Politica locală

3 septembrie 2016

Convocatorul ședinței extraordinare a CL Mangalia din 06.09.2016

Filed under: Consiliul Local,Primar — lucian visa @ 17:13

convocator06.09.2016

9 Comments

 1. Mai , ce de probleme !

  Comentariu by Anna — 3 septembrie 2016 @ 18:12

 2. Salutăm cu multă bucurie în sufletele noastre reapariția pe firmament a geniului juridic varza boliță! Toată vara au avut treaba mare: boliță la Vamă iar piticul s-a plimbat prin Europa, mulțumiți ambii de rezultatele mirabolante pe care le-au produs în folosul cetățenilor orășelului nostru!

  Comentariu by Zoga — 3 septembrie 2016 @ 18:33

 3. Chiar orașul ăsta numai are nici o problema,totu-i perfect? Atunci de unde sărăcie? Nu prea se leagă. Sau sunt așa de multe probleme ca nu știe „saracul” primar cu ce sa înceapă.Începe anul scolar, unde sunt sălile de sport promise cu trâmbițe, d-le Radu Cristian.E o întrebare de 1000 de puncte,poți răspunde măcar de 2 puncte?

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 3 septembrie 2016 @ 21:07

 4. Pt.3

  Daca nu iese bani nu va raspunde .Il doare undeva ca nu avem sali de sport,terenuri de sport ,nu avem sport in oras il intereseaza tot ceea ce ii aduce bani,vezi Aleea Teilor ,parcul Evergeen.Astia sunt penali rau de tot.

  Comentariu by Anonim — 3 septembrie 2016 @ 22:28

 5. Pentru modul in care au distrus orasul, cetatenii i-au premiat cu inca patru ani de demolare vioaie!

  Comentariu by Anonim — 4 septembrie 2016 @ 13:09

 6. Iesiti cei care l- ati votat pe ” marele imparat ” si dati socoteala oamenilor pentru marea nepasare si crunta nerusinare in care se gestioneaza problemele orasului! Cine si ce v- a determinat sa distrugeti cu mana piticului acest frumos colt de tara romanesc?!?!

  Comentariu by Anna — 4 septembrie 2016 @ 15:22

 7. ptr 3 – sali de sport, in vederea inceperii anului scolar????? ma faci sa rid….VEDETI CUM ARATA SCOLILE PREGATITE DE INCEPUT DE AN…..NU SE MAI SATURA ACESTE MOLII…

  Comentariu by zek — 4 septembrie 2016 @ 18:29

 8. @7.Eu am adus in discutie ceea ce a promis, exista declarații în presă nu la”radio sant”.De reabilitare scoli,gradinite etc,nici pomeneala,iar de dotări se vor ocupa tot părinții prin fondul clasei.Vreau sa vad si eu ca DSP -ul verifica ceea ce tine de igiena școlară.Si nu mă refer aici la unghii,batiste,urechi,si podoaba capilara,sa vadă cum arata toaletele din scoli si daca au dotări corespunzatoare(dozator săpun lichid,hârtie tip prosop-nu suntem fitosi sa pretindem uscatoare pe baza de senzori).Cunosc copii din școlile gimnaziale care nu folosesc toaleta școlară,tocmai din cauza condițiilor indoielnice de igiena.Si pentru igiena mainilor nu se mai folosește apa si sapunul(vorba dr.Streinu-Cercel-

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 4 septembrie 2016 @ 22:28

 9. Sunt sfinte)se folosesc șervețele umede.Dar e scumpa apa la Mangalia.Si cate nu ar fi de spus daca tot vorbim de progres si civilizatie,unde ne clasam pe primele locuri la efecte negative.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 4 septembrie 2016 @ 22:34

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress