Mangalia – politica locală

18 august 2016

Şedinţă „boicotată” de PNL, la Mangalia. Pe ordinea de zi: locuinţe pentru medici

Filed under: Mişcarea Populară — lucian visa @ 17:36

În cursul zilei de ieri, consilierii locali din Mangalia au convocat o şedinţă, pe ordinea de zi figurând un poiect iniţiat de PMP. Ghinion! Consilierii PNL au boicotat şedinţa, aşa că proiectul nu a putut fi aprobat, „La şedinţă care au fost prezenţi doar consilierii PMP, PSD şi ALDE. Consilierii PNL nu au participat şi, prin absenţa lor, au boicotat aprobarea proiectului de hotărâre propus de PMP, care susţinea acordarea de locuinţe de serviciu cadrelor didactice şi medicale.

Pentru aprobarea acestuia era nevoie de voturile a două treimi din numărul total de consilieri. Proiectul propunea ca dintre cele 49 de locuinţe de la Căminul C9 Neptun, 34 dintre acestea să fie transformate în locuinţe de serviciu, iar 15 să aibă destinaţia de locuinţe de necesitate”, a explicat consiliera PMP Alexandra Silistra.

„Locuințele de serviciu puteau fi închiriate de către angajații unităților de învățământ (educatori, profesori pentru învățământul primar, profesori) și de către angajații cu statut de cadre medicale din cadrul Spitalului Municipal Mangalia. Mă întristează faptul că deciziile la nivel local sunt luate în funcție de interesele politice sau personale și nu vizează binele și interesul cetățenilor.

Prin absența consilierilor locali PNL de la ședința extraordinară, atât medicii, cât și cadrele didactice vor fi dezavantajate. Noi, consilierii aleși, avem obligația să punem interesul cetățenilor mai presus decât cel personal și să îi ajutăm să beneficieze de condiții de trai mai bune. Și atunci, unde ați fost, domnilor consilieri ai PNL? De ce această ședință nu a fost importantă pentru dumneavoastră?

Cumva v-ați mobilizat pentru a termina faleza și a uda gazonul din parcul Evergreen? Căci, altfel nu-mi explic… Nu avem nevoie de specialiști? Nu avem nevoie de oameni competenți? Nu vreți să să îi ajutăm? Dar nu sunt eu în măsură să vă întreb toate acestea, nu mie trebuie să îmi răspundeți. Oamenilor trebuie să le explicați, căci prin votul lor ați ajuns să îi reprezentați. Un lucru este însă clar: nu putem lăsa să “moară” sănătatea și nici să piară educația!”, a conchis consiliera PMP.

Rocsana CRISTEA, Replica 18.08.2016

7 Comments

 1. Ce face tanti ăsta apărută din brațele lui palaz in mangalia mi se pare demagogie ieftina.ea și Mihai sorin Tind sa cred ca este mai degrabă o arătare a pisicii în direcția primarului și a găștii lui.tara arde și baba se piaptănă într un cuvânt. Și as vrea sa văd când in cep negocierile pe material.atunci sa vedem câți vor mai rămâne în opoziție și la fel de certăreți. Ca exista și o coloana a V a în CL nu?

  Comentariu by 1 — 18 august 2016 @ 17:53

 2. Da, coloana a cincea a lui Dughin…

  Comentariu by anonim — 18 august 2016 @ 18:58

 3. Piticul si cu gasca lui se cred stapanii Mangaliei!

  Comentariu by Anna — 19 august 2016 @ 7:08

 4. Pt.1
  Primarul si gasca sa de la Constanta le-at fi dar celor de la UNPR Cate 50.pop euro sa-I voteze proiectele.Dece asa multi bani?

  Comentariu by Anonim — 19 august 2016 @ 10:08

 5. http://www.mangalianews.ro/2016/08/prof-sorin-mihai-la-sedinta-comisiei-sociale-nu-au-fost-prezenti-responsabili-din-aparatul-primariei/
  vs.
  https://www.edu.ro/sites/default/files/OM_4742_10.08.2016-Statut_elevi_2016_1.pdf

  Comentariu by nabuco — 19 august 2016 @ 14:04

 6. Alo, voi faceti sedinte in plin sezon????Intentionat faceti asa, ca sa-i sabotati afacerile anticului consilier pnl, Mihai Sorin…

  Comentariu by zek — 20 august 2016 @ 10:07

 7. scz andrei sorin…

  Comentariu by zek — 21 august 2016 @ 18:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress