nu le pasa ca le vinde putoiul asta de primar si proteza din gura dar se ofuscheaza, pana la alergie, ca vezi Doamne Vucea este agramat. Sau alti civisti locali cu barba sura care-i tot trag galci mentalistului, uitand cum era pe vremurile consilierilor patriarhi gen Minca, Petcu etc.

  Comentariu by Marian Vasile — 6 noiembrie 2016 @ 11:19

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress