Mangalia – politica locală

26 octombrie 2016

Candidaţi băgaţi pe gât. Proştii votează!

Filed under: Ştiri judeţene — lucian visa @ 17:07

De ce importăm candidaţi din afara Constanţei? De ce nu sunt partidele în stare să-şi pună şi să-şi susţină proprii oameni în competiţiile electorale? Nu se găsesc în ditamai PNL-ul sau PSD-ul oameni suficient de bine pregătiţi pentru a reprezenta cu cinste Constanţa?

Ne-am săturat de implanturi nefericite precum Remus Cernea, Mădălin Voicu, Manuela Mitrea sau Răzvan Condurăţeanu, trimişi să-şi ia mandatele din buza ţării, unde pare că s-a răsturnat căruţa cu proşti. Trebuie trimise minţi luminate de la Bucureşti să ne fure voturile pentru ca odată aleşi să-şi pună palma-n fund şi să-şi facă propriile jocuri sau ale celor care îi protejează, uitând cu desăvârşire că, la un moment dat, au fost aleşi la Constanţa.

De ce oare ne consideră cei de la Bucureşti atât de idioţi încât ne bagă pe gât tot ce au aruncat sau au refuzat celelalte organizaţii din ţară? Din păcate, că vorbim de PSD, PNL sau PMP, nu înţeleg obedienţa cu care înghit candidaturi care nu au nici cea mai mică legătură cu Constanţa, oameni care până mai alaltăieri ştiau de oraşul nostru doar dacă veneau vara la mare în Mamaia.

Constănţenii trebuie reprezentaţi de constănţeni şi nu de ciumpalaci politici paraşutaţi de la centru. Chiar nu se găseşte niciun lider de partid care să pună piciorul în prag?

Cosmin Zaporojan, Cuget liber 26.10.2016

2 Comments

 1. „De ce oare ne consideră cei de la Bucureşti atât de idioţi încât ne bagă pe gât tot ce au aruncat sau au refuzat celelalte organizaţii din ţară?”

  Pentru că sîntem!

  Un oraş întreg, care l-a votat pe Radu Cristian, şi-a declarat capitularea în faţa hoţiei… pardon, în faţa „ambiţiei şi tinereţii” catindatului PNL.

  Să ne trăiască!

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 octombrie 2016 @ 21:11

 2. Revin si scriu,ce prestanta mai pot avea acesti…citez(lideri)de partide din Constanta daca li se comanda listele de la centru,li se impun oameni care n-au nici o tangenta cu zona pe care urmeaza sa o reprezinte, ce valoare politica au ei daca sint de fapt doar niste marionete,cum ma pot convinge sa aleg pe x,y,z,pusi pe liste in detrimentul oamenilor din Constanta sau Mangalia sau Medgidia…sau orice persoana onesta din comunitate care s-a dovedit a fi bun manager si om de succes al comunitatii? Sintem departe, foarte departe de normalitate tocmai de aceea nimic nu merge cum trebuie in tara noastra.Ce stiu, ce cunosc acesti „venetici” despre necesitatile unui oras,despre problemele reale ale oamenilor? Imi ve-ti spune ca au cabinete deschise unde te primesc in audiente….cabinete platite cu bani grei si care prin rudele angajate in acele cabinete mai praduiesc bugetul de alti bani.

  Comentariu by M. IORGA — 28 octombrie 2016 @ 8:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress