Politica locală în Mangalia

9 septembrie 2016

Finalizare proiect “Înființare Parc Evergreen”

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 17:50

Anunț de presă

Primăria Municipiului Mangalia organizează vineri, 9 septembrie 2016, orele 12.00, la Clubul Nautic Callatis, evenimentul prilejuit de finalizarea proiectului “Înființare Parc Evergreen”.
Proiectul a fost realizat în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa Prioritară 5: “Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul major de intervenţie 5.2 – “Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice”.
Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Mangalia. Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar Organismul Intermediar este Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est.

mangalia.ro 8 septembrie 2016

14 Comments

  1. wowwwww

    Comentariu by ce parc — 9 septembrie 2016 @ 18:05

  2. Probabil ca urmatoarea finalizare v-a avea loc la 23 August. Se pare ca primarului ii este frica sa mai dea ochii cu cetatenii. Cam are dreptate cu chestia asta.

    Comentariu by Marian Vasile — 9 septembrie 2016 @ 20:09

  3. tovarasul pitic sa inaugureze parcul la fata locului daca are curaj,,

    Comentariu by veve — 9 septembrie 2016 @ 20:37

  4. o sa postam pana se hotaraste lumea

    Referendumul pentru încetarea mandatului primarului se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de către locuitorii comunei, orașului sau municipiului, în cazul în care acesta a nesocotit interesele generale ale colectivității locale sau a nu a exercitat atribuțiile ce îi revin.
    Cererea trebuie să cuprindă motivele ce au stat la baza propunerii de demitere, numele și prenumele, data și locul nașterii, seria și numărul buletinului sau ale cărții de identitate și semnătura olografă ale cetățenilor care au solicitat organizarea referendumului.
    Organizarea referendumului trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puțin 25% dintre locuitorii cu drept de vot. Acest procent trebuie să fie realizat în fiecare dintre localitățile componente ale comunei, orașului sau municipiului.
    Ce spune legea 215/2001 (Legea administrației publice locale)
    Art. 73.
    (1) Mandatul primarului inceteaza, de asemenea, inainte de termen ca urmare a rezultatului unui referendum local, organizat in conditiile legii.
    (2) Referendumul pentru incetarea mandatului primarului se organizeaza ca urmare a cererii adresate in acest sens prefectului de locuitorii comunei sau orasului, ca urmare a nesocotirii de catre acesta a intereselor generale ale colectivitatii locale sau neexercitarii atributiilor ce ii revin potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercita ca reprezentant al statului.
    (3) Cererea va cuprinde motivele ce au stat la baza acesteia, numele si prenumele, data si locul nasterii, seria si numarul buletinului sau ale cartii de identitate si semnatura olografa ale cetatenilor care au solicitat organizarea referendumului.
    (4) Organizarea referendumului trebuie sa fie solicitata, in scris, de cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot. Acest procent trebuie sa fie realizat in fiecare dintre localitatile componente ale comunei sau orasului.
    Art. 74.
    (1) Dupa primirea cererii prefectul va proceda la analizarea temeiniciei motivelor invocate, a indeplinirii conditiilor prevazute la Art. 73, precum si la verificarea veridicitatii si autenticitatii semnaturilor, in termen de 30 de zile.
    (2) Dupa verificare prefectul va transmite Guvernului, prin Ministerul Administratiei Publice, o propunere motivata de organizare a referendumului.
    (3) Pe baza propunerii motivate a prefectului, avizata de Ministerul Administratiei Publice, Guvernul se va pronunta, prin hotarare, in termen de 60 de zile de la solicitarea prefectului. Hotararea Guvernului va stabili data organizarii referendumului si va fi adusa la cunostinta locuitorilor comunei sau ai orasului prin grija prefectului.
    (4) Cheltuielile necesare in vederea desfasurarii referendumului se suporta din bugetul local.
    Art. 75.
    (1) Referendumul local se organizeaza, in conditiile legii, prin grija prefectului, cu sprijinul secretarului si al aparatului propriu de specialitate al consiliului local respectiv.
    (2) In acest caz procedurile prevazute de lege privind campania pentru referendum nu se mai aplica.
    Art. 76.
    (1) Referendumul este valabil daca s-au prezentat la urne cel putin jumatate plus unul din numarul total al locuitorilor cu drept de vot.
    (2) Mandatul primarului inceteaza inainte de termen daca s-a pronuntat in acest sens cel putin jumatate plus unul din numarul total al cetatenilor cu drept de vot.

    Comentariu by veve — 9 septembrie 2016 @ 20:47

  5. pt pct 3 Ce sa vada la fata locului.Nu am mai pomenit inagurare la club fara taiere de panglica ,sampanie si invitati.Am auzit ca se va face vinerea viitoare inagurarea pe teren,mai sufla in gazon sa se inverzeasca.Suntem de risul plinsul

    Comentariu by anonim — 9 septembrie 2016 @ 21:45

  6. Ne-au arat orasul l-au slutit si vor continua tot asa, am auzit ca vor sa rada mozaicul din fata casei de cultura.Idiotilor, ala trebuie restaurat, e opera de arta.De ce nu radeti si ruinele cetatii Callatis ca ati fi in stare venetici turbati!Plecati de unde ati venit, dati-va demisiile nenoricitilor, va cerem demisiile asa cum voi le-ati cerut demisiile angajatilor din Primarie care va sunt antipatici.Nesimtiti ordinari!Huooooo!

    Comentariu by dana — 9 septembrie 2016 @ 22:46

  7. Cu cine a făcut ceremonia de ingropare a banului public? A transformat Clubul Nautic in capela?

    Comentariu by D'ale lui Mitica — 9 septembrie 2016 @ 23:06

  8. Evenimentul respectiv a fost prins in proiect ca si cheltuiala eligibila in valoare de 10.000 de euro. Ca la toate proiectele, realizatorul acestor evenimente si beneficiarul sumelor este Doru Colgiu.

    Comentariu by atr — 10 septembrie 2016 @ 0:12

  9. Incepind din septembrie noul „administrator” al sistemului IT din primarie este…. Dumbrava Emilian. Concubinul numitei Radu Simona. Adica cumnatul primarului. Un contract bun si controlul calculatoarelor din institutie.
    Asta in conditiile in care exista si un angajat cu norma intreaga platit din bani publici Tudori Mihail din Constanta. Care nu vine niciodata la servici.
    Paulica Abalaru trece pe linie ceva mai moarta. Prin opozitia nasului.
    Teodora se retrage si ea putin recurgind la metoda clasica. Tirziu, dupa ce a facut mult rau: multe dintre imoralele angajate peste noapte prin primarie, serviciul social s.a. sint aduse de ea.

    Comentariu by Anonim — 10 septembrie 2016 @ 12:39

  10. Cornaci controleaza si acum Adpp prin iubita lui de la achizitii. Daca ar sti sotia….. ar veni iar nervoasa prin primarie sa faca ordine 🙂

    Comentariu by Nico — 10 septembrie 2016 @ 14:44

  11. Sotia lui Cornaci nu a venit niciodata in ADPP sa faca galagie.E scorneala femei de serviciu iahovista JENICA care a umplut orasul de birfe si aspira la alte functii.A plecat din ADPP ca avea aspiratii inalte.Sub masca de nevinovata se ascundea multa rautate.

    Comentariu by anonim — 10 septembrie 2016 @ 20:51

  12. Pt.10.
    Asa controleaza si Colgiu primaria prin secretara(directoare).Daca afla sotia de la Bucuresti il ……castreaza.Sa-i faca cineva un pustiu de bine si sa-i spuna,numarul il pot da.

    Comentariu by Anonim — 10 septembrie 2016 @ 21:50

  13. Pt.12 Când vine acasă cu banutul nu mai contează,poate nici nu o interesează pe nevasta-sa aventurile,atâta timp cât banii sunt la purtător.Doar trăim vremuri in care banul este rege,iar noi sclavii lui.

    Comentariu by D'ale lui Mitica — 11 septembrie 2016 @ 7:49

  14. jale sub orice critica

    Comentariu by anonim — 15 septembrie 2016 @ 19:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress