Politica locală

11 octombrie 2016

Scandal în PNL pe tema jurnaliştilor invitaţi să candideze

Filed under: PNL — lucian visa @ 16:24

E scandal în PNL după ultimele mutări ale şefei Alina Gorghiu. Aceasta le-a invitat să intre în partid pe vedetele TV, Denise Rifai şi Simona Gheorghe, iar asta nu e deloc pe placul vechilor liberali. Ludovic Orban a anunţat că nu mai candidează în alegerile din decembrie din cauza dosarului pe care îl are la DNA, dar îi atacă pe şefii partidului pentru ultimele decizii. Chiar dacă nu îi pronunţă numele Alinei Gorgiu, Orban o vizează clar pe şefa liberalilor, cea care le-a propus vedetelor să intre în PNL, notează stiripesurse.ro.

„Oare cum se simt colegii mei liberali, atat cei care si-au depus cat si cei care nu si-au depus candidatura la Parlament, cand vad ca te miri cine este petit sa candideze din partea PNL ? Oare nu mai conteaza crezul in valorile liberale, efortul depus in zeci de campanii, loialitatea fata de PNL la greu, sacrificiile personale facute in lupta cu adversarii politici si sustinerea colegilor de la baza PNL? Eu nu ma simt deloc bine.”, a tunat orban pe facebook.

Replica 11.10.2016

Un comentariu

  1. Cum să se simtă colegii tăi liberali, d-le Orban?… Ca şi cum s-a aşezat madam Gorghiu cu fusta pe parbriz, iar acum nici măcar nu mai e careva la volan. Norocul vostru e că PNL, ca orice maşină, îşi îndreaptă singur roţile după ce a tras de ele în toate direcţiile musiu Blaga.
    Scăpaţi şi de păpuşa de pe parbriz, şi o să vedeţi şi drumul.

    Comentariu by Vipera cu elice — 12 octombrie 2016 @ 8:04

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress