Mangalia – politica locală

11 august 2016

Consilierii majoritari merg înainte! Au convocat, o nouă ședință extraordinară pentru miercuri, 17 august

Filed under: Consiliul Local — lucian visa @ 18:24

Cei 10 aleși, care formează majoritatea, în Consiliul Local Mangalia au convocat, din nou, o ședință extraordinară. Aceasta ar urma să aibă loc miercuri, 17 august, la orele 15.00.

Precizăm ar urma, întrucât se așteaptă avizul de legalitate din partea Serviciului Juridic din cadrul Primăriei Mangalia.

După cum se știe, inițial, consilierii de la PSD, ALDE și PMP convocaseră ședința extraordinară pentru data de 11 august, adică astăzi după-amiază, la orele 16.00, numai că s-au lovit de blocajul Serviciului Juridic. Astfel, un consilier juridic a trimis o adresă prin care a motivat refuzul de a se da undă verde întâlnirii, invocându-se diverse motive irelevante în comparație cu importanța proiectelor aflate pe Ordinea de zi.

Mai precis, în cadrul ședinței se vor dezbate și supune votului proiecte care fac referire la modul cum sunt cheltuiți banii publici, aspect cu care, se pare, reprezentanții Primăriei nu prea sunt de acord. Este vorba despre aflarea condițiilor în care a fost amplasat circul pe cordonul Saturn-Venus, mai precis dacă s-au obținut avizele și autorizațiile impuse de lege. De asemenea, se dorește constituirea unor comisii care să verifice modul în care se derulează comerțul stradal, dar și care sunt contractele în baza cărora se fac încasări la hotelul Primăriei Mangalia, Egreta. Nu în ultimul rând, se intenționează schimbarea regimului locuințelor de la blocul C9 din stațiunea Neptun din apartamente pentru cazuri urgente în apartamente de serviciu.

editiadesud.ro 11.08.2016

95 Comments

 1. Importanta acestor proiecte pe o scala de la 1 la 10 ar fi undeva pe la 6-7.
  Praf in ochi sau politica mizerabila de provincie.
  Regele nu e dorit si trebuie sa moara.Otrava-n tot si-n toate,poate poate crapa careva.

  Comentariu by Nistor — 11 august 2016 @ 18:46

 2. ,,regele,, asta daca il durea undeva de norod, nu- si punea palma- n cur si pleca unde a intarcat dracu iapa fara sa- i pese de starea jalnica in care a ajuns orasul, cand s- a mai pomenit atata mzerie si intuneric bezna in plin sezon?

  Comentariu by Anna — 11 august 2016 @ 23:01

 3. Adica nu prea e important unde ajung aia 15 mii de euro, in bugetul primariei ori in buzunarele unora din primarie. Regele nu trebuie sa moara ci sa fie cercetat, anchetat si condamnat daca e gasit vinovat.

  Comentariu by Marian Vasile — 11 august 2016 @ 23:30

 4. Am explicat la un articol precedent câștigul acestor convocări si refuzuri. Din refuz s-a câștigat mai mult decât din proiectele de HCL în sine. Cine nu e capabil să priceapă, o să i-o indic la cerere.

  Apoi despre importanta acelor HCL: Cine nu a înțeles că scopul lor au fost acțiunile care le-au determinat, chiar înainte de a ajunge în sedinta, chiar nu e calificat să comenteze despre politică, chiar dacă acestea nu au fost acțiuni politice.

  M-am ținut departe de acest blog, și bine am făcut. Mai citesc aberații pe la Ciuraru, dar volumul de inepții scrise pe aici, în comentarii, nu îl atinge nici chiar el.
  Dacă opinia politică se transmite în oras ca pe acest blog, încep să-i dau dreptate celui de la 1, ca până acum s-a făcut „o politică mizerabila de provincie”. Îmi explic cum de o gașcă de pungași străini au pus stăpânire pe oras. „De provincie”…. Nu va este clar ca prin colgisme se tine o proporție de mangleală în comentarii peste cei anti-Radu?

  Pa și naștere ușoară! Revin dupa sezon, avand timp mai mult se înmultesc tâmpeniile, dar si miștoul față de „provincie”. Dacă nu cumva fac niște brățări mișto de ei și ne mai scriu tocmai de la beciul domnesc.

  Comentariu by Mentalistul — 12 august 2016 @ 4:24

 5. Succes opozitiei! Nu – l lasati pe pitic sa se creada mai mare dcat este!

  Comentariu by Anna — 12 august 2016 @ 9:46

 6. Si daca scopul actiunilor „care le-au determinat” a avut un scop ascuns, care a determinat alte actiuni cu alte scopuri ascunse?
  Cine isi imagineaza ca cetateanul romanesc e in stare sa faca o strategie potrivita si s-o mai si finalizeze, chiar ar trebui sa-si continue concediile alea purificatoare.
  Daca romanul le-ar avea cu „finalizarea”, s-ar vedea in sport, in primul rand. Si, de ce nu, la… natalitate!

  Comentariu by What? — 12 august 2016 @ 10:29

 7. @6-Adica…cum bai nene ?-ca ne-ai lasat „neterminati”! La fel cum fac si consilierii…care o freaca din sedinta in sedinta…si nu reusesc ? Sau la fel cum ne-a facut,de cand a venit asta care a plecat acum in concediu…de intarirea „potentei”?

  Comentariu by I.S — 12 august 2016 @ 11:23

 8. TOT OMUL ARE DREPTUL LA CONCEDIU ,DAR SUNT SALARIATI CARE STAU ACASA DE ANI DE ZILE SI PRIMESC SALARIU,FARA SA PRESTEZE O ZI DE MUNCA ,VARA PRESTEAZA LA SOCIETATILE LOR,OSPATARI PE LA GRADINILE DE VARA,SERVICII GRATUITE PENTRU ANUMITI SEFI. MAI SCORMONITI SI II DESCOPERITI ,IN SPECIAL PE LA ADPP SI SEVICIUL SOCIAL. LE MERGE VECHIMEA PE CARTEA DE MUNCA SI ITI RID IN NAS CIND TE INTILNESTI CU EI .

  Comentariu by anonim — 12 august 2016 @ 13:05

 9. Sa vezi cati sunt la Goldtherm

  Comentariu by Anonim — 12 august 2016 @ 13:36

 10. @8 da nume ? nu fii las. Va este frica ?

  Comentariu by Dan — 12 august 2016 @ 16:01

 11. Care sedinta ? cu cine ? cu Valentin Ciuraru care o ”arde” prin UK ? orbilor, voi nu vedeti ca nimanui nu-i pasa de oras ?

  https://s9.postimg.org/sk4xgi1zz/image.jpg

  Comentariu by Dan — 12 august 2016 @ 16:11

 12. Daca te iei dupa facebookul lui Ciuraru doamna asistenta angajata la social e mai mult in concediu decat la munca.

  Comentariu by Marian Vasile — 12 august 2016 @ 16:55

 13. Eu cred ca noua putere locala PSD-ALDE-PMP fac aceasta sedinta cam la vrajeala pt ca subiectele nu par de importanta.Parerea mea

  Comentariu by Maria — 12 august 2016 @ 16:57

 14. Important este ca fac ceva. Nu prea pare vrajeala ca scot la iveala din furaciunile primarului si a oamenilor lui. Din pacate daca sefii constanteni ai celor 10 consilieri vor cadea la pace cu primarul si PNL- Cta ii vor obliga sa faca un pas inapoi. Daca si populatia va sta pasiva peste patru ani o sa-i ridicam statuie tiganului Tusac si il vom sanctifica pe Iorgus.

  Comentariu by Marian Vasile — 12 august 2016 @ 17:07

 15. Nu sunt la vrajeala. Leo Tanase ia promis lui Cornaci ca ii da o ciosvarta de ros la Goldterm. Circul s- a amplasat pe alt teren decat cel concesionat de Tanase si Dragan in ianuarie 2015. De asta vor cei de ALDE sa purice amplasarea circului. Cine a concesionat terenul? SPADPP Mangalia , director Cornaci Vasile Catalin. Se pare ca nu a castigat concesiunea cine a vrut primarul si cum Cornaci a tras sforile ..de aici s-a rupt lantul de iubire. De asta l-a schimbat. Acum Cornaci nu are os de ros…ii uram sa roada …altceva!

  Comentariu by 1 — 12 august 2016 @ 17:09

 16. Mai sa fie.. Cornaci nu mai e director de anul trecut. Eu cred ca l-a concesionat Angelescu. Problema e ca l-a concesionat fara bani. Fara bani la buget adica, ca pentru gura lui au fost.

  Comentariu by hatru — 12 august 2016 @ 18:40

 17. problema cu circul este chiar serioasa, acolo se vorbeste de un prejudiciu destul de mare, se pare ca Angelestii stiu cel mai bine. Din cauza asta se impotrivesc sedintei. Bravo consilierilor, avem incredere ca va veti lupta cu mincinosii!!!

  Comentariu by Anonim — 12 august 2016 @ 19:08

 18. am auzit ca Ungureanu de la Neptun este cam speriat ca ii raman fetele fara apartamentele ocupate abuziv la C9. Mergeti cei de la primarie in control si constatati! Aaaa, nu puteti pentru ca sunteti pe aceeasi mana cu el? Acum sunt lamurita.Hotilor!

  Comentariu by Anonim — 12 august 2016 @ 19:13

 19. Hatru ….esti stupid! Cornaci de asta nu mai este director! A concesionat altcuiva decat era dispozitia lui jumi-juma.
  Pt 17 . Posibil sa ai dreptate. Ce au facut Angelestii dupa, cu Circul, cu spatiile verzi ( care numai verzi nu sunt) si altele …doar ei stiu.
  Sa speram ca acesti consilieri nu vor face o sedinta doar pentru INTERESE PERSONALE!

  Comentariu by 1 — 12 august 2016 @ 19:15

 20. Este foarte ciudat cat timp o sa ramana director la adpp balbaitul de Ciorex aka Marius Ilie. E culmea prostiei sa pui chiar un prost director. Daca si acest personaj a ajuns director…treaba e foarte proasta.

  Comentariu by Dan — 12 august 2016 @ 20:37

 21. @20
  Ba este foarte buna. Ciorex nu gandeste, doar executa. Deciziile le iau Angelestii si Remulus

  Comentariu by 1 — 12 august 2016 @ 20:45

 22. Trebuie sa fiti tare naivi sa credeti in mutarea celor 10! Isi urmaresc doar interesele. Cu o presiune mai mare pe primar interesele lor nu vor fi afectate. Tatarul este pe post de TROMPETA, habar n-are ca-l folosesc.

  Comentariu by Anonim — 12 august 2016 @ 21:20

 23. In asta sta toata smecheria fratilor Angelescu&Marius Ilie care au dat vina pe altii (politistii locali care au plecat la Limanu tocmai ca stiau prea multe matrapazlacuri ale ,,fratilor”)pentru a putea sa ,,zburde” in liniste.Astfel se explica toate nenorocirile din oras:circul,Europa FM,portul turistic(carturi,biciclete,bariera),Neptunul(Biciclatita,terasa Metexin,Dabo si multe altele)Mera,Parc Adventura,constructii facute fara autorizatii(nu mai are cine sa-i controleze si sanctioneze)la Venus(terasa Yldiz),Aladin,Evren,hotel faleza Mangalia,Luca si multe,multe altele din care isi trag,,seva”cei de mai sus pe bani grei(euro).Toate acestea sunt facute prin prejudicierea bugetului local,dar are balta peste.Si Radu zburda prin Sicilia(patria Mafiei,oare sa-i atraga chemarea stramosilor?)in liniste pentru ca la intoarcere ii astepta ,,partea”succesului.Si apropo referitor la Didi Calin si amanta sa Mihaela Andrei aceasta este un nume exemplu pentru cei de la punctul 8 si 9.Multe SUCCESURI domnilor dela Constanta si unor lacheii ai vostri din Mangalia(Marius Ilie,Andrei Mihaela,Ciocanel Simona si mai sunt cativa)

  Comentariu by Anonim — 12 august 2016 @ 22:36

 24. Nu te mai enerva nea 23.
  Dar asta, noul consilier, Teodorescu, nu-l mai invata nimic? Ca e si el colonel, ca si sotii Toma. Aud ca si Colgiu ?

  Comentariu by vizitator — 12 august 2016 @ 23:05

 25. 23 inca mai esti angajat al…?Sau doar esti un apropiat al domnului?Esti o scursura oricum

  Comentariu by Anonim — 13 august 2016 @ 0:53

 26. Mie mi-a placut de Romulus…marele mspertar al Mangaliei!
  La deschiderea Kaufland, impreuna cu Dragos Angelescu! Cu Alina, cu Marius!

  4 sau 5 constanteni care ne dirijeaza Mangalia!

  Votati ! Votati!

  Comentariu by verul — 13 august 2016 @ 2:19

 27. asta inseamna ca noi suntem doar „glugi de coceni”, marfa de contrabanda electorala!
  Romulus – de la Bucuresti
  Doru Colgiu Goldterm – de la Bucuresti
  Primarul- de la Constanta
  Mihai Angelescu/Politia Locala – Constanta si Chisinau
  Dragos Angelescu/viceprimar – Constanta

  Comentariu by verul — 13 august 2016 @ 2:25

 28. Pt ca avem multa prostime si din pacate prostia e molipsitoare.

  Comentariu by Anna — 13 august 2016 @ 7:22

 29. Pt 13: Mario! Frauda de milioane de euro, secatuirea bugetului nu par importante? Taaare iti place sa fii prostita!

  Comentariu by Ella — 13 august 2016 @ 8:42

 30. ptr 27 STAMATE CLAUDIU – CONSTANTA
  FAMILIA TOMA – BUCURESTI
  SALARIATE IN PRIMARIE DIN CERNAVODA,CONSTANTA

  Comentariu by anonim — 13 august 2016 @ 9:21

 31. PT.25.Nu sunt angajatul nimanui dar ai dreptate sunt o scursura deoarece nu iau spaga,am coloana vertebrala,(nu ca voi care nu ati evoluat ,inca ,la nivelul de vertebrat)respect legile statului ,nu sunt lingusitor,lingai,servili,maguliciosi si nu imi bat joc de banii contribuabilor.Ma uit la voi si va plang de mila sunteti ridicoli,jalnici si ma intreb ce veti face cand se vor produce schimbari majore(cat mai curand)si nu veti mai avea acces la banul public?

  Comentariu by Anonim — 13 august 2016 @ 10:30

 32. Ce va mai plingeti asta a votat majoritatea asta avem,cioci mic inca 4 ani suntem la putere

  Comentariu by cetatean — 13 august 2016 @ 10:42

 33. Cetatene! Poti fi la putere si de la Poarta Alba. Stimabililor, aveti putintica rabdare! E suficient un denunt/flagrant si castelul de nisip al lui RC dispare. Se vor da in gat unul pe altul …
  Ps . Povestea cu Ungureanu si ficele este adevarata!

  Comentariu by C 10 neptun — 13 august 2016 @ 10:53

 34. Majoritatea din opozitie, ne bazam pe voi sa aparati acest oras de praduitorii navetisti.Doar voi mai puteti stopa jaful si distrugerea acestui oras.Fie-va mila de Mangalia si de cetatenii ei.

  Comentariu by dana — 13 august 2016 @ 11:07

 35. Si daca Albestiul sau Limanu se supara pe angajatii din Mangalia si-i trimite acasa tot pe acest considerent; nu sunt localnici? Traiti in ev mediu cu mentalitatea voastră.

  Comentariu by Anonim — 13 august 2016 @ 14:14

 36. Pt 35
  Sa intelegem ca liota de functionari din provincie, care a napadit Mangalia, este formata din profesionisti priceputi la treburile orasului?
  Nimeni nu-i vrea plecati pentru ca au domiciliul stabil undeva in tara, ci pentru ca sunt prosti si corupti!

  Comentariu by What? — 13 august 2016 @ 14:48

 37. Daca stiau prea multe de ce nu au spus ? Au plecat asa … pe sestache. Probabil ca stiau si ai de sus prea multe despre ei. Si ala cu angajatii care nu dau pe la serviciu , nici el nu da nume .. Cam multa omerta pe aici.

  Comentariu by Romica — 13 august 2016 @ 15:22

 38. Pt 35

  Aia s-au dus ca simpli angajati. Spre diferenta de Mangalia, la Limanu si Albesti directorii sunt din comuna.
  Despre asta-i vorba istetule, despre directorii de la primarie, nu de simpli angajati.
  Dar tu, de fapt, stii chestia asta. O tot dai cires Colgiule, doar nu s-o prinde lumea !

  Comentariu by vizitator — 13 august 2016 @ 15:50

 39. Au plecat pentru ca li s-a cerut sa plece…ca nu erau din gasca!

  Comentariu by C 10 neptun — 13 august 2016 @ 16:02

 40. ptr 33 povestea cu fetele lui UNGUREANU,e adevarata.Ele muncesc pe alte meleaguri Spamia.Italia si au locuinte in Neptun pe care le inchiriaza taicasu pe perioada verii.Face si el un ban cinstit doar la sprijinit in campanie pe RC.

  Comentariu by anonim — 13 august 2016 @ 16:39

 41. Oare madam grija o înapoiază etajul din căminul din neptun și terenurile luate pe vremea lu tusac și iorgus? Și or fi aia de la putere navetiști da ia uitați va ca sunt destui venetici și un așa zisa opozitie.opozitie care lătrând primește ceva de ros un teren de circ un contract ceva sa le ajungă 3 ani ca dupa ăsta se sucesc iar și sunt mai curați și mai pentru oraș ca de tre sa fie votați ca sa trăiască și ei

  Comentariu by 1 — 13 august 2016 @ 17:26

 42. Madam griguta mai sus ca nici tableta nu vrea sa I scrie numele

  Comentariu by 1 — 13 august 2016 @ 17:27

 43. Sa nu uit si de Uranus!….

  Comentariu by 1 — 13 august 2016 @ 17:31

 44. Pt.32,Colgiu
  Nici nu stii cat esti de mic limbricule de Colgiu.La sedinta asta a opozitiei iti vei vei pierde postul de la Goldterm si posibil amanta de la secretariat(la Turism acum)ca te va chema nevasta acasa.

  Comentariu by Anonim — 13 august 2016 @ 19:19

 45. Da ce suparati sunteti mai draga, opozantilor ! Daca ar fi ai vostri si ar face cea mai mica greseala, tot asa ati sari de cur in sus?! Ipocrizia, meltenismul si mizeria umana nu vor ajuta in veci Mangalia sa ajunga acolo unde merita doar pt ca voi, astia de va dati localnici afectati ati avut nenumarate ocazii sa faceti schimbarea dar n-ati fost capabili tocmai pt ca odata ajunsi la butoane ati uitat de oras si v-ati burdusit poznarele, amantele si neamu vostru prost venit de prin Galati, Braila si alte lifte. Nu asa se face opozitie, cu un Ozzy bagat la inaintare, si 3-4 ciumpalaci care, sub anonimat cred ca intretin atmosfera in Mangalia…Daca va doare pipota, puteti face opozitie constructiva prin implicare, solutii,comunicare directa cu cei din Primarie nu pe la colturi, terase de bastani indigeni sau la cafele cu doamnele tate care mai pun tara la cale in lipsa reala de activitate cat ,,sotii e pe la afaceri sau amante. Va stim la fel de bine ce va poate chielea asa incat noi, cetatenii acestui oras am ales sa ne conduca altii pt ca macar astia nu-si imbuiba neamurile de pe aici pt ca nu au, amantele si le tin la adapost daca au, si, sincer sa fiu parca m-as da mai degraba pe mana lui Angelescu decat sa-l vaz pe Ciobanel reprezentandu-ma, acum pe bune, ziceti si voi cu ce fapturi defilati ?! Norocul meu este ca plec mult din oras, altfel as face alergie daca v-as vedea sau auzi in fiecare zi.. Hai, dati cu molozul din creier, va astept dragi concetateni ipocriti si nefericiti !

  Comentariu by Dan — 14 august 2016 @ 10:41

 46. Daca ii vrei pe angelesti mai 45 ia-i matale bre!Noi nu ii vrem, asteptam sa ne scape DNA-UL de ei si de toata gasca lor, tocmai asta urmareste opozitia sa ii ia la control ca pana acum degeaba au tot cerut sa li se arate contractele cu avocatii si altele, refuz total, nexam transparenta la Primaria Mangalia.Asa ca lasa teoria batului de chibrit ca opozitia se implica.

  Comentariu by dana — 14 august 2016 @ 12:33

 47. Bre, Dano, uite-te la poza ta si scuipa !

  Comentariu by Dan — 14 august 2016 @ 12:43

 48. Maine poimaine ajunge si Ciorex sau ”prostul orasului” cum ii zice lumea buna aka Marius Ilie primar si orasul e complet rezolvat.

  Comentariu by Dan — 14 august 2016 @ 13:57

 49. Sa ne imaginam orasul condus de astia care cica pot reprezenta si vor binele cetatenilor,vesnicii tovarasi din PSD sau poate mai noii Alde ori PMP.
  1.Pe linia PSD Ciobanel,Pasa,Ozzy,Paulica,Maganu,Moldovan,Patrunoiu,Piciu
  2.Pe linia Alde echipa de traseisti
  Bociog,Tanase Leo,Moroianu si coana preoteasa Cirlan
  3.Pe linia Pmp
  Cvasinecunoscuta Silistra cea care l-a inlocuit pe Barbora,profesorul fâşneț Mihai + Dop
  Bai voi sunteti sanatosi la cap?????

  Comentariu by Nistor — 14 august 2016 @ 14:20

 50. Mangalioti, va invit sa va plimbati in „Parcul Evegreen”! Nu este greseala gramaticala. La foamea pe care o au navetistii au inceput sa manance literele de pe tabela din parc…..

  Comentariu by Maricica — 14 august 2016 @ 16:07

 51. Orașul nu a arătat nicicând în halul ăsta și parveniții care l-au distrus fac aroganță că ei sunt la putere.
  Cu cât sunt mai la putere, cu atât devin o țintă mai mare pentru DNA si DIICOT.

  Că doar nu s-or cuminți acum.

  Comentariu by Mentalistul — 14 august 2016 @ 21:42

 52. Spuse tartaunul de la 51, ‘Mentalist” ruginit, naiv şi folosit de cei 9 roşii din care jumatate au interese din bugetul local(Maganu, Tanasa, Tanase, Bociog, Foleanu). Debitezi intruna ineptii caci alteceva nu stii sa faci; job nu, practica nu, TROMPETA DA

  Comentariu by Anonim — 14 august 2016 @ 22:11

 53. Pt- #51
  Peste 3 luni sa-i chenati si pe „lunetistii” sa sufle in lumanari cand articolul:
  http://www.replicaonline.ro/tun-imobiliar-de-8-5-ha-pe-malul-marii-la-olimp-248818/
  implineste 2 ani !
  🙂

  Comentariu by Anonim — 14 august 2016 @ 22:11

 54. Nu vin astia DNA, DIICOT, pentru ca nu ii cheama nimeni. Este necesara o plangere cu prejudiciu etc. In stilul pur romanesc vrem sa se faca ….dar sa faca altcineva. Oricine …dar nu eu. Poate daca nu aveti curaj sa faceti plangerile, macar detaliati aici faptele lor penale ( cu tot ce trebuie, date, sume, prejudicii) in speranta ca cineva le va trimite acolo unde trebuie. Altfel va dati cu curul de pamant degeaba. Sau va este frica de plangeri, ca s-ar putea sa va gaseasca si pe voi bagati in rahat cu actualii. Ma refer la Cornaci, Dragan, Tanase, Maganu si altii care au ciugulit din palma lui RC in 2014-2016.
  De ce nu ii face nimeni o hartie lui Ciorex sa vedem cum justifica din salariu casa din Dobrogea. Poate cu lucrarile de la cantonul silvic unde sef era betivul de tasu. Desigur ca la canton lucrarile nu se faceau fara acordul dnei Ghencea care este cand amanta lui Cornaci cand a lui Angelescu ( conform celor scrise pe blog de cineva la un alt articol). In concluzie coruptia nu are preferinte…Ilie Marius este si cu Cornaci si cu Angelescu. Pe cine punem sa conduca ADPP -ul? Si ne miram cum arata orasul cu asa specimene ….

  Comentariu by Maricica — 14 august 2016 @ 22:21

 55. Scuze, au ciugulit 2012-2016

  Comentariu by Maricica — 14 august 2016 @ 22:22

 56. Pt. #24
  Trandafirii erau neingrijiti ca aduc a … PSD ?
  http://navy.ro/evenimente/2016/14081602/06_m.jpg

  Comentariu by nabuco — 14 august 2016 @ 22:27

 57. @54 Stii tu ca Ghencea e amanta lu’ x sau y ? nu mai aberati.

  Comentariu by Dan — 15 august 2016 @ 7:39

 58. Pt. 54:
  Noi nu sîntem în stare nici măcar să identificăm DACĂ s-a produs vre-un prejudiciu.
  Şi chiar dacă, să zicem, îl identificăm, ne uităm în podea ridicăm din umeri. „Şi ce mai putem noi acum să facem?”

  Comentariu by Vipera cu elice — 15 august 2016 @ 8:06

 59. Pentru Dan, prietene esti idiot! Nu stiu si nici nu ma intereseaza. Asa erau niste comentarii. Interesant este ca nu comentezi nimic de smecheriile lor, ciordeli sau altele ci te arde grija cu cine si daca o face o individa mare sef serviciu achizitii. De fapt vrei doar sa schimbi directia discutiei. Care o fi numele tau adevarat? Ciorex, Catalin sau Vica?

  Comentariu by Maricica — 15 august 2016 @ 8:07

 60. Ai dreptate vipero! Sa le pupam talpile….

  Comentariu by Maricica — 15 august 2016 @ 8:08

 61. Daca Dan are dreptate si doar informatia privind moralitatea doamnei respective este falsa inseamna ca restul este adevarat. SEDINTA DE CONSILIU COMANDATA DE PUPINCURISTII LUI RC DIN MANDATUL TRECUT! MAGANU LA TRANSPORTURI, DRAGAN SI TANASE VOR IAR SA CONTROLEZE ACHIZITIILE DE LA SOCIAL IAR CORNACI -ADPP

  Comentariu by 1 — 15 august 2016 @ 8:12

 62. Dan este deghizat pe aici, se toto leaga de viata mea.Bre nea Dane, asta cu scuipatul este buna,insa daca ar fi sa te scuip pe tine afla ca nu as irosi nici un strop de saliva.

  Comentariu by dana — 15 august 2016 @ 8:52

 63. @59 Maricico te stiu de pe mIRC pe tine.

  @62 Dano, vezi ca ma confunzi, suntem mai multi Dani aici.De scuipat te-a scuipat alt Dan.

  Comentariu by Dan — 15 august 2016 @ 9:13

 64. Stiti sa criticati atat pe primar si pe altii, muieri triste si obosite. Daca nu va convine, mergeti si scoateti-i cu pietre din primarie si gata, tristilor, orbilor.

  Comentariu by Dan — 15 august 2016 @ 9:19

 65. Pt Dan
  Sa presupunem ca ma stii! Asta nu schimba ce am scris si nu schimba ca esti idiot ….

  Comentariu by Maricica — 15 august 2016 @ 9:37

 66. Maricico cred ca esti un milf trist.

  Comentariu by Dan — 15 august 2016 @ 10:13

 67. Esti din Mangalia, lucrezi si mai vrei sa lucrezi la Primarie ? Fa-ti repede mutatia pe Constanta !Asa mai ai o sansa …

  Comentariu by elm street — 15 august 2016 @ 11:03

 68. La ora asta, PNL-ul este o baligă de partid. Îl f#ute Dragnea în toate orificiile şi de-aia PNL-ul e mut şi surd. Şi constipat!
  Cum s-a putut întîmpla aşa ceva? Simplu: jumătate din situaţia actuală se datorează faptului că lui Dragnea NU i s-au interzis drepturile electorale prin sentinţă. Va avea o mică problemă doar dacă legea interzice celor cu cazier să ocupe funcţii publice. Nu ştiu. Dar i se rupe PSD-ului de legea proştilor…
  Cealaltă jumătate se datorează comportamentului de trepanaţi castraţi al celor care fac jocurile în PNL.

  Comentariu by Vipera cu elice — 15 august 2016 @ 11:32

 69. Pt.15
  Terenul pe care este asezat circul este dat fara licitatie (ilegal )comform legii,de catre Dragos Ancelescu contra sumeii (spaga)de vreo 8-10.000 euro spaga.Bugetul local nu s-a ales fara niciun ban si mai mult le dam apa,gunoi gratis,pe bani publici.Gunoiul il ,,plateste” Mihai Angelescu prin Polaris cel care a dat dispozitie subordonatilor din Politia Locala ca nu au ce cauta pe acolo.

  Comentariu by fn — 15 august 2016 @ 15:26

 70. Fa, Dano ; lăsa naibii blogul si feisbucu si înțelege odată ca, dacă nu ti-ai ales bine ,,handralau” si nu ai performat in politica locală, singura ta șansa e munca ! A, si ai grija ca azi e zi mare; fa-i si tu o ciorba lu transpiratu’ de bărbat-tu ca vine omu’ obosit de la munca si te fragezeste fata de nu te mai tine manuta sa scrii pe ici sau pe colea . Si nu uita de berea la pet, sa ragaie omu’ languros, diseară, fa !

  Comentariu by Dan — 15 august 2016 @ 16:06

 71. Dan 70 ca sa nu se creeze confuzii, tu esti deghizatul care sigur esti din tabara praduitorilor care in curand vor da cu subsemnatul la DNA,nu te mai baga in seama pe aici, blogul este pentru nemultumitii de modul in care se face administratie.Oricum violenta verbala care te caracterizeaza vine din frustrare si impotenta psihica si va caracterizeaza pe toti cei pro navetisti ciolanisti.Luav-ar gaia odata pe toti, ia sa vedeti ce cioc mic veti avea dupa ce intra opozitia in voi smecheri cocliti!

  Comentariu by dana — 15 august 2016 @ 16:20

 72. UNDE A FOST RC LA ZIUA MARINEI ,II PUTE MANGALIA DE NU A PARTICIPAT.SI-A TRIMIS OMUL DE BAZA ROMULUS DUMITRANA.MAI ERA SI STAMATE PE ACOLO ,MIHAI SORIN,SI ANDREEA S.CONSILIERII NU AU FOST INVITATI CA NU-I IUBESTE RC.

  Comentariu by anonim — 15 august 2016 @ 17:38

 73. Fata, tu nu vrei sa înțelegi neam ; sunt mangaliot la a 4-a generație, am familie cu 2 copii de care sunt tare mândru si ma preocupa ceea ce se întâmpla in si cu orașul meu . Acum ca te-am ginit, asta e ; dacă îți imaginezi ca ulciorul merge de multe ori la apa ( vezi perioada Iorgus, tentativa esuata de a-l aburi pe Radu !!!) si politica făcută doar din tuhas, nu mai tine draga diva ; osul la munca si DNA-ul sa- si facă treaba chiar si cu mine dacă ma găsește ca am restante la întreținere, nu am dat fondul clasei, din astea lumești…. Sa stii ca nu tu îmi dai dreptul la liberă exprimare, nici aici, nici nicăieri ! Doar ca, intrând ca un Cetatean informat ce vreau sa fiu pe acest blog, am constatat ca ești nelipsita si enervanta uneori chiar agresiv- menopauzata; motiv pt care îți recomand sa ,, te duci dreaq la munca, sau sa citești niște almanahe, almanahe „….!!!!

  Comentariu by Dan — 15 august 2016 @ 17:41

 74. Dano Dano, pacat de tine fatuco. Sper sa nu fii tu aia care era poreclita prin Mangalia ”Dana Bordel”.

  Comentariu by Dan — 15 august 2016 @ 17:48

 75. Chiar ca ați făcut din blogul ăsta un „bordel”.Parca se cheama- politica locala, nu „mahalaua la misto”.Mai controlați-va,o luați pe aratura!Respectând pe alții,va respectați pe voi in primul rand.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 15 august 2016 @ 22:19

 76. Blogul asta ar putea fi o supapa a nemultumirilor intemeiate. S-a transformat in platforma pentru jigniri intre membrii gastilor. Din campanie am constatat cat de virulenti sunt sustinatorii lui Iorgus. Cat de virulenti sunt ai lui Radu aflam in fiecare zi, nu numai de pe blog.
  Treaba e ca orasul a fost lasta pe mana Radului. Nici dupa 4 ani oamenii nu au inteles ca e un snapan. Crescut de garda.Cu relatii, pe care le foloseste in interes propriu.
  Ati observat cum s-a rotunjit Stamate? Ii merge bine…Noua, nu!

  Comentariu by Anonim — 15 august 2016 @ 22:44

 77. terenul pe care este amplasat circul este proprietate privata (revendicat in instanta si castigat) de ceva ani, primaria Mangalia nu are ce licitatie sa faca, doar sa elibereze o banala autorizatie de functionare

  Comentariu by vasi — 15 august 2016 @ 23:47

 78. Avem primar? Respecta asta vreo chestie in afara de bani?

  Asa se prezinta la Ziua Marinei?
  In budigai?

  https://www.youtube.com/watch?v=qpo-HItUL0k

  de la minutul 3:50

  Comentariu by Notarius Anonymus — 16 august 2016 @ 3:02

 79. Este in pas cu moda. Zici ca-i homalaul ala mic de la Erasure.

  Comentariu by Anonim — 16 august 2016 @ 9:17

 80. S-o crezi tu. E pe terenul primariei, domeniu public.

  Comentariu by ptr.77 — 16 august 2016 @ 9:19

 81. Ce experienta are aceasta Elena Alexandra Silistra in politica ? sau mai degraba cine este pitipoanca asta ? cum dracului toate panaramele ajung in politica aaa…

  Comentariu by xyz — 16 august 2016 @ 12:09

 82. Cu votul prostilor.

  Comentariu by Romica — 16 august 2016 @ 12:43

 83. si cu sustinerea amantului constatena..palaz

  Comentariu by gig — 16 august 2016 @ 12:49

 84. Meci intre Cornaci si Angelescu ;joaca in Ghencea… ha ha

  Comentariu by Alin — 16 august 2016 @ 12:50

 85. In parcul Eveergren acum o luna erau aprinse in pardoseala platoului lumini colorate. Au mers 2 zile. Acele lumini urmau sa fie fantanite. Nu au mers decat 2 zile.

  Comentariu by Anonim — 16 august 2016 @ 14:11

 86. Pt 44.Dna de la secretariat are pretentii, nu umbla cu unu ca Colgiu!Joaca in alta liga garantat!

  Comentariu by ella — 16 august 2016 @ 14:59

 87. ce draq mai cauta Dumitrana Romulus pe aici, pentru ca nu mai este city manager, nu i s-a reinoit contractul ??

  Comentariu by kgb — 17 august 2016 @ 12:07

 88. In caminul c9 din Neptun locuiesc doar cazuri sociale!!! Sa vedem cum o sa evacueze marii consilieri familiile cu copii in strada, familii care inainte locuiau cu parintii si bunicii in aceiasi casa de 20mp din neptun, familii care au fost ajutate sa primeasca acele camere de Ungureanu pe care tot il blamati fara oprire!!! Apropo de camere este vorba de o camera de 4mp cu baie..sau va gandeati ca acolo sunt suite-uri de lux? Vorbiti doar sa dezimformati lumea, acolo nu inchiriaza nimeni, daca aveti voi dovezi ca se intampla asta de ce nu ne aratati si noua ca suntem foarte curiosi!!! Lasati deoparte rautatea care a pus stapanire pe voi si ganditi din perspectiva oamenilor care locuiesc acolo, in camera transformata in dormitor/sufragerie/bucatarie..oameni care vor fi dati afara pt ca niste doctori care oricum au unde sa stea sa mai primeasca si locuite de serviciu. Sau de fapt se vrea preluarea acestui camin de oamenii lui Tusac si Iorgus (ca nu se mai stie care si cum sunt) pt a face bani ca pana acum 4 ani cand era un mini hotel la negru din care s-au scos ceva bani timp de multi ani de zile. Asa ca inainte sa aruncati cu pietre ganditi-va inatai daca este in directia corecta.

  Comentariu by Ce mai conteaza — 17 august 2016 @ 12:56

 89. Pt. 88:
  Cazurile alea „sociale” de care vorbeşti produc foarte mult gunoi menajer vara. Probabil că doar vara mănîncă… şi au bani pentru maşini bengoase tot aşa, doar în timpul verii.

  Comentariu by Vipera cu elice — 17 august 2016 @ 14:51

 90. Draga vipera, daca tot contorizezi gunoiul menajer produs in respectiva zona vara, asta inseamna ca stii deja ca blocul de vis a vis, caminul c10, este vandut de mult timp si se inchiriaza pe perioada estivala, sa nu mai zicem ca jumatate din camin c9 e la fel vandut de ani buni si transformat in Hotel Tineret..toate avand aceiasi parcare comuna, de aici si masinile „bengoase”..iar aceea ghena de gunoi este folosita de jumatate din locuitorii Neptunului (majoritatea inchiriaza) plus spatiile comerciale de la km o..dar tu stiai deja asta..data viitoare cand vb sa fii atenta sa nu-ti musti limba!

  Comentariu by Ce mai conteaza — 17 august 2016 @ 17:03

 91. http://www.replicaonline.ro/cristian-bodea-senator-287214/

  Comentariu by nabuco — 17 august 2016 @ 17:19

 92. Pt. 90:
  Interesant cum ai ajuns de la a striga în gura mare „În caminul c9 din Neptun locuiesc doar cazuri sociale!!!” la altă variantă, că „jumatate din camin c9 e la fel vandut de ani buni si transformat in Hotel Tineret”. Deci, cum e, de fapt?

  Comentariu by Vipera cu elice — 17 august 2016 @ 20:37

 93. Interesant cum va faceti voi campanie pe caminele construite de Partidul Comunist Roman ! Bine ca macar le-ati zugravit.

  Comentariu by Nicu Ceausescu — 17 august 2016 @ 22:08

 94. Daca te ducea putin capul intelegeai din prima! Doar 49 de camere apartin primariei, acolo locuiesc cazurile sociale, restul caminului a fost vandut de Iorgus pe vremea cand vindea tot ce ii venea la mana!!! Ne-am inteles sau vrei sa scot creioanele colorate?

  Comentariu by Ce mai conteaza — 17 august 2016 @ 23:44

 95. Cum se poate ca, în aceeaşi frază, să corectezi ce ai afirmat anterior şi, în acelaşi timp, să dai vina pe alţii că nu au înţeles ce ai spus?…

  Dacă fondul locativ de la C9 are probleme de legalitate, ele se vor rezolva. Şi cam la atît se va rezuma tot demersul, zic eu.
  Cît despre halucinaţia lui Mihai Sorin despre acordarea acelor locuinţe, cu identitate patrimonială proaspătă, „cadrelor didactice şi celor medicale ce fac naveta la Mangalia”, nu te impacienta. E doar o halucinaţie. Sau o fi auzit şi el de vorba aia că „cine ţinteşte foarte sus va eşua mai sus decît cei care ţintesc jos”, şi joacă la două capete. Că doar ce bătu palma cu unul din ele, la alegeri, nu?

  Comentariu by Vipera cu elice — 18 august 2016 @ 4:49

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress