Mangalia – politica locală

15 octombrie 2016

Alina Gorghiu: Cred în axa reformatoare Iohannis-Cioloş-PNL

Filed under: PNL — lucian visa @ 16:20

E corectă şi aşteptată decizia lui Dacian Cioloş de a-şi continua proiectele începute, susţine liderul liberalilor, Alina Gorghiu, arătând că e nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte.

„E corectă şi aşteptată decizia lui Dacian Cioloş de a-şi continua proiectele începute. Pentru PNL, ele nu sunt o noutate. Este ştiut că noi le-am susţinut în tot acest an. Evident că trebuie să-i cunoaştem întreaga platformă, dar în măsura în care putem regăsi priorităţile PNL, o economie competitivă, o administraţie modernă, sisteme de educaţie şi sănătate în pas cu timpurile, o politică inteligentă de investiţii publice şi, în general, un stat cinstit cu cetăţenii săi – atunci, se confirmă drumul comun. E nevoie de un parteneriat solid pentru ca, după 11 decembrie, România să meargă doar înainte, iar eu cred în axa reformatoare Klaus Iohannis-Dacian Cioloş-PNL”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Dacian Cioloş a anunţat, zilele trecute, că, în perioada următoare, va prezenta public o platformă de principii, valori şi proiecte care vor reflecta experienţa din lunile de guvernare.

Carmen Mocanu, Cuget Liber 15.10.2016

3 Comments

 1. Într-o țară democratică, președintele unui partid s-ar bate pentru a câștiga alegerile și de a ocupa postul prim-ministru. Uite că PNL, cu Alinuța în frunte, se comportă cu totul altfel și sfidează ordinea politicii mondiale, susținând un prim-ministru tehnocrat, nevotat de nimeni.
  Mă întreb ce fac cei din PNL și cât mai suportă să fie călcați în picioare. Și nu mă refer la Ciuraru.
  Hașotti pare că face ceva, negociază cu ALDE.

  Comentariu by lucian visa — 15 octombrie 2016 @ 17:27

 2. @1-Si cei de la PSD sunt in scandal si au fost chemati de urgenta la centru de pupatorul de moaste ! L-au pus iar pe Brailoiu,pen’ca le lipsea sprijinul mafiei locale (replica)

  Comentariu by I.S — 15 octombrie 2016 @ 18:47

 3. https://www.youtube.com/watch?v=vG6E4O3NmOo

  🙂

  Comentariu by nabuco — 20 octombrie 2016 @ 11:45

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress