Mangalia – politica locală

8 septembrie 2016

LA MULTI ANI, MANGALIA! (8 Septembrie este și ZIUA MANGALIEI!)

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:56
„Astazi este ziua Mangaliei. Stabilita oficial, printr-un HCL.
Administrația orașului este supărată pe cetățenii Mangaliei.
De ziua Mangaliei a organizat NIMIC. (Același NIMIC ca și de Ziua Marinei).
Când s-a votat agenda de evenimente, dl primar a propus-o săracă și i-am reproșat acest lucru. Dar nu mă așteptam să se organizeze NIMIC.
Când l-am întrebat ieri pe dl viceprimar despre ce s-a organizat pentru Ziua Mangaliei, mi-a întors spatele si s-a refugiat în biroul dânsului. L-am urmat si am insistat să mă lămuresc si mi-a ridicat din umeri.
La departamentul Turism si Evenimente, dna Alina Nițoi este în concediu.
Am intrebat funcționarele de acolo dacă stiu ceva, dar Georgiana Teodorescu mi-a răspuns că nu stie nimic, este in alt departament si nu stie nici cine o înlocuiește pe dna Alina Nițoi.
La secretara dlui primar am aflat exact că dna Georgiana Teodorescu îi tine locul. A ieșit dl primar si m-a certat că angajaților primăriei le este teamă de mine. De-asta sunt mințit? Am să mă duc cu flori. Dar atribuțiile tot trebuie să își îndeplinească, fie că le sunt simpatic sau nu.
Și am aflat cu stupoare că Ziua Mangaliei a fost pe 3 septembrie si a fost procesiunea religioasă organizată de Protoierie. Ce legătură are 3 septembrie cu agenda de evenimente aprobată cu HCL?
Nu mai înțeleg nimic ce se întâmplă cu primăria noastră.
Executivul nu pune în aplicare nici agenda de evenimente pe care si-a inițiat-o, așa cum este: săracă în evenimente.
Incapabilitate? Nefuncționalitate? Răutate? (Este o vorbă în popor „S-a supărat …….. pe sat”. Nu jignesc, mă refer la principiu.)”

lista-evenimente

Ozghiun Menabit, consilier local PSD Mangalia, mangalianews.ro

18 Comments

 1. Ma intreb ce evenimente stiu sa organizeze pupezele propulsate sefe peste noapte pe la diferite servicii.Ele stiu sa -si birfeasca colegii si sa se puna bine cu cine trebuie .

  Comentariu by anonim — 8 septembrie 2016 @ 21:00

 2. Pupezele nu vor sta in tei o veșnicie,o sa le vina rândul la vânzare în targ si atunci vom vedea si prețul lor.Se va găsi un „Nica” sa le vina de hac.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 8 septembrie 2016 @ 21:26

 3. Mai mult de jumatate din angajatii din primarie sint pusi acolo pe relatiile si pe pilele dintre ei si primar sau prin altcineva cu intrare la primar.De competenta sau studii in domeniul administrativ nici vorba foarte putini le au.nu trebuie sa ceri amanunte ci doar sa le citesti numele…..Nitoi….Teodorescu…etc…etc..

  Comentariu by maistru militar — 9 septembrie 2016 @ 7:26

 4. Pentru Alina Nitoi e valabila replica:”primăria e a urmașilor,urmașilor…”(mama ei,d-na Ica,i l-a lăsat mostenire)

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 9 septembrie 2016 @ 8:02

 5. DOAR CU UN SIMPLU FELINAR ROSU POTI TRANSFORMA O PRIMARIE DE CACAT INTR UN BORDEL CUMSECADE!

  Comentariu by IPSI — 9 septembrie 2016 @ 8:32

 6. http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-consilierii-pnl-din-mangalia-nu-mai-vrem-scandaluri-politice-este-nevoie-de-colaborare-298755?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Politic%E3&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Politic%E3
  vs.
  http://informatorulmoldovei.ro/wp-content/uploads/2016/07/pnl-sageata-stramba-net.jpg

  Comentariu by nabuco — 9 septembrie 2016 @ 13:49

 7. D -NA ICA CUVIOASA CARE BATE TOATE BISERICILE A FACUT NUMAI RAU LA COLEGI PRIN MINCIUNI LA SEFI .CRED CA ASTA IA LASAT MOSTENIRE D-NEI NETOI .NU DA NICI BUNAZIUA PE STRADA SI SE CREDE REGINA MANGALIEI.MAI SUNT CARE FAC RAU COLEGILOR PRIN PIRA LA SEFI EX MARGA DE LA PERSONAL .

  Comentariu by anonim — 9 septembrie 2016 @ 18:30

 8. „sefele” stiu sa faca ce fac ele mai bine.la asta sunt as(s).

  Comentariu by anonim — 9 septembrie 2016 @ 18:36

 9. niste zdrente, adik Ele sefele

  Comentariu by veve — 9 septembrie 2016 @ 20:40

 10. o sa postam pana se hotaraste lumea

  Referendumul pentru încetarea mandatului primarului se organizează ca urmare a cererii adresate în acest sens prefectului de către locuitorii comunei, orașului sau municipiului, în cazul în care acesta a nesocotit interesele generale ale colectivității locale sau a nu a exercitat atribuțiile ce îi revin.
  Cererea trebuie să cuprindă motivele ce au stat la baza propunerii de demitere, numele și prenumele, data și locul nașterii, seria și numărul buletinului sau ale cărții de identitate și semnătura olografă ale cetățenilor care au solicitat organizarea referendumului.
  Organizarea referendumului trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puțin 25% dintre locuitorii cu drept de vot. Acest procent trebuie să fie realizat în fiecare dintre localitățile componente ale comunei, orașului sau municipiului.
  Ce spune legea 215/2001 (Legea administrației publice locale)
  Art. 73.
  (1) Mandatul primarului inceteaza, de asemenea, inainte de termen ca urmare a rezultatului unui referendum local, organizat in conditiile legii.
  (2) Referendumul pentru incetarea mandatului primarului se organizeaza ca urmare a cererii adresate in acest sens prefectului de locuitorii comunei sau orasului, ca urmare a nesocotirii de catre acesta a intereselor generale ale colectivitatii locale sau neexercitarii atributiilor ce ii revin potrivit legii, inclusiv a celor pe care le exercita ca reprezentant al statului.
  (3) Cererea va cuprinde motivele ce au stat la baza acesteia, numele si prenumele, data si locul nasterii, seria si numarul buletinului sau ale cartii de identitate si semnatura olografa ale cetatenilor care au solicitat organizarea referendumului.
  (4) Organizarea referendumului trebuie sa fie solicitata, in scris, de cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot. Acest procent trebuie sa fie realizat in fiecare dintre localitatile componente ale comunei sau orasului.
  Art. 74.
  (1) Dupa primirea cererii prefectul va proceda la analizarea temeiniciei motivelor invocate, a indeplinirii conditiilor prevazute la Art. 73, precum si la verificarea veridicitatii si autenticitatii semnaturilor, in termen de 30 de zile.
  (2) Dupa verificare prefectul va transmite Guvernului, prin Ministerul Administratiei Publice, o propunere motivata de organizare a referendumului.
  (3) Pe baza propunerii motivate a prefectului, avizata de Ministerul Administratiei Publice, Guvernul se va pronunta, prin hotarare, in termen de 60 de zile de la solicitarea prefectului. Hotararea Guvernului va stabili data organizarii referendumului si va fi adusa la cunostinta locuitorilor comunei sau ai orasului prin grija prefectului.
  (4) Cheltuielile necesare in vederea desfasurarii referendumului se suporta din bugetul local.
  Art. 75.
  (1) Referendumul local se organizeaza, in conditiile legii, prin grija prefectului, cu sprijinul secretarului si al aparatului propriu de specialitate al consiliului local respectiv.
  (2) In acest caz procedurile prevazute de lege privind campania pentru referendum nu se mai aplica.
  Art. 76.
  (1) Referendumul este valabil daca s-au prezentat la urne cel putin jumatate plus unul din numarul total al locuitorilor cu drept de vot.
  (2) Mandatul primarului inceteaza inainte de termen daca s-a pronuntat in acest sens cel putin jumatate plus unul din numarul total al cetatenilor cu drept de vot.

  Comentariu by veve — 9 septembrie 2016 @ 20:48

 11. 1- Pai voi o intrebati pe fosta sluga a lui tusac ???? supranumita georgiana grasa….de le titiia curul la toti cind o vedeau….cine e acum?????
  2 viceprimar…..ma faci sa rid…Cine e acest individ si ce doreste el Mangaliei????/
  3- au marit salariile in primarie…Stiati????decit inginer in santier, mai bine functionar in primarie…

  Comentariu by zek — 9 septembrie 2016 @ 20:52

 12. Iorgus a adus-o pe madam Dan in primarie, avea nevoie de oameni servili si lingai… in ureche. Pe urma si-a adus si urmasa, la buletine. Pe vremea lui Iorgus n-a mai reusit sa o aduca in primarie, n-a vrut-o dna Andrei, prea o recomanda talentul… dar a venit Tusac. Si cu Tusac a venit si Georgiana, Ciocanel a lui tusac. Si cu Georgiana a venit si Nitoi in primarie… si cum o mina spala pe alta….
  Si cind treci si prin ” filtrul” Teodorei Mazilescu , ce mai, te-ai nascut sef…………

  Comentariu by Anonim — 9 septembrie 2016 @ 21:07

 13. Niste parvenite,vinzatoare pe la Polux exemplu Teodora ,Ana Pauker alias Georgiana terorista colegilor.Pe vremea lui Tusac-imparatul rosu ,vorba ei era litera de lege ,o mincinoasa .Iorgus a lasat salariatii pe care i-a gasit in primarie si a lucrat incontinuare cu ei multi ani.Asta ii da afara ca are nevoie de servili pentru semnaturi nu oameni competenti.Despre ce vorbim….

  Comentariu by anonim — 10 septembrie 2016 @ 7:21

 14. Toate aceste fufe vor plati cat de curand cand vor intra in vrie si vor trebui sa raspunda in fata legii pentru fara de leegile comise.Marga de la personal la puscarie va ajunge pentru incalcarile de lege comise: dosarul lui Cornaci,incadrarile lui Angelescu M.(diploma studii,vechime functie de conducere-poate sef de ferma agricola),incadrarile pe functii de conducere a unor persoane care nu indeplinesc prevederile art.57 lit.alin.6 si 7 di legea 188/1999,statutul functionarilor publici.Alin 7 art57 din statutul functionarilor publici spune: ,,Pentru participarea la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiilor publice de conducere, candidatii trebuie sa fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functie”D-na Marga ia spune cine indeplineste prevederile acestui statut;Angelescu M.(studii agricole in R.Moldova,postuniversitare????),Teodora Abalaru (studii postuniversitare la Polux,cuie si suruburi),Nitoi Alina ,Ana Maria Gheorghe,Angelescu Dragos,Didi George Calin (a condus 7 ani masina lui Radu si colectat spaga la Garda Financiara,asa spuneau un fostii colegi de serviciu),Cabuz( sefa la juridic si ea nu stie definitia infractiunii),Fotin,Ciocanel,Marius Ilie,Andrei Mihaela(a concurat si castigat postul de biolog la Spitalul Mangalia si nici acum nu s-a prezentat la post deoarece este indispensabila primarului si conducerea Spitalului se plange ca nu are personal),Vucea Dan( s-ar putea sa ma insel,nu sunt sigur dar sa-ar putea sa aiba postuniversitare si maserat,nu sunt sigur),Enache Paul ( a luat 3,5 la examen si tot pe post este),Dumitrana (care nu a lucrat niciodata pana la primaria Mangalia,omul cu maserat in spaga si romii).D-na Marga toti acestia indeplinesc prevederile art.57,alin 7 din legea 188/1999,statutul functionarului public??????????.
  Consiliul Local sa ceara pe ce s-a cheltui pe data de 08.09.2016 30.000 lei,ca nici spectacole nu am vazut,nici focuri de artificii nu s-au vazut.S-a vazut ca nici pe 08.08. nu este lumina in Portul Turistic ,poate incepand cu 01.10 .2016.

  Comentariu by Anonim — 10 septembrie 2016 @ 22:39

 15. Mai sunt multi ca acestia.Afara cu ei.

  Comentariu by fn — 10 septembrie 2016 @ 22:40

 16. Si pe la ADPP si SERV SOCIAL trebuie controlati anumiti salariati la incadrare,pe cei care stau acasa si se ocupa de alte lucruri placute sefilor ,iau cite 2,3 salarii din diferite locuri in acelasi ore de program.pensionari care nu fac nimic,de exmplu Carauta Vasile observator pe strada cu miinile la spate si spalat urechi la sefi.Eu sunt tinar ,nu am reusit sa intru in adm.publica desi am terminat o facultate in domeniu.

  Comentariu by anonim — 11 septembrie 2016 @ 8:29

 17. @14, daca stie cineva sigur sa faca sesizare ca la un moment dat infractiunile acestea se prescriu.

  Comentariu by dana — 11 septembrie 2016 @ 10:59

 18. Infractiunea de abuz in serviciu este asimilata faptelor de coruptie.

  Comentariu by fn — 11 septembrie 2016 @ 18:44

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress