Mangalia – politica locală

27 octombrie 2016

Scrisoarea directorului adjunct al Poliției locale

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:18

vucea

73 Comments

 1. #11
  http://www.lucianvisa.ro/2016/10/26/convocatorul-sedintei-ordinare-a-cl-mangalia-din-31-10-2016/#comment-208918
  qed

  Comentariu by nabuco — 27 octombrie 2016 @ 16:28

 2. Moaaamaaa a vorbit!Cel mai mare șpăgar din istoria Mangaliei.

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2016 @ 20:17

 3. Frumoasă epistolă! Limbricii navetiști vor trebui să folosească din greu buline anticonstipație. Ca să urmeze ceva demn de băgat în seamă, ar fi necesar ca semnatarul scrisorii s-o expedieze și pe adresa DNA, solicitând un răspuns. Ar fi criminal! Atunci să vezi o poză cu trio piticul, didi și mușchi fără creier!

  Comentariu by Zoga — 27 octombrie 2016 @ 20:31

 4. Pt.2
  Ai dreptate a luat spaga 15.000 euro pentru Circ.

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2016 @ 20:37

 5. Scrisoarea de mai sus ar putea avea credibilitate , daca nu ar contine cateva greseli.
  1.Autorul avea o pensie cu mult mai mare decat salariul de la politia locala . Oare de ce o fi renuntat la ea ?
  2. Oare chiar a renuntat ? Ne referim la perioada in care era interzis cumulul.
  3. Amenzile sunt ilegale pe OG 2 . Dar a facut ceva pentru a le da pe un HCL sa fie legale ?
  4. Orice critica la adresa Mihaelei descalifica reclamantul. Pe vremea ei era un sef si subordonati , acum erau 3 sefi cu spaga si altii cu alergatul ( nu incepeti iar cu amanta ca aia are alte preocupari ). Vezi doamne , de aia se construieste in draci neautorizat si parcheaza multi ca boii si e plin de carute prin oras ca e Mihaela la urbanism….
  4. In majoritatea oraselor , politistii locali au atributii pe o serie domenii neenumerate in Legea politiei locale . Cum ? Simplu , delegare de atributii , cum au si alti colegi , si asta fara cei 900 de lei norma de hrana in plus. La noi , nu se poate , pisica este aruncata mereu in alte curti.
  5. La Limanu si-au luat transferul 5 persoane. Sa intelegem ca ala de la investitii nu se pune ?
  6.Hai sa ii lamurim si pe cei intarziati cum sta treaba cu masteratul. Inainte , facultatea era de , sa zicem 5 ani si un an masterat. Acum este de 3 ani , si masteratul reprezinta al doilea ciclu al facultatii , nu o facultativa postuniversitara ca atunci. La ACEST tip de masterat se refera legea , deoarece nu poti pune un sef cu o facultate neterminata.
  5. Radu Cristian nu numai ca a venit sa discute cu politistii locali , dar le a si dat acestora o norma de hrana mai mare decat salariul in unele cazuri.
  6. Ca si in cazul Lacramioarei … nu putem spune dacat un lucru … Seriful a dat , seriful a luat ..

  Comentariu by Alina — 27 octombrie 2016 @ 20:43

 6. Faptul ca Angelescu e sef la Politia Locala nu e atat de wow. Acelasi Angelescu a fost desemnat de Radu Cristian sa faca parte din comisia de concurs pentru directorii de scoli si gradinite. Aici e problema. Asta e prost (nu jignesc, e o realitate) si tu il pui sa verifici profesori?

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2016 @ 20:50

 7. De ce „orice critică la adresa Mihaelei descalifică reclamantul”? Nu este Mihaela biolog? Nu e ea bâtă la urbanism? Nu lucrează în policlinică până la prânz? Nu vine la primărie la 1 și împarte trei hârtii? Nu încasează un salariu întreg de director pentru șmecheria asta? Zi-ne tu, Alinuțo dragă!

  Comentariu by Zoga — 27 octombrie 2016 @ 20:57

 8. Multă vrăjeală,puțină consistență,doar un lucru îl știu sigur cam toți agenții comerciali din stațiuni: vrei ceva discuți cu Vucea și Ioniță.Verile trecute era puțin altfel: discuți cu Mălă,Sorin sau Ionita si te rezolva Vucea.
  Acum când i s-a luat cașcavalul normal ca Vucea s-a supărat.

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2016 @ 20:57

 9. Pot să afirm cu siguranță că ești unul dintre navetiști doar pentru că nu știi ca un hcl nu poate fi în contradictoriu cu o ordonanță de urgență…

  Comentariu by @Alina — 27 octombrie 2016 @ 20:59

 10. A fost ofițer acest agramat? Este director executiv acest agramat? L-aş da afara din corpul funcționarilor publici pentru simplul motiv ca nu stie sa scrie corect si sa se exprime in limba romana. Ascunde-te, analfabetule!

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2016 @ 21:04

 11. Analfabet rau nenea asta Vucea…. Doamne cat de prost scrie, se umfla singur , se caca pe el grav, si asta va spune unu care l uraste pe pitic! Auuuu, mama mea…Vucea tata, trage apa!

  Comentariu by grigore — 27 octombrie 2016 @ 21:50

 12. Dracu sa va mai înțeleagă. NEA ăsta Vucea plin de pete sau ce or fi are curaj sa se ridice și sa semneze.și voi îi dați la temelie pe principiu de ce n ai mă pălărie. Pai va mai avea vreun curajul sa ridice capul? Mai bine sta fiecare la cutie și îi lasă pe navetiști și consilierii parașutati sa facă ce vor.repet dracu sa va nteleaga Mioritooo capul plecat sabia nu l taie nu?

  Comentariu by 2 — 27 octombrie 2016 @ 22:18

 13. By2, te rog frumos nu ma insulta. Este o jignire la adresa cetateanului ca intr-un post de director executiv, funcție de conducere, am plătit un analfabet.

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2016 @ 22:41

 14. Pt.12
  Nu ii lua in seama sunt postacii lui Radu.Eu nu am vazut nicio greseala dar ce sa le faci lui Colgiu ,Ciuraru & comp. care sunt platiti pentru asta.Nu conteaza cum scrie si ce scrie.Putini au pus punctul pe I,coruptia din primarie si Politia locala.

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2016 @ 22:42

 15. Stimate domn Vucea, felicitari pentru atitudine, continuati si va rugam sa sesiati si DNA cu probele pe care le detineti.Scapati-ne de prostii astia hoti si incompetenti ca ne-au stricat bijuterie de oras.

  Comentariu by dana — 28 octombrie 2016 @ 6:17

 16. Avem pe aici un prost care pune o ordonanta de urgenta deasupra unei Legi A POLITIEI LOCALE . De unde concluzia ca navetistii sunt mai buni decat analfabetii tusaccieni. Legea spune ce amenzi se dau si ce nu bai nea caisa. Doar ca astia invoca Ordonanta in loc sa invoce un HCL pe care trebuiau sa il faca demult…. Doamneeeee cata prostieeee , in toata tara merge la noi nu ..

  Comentariu by Aly — 28 octombrie 2016 @ 8:24

 17. Colgiule lasa postarile pe Visa ca ai masa la nautic. Du-te si da saleuri la oameni ca ai incasat 10.000 de euro pentru marele eveniment.

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2016 @ 10:52

 18. asa cum este Vucea prost sau agramat spune niste adevaruri, pe care altii nu au curajul sa le spuna, iar Alinuta o fi nevasta lui Nitzoi,, daca este asa este grav, mai bine taci,…si vezi-ti de treaba. Piticul mafiot merge pe principiul ursul trece si-si vede de treaba lui, cine draq sa-l controleze,, Camera de conturi s-a spalat pe maini, chipurile totul este ok in primarie, aia nu analizeaza managementul primarului, referendum sa-l dam jos pe acest pitic venetic,…..

  Comentariu by veve — 28 octombrie 2016 @ 11:40

 19. In campania electorala a fugit la iorgus sa i pupe inelul si este pe linie moarta acest spagar ordinar.acum ne scrie scrisori si compune acatiste.nu tie rusine spagarule.

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2016 @ 12:05

 20. -19 are dreptate.
  E o vorba „mai bine mai tirziu, decit niciodata”. Cit a fost pe cai mari , nu a zis nimic , acum ca-i desfiinteaza postul (remunerat cu vreo 3500 lei) il doare inima de oras. Asta e….
  Cineva spunea, sesizeaza toate forurile cu competente de control, inclusiv tv. Ai fost si inca mai esti acolo, ai dovezi…

  Comentariu by zek — 28 octombrie 2016 @ 12:36

 21. Ce nu poate fi contestat in cazul “Vucea Dan”:

  1. Vucea chiar e colonel de Politie (de frontiera) cu studii la Academia de Politie, deci oricum mult peste absolventul de Agronomie de la Chisinau care se preface ca e sef la Politia Locala din Mangalia!

  2. Vucea a facut parte din echipa lui Cristian Radu inca din 2011, atunci cand a fost chemat sa-i asigure acestuia “suportul” in viitoarea campanile electorala (din 2012). (Ce, cumva credeati ca Radu Cristian s-a trezit asa, nitam-nisam sa candideze? Inca de la inceputul lui 2011 se “batuse palma” la Constanta ca sa fie candidat din partea partidului “Garda Financiara”!)

  3. Vucea a facut parte din cercul intern al lui Radu Cristian pentru o scurta perioada de timp, dupa care primarul s-a debarasat de el. De ce? Spune chiar Vucea in scrisoarea lui: prea multe ilegalitati semnalate si prea putine luate in seama!

  4. Folosirea Politiei Locale in mod discretionar de catre primarul Radu Cristian nu ar trebui sa trezeasca zambete condescendente, ci ingrijorare:

  a. Pe de o parte acoperirea ilegalitatilor legate de instalarea Circului si folosirea (practic gratuita) a terenului ne duc cu gandul la anumite spagi

  b. Pe de alta parte uzanta primarului Radu Cristian, dar si a lui Romulus Dumitrana de a folosi Politia Locala in Campania electorala pentru beneficial PNL iarasi ne duc cu gandul catre alte fapte penale comise de catre PNL la Mangalia. Dar, nu-i asa (?) cand ai un Klaus Johannis “6 case” care te gireaza, ce mai conteaza ilegalitatile PNL-ului la Mangalia !

  5. In plus, tot in cazul Politiei Locale, este de neinteles cum un primar care “se bate cu caramida in piept” ca doreste siguranta cetatenilor, reduce intempestiv numarul de functii ale Politiei Locale de la 43 (cat sunt in prezent) la 29 (propunerea noii organigrame). Ce doreste primarul Radu Cristian? Cresterea infractionalitatii in Mangalia? Oras unde el nici macar nu locuieste? Nici el, nici Doru Colgiu, nici Adrian Craciunescu, nici Romulus Dumitrana, nici Stamate, nici viceprimarul Dragos Angelescu, nici seful Politiei Locale Mihai Angelescu (fratele viceprimarului; n-o fi vreo incompatibilitate aici?), nici Didi Calin si nici altii ?

  De aceea, dincolo de forma de compunere a scrisorii sau dincolo de eventualele greseli gramaticale, noi, cetatenii Mangaliei ar trebui sa ne intrabam: are dreptate Vucea sau nu? Comite primarul Radu Cristian ilegalitati sau nu?

  Comentariu by dan stuparu — 28 octombrie 2016 @ 13:34

 22. Hotărârea cu Organigrama tocmai ce s-a făcut de 13 voturi.

  Comentariu by Mentalistul — 28 octombrie 2016 @ 13:42

 23. pt. 22

  Sper sa te inseli ! Totusi, daca ar fi asa, ar trebui ca Madam Silistra, cu profesorul Mihai Sorin si dimpreuna cu Oprea Dop sa iasa intr-o conferinta de presa si sa spuna de ce concediaza 7 politisti locali si 3 cercetatori stiintifici de la Muzeu ?
  Nu crezi ?

  Comentariu by dan stuparu — 28 octombrie 2016 @ 13:48

 24. Ma refer ca are nevoie de 13 voturi ca sa treacă.

  Comentariu by Mentalistul — 28 octombrie 2016 @ 13:51

 25. pt. 24

  Sa ma scuzi…si sa ma scuze cei nominalizati ! Credeam ca „au cazut la pace” cu primarul !

  Am inteles, e vorba despre patrimoniu!

  Iar altadata sa te exprimi un pic mai bine, ca sa nu ne mai dai batai suplimentare de inima!

  Bucuria sa fie cu tine, Mentalistule!

  Comentariu by dan stuparu — 28 octombrie 2016 @ 13:57

 26. S Mihai si Dop sunt pregatiti oricand sa acorde votul, au pupat inelul a doua oara !

  Comentariu by Bau — 28 octombrie 2016 @ 14:17

 27. Stuparu,
  poate ai vrut sa zici ‘academia’ de păzit granita, unde a facut trei ani de taras pe coate si genunchi. La aia de poliție s-a dus prin 2002 cu bani multi ca sa prindă tidula de absolvent in nimic, din moment ce nu stie sa scrie si să se exprime in limba română.

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2016 @ 14:51

 28. pt. 27

  Eu doar m-am uitat in CV-ul lui.
  Dar asta inseamna ca ceea ce spune nu este reala?

  De fapt, asta era intrebarea !
  Fura bonuri de benzina primarul impreuna cu Mihai Angelescu pentru propria lor naveta de la Constanta? Sau nu?

  Foloseste Romulus Dumitrana politistii locali in campania electorala a PNL sau nu?

  Cam astea ar fi intrebarile!

  Comentariu by dan stuparu — 28 octombrie 2016 @ 15:19

 29. Pt.27 Au picat radu cristian împreună cu didi călin examenul de treaptă?
  Sunt amândoi tehnicieni zootehniști?

  A picat paulică minte mică examenul de arhitect cu nota 3?

  Este Mihaela biolog?
  Împușcă ea un salariu baban la primărie fără să facă nimic?

  Și astea ar fi tot întrebări!

  Comentariu by Zoga — 28 octombrie 2016 @ 17:41

 30. Foarte bine, ar trebui sa spuneti mai multe. Stiti foarte multe secrete, asteptam cu interes sa le dezvaluiti !

  Comentariu by Ely — 28 octombrie 2016 @ 18:01

 31. tot pt 27

  Academia asta de „pazit granita tarii” e al naibii de grea si al dracului de dificila. Multi ii calca pragul, dar prea putin ies pe usile ei ca ofiteri !

  Caci, de aia ai granite ale Romaniei, sa fie aparate si controlate de careva ! Asa cum or fi ei…! Chiar si de la Academia aia de „coate si genunchi” ! Sa te bucuri ca ii ai macar pe aia !

  Ca cu Radu Cristian sigur nu te apara nimeni! Nici macar de muste, daramite de alte amenintari!

  Comentariu by dan stuparu — 28 octombrie 2016 @ 18:09

 32. pct 21 Nu ai dreptate,Stamate sta cu chirie are mutatie pe Mangalia,putea sa si ia o locuinta de serviciu ca doar are in subordine fondul locativ,dar nu sia luat

  Comentariu by lica — 28 octombrie 2016 @ 19:40

 33. Cei care apără granița țării sunt în luptă zi de zi și se expun pericolului zi de zi.
  Doar un singur exemplu: ca polițist de frontieră întâlnești oameni din toate zonele ale planetei, poti ajunge in preajma unei o persoane cu o boală tropicală molipsitoare, o iei cu la sfârșitul zilei si o duci acasă, la familie. Expui și familia ta, nu doar pe tine.
  Nu discreditați această profesiune!

  Comentariu by Mentalistul — 28 octombrie 2016 @ 19:43

 34. Cu radu cristian ?!?! Dupa ce a prostit si furat o gramada de prosti, incearca sa ne prosteasca chiar pe toti. se crede buricul pamantului, dar s- o gasi si un ac pt cojocul lui, ulciorul nu merge de multe ori la apa.

  Comentariu by Anna — 28 octombrie 2016 @ 19:55

 35. Nu discreditam ! Uite , am si uitat cum tovarasul de partid Matase cerea spaga si de la angajatii care nu aveau treaba cu politia lui de frontiera , cum dadeau amenzi ca se intra pe dig sau la Laguna , ( culmea ca acum tipa sus si tare ca nu i se da drumul lu ala cu vaporasul neautorizat ) si cate si mai cate. Intre a apara tara si a te pregati sa o aperi ( furand salam , motorina si cartofi plus constructia de case cu soldatii ) e o mare diferenta. In aceasta tara veteranii de razboi iau 200 de euro si smecherii care s-au detasat 2 ani in delta sa capete sporuri si pensie dubla 1000 de euro. Vucea este insa un om adevarat. Daca ar fi facut chestia asta mai devreme … ar fi avut mai mult de castigat. Insa cand angajezi luptatorii si aman.. pardon secretarele lui Lucica .. trebuie sa sti sa te feresti

  Comentariu by Calu — 28 octombrie 2016 @ 20:31

 36. Mihaela este biolog , intradevar. Si munceste ca biolog. Exista prin primarie si unii angajati care isi asigura traiul din munca suplimentara, ce sa ii faci nu traiesc toti din spaga. Decat sa vi la 8 la serviciu si mai mult sa incurci , sa arunci pisica in ograda altuia , sa bagi raca , sa faci pe prostul pana ramai asa …. mai bine vi la 13 ( care de fapt e 12 ) si faci treaba. Fiola cerea bani de langajati pentru benzina , astia urlati ca au card. Mihaela ce avea ? Nici macar masina. Si atunci cand a folosit masinile aduse prin meritul ei au sarit cu gura ca asa si pe dincolo. Ia verificati cate autorizatii s-au eliberat pe vremea ei ( cu plata taxelor aferente , gunoi e.t.c. ) si cate acum ? Si unde se afla diferenta ? Nu cumva in buzunarele celor pe care ii plangeti atat ? Si tu , ala cu examenul lui Paulica , mai era un Paulica care a picat examenul cu doi sau trei. Stii de ce ? Pentru ca in loc sa invete s-a chinuit sa faca opozitie ani de zile si seful avocatilor din Constanta era chiar candidatul PDL sustinut de el . Probabil ca daca era mafia pesedista paulica ar fi luat 10 fara sa intre la examen.

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2016 @ 20:45

 37. Scuză-mă! Muncește ca biolog și câștigă bani în timp ce e plătită ca să fie director la urbanism de care habar n-are! E bâtă! Are puterea miraculoasă de a se folosi de fraieri care cad mască la nurii ei. Ca și tine! Mihaela este plătită ca director cu normă întreagă ca să nu facă altceva decât să împartă niște hârtii și să evalueze ce e mai nou în moda gravidelor! Bravo la ea! Dar să o avem exemplu de cinste, corectitudine și profesionalism la urbanism e de-a dreptul blasfemie!

  Comentariu by Zoga — 28 octombrie 2016 @ 21:18

 38. Cât despre paulică …. nu avem ce discuta e 3 barat!

  Comentariu by Zoga — 28 octombrie 2016 @ 21:29

 39. Frate eu nu cad masca nici la nurii Teodorei d apoi ai Mihaelei … Vorbeam asa ca om …

  Comentariu by Anonim — 28 octombrie 2016 @ 22:05

 40. Nu sunt în măsură să apreciez calitatea sau cantitatea serviciului prestat de aceasta doamna Mihaela la serviciul urbanism, dar nu pot sa nu observ cum a fost deviata discuția de la subiectul principal : un director adjunct al politiei locale aduce, printr-o scrisoare deschisa, acuzatii grave primarului și echipei sale. Ma așteptam ca cei care mai au informații sa infirme sau sa confirme scrisele lui Vucea. Se pare ca acest Colgiu își merita banii de la Primarie, deoarece sare repede sa își apere șeful chiar sacrificand un pion …..

  Comentariu by De trei ori — 28 octombrie 2016 @ 22:19

 41. Nu frate!Asta e orașul,ăștia sunt oamenii. vor numai cancan,curvaraseala,bârfă si nimic serios.Nu ca Vucea ar fi vreunul care da fie dat exemplu de om serios si onest!

  Comentariu by Johnny — 28 octombrie 2016 @ 22:41

 42. Pt. 41

  Ba exact asta face diferenta!

  Hai sa mai vad inca unul care mai are curajul sa mai scrie realitatea despre ilegalitatile primarului Radu Cristian! Vreunul (sau vreuna) din Primarie, vreunul de pe la Gold, de pe la ADPP (ca tot vrea sa va dea afara zilele astea), de pe la muzeu, Casa de Cultura, ceva? Unul cu nume si prenume ! A mai fost, este sau va mai fi vreunul?

  O fi frumos sau urat,o fi militian sau granicer, dar tocmai asta il diferentiaza pe Vucea de restul gastii navetiste: faptul ca are curajul sa stea in picioare si sa spuna adevarul!

  Nu-mi place mie in mod deosebit “despre” el, dar pentru asta il aplaud.

  Bravo mai politistule local !

  Comentariu by dan stuparu — 28 octombrie 2016 @ 23:29

 43. La 5000 pe luna pensie nesimtita cred ca toti aveau curajul …

  Comentariu by Salam — 28 octombrie 2016 @ 23:57

 44. Sunt de acord cu ce se spunea despre mine. Că doar mă lamentez pe Facebook, că nu fac ceva concret. E ușor să reproșez, să critic. Da, corect, îmi exprim opinia, este si acesta un lucru corect. Am fost nemulțumit de ceea ce se întâmplă cu orașul. Sincer o afirm că am revenit în Mangalia cu un diagnostic de cancer, m-am tratat la Tg Mureș, m-am făcut tratament într-un oraș medical în Germania, până la urmă am optat pentru varianta chirurgicală cu riscul sa se extindă în ganglioni. Am revenit acasă și sentimentul de acasă poate, orașul Callati(s) care in lb greacă înseamnă „locul însorit”, ori nu stiu din ce bafta am avut,.. dar am supraviețuit. Văd altfel viața acum. Și văd cum ar putea fi orașul nostru.
  Mai întâi am reproșat public „edililor” pentru ce se întâmplă cu el. Și a avut proasta inspirație Dumitrana să se laude cum a adus primăria investitii de 20 milioane euro. Si am scris, si am criticat … Până când la aceeași concluzie am ajuns si eu: dacă vreau să se schimbe ceva, să mă implic. Să fac lobby, să știu cât mai mult și cât mai corect cauzele, să aduc la consecință ceea ce vrem să se schimbe. Am gândit că dacă eu fac partea mea, cât pot de bine, dacă un altul face și el cât poate de bine, poate împreună vom schimba în bine orașul.
  A fost o surpriza pentru toți, sunt convins, cum am ajuns consilier local. M-am implicat cu dorința să fac treabă, consider că este o responsabilitate, nu o funcție sau o titulatură.
  Singur nu voi reuși vreodată ceva. Fiecare dacă atât cât poate si cum poate, atât cât ar timp, dacă ar contribui cu implicarea sa, împreună putem schimba în mai bine. Este foarte important sa fie încurajat cel care se implică, să arătăm că ne pasă. Dl Vucea nu știu ce trecut are, pentru mine este important că îmi punctează problemele din Poliția Locală. Dacă vrem să se schimbe ceva trebuie să nu lăsăm ca situația să persiste.
  Toti care avem nemulțumiri față de starea lucrurilor să ne implicăm, să ne adunăm și să acționăm conform legilor, asta înseamnă democrația. Dacă oameni pricepuți in domeniile lor identifică soluțiile bune, să facem să le aducem la îndeplinire. Criticăm pe aici pentru că ne pasă? Dacă ne pasă, să ne și implicăm.
  De ce nu se discută soluții? Doar can-can si bârfe, si zicem că discutăm politică.

  Uite că vrea primarul o nouă organigramă. Care crede dumnealui ca precede desființarea unor instituții, vrea să conducă totul, să fie stăpânul inelelor, si sa decidă tot prin dispozitii de primar. Reduce Consiliul Local la nimic, sa nu mai aibă nevoie de el. Poate nu va plac persoanele care sunt consilieri, dar Autoritatea Publica – Consiliul Local este garantul democrației. Ce Organigramă vrea primarul este totalitarism, permite dictatura. Este legal? Sunteți de acord? Nu sunteți de acord? Vreți lucrul acesta.
  Se scriu pagini pe aici despre unii si despre altii. Nu mai bine vă exprimați opinia, nu mai bine luați la cunoștință sau va interesați ce înseamnă acea organigramă? Poate eu greșesc, si cineva imi deschide mintea. Si astfel îndreptam votul meu, dacă este greșit.
  Nu știu dacă a mai existat o asemenea deschidere si comunicare din partea unui consilier. Dar prin faptul ca este neimplicare activa, nu este dialog, nu sunt solicitari si sugestii din partea cetățenilor, tind să cred că nu a fost o obișnuință. Asta sa fie spiritul civic? Votăm și gata? Apoi să avem așteptări ca cei votați să rezolve toate problemele?
  L-ai votat, cere-i să facă, nu o sa viseze cei votați ce doresc oamenii.

  Ce vrem? Să se asfalteze străzile? Acționăm conform legii, împreună ca o comunitate, ori ca un grup cu aceeasi solicitare, identificăm calea legală sau administrativă de urmat, si haideți să le aducem la consecință.

  Altfel stăm ca la fotbal, in fata televizorului, si înjuram că ce proști sunt jucătorii unei echipe. O fi destindere pentru microbist, dar pentru performanța echipei este tot nimic.

  Comentariu by Mentalistul — 29 octombrie 2016 @ 0:00

 45. Se stie ca prin aceasta organigrama se vrea executia functionarilor incomozi in primul rand.Ca din acesta cauza imediat dupa alegeri s-a cerut demisia celor de pe lista neagra.Da, si-au permis sa faca o lista neagra pentru reglare de conturi, in institutia statului unde se comporta ca niste stapani, ca si cum ar fi proprietatea lor.Se vrea sa ramana numai cei supusi si obedienti care sa execute ilegalitatile gastii.Rusine celor care au facut asta si pana acum.Au inchis ochii la ilegelitati si au aprobat prin semnatura, rusine celor care il susti stiind aceste lucruri si asteptam de la domnul Vucea mai multe dezvaluiri si daca tot le face sa ajunga si in atentia DNA prin plangere.

  Comentariu by dana — 29 octombrie 2016 @ 9:10

 46. Nu imi mai este frica .
  Vreau sa ma alatur si eu celor care vorbesc de ilegalitati in primarie si afirm in stiinta de cauza ca s-au dat avize de functionare false sau ilegale .Spaga o lua Angelescu Mihai si Marius Ilie (sunt probe in acest sens).Eu sunt unul din cei care am fost fortat sa dau spaga si mai sunt si altii.ADPP-ul(Marius Ilie)taia chitante pentru ocuparea domeniului public pentru 3mp.iar restul era spaga(vezi cazulDabo la Neptun -prietenul lui Angelescu ,a platit 3mp si a folosit 30 mp ) au mai fost cereri in acest sens dar nu s-a putut..
  Unei persoane pentru 20 mp ,la Neptun nu i s-a dat chitanta dar i s-a cerut spaga de catre Ilie 1500 lei contra unei sume de 3400 lei care ar fi fost de platit real.Suma era falsa ,marita si i-a fost comunicata persoanei in biroul lui Angelescu la Politia Locala .Persoana respectiva ,o doamna ,venise sa ceara sprijin lui Angelescu care pana sa vina ,,expertul in taxe ADPP” mai avea putin si se urca pe femeia aceea.Cei doi ,Angelescu si Ilie,sunt cei care toata vara a luat spaga de la agentii comerciali.
  La Neptun un prieten al meu a cerut sa ocupe ,din Domeniul Public, 6 mp si cei doi ,Ilie si Angelescu, i-au spus ca este ilegal. In schimb cei doi au autorizat(de la sine putere) constructia pe domeniul public a unei casute,Biciclatita ,de vreo 40 mp.,care nu avea Autorizatie de constructie si nici aviz de functionare.Spuneau ca stie Primarul.Probabil mai mult ca sigur ,spaga o lua Angelescu si Ilie.Si aici sunt probe si acte oficiale care sustin cele de mai sus.
  Un prieten din Bucuresti spunea ca tot Marius Ilie este cel care ,se pare, a colectat spaga (15000 euro) de la Circ si i-a dat-o lui Dragos Angelescu.Eu nu cred ,dar cine poate sa-mi spuna cum a reusit cei de la Circ sa isi ia autorizatia INTR-O ZI iar noi, agentii comerciali, nu o putem obtine nici in doua luni.
  Pentru ca mi-am permis sa arat realitatea pura din teren acum si eu o sa fiu facut analfabet,anagramat sau mai stiu cum ,de catre ciracii din(ai) primarie(i).Ca mine sunt foarte multi agentii comerciali care pot sustine cele de mai sus dar deocamdata le este frica,dar cine stie.Sper sa se vindece mai multi de frica si atunci sa vezi cum se dau avizele de functionare (ilegale in opinia unora),cum te umilesc cei din Primarie,cum protejatii lui Radu Cristian,Angelestilor,Marius Ilie si a multor alti nu au documente legale de functionare si multe alte autorizatii prevazute de legi si HCL-uri.

  Comentariu by fn — 29 octombrie 2016 @ 9:27

 47. Plangere penala pe baza probelor va rugam.Sa inceapa ancheta, numai asa putem sa scapam de tiranii care fac legea in Maangalia.Daca nu veti proceda asa vom ajunge sclavi in propriul nostru oras, vom munci sa dam bir gastii de infractori.Niste smecheri fara studii, banda organizata pun jugul pe noi,

  Comentariu by dana — 29 octombrie 2016 @ 9:47

 48. „Băgaţi viteză, că vă trece anul
  şi s-a scurtat şi s-a-nvechit ciolanul.

  Nenorociţilor, se rupe şnurul,
  „La muncă, la bătut ţăruşi cu curul!”

  Comentariu by I.S — 29 octombrie 2016 @ 10:21

 49. https://www.youtube.com/watch?v=Fj8ASnJ1n6M

  Comentariu by I.S — 29 octombrie 2016 @ 10:33

 50. Draga domnule Vucea; am citit cu mare atenție cele scrise de dumneata in scrisoarea cu pricina si te-as întreba așa : din câte stiu, ( si știu bine ! ) tidula este făcută de ceva timp si cred ca era oportun sa o faci publica imediat ce ai conceput-o împreuna cu ,,pretinii ” insa matale ai stat in așteptare sa te convingi ca nu vei mai fi pe postul gras de la prăvălie. si așa, ai făcut măreata fapta ! Erai un erou, pt mine ca Cetatean daca făceai asta acum un an, doi sau trei in condițiile in care Știai perfect si la zi cum sta treaba … Au, nu cumva de cand ti-a luat feliuta de tort din perioada estivală in care vindeai ,, litalsi ” in portul turistic si nu- ti mai încăpeai in piele de ,,cât de bine îți mergea lucrarea”, de cand a început sa te monitorizeze ,,saful” ca te dai cu mașina cu Sofer a instituției pe la afaceri personale inclusiv pe la ,, moșia ” de la Arsa pt mici probleme domestice si alte murături ? Acum, ce sa-ti zic: soarta fu cruda cu tine dar nu te da prea tare cu curu’ de pământ ca ai mălai, ai 2 băieți absolut demni de tot respectul, ai pensie onorabila si zi bogdaproste ca nu-si pun astia mintea cu tine sa scoată si ei, public, niște trasnai pe care te faci ca ai uitat sa le enumeri, in speranța ca ești curat, uscat , pudrat si numai bun de pus in rama . Stii bine ca ai bubite, si încă multe, așa încât te poti retrage elegant, cumintel cât-de cât, cum ii sta bine unui militar adevărat care știe despre onoare si demnitate sau sa fii un simplu angajat al Poliției Locale ! Despre penibilitati si lăcomie vorbim noi doi, ca între militarii de cariera dupa ce ies si eu la pensia binemeritata ! Te salut si poate acum te superi nițel dar sunt convins ca. daca vrei sa citesti printre rânduri vei înțelege si vei accepta ca ești propria victima . Sa auzim numai de bine !

  Comentariu by Dan — 29 octombrie 2016 @ 16:59

 51. Pt 50:

  Deci până la urmă numitul Angelescu Mihai este un penal sau nu este? Își îndeplinește cu cinste și pricepere atribuțiile? Sau e un tâmpit care strică o instituție importantă pentru oraș?

  Comentariu by Mentalistul — 29 octombrie 2016 @ 17:11

 52. Tu nu trebuie sa întrebi ci sa răspunzi la o astfel de întrebare. Ești consilier, nu?

  Comentariu by nedumerire — 29 octombrie 2016 @ 17:39

 53. Atat timp cat nu este trimis în judecata pentru fapte de corupție, nu este penal! Asa ca își da un mentalist cu presupusul ….=0. Singurul nostru noroc, al Mangaliei, nu sta în acțiunile unor consilieri locali, ci în dosarul penal deschis de către anrsc primarului RC pentru iluminat public. De asta sunt demisiile la adpp, de asta pleacă Ilie Marius în concediu, de asta este organigrama noua cu iluminat public. Cică ar fi găsit curtea de conturi ceva plăti pe lucrări IMAGINARE, pe iluminatul public. Dar după cum spuneam ….dacă RC sau alții nu sunt trimiși în judecata Nu sunt penali. Sunt doar niște hoți nedovediti.

  Comentariu by De trei ori — 29 octombrie 2016 @ 17:42

 54. fn de la 46,
  Nu esti anagramat fiindca esti fiinta. Agramat…da. Parafrenia mentalistului face ‘victime’.

  Comentariu by Anonim — 29 octombrie 2016 @ 18:05

 55. cum pot sa ii dau un like lui Dan ?

  Comentariu by Salam — 29 octombrie 2016 @ 18:16

 56. @51-Deocamdata nu este „penal” si mai mult de asta…peste putin timp s-ar putea sa va fie coleg de „alianta”…chiar si Radu C. ! Dupa alegeri din doua motive importante (cum ar fi spus generalul Gamela :”de interes national „!) trebuie refacuta USL(sau cum dracu s-o mai chema de data asta !) 1. Romania trebuie sa asigure presedentia U E !-cred ca nu-l vedeti in postura asta pe Dragnea,indiferent de cat va e sef de partid ! 2. Trebuie schimbata constitutia,pentru care au varii motive mai mult sau mai putin intemeiate toti din tot „spectrul politic”(chit ca toti sunt ficiorii PCR !) Asa ca…iar veti primi si veti executa cu disciplina de partid…noi ordine ! De ce am spus ca si Radu C ,s-ar putea sa va fie”coleg”-pentru ca se mentine inca o „nebuloasa „politica si anume :inca nu se poate aprecia cati dintre vechii pdl-isti vor vota cu PNL-ul actual si cu ce procent va ramane pnl dupa alegeri ! Nu este exclus sa revina la ce au avut cand era USL ! Chestia asta se va rasfrange si la…numaratul voturilor in CL ! Va reamintesc ca daca Tusac nu lasa cu „limba de moarte” pe viitorul primar-adica Radu.C,sau daca senatori PSD nu l-ar fi sprijinit in campanie,altfel si impotriva altuia v-ati fi jucat de-a opozitia ! Deocamdata cu oportunisti cu mintea creata cum e Vucea puteti muta steril piese de sah pe scena politica,asa cum spuneati decurand ! Nu-i vorba ca aveti…si cu cine ! D’aia partidele nu mai au „tehnocrati”(buni profesionisti) care sa se lase „incalecati de partide !

  Comentariu by I.S — 29 octombrie 2016 @ 18:47

 57. Pt.50
  Draga Dan nu cunosc ce vindea si ce nu vindea Vucea in portul turistic dar comentariul tau seamana a amenintare.Nu stiu ce spui tu dar daca stii ceva spune acum si nu dupa cativa ani cum ii spui tu lui Vucea.

  Comentariu by fn — 29 octombrie 2016 @ 19:47

 58. Mai, 57 ! Probabil ești un civil rătăcit si obosit care are certitudini si obiectii . Uite cum sta treaba : un militar nu ar amenința niciodată un alt militar fie el si grănicer pentru singurul motiv ca si unul si celălat stiu sa trăiască dupa niște reguli . Asta pe de o parte; pe de alta parte, domnul Vucea poate fi suspectat de orice vrei tu sau alții dar de prostie, niciodată si va înțelege exact mesajul meu care este unul de camaraderie chiar daca un pic mai dur dar sincer si fara incrancenare sau revolta Am vrut sa punctez toate acestea, pt ca tu sau alții ca tine sa înțelegeti faptul ca, noi chiar si in momente mai tensionate sau neplăcute ale vieții avem datoria de a ne apară colegii, astfel încât sa-si revizuiască o anume atitudine sau gest si sa -l tragem de mâneca la momentul oportun . Uneori, granița cu penibilul este atât de fragila încât, oricare dintre noi , o poate fisura fara intenție ! Asta înseamnă sa fii militar de cariera, sa fii acolo cand, daca si cum trebuie . Am onoarea, Dan .

  Comentariu by Dan — 29 octombrie 2016 @ 20:21

 59. Frica il face pe primar si gasca lui penala sa reactioneze la orice atac, disimulat sub comentariile unor oameni de bine.
  Din pacate este prea tarziu pentru a mai pacali pe cineva. E drept ca se gasesc si niste frustrati care doar asa de capra vecinului se raliaza cu postacii platiti ori interesati.
  Incet, incet se scot la suprafata cam toate furaciunile, iar cand lumea ii va lua efectiv la suturi in fund pe Radu si șutii lui, vor plati si pentru cele facute de cei dinainte lor. Chiar și fară referendum sau interventia DNA baietasul asta mincinos si furacios va pleca din oras alungat efectiv de populatie, si asta se va intampla in cel mult un an de zile.

  Comentariu by Marian Vasile — 29 octombrie 2016 @ 20:26

 60. Vasile, esti prost? Accepta votul daca zici ca esti democrat. De ce inciti la violenta? Ce legătură are democratia cu violenta, țărane?

  Comentariu by Anonim — 29 octombrie 2016 @ 22:28

 61. @ 60
  Da de ce te-ai suparat asa curajosule ? Ti-e frică anonimule democrat ?
  Si pe Ceasca il alegeau democratic prin vot, domnule consilier dar pana la urma l-au impuscat. Care democratie și care vot? Listele alea date de evidenta populatiei din subordinea primariei in care avem mai multi votanti decat ies la recensamat. Sau alea aproape doua mii de vize de flotant si mutatii facute cu o luna inainte de alegeri.

  Comentariu by Marian Vasile — 29 octombrie 2016 @ 22:45

 62. Asta cu Marian Vasile e tot vreun pretenas deghizat sub nume de scena.Se da cocos p’aci si daca se intalneste cu primarul pe undeva cred ca il saluta inconvoiat mai ceva ca la japonezi.

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 0:01

 63. Interesant! Nu are nimeni nimic de comentat la …..
  „Atat timp cat nu este trimis în judecata pentru fapte de corupție, nu este penal! Asa ca își da un mentalist cu presupusul ….=0. Singurul nostru noroc, al Mangaliei, nu sta în acțiunile unor consilieri locali, ci în dosarul penal deschis de către anrsc primarului RC pentru iluminat public. De asta sunt demisiile la adpp, de asta pleacă Ilie Marius în concediu, de asta este organigrama noua cu iluminat public. Cică ar fi găsit curtea de conturi ceva plăti pe lucrări IMAGINARE, pe iluminatul public. Dar după cum spuneam ….dacă RC sau alții nu sunt trimiși în judecata Nu sunt penali. Sunt doar niște hoți nedovediti.”

  Comentariu by Unu — 30 octombrie 2016 @ 7:06

 64. Un consilier local dezvaluie o parte din ilegalitatie facute pe primar &co, un om din structura primariei dezvaluie si el niste ilegalitati. Rezultatul. Mai multi oameni din anturajul acestuia trec la denigrarea celor care cartesc contra primarului. Unora le descoperi usor identitate ca de atata postat le inveti pe de rost modul cum alcatuiesc propozitiile.
  Frica si disperarea sunt mari de tot caci nu mai e vorba de un om cu 3-4 ciraci ca pe vremea lui Tusac ci de o intreaga structura mafiota organizata pe principiul daca pica sfeul pica toti. Iata mai nou ultima gaselnita pentru disculparea lor in fata opiniei publice „daca nu e trimis in judecata nu e penal”.
  Tara asta pute de hoti, speculanti, criminali, batausi, violatori netrimisi in judecata sau necondamnati si asta pentru ca si printre judecatori, procurori, politisti etc sunt destui penabili ca si hotii nostri din primarie. Nu trebuie sa vad o condamnare a primarului, a viceprimarului ori a unor oameni angajati de el ca sa afirm ca acesta este un prost profesionist, un hot si un profitor mincinos. Nu trebuie sa astept ca justitia noastra ineficienta si corupta sa-l ancheze si sa-l condamne. Ca cetatean al acestui oras, impreuna cu alti cetateni il pot schimba democratic sau, prin actiuni tot democratice de protest, il pot obliga sa-si de demisia la fel cum unii l-au ales.
  Deci voi sunteti hoti pe fata si vreti ca noi sa ationam legal la ilegalitatile voaste.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 octombrie 2016 @ 10:47

 65. Marian, tocmai asta ne diferențiază pe noi de navetiști și RC : noi acționăm legal chiar și la ilegalitățile lor! Referendum, alegeri anticipate, plângeri penale, astea sunt cai legale. Dacă vrei sa le dai la cap, nu este prea legal și nu cred ca rezolvi problema. În plus banii făcuți din șpagă nu ii vom recupera decât dacă ii prinde DNA cu ocaua mica….

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 14:44

 66. Referendum, sunt multi cei care nu au votat Radu C. Acestia vor semna cerea adresata prefectului.Opozitia sa organizeze strangerea de semnaturi.GASCA asta de infractori nu au castigat alegerile cinstit.Le-au furat si de data asta.Nu suntem obligati sa suportam.Vrem referendum.Orasul e mizerabil, sunt mormane de gunoaie peste tot.Decade Mangalia din ce in ce mai rau, nu se poate sa asistam la aceasta decadere si sa nu facem nimic, noi aici traim si ete pacat de potentialul acestei zone.

  Comentariu by dana — 30 octombrie 2016 @ 14:55

 67. Serios ? Si unde sunt actiunile alea de care vorbesti ”Referendum, alegeri anticipate, plângeri penale” – E cumva ”secrete” ? Nu s-a recuperat nici un ban de prin mandatele lui Iorgus ori Tusac, desi ceva anchete si chiar procese au fost iar la viteza cu care actionează DNA moare Radu de moarte buna pana sa-i DNA banii.
  De legea 60/1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice ai auzit ?
  De articolul 39 din constitutia României ai auzit ?
  ”Libertatea intrunirilor. Mitingurile, demonstratiile, procesiunile sau orice alte intruniri sunt libere si se pot organiza si desfasura numai in mod pasnic, fara nici un fel de arme.””
  Ia sa pichetam vreo doua sute de cetateni zilnic primaria, macar vre-o saptamana si-ti garantez ca vine DNA, garda financiara, auditul, procuratura, sanepidul si isi dau demisia si Radu și Colgiu si Angelestii plus restul gastii.

  Comentariu by Marian Vasile — 30 octombrie 2016 @ 15:38

 68. Da, sunt multi prosti care l- au votat, multi functionari fricosi in primarie care au fost amenintati sa stea cuminti in banca lor daca vor sa-si pastreze scaunul, multi dezgustati de mizeriile si hotiile „alesului”, multa lume nemultumita prin oras care se intreaba cum oare poate acest ” ales” sa – si mai bata joc de oras, dar, din pacate, putini care vor lua atitutudine.

  Comentariu by Anna — 30 octombrie 2016 @ 18:22

 69. Dacă as fi RC m-ar durea la bascheți de câțiva mitingisti ce vor sta în fata Primăriei. Asa ca nu ai decât sa speri ca vor exista oameni care sa stea cu tine sa păziți primăria. Îți urez multe succese! Cu oameni ca Marian Vasile va rămâne RC primar pe viata.

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 20:06

 70. Asa-i mai 69?Primar pe viata?La beciul domnesc poate.Nu subestima fortza poporului, ai vazut cum si-a dat demisia Ponta cand au iesit oamenii in strada?Ce te face sa crezi ca la Mangalia nu se poate?Ne-am saturat, ne rupem picioarele si masinile pe strazile din Mangalia si el smneaza contracte cu Grimberg cu 15 miliarde pe proces.

  Comentariu by dana — 30 octombrie 2016 @ 20:20

 71. Pentru ca nu a ieșit nimeni în strada când Tupac ne-a ținut în frig. De aia!

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 20:47

 72. Tusac

  Comentariu by Anonim — 30 octombrie 2016 @ 20:47

 73. @69
  Nu-l doare-n bascheti domnule consilier, dupa alegeri vine cam o data pe saptamana la Mangalia iar in afara primariei umbla doar insotit si merge doar la club nautic. Cine a mai auzit si vazut sa faci inaugarea unui parc si unei faleze intr-o sala in care nu incap nici o suta de oameni. Deci frica e mare si nu doar la Ali Baba ci si la ceilalti 40 de hoti. Eu am fost atunci cand cu caldura si au fost destui oameni, nu cati ar fi trebuit dar cum ai fost acolo stii cati au fost. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat au mai trecut ceva ani oamenii au priceput ca cei de sus inteleg doar de frica, vezi manifestatia de acum un an de dupa Colectiv si demisia lui Ponta.
  Dar de ce, daca pari decis sa-l dai jos pe primar si gasca lui prin DNA si justitie, esti asa pornit sa ma reduci la tacere ?

  Comentariu by Marian Vasile — 30 octombrie 2016 @ 21:22

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress