Mangalia – politica locală

20 octombrie 2016

Alinuţa sadica şi piticii muţi de la Constanţa

Filed under: PNL — lucian visa @ 18:46

Alinuţa şi-a bătut joc de organizaţia PNL de la Constanţa. A luat lista cea cu 100% oameni noi şi i-a dat lui Dragomir în cap cu ea. Cu forţa, Alinuţa a băgat-o pe Lucia Varga, actual deputat, pe lista de la Senat pe locul 2, eligibil. S-a dus naiba toată filozofia liberalilor constănţeni, toată „revoluţia” în PNL Constanţa.

Şi mai grav de atât este că liberalii constănţeni au tăcut mâlc în faţa Alinuţei. Au aprobat cuminţei modificările şi au primit-o pe Lucica, paraşutată de la centru, asta după ce duduia fusese refuzată de altă organizaţie din ţară. Mai mult decât atât, restul liberalilor „bătrâni” executaţi de pe picioare cu povestea înnoirii pe buze şi-au luat o mare ţeapă. Au fost traşi mai mult cu forţa pe linie moartă în baza unor principii pe care Alinuţa le-a sfărâmat într-o clipită. Unde mai e dreptatea în PNL acum? Cum să nu se supere tânărul Tararache sau experimentatul Haşotti că nu au fost puşi pe liste doar pentru că au vina de a fi parlamentari în funcţie?

Este clar că tot mesajul electoral al liberalilor din Constanţa, cel cu 100% oameni noi, a devenit o făcătură pre-electorală, un joc în care unii au picat de fraieri cu zâmbetul pe buze. Alinuţa sadica le-a retezat tot avântul şi i-a băgat la loc în ultima bancă. Ordinele se execută, nu se discută. Cel puţin nu de către liberalii constănţeni.

Cosmin Zaporojan, Cuget Liber 20.10.2016

5 Comments

  1. acum citeva zile adresam intrebarea pnlistilor constanta. „daca voi faceti listele, Bucurestiul ce face?”
    Iata rezultatul, pnl -alinuta nu doarme si nu suporta indisciplina….
    „Atentie pnl Constanta…V-aliniati…Drepti…Comanda la Alinuta…”

    Comentariu by zek — 20 octombrie 2016 @ 20:23

  2. Cine a spus, citez”Daca votul nostru ar conta nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam”a avut mare dreptate.Si iata ca inca odata PNL e penibil, se umple din nou de penibil dupa gafele anterioare facute la locale. Deci e clar nimeni nu misca in front altfel….zboara. Niste marionete,jalnice.Din pacate vor pierde liberalii cinstiti si onesti, cei care inca mai cred in doctrina liberala adevarata dar si cetatenii si simpatizantii simpli care mai sint.Totusi nu pot sa cred ca …ALINUTA…da ordine pe la centru…parerea mea.

    Comentariu by M. IORGA — 21 octombrie 2016 @ 7:27

  3. Eventual executa niste ordine .

    Comentariu by grama cornel — 21 octombrie 2016 @ 9:53

  4. Doamna deputat are deja vechime in parlament ca a mai fost deputat si in perioada 2008-2012 dar si secretar de stat la Ministerul Mediului intre 2005 si 2008. A avut functii si prin PNL inclusiv presedintele organizatiei de femei de unde a demisionat pe 10 octombrie pentru ca nu avea un loc eligibil pe listele electorale la PNL Bihor.
    Dupa demisia doamnei Varga Alina Gorghiu a declarat „nu vor putea toţi parlamentarii aflaţi acum în funcţie să se regăsească pe listele eligibile, pentru că nu ar mai putea fi vorba de împrospătarea resursei .”
    Daca acum fost implantata pe lista PNL Constanta inseamna ca s-a facut lobby puternic la Alina Gorghiu deci calitatea Luciei Varga de om al fratilor Micula pare destul de veridica.
    Ii doresc succes in alegeri la Constanta, fara voturile familiei si prietenilor mei caci nu pot vota un partid ce promoveaza oameni ca Radu Cristian.

    Comentariu by Marian Vasile — 21 octombrie 2016 @ 9:54

  5. Simply looked at some of your pictures (: i’m actually pleased i reached job shadow you.
    You’re fantastic! https://www.youtube.com/watch?v=za-BhkK9JIc

    Comentariu by genpills.com review — 26 octombrie 2016 @ 19:27

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress