Mangalia – politica locală

12 septembrie 2016

Comunicat de presă PSD Mangalia

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:16

Cu ocazia inceperii noului an scolar, grupul de consilieri locali ai Organizatiei Municipale PSD Mangalia le ureaza celor mici mult succes in aceasta noua etapa a vietii! Suntem convinsi ca sub atenta indrumare a cadrelor didactice din orasul nostru vor reusi sa traiasca cele mai frumoase experiente din anii copilariei.

Multumim personalului didactic si auxiliar pentru implicarea de care au dat dovada pana acum in formarea copiilor municipiului nostru si le dorim multa sanatate si putere de munca pentru a putea continua!

Tot pe aceasta cale dorim sa asiguram locuitorii Municipiului Mangalia ca vom continua sa depunem toate diligentele pentru a sprijini imbunatatirea conditiilor oferite de scolile noastre. Suntem siguri ca impreuna cu dumneavoastra vom reusi sa oferim copiilor tot suportul de care au nevoie pentru a fi mandri ca au crescut si s-au format in Mangalia.

4 Comments

 1. Luaţi-vă comunicatul şi băgaţi-vi-l în… arhivă!
  Ne-am săturat de limba de lemn!
  E de-a dreptul sinistru să vezi aemenea urături de la unii conduşi de Dragnea, promovaţi de Antena3 şi finanţaţi de Voiculescu…

  Comentariu by What? — 13 septembrie 2016 @ 9:13

 2. Pt.2,tu ai cap de lemn.

  Comentariu by doru — 13 septembrie 2016 @ 10:52

 3. http://www.replicaonline.ro/primarul-din-limanu-a-cerut-expertize-privind-activitatea-administratiei-locale-in-mandatele-anterioare-290315/

  Comentariu by nabuco — 14 septembrie 2016 @ 14:50

 4. ptr.1 nu vrei tu sa iei locul lui VOICULESCU ? si sa te sustina antena 3,ce zici?

  Comentariu by MARICICA — 16 septembrie 2016 @ 10:17

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress