Mangalia – politica locală

26 octombrie 2016

Convocatorul ședinței ordinare a CL Mangalia din 31.10.2016

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:40

Convocator 31.10.2016

Propunere organigramă

43 Comments

 1. Domnule Visa dati va rog si anexele din organigrama pe fiecare directie.

  Comentariu by ceta — 26 octombrie 2016 @ 18:07

 2. Fâsslike!

  Comentariu by Mentalistul — 26 octombrie 2016 @ 20:02

 3. Mangafaua asfaltează pe ploaie! E tare! De cap. Ce poți să ceri de la un semidoct tehnician zootehnist transformat în micro-primar maxi-ciorditor care seacă buzunarul urbei?
  Poate ne explică apărătorul lui pește – marele prețios cult ciuraru; sau ciocatul cu trabuc andrei. Mă refer la consilierii din Mangalia că pe navetiști îi doare la bascheți de orășel!

  Comentariu by Zoga — 26 octombrie 2016 @ 20:21

 4. @2-Asteptam sa va tineti de cuvant si vrem sa vedem si rezultate Ati afirmat aici : ” Cât despre ceea ce trebuie să știe consilierul, în mod repetat legea este încălcată de către cei numiți de către primar pe funcții de conducere în Primărie, prin refuzul a-și îndeplini atribuțiile față de ceea Consiliul Local dispune prin HCL. Vă redau o parte din raportul comisiei speciale, care va fi adus la cunoștința CL in următoarea ședință:
  „Aducem în atenția Consiliului Local prezentul Raport, în conformitate cu prevederile H.C.L. 20/2016, prin care solicităm prelungirea termenului stabilit pentru activitatea Comisiei Speciale, întrucât obiectivele stabilite – pentru care a fost contituită comisia – nu au fost îndeplinite din motivul că funcționarii publici pe funcție de conducere în Primăria Mangalia, mai sus menționați, nu și-au îndeplinit atribuțiile.
  ……….
  În continuare, comisia constată că plângerile cetățenilor orașului Mangalia cu privire la nefuncționalitatea aparatelor de specialitate din subordinea Primarului – despre care consilierii locali au luat la cunoștință cu ocazia audiențelor – sunt îndreptățite, întrucât comisia specială a fost împiedicată să își îndeplinească obiectivele de către funcționarii publici numiți în funcții de conducere, respectiv dl Enache Paul și dna Ciocănel Simona, care au încălcat cu vinovăţie îndatoririle corespunzătoare funcţiei publice pe care o dețin şi a normelor de conduită profesională prevăzute de lege, fapt care constituie abatere disciplinară şi atrage răspunderea disciplinară a acestora, conform art. 77 din Legea 188/1999 privind Statutul funcționarilor publici.
  ……………
  De asemeni, întrucât sunt încălcate prevederile legii 215/2001, ale legii 393/2004, HCL nr. 20/2016, comisia specială constată:
  Dl Enache Paul, având funcția publică de arhitect șef în cadrul Primăriei Mangalia, săvârșește infracțiunea de abuz în serviciu, prevăzută la art. 297 din Codul Penal, prin refuzul de a nu pune la dispoziție documentația asupra căreia a dispus Comisia Specială, constituită legal de către Consiliul Local Mangalia. Solicităm în prezentul Raport ca în temeiul legislației în vigoare, prin apărătorul juridic desemnat sau contractat, Consiliul Local al Municipiului Mangalia să facă plângere penală împotriva dlui Enache Paul pentru săvârșirea de abuz în serviciu.”
  Cum poate cunoaște consilierul juridic patrimoniul Mangaliei? Solicitând documentația. Ne reîntoarcem la subiectul articolului.”
  Comentariu by Mentalistul — octombrie 18, 2016 @ 12:54 pm

  Comentariu by I.S — 26 octombrie 2016 @ 20:45

 5. Ursul trece. Cainii latra. Asa se intampla in Mangalia.

  Comentariu by Mine — 26 octombrie 2016 @ 21:26

 6. Ce s-a intamplat cu vizita Curtii de Conturi? A plecat cum a si venit.

  Comentariu by Mine — 26 octombrie 2016 @ 21:28

 7. Ce sa facă Curtea de Conturi? A căzut la pace cu RC! S-a înțeles Boita cu auditorii sa îl scoată vinovat doar pe Cornaci. Restul sunt ….imaculati!
  Asta e , lasă să ca apară mentalist ul. Sa vedem cine va vota organigrama. Sa vedem ALDE, PMP și PSD.

  Comentariu by Tine — 26 octombrie 2016 @ 21:57

 8. Pt. 7

  Cine sa fie „veriga slaba”? Altcineva decat Oprea Dop cunoscut sub numele de scena”Priţă”, din „onoarea” partidului lui PMP fost UNPR, care deja vrea sa bata palma cu RC.
  Atentie si la Mihai Sorin, ca vorba romaneasca „nu aduce anul ce aduce ceasul” !

  Comentariu by dan stuparu — 26 octombrie 2016 @ 22:11

 9. Sa nu uitam ca Mentalistul a făcut pe master chef toată vara la cearcănele doamnei Boitica…. https://youtu.be/QYIAgMoUhHo

  Comentariu by Unu — 26 octombrie 2016 @ 22:17

 10. Ceauanele, scuze. Vârstă deh, nu mai vad bine

  Comentariu by Unu — 26 octombrie 2016 @ 22:18

 11. Organigrama este facuta special sa scape de unele persoane incomode din Politia Locala (Vucea ,Ionita) care nu mai vor sa tolereze ilegalitatile comise de Angelescu,Romulus,Primar si acolitii sai,dar si de unele persoane incomode din Primarie si ADPP.Vucea a promis ca va organiza o conferinta de presa care va aduce la cunostinta toate ilegalitatile(unele au facut obiectul unor plangeri penale)comise de gasca de la Constanta de la 1 Martie 2012 si pana in prezent cu documente,foto,filme si inregistrari.

  Comentariu by Anonim — 26 octombrie 2016 @ 23:32

 12. Atunci Vucea e complice si asta se pedepseste.
  Daca pana acum nu a spus nimic desi stia de anumite ilegalitati e cu atat mai josnic pt unul care trebuia sa aplice legea.

  Comentariu by Anonim — 26 octombrie 2016 @ 23:55

 13. Voi chiar credeti povestile astea cu Vucea si plangerile? Asa se zicea si de Cornaci ca va face plangeri etc!praf in ochii fraierilor! Toti au impartit prajitura si daca se imbolnavesc, se imbolnavesc toti! De aia nu o sa vedeti vreodata pe unu din actuala sau fosta gasca sa faca vreo plangere! Cand am zis fosta gasca ma refer la cei care timp nu au mai avut loc la prajitura si au inceput sa arate cu degetul de pe margine si de pe facebook! Toti spun ca fac plangeri, dar controale ZERO!Va spun eu, nu mai puneti botul pentru ca nu veti vedea vreodata vro autoritate sa verifice ceva in baza unei plangeri formulate de unul din astia care tipa pe facebook!

  Comentariu by Alpak — 27 octombrie 2016 @ 0:09

 14. Pt. 9
  Trebuie să recunosc, m-ai prins: eu sunt trădătorul. Mă surprinde că ai fost capabil să remarci în activitatea mea o mare loialitate și afecțiune, și admirație, față de executiv.
  Să fii mândru de ceea ce ai descoperit!

  Pt. 4
  M-am apucat să smulg buruienile din grădină. Un sătean, care nu a mai văzut pe nimeni din sat să smulge buruienile din grădină, mă vede și îmi spune: „Ar fi bine să te apuci să smulgi buruienile din grădină. Și vreau să vedem flori frumoase înflorite în grădina aceasta!”.

  Pt. 7
  „Nastratin Hogea rămâne fără apă, cheamă copilul, îi dă o bătaie bună și îl trimite după apă. Întrebat de ce bate copilul, răspunde că degeaba îl bate după ce sparge ulciorul.”
  De ce te apuci să dai sentința fără a se săvârși fapta?

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2016 @ 0:55

 15. Pt 14

  Apropos de anchetele Curtii de Conturi si ale DNA de la Mangalia:

  Nastratin Hogea cauta de zor ceva prin batatura.Il vede un vecin si-l intreaba ce cauta.
  Nastratin spune ca-si cauta inelul. Vecinul incepe sa-l ajute prin curte ca sa-l caute!.
  La sfarsitul zilei, negasindu-l, vecinul il intreaba pe Nastratin: Bai, dar pe unde l-ai pierdut?
  Nastratin zice: in casa!
  Si dece il cautam pe afara?

  Deoarece in casa eintuneric, iar afara e lumina!

  Cam asa e si cu legea la Mangalia, mai Mentalistule! Cu tot dragul!

  Comentariu by dan stuparu — 27 octombrie 2016 @ 1:17

 16. @14-Revin cu ce ati spus acolo :… „raportul comisiei speciale, care va fi adus la cunoștința CL in următoarea ședință” La asta m-am referit cand vorbeam de tinere de cuvant ! In rest referitor la Nastratin Hogea : „În fiecare dimineaţă, tot românul ar trebui să se aşeze în faţa oglinzii, să-şi găsească lămurit obrazul în apele de cleştar, şi după ce şi-a recunoscut bine mutra, să-şi trântească singur o serie de palme măreţe, strigându-şi în plinul feţei: “Sfârşeşte cu naivitatea prostănacule, nu mai crede în oameni politici. Minciuna lor nu te poate salva. Pătrunde-te odată de acest adevăr.”
  Drept încheiere, o ploaie de noi palme ar fi nimerită, fiindcă românul e copilăros şi memoria o are scurtă.
  În fiecare dimineaţă aşa ar fi să facă. Poate înţelepciunea aceasta practică, de Nastratin Hoge, îl va tămădui de ceea ce atâtea desamăgiri şi trădări nu l-au putut lecui.” http://manastirea.petru-voda.ro/2014/02/07/sandu-tudor-adevarul-lui-nastratin-hogea/

  Comentariu by I.S — 27 octombrie 2016 @ 2:22

 17. Mai vedeti undeva in organigrama serviciu juridic?Ii trimite pe la alte directii ca si compartiment juridic, cate 2 pe directie.Liber la contracte cu avocati 14 miliarde de proces.Huooooo, nu votati magaria asta.O panarama de orgaigrama in folosul gastii.

  Comentariu by dana — 27 octombrie 2016 @ 6:12

 18. @dana
  Mare dreptate ai . Mentalistul se va da cu fundul de pamant ca s-a luptat si s-a zbatut….pe facebook. Sa ne amintim ca a facut pe master chef si la petrecerea lui Stamate de la cantonul silvic de asta primavara. Visa a spus acum ceva timp ca pe surse se pune de o miscare de forte. Sa nu uitam ca inainte sa se faca PSD -ist , Mentalistul facea strategii pe holurile primariei cu Colgiu .

  In afara de gargara de 2 lei pe bloguri si agitatie pe la adpp ( la vrajeala desigur) ce stie sa faca acest „Mentalist”? Desigur ii explica cuiva ca nu este cazul sa ne facem procesomani , sa nu le faca plangeri
  Acesti consilieri isi dau votul contra cost sau interese . Urmariti sedintele de consiliu : atunci cand acesti politruci nu este de acord cu un proiect, ei nu voteaza impotriva ci se abtin de la vot ! De ce nu votati frate impotriva ? De ce nu aratati ca va pasa de cei ce v-au votat ?
  NOI STIM DE CE – PENTRU CA IN SPATELE VANZARILOR DE TERENURI SI A ALTOR PROIECTE PROPUSE PENTRU ADOPTARE SE AFLA INTERESELE VOASTRE MESCHINE!
  Ramane valabila treaba cu palmele dar cred ca ar trebui sa ii palmuim pe acesti „alesi locali”….

  Comentariu by unu — 27 octombrie 2016 @ 7:21

 19. Pt. 16
  HCL mă obligă să citesc raportul în ședința de CL, în cadrul oficial al Autorității Publice. În urma Raportului consiliul local trebuie să delibereze și să dispună.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2016 @ 7:24

 20. Aveti rabdare sa vedem cum voteaza PSd,ALDE si PMP,oricum 1 sau 2 voteaza pentru.

  Comentariu by lica — 27 octombrie 2016 @ 7:32

 21. Un fost consilier local spunea ca ei se cearta asa sa creada lumea ca sunt in opozitie dar de fapt sunt prieteni .Asa ca despre ce vorbim.La o discutie cu mentalistul mi-a confirmat ca organigrama se va aproba.Este facuta dupa sufletul lui RC.Acum vor ramine salariatii care vor rezista presiunilor lui RC si pe cei care nu-i suporta vor fi fortati sa-si dea demisia.

  Comentariu by anonim — 27 octombrie 2016 @ 7:39

 22. Referitor la Organigramă:

  Primarul vrea să transforme orașul într-o feudă. Să afică totul în puterea sa, ca într-un regim absolutist, să decidă totul doar prin dispozitii de primar și să nu mai aibe nevoie de un deliberativ. Cu modelul acesta de organigramă ucide sistemul democratic în Mangalia. Este ca si cum guvernul desființează Parlamentul si trece totul în puterea premierului sau a unui dictator.
  Mai întâi că nu este legal, patrimoniul orasului se află sub tutela Consiliului Local, care este Autoritatea Publică care reprezintă interesele UAT. De exemplu, direcția de gospodărie si servicii publice nu are obiectul muncii, nu primarul este cel care hotareste asupra patrimoniul si serviciilor publice, este ilegal sa se faca lucrurile prin dispozitii. Cum recuperează aparatul primarului TVA? Transforma primăria in SRL?

  Dar in primul rând organigrama contravine legilor sistemului democratic, este în neconcordanță legislativă cu normele UE, fapt care poate să deschidă o procedură de infringement în baza art. 258 din Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene („TFUE”) în cazul în care Comisia Europeană este sesizată că organismul deliberativ își pierde prerogativele și este adus la nefunctionalitate. Dar până la Comisia Europeană, se încalcă legile din România privind organizarea a unităților administrativ teritoriale.

  De exemplu, prin Decizia nr. 442/2015, ÎCCJ a admis obiecția de neconstituționalitate formulată și a constatat că Legea pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilități publice nr. 51/2006 este neconstituțională. Legea respectiva modifica in sensul ca dădea putere primarului asupra serviciilor de utilitati publice si avea drept sa desemneze directorul. Ca urmare, în Decembrie 2015 legea serviciilor publice se modifica pentru a fi adusă in conformitate cu normele europene, astfel ca primarul nu mai are niciun drept de decizie cu privire la serviciile publice si patrimoniul orasului, Autoritatea Publică de decizie și control este Consiliul Local, instituit din aleșii locali.
  Astfel, in calitate de consilier local sunt obligat să denunț la ANFP, instituția prefectului și în contencios administrativ pentru neconstituționalitate a HCL privind adoptarea acestei organigrame, în cazul în care va fi adoptată.
  În ședinta CL am să-mi atenționez colegii asupra problemelor juridice pe care le generează această Organigramă, de fapt contradicția legislativă în care se intră cu crearea unor direcții care nu pot avea obiectul muncii conform legislatiei aplicabile.

  Cu alte cuvinte, organigrama este o nebunie.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2016 @ 8:02

 23. Ceva erate pe acolo, am scris in graba.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2016 @ 8:03

 24. Pt 21
  Nu știu cine esti si ce discuții ai purtat cu mine, dar singura mea exprimare este așa: dacă se vinde cineva i se votează Organigrama. Asta înseamnă că cine o votează s-a vândut.
  Ceea ce nu cred. Nici nu dau curs bârfelor pe care le împrăștie adversarii politici în încercarea de a crea disensiuni în cadrul Alianței.
  Nu am văzut Organigrama până acum. Dacă ar fi fost una care sa aduca la funcționalitate primăria, dacă in cadrul Alianței am fi ajuns la concluzia ca ar fi fost o reorganizare benefică pentru administrarea orasului, am fi decis să o votăm. Nu facem opozitie politica in defavoarea orasului, politica se face pentru oras. Mai întâi suntem consilieri locali, aleși pentru a reprezenta interesele UAT.
  Opinia mea este că organigrama aceasta ucide in Mangalia ceea ce România a câștigat la Revoluție.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2016 @ 8:15

 25. Mentalistule nu pierde timpul! Se pare ca au aviz ANFP pentru o parte din organigrama. Nu are rost sa te adresezi instantei de contencios pentru ca te- ai contrazice singur – nu ești procesoman!

  Comentariu by Anonim — 27 octombrie 2016 @ 8:36

 26. Pt. 25

  Confunzi definiția pentru procesoman. Nu dau in judecata pe cineva in penal, ci in contencios administrativ pentru anularea unui act normativ ilegal.
  Partea ilegală din Organigramă este importanta, nu partea pentru care are aviz. Si asa au dat-o foarte greu, in timp îndelungat decat de obicei.

  Cât despre pierdut timpul am o precizare: Du-te de te culcă!
  Sunt sătul de ignoranți cu atitudine de Miorița (emo). Din cauza lor merg treburile prost. Cel care se comportă ca un sclav este tratat ca un sclav, trăiește ca un sclav. Eu nu.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2016 @ 9:04

 27. Nici NASA nu are asa hal de organigrama!

  Comentariu by IPSI — 27 octombrie 2016 @ 10:17

 28. Bine mai Mentalistule, ne-am dat seama cine ești! Nu te dădeai tu cu fundul de pământ legat de infracțiunea constatata de tine ( nu știu cum este asta și ce calitate ai tu) cu privire la abuzul în serviciu comis de Paulică nota mica? Așteptam plângerea penala formulata…Când colo ce sa vezi? Mentalistul nu este procesoman, nu ataca decât actele în contencios. De fapt s-au schimbat ordinele de la partid. Ciocu mic și treci la cratiță deși cred ca și acolo ești slab!

  Comentariu by Anonima — 27 octombrie 2016 @ 12:03

 29. @ 28
  Daca nu s-ar simti, ca parfumul de dihor, faptul ca esti sustinator interesat al primarului as zice va nu prea te duce mintea.

  Comentariu by karadeniz — 27 octombrie 2016 @ 12:28

 30. Pt 28

  Pentru că nu te duce capul nu este vina mea.
  Dar am să-ți explic, din bunăvoință: CL este Autoritate Publică. Aceasta aut. publica a constituit o comisie specială, care prin HCL este reprezentantul autorității publice. Ea a dispus ceva catre șefii de departamente, care sunt funcționari publici. Legea 188 si alte legi ii obliga sa își îndeplinească atribuțiile si sa îndeplinească ceea ce autoritate publica dispune. Refuzul este o chestiune, faptul ca nu poate aduce la îndeplinire din diverse motive este alta chestiune. Dar concret: unii funcționari publici au refuzat să își îndeplinească atribuțiile. Ca si comisie specială constat ca nu se pot îndeplini obiectivele din acest motiv. Autoritatea Publică duce in penal pe funcționarul care nu își îndeplinește atribuțiile, nicidecum consilierul care face parte din comisie. Prejudiciul este adus autorității publice.

  Eu personal nu am de ce sa-l dau in judecată pe Enache. Mie nu mi-a adus prejudiciu. Dar Autorității Publice da. Raportul meu este in calitate de președinte al comisiei speciale către Consiliul Local. Apoi, dacă Autoritatea Publica considera ca i s-a adus un prejudiciu, prin apărătorul desemnat din aparatul permanent sau prin apărător contractat duce in penal pe cel care a adus prejudiciul. Împotriva pârâtului trebuie specificat pentru ce il duci in judecata: abuz in serviciu si nerespectarea art. 77 din Legea 188 privind statutul funcționarilor publici.

  Eu nu am de ce sa dau in judecata decat pentru nerespectarea L 393/2004 privind statutul aleșilor locali. Dar in cazul acesta nu eu personal am fost prejudiciat, ci Autoritatea Publică.

  Mă bucur că ți-ai dat seama cine sunt. Altfel rămâneai fără seama dată.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2016 @ 12:43

 31. Pt 18
  „Cel mai mare inamic al cunoașterii nu este ignoranța, ci falsa cunoaștere.”
  Noi nu ne-am abținut de la vot, am votat împotriva cand a fost cazul. Chiar am cerut sa se nominalizeze in procesul verbal cine dintre consilieri a votat împotrivă.

  Hotărârile in care ne-am abținut au fost cele cand au vrut vot secret ca sa nu se vadă cine votează cu ei, atunci ne-am abținut ca sa se vadă cine scrie in buletinele de vot. Si s-a vazut. Dar au greșit-o si cu asta, la procedura, cum ca nu am participat la vot, astfel ca am cerut prefectului sa anuleaze aceste hotărâri si am aflat astazi ca le-a atacat. Astfel ca in singura sedinta in care au avut majoritate jumatate din hotărâri sunt nule.

  Deci, nu ne mai povesti delirul tău. De nici 2 lei.

  Comentariu by Mentalistul — 27 octombrie 2016 @ 13:02

 32. Doar 343 de angajati ????? La cit e cladirea aia de mare ??
  Si doar 8 directori?? sint dezamagit…
  La personal e aproape la nivelul DMHI…
  Trebuie revizuita organigrama, e loc ptr mai mult….cel putin un functionar ptr fiecare cetatean major al UAT….
  trebuie votat PNL-ul ca sa fim siguri ca nimeni nu va mai avea tupeul sa faca controale in primarie…

  Comentariu by zek — 27 octombrie 2016 @ 13:24

 33. Este interesant ca la fiecare comentariu pomenești de o afecțiune a psihicului. Probabil îți faci autoevaluare. Din fericire, ședințele de consiliu au fost înregistrate și este limpede cine are dreptate. Delirează mai departe …Cineva, care te cunoaște foarte bine, a găsit un diagnostic care ți se potriveste: parafrenie. Mare lider, ai grija ca spoiala de cunoștințe juridice a ta și a consilierii tale de la ceauane nu va mai tine mult! Trebuie sa intelegi reglementările legale nu numai sa le citezi pe aici! Succes

  Comentariu by @31 — 27 octombrie 2016 @ 13:49

 34. Daca scapa de aia doi de politia locala noi cui mai dam spaga ? Sa intelegem ca trebuie sa luam iar autorizatii ? Era o idee buna sa lase macar unul , sa nu mai auzim clasicul ,, Ce vi ba numai cu 1000 de lei nu vezi ca sunten doi ? ,, Va rugam sa faceti ceva sa putem functiona si la anul ca in 2016 ca vine vara si avem multe de facut.

  Comentariu by Comerciantul — 27 octombrie 2016 @ 20:49

 35. În tot organigrămoiul ăla, e cineva care munceşte?

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 octombrie 2016 @ 21:06

 36. Vai de noi…….

  Comentariu by Mine — 27 octombrie 2016 @ 21:26

 37. Pt 34 .
  Ai mare dreptate s-a dat avize de functionare false sau ilegale .Spaga o lua Angelescu Mihai si Marius Ilie (sunt probe in acest sens).Eu sunt unul din cei care am fost fortat sa dau spaga si mai sunt si altii.ADPP-ul(Marius Ilie)taia chitante pentru ocuparea domeniului public pentru 3mp.iar restul era spaga(vezi cazulDabo la Neptun -prietenul lui Angelescu ,a platit 3mp si a folosit 30 mp ) au mai fost cereri in acest sens dar nu s-a putut..
  Unei persoane pentru 20 mp ,la Neptun nu i s-a dat chitanta dar i s-a cerut spaga de catre Ilie 1500 lei contra unei sume de 3400 lei care ar fi fost de platit real.Suma era falsa ,marita si i-a fost comunicata persoanei in biroul lui Angelescu la Politia Locala .Persoana respectiva ,o doamna ,venise sa ceara sprijin lui Angelescu care pana sa vina ,,expertul in taxe ADPP” mai avea putin si se urca pe femeia aceea.Cei doi ,Angelescu si Ilie,sunt cei care toata vara a luat spaga de la agentii comerciali.
  La Neptun un prieten al meu a cerut sa ocupe ,din Domeniul Public, 6 mp si cei doi ,Ilie si Angelescu, i-au spus ca este ilegal. In schimb cei doi au autorizat(de la sine putere) constructia pe domeniul public a unei casute,Biciclatita ,de vreo 40 mp.,care nu avea Autorizatie de constructie si nici aviz de functionare.Spuneau ca stie Primarul.Probabil mai mult ca sigur ,spaga o lua Angelescu si Ilie.Si aici sunt probe si acte oficiale care sustin cele de mai sus.
  Un prieten din Bucuresti spunea ca tot Marius Ilie este cel care ,se pare, a colectat spaga (15000 euro) de la Circ si i-a dat-o lui Dragos Angelescu.Eu nu cred ,dar cine poate sa-mi spuna cum a reusit cei de la Circ sa isi ia autorizatia INTR-O ZI iar noi, agentii comerciali, nu o putem obtine nici in doua luni.
  Pentru ca mi-am permis sa arat realitatea pura din teren acum si eu o sa fiu facut analfabet,anagramat sau mai stiu cum ,de catre ciracii din(ai) primarie(i).Ca mine sunt foarte multi agentii comerciali care pot sustine cele de mai sus dar deocamdata le este frica,dar cine stie.

  Comentariu by fn — 29 octombrie 2016 @ 9:12

 38. Mebntalistule te rog spune ne decite voturi sunt necesare pentru ca noua organigrama sa treaca

  Comentariu by Tache — 29 octombrie 2016 @ 12:58

 39. @ 38, este nevoie de 13 voturi.

  Comentariu by dana — 29 octombrie 2016 @ 14:54

 40. In cazul asta ar veni 9 voturi PNl ,3 voturi PMP si sa vedem cum voteaza ALDE si PSD mai trebuie 1 vot e greu de tot

  Comentariu by Tache — 29 octombrie 2016 @ 16:14

 41. Vipera mai bine avea creier decat elice. Ca unii sa stea sau sa ia spaga , trebuie ca altii sa munceasca si inca dublu. Pana acum puteam sa pun pariu ca serpentele face parte din cei din urma, Ori m-am inselat ori e la alta primarie.

  Comentariu by Snake — 29 octombrie 2016 @ 18:22

 42. Mi se pare mie, sau tocmai ce ai definit „exploatarea omului de către om”?
  Dacă în primărie s-ar munci la dublu, s-ar vedea rezultatele. Probabil că, pe ici, pe colo, unii îşi văd de treabă… în pătrăţelul lor. Ca pisicile.

  Comentariu by Vipera cu elice — 30 octombrie 2016 @ 4:09

 43. https://gadget76.wordpress.com/2016/10/28/%ef%bb%bfaccident-settlement-kid-support/

  Comentariu by Sharyl — 1 noiembrie 2016 @ 14:34

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress