Mangalia – politica locală

11 iulie 2016

Opinii: IUBESC MANGALIA, DAR…

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 15:39
plaja_copiilor_mangalia_alge
     „Mda… A trecut o luna de la alegeri si nimic interesant nu se intampla inca… Turism jalnic, intr-un oras cu 6 statiuni neingrijite, iarba netunsa, cosuri de gunoi aproape inexistente si nu mai zic de iluminatul public, drumul din Neptun spre zona Steaguri in bezna, deoparte si de alta boscheti si mai ca ti-e frica sa nu te muste serpii ascunsi prin iarba deasa si inalta, de nu se mai vad dalele aleilor de atata iarba… Tantarii si mustele fac parte din atmosfera relaxanta in plimbarile pe malul lacului… Pe drumul de varianta dintre Neptun, Jupiter si Venus, o bezna totala, de umbla turistii cu lanterne ca intr-un oras fantomatic… Intr-un oras care se vrea statiune de litoral, Mangalia, sa nu existe noaptea becuri pe strada in centru, pe faleza sau in zona Portului Turistic, nu mai zic de cartierele marginase, ca daca iti da careva o palma nu ai cui sa ii „multumesti”?
     In plin sezon, in luna iulie, sa ai o statiune cum e Neptunul si, in plin centrul statiunii, cu razoare fara flori si, mai rau, cu iarba netunsa, gard viu ce cuprinde cu lastari jumate de trotuar de nu ai pe unde trece, pentru ca, pe jumatatea cealalta de trotuar sunt masini parcate?
     Pe plaja Mangaliei sa nu vedeti voi, alesii nostri, cum se imput de zile intregi, neadunate, algele scoase de valuri intr-un covor adanc pana la genunchi si lat de doi metri de n-ai un loc pe unde intra in apa marii… Sa ai pretentia ca turistul sau localnicul sa aprecieze pancarda pe care scrie „Plaja Copiilor 0,7 m”, din golfuletul digului cu ancora, ca este destinata copiilor si sa fie ca o groapa de deseuri peste care bazaie mustele verzui de atata imputiciune, sau mai grav sa fie ascunsa mizeria cu nisip de tractoarele concesionarului, de nu stii pe ce calci, trezindu-te cu picioarele infundate pana la genunchi in gramada de scarbosenii si unde un copil de 5 ani era sa moara de scarba si spaima, cand a alunecat in mazga pana la buric, in plin avant catre marea inspumata… (Am fost martora la intamplarea aceasta!).
   V-ati plimbat, domniile voastre, asa din curiozitate, sa vedeti cum arata toate acestea? Sa nu imi spuneti, pentru ca stiu, ca nu voi trebuie sa faceti curatenie, dar voi puteti sa constatati si sa dati amenzi si sa nu mai dati autorizatii de functionare, puteti chiar sa faceti reclamatii catre Apele Romane, Protectia Mediului si Protectia Consumatorului, sa cereti anularea sau rezilierea contractului pe 99 de ani, dar nu o faceti… Nu va intreb de ce, pentru ca stim… IUBESC MANGALIA, DAR MI-E RUSINE CU EA…
     P.s. Va invit public, domnilor si doamnelor, cetateni ai acestui oras de la malul marii, pe doamnele si domnii consilieri locali, impreuna cu domnul primar, sa facem o plimbare prin toate aceste minunate locuri! Stabilim o zi in care, poate, veti avea ocazia sa ne aratati ca functioneaza autoritatea locala, nu doar savureaza de o luna moliciunea fotoliilor castigate in alegeri!”
     Leila Memet, mangalianews.ro  11 iulie 2016.

7 Comments

 1. Din pacate orasul arata asa de 4 ani dar cei care l-au votat pe radu nu au timp sa-l vada . Cred ca mai degraba acestia trebuie invitati la o astfel de plimbare pentru ca cei din administratia locala stiu toate aceste lucruri .

  Comentariu by doctorand — 11 iulie 2016 @ 16:41

 2. Sa mergeti si pe diguri. Impreuna cu votantii lui Radu.

  Comentariu by Nemo — 11 iulie 2016 @ 17:11

 3. Domn Ciuraru MARE CONSILIER, iti place ce se posteaza?????? RUSINEEEE…cred ca pnl s-ar putea traduce PARTIDUL MARILOR LEPRE…puturosi si incompetenti, asta sintet cei ce conduceti acest oras…pacat ca votantii nu au folosit creierul cind au pus stampila….

  Comentariu by zek — 11 iulie 2016 @ 20:46

 4. Radu Cristian am vrut, asta avem! Nu stiu de ce mai plangem acum, cand avem ce ne-am dorit! Nu-i asa?! Mergem inainte! Ca prostii… pana dam cu capul in gard.

  Comentariu by Anonim — 11 iulie 2016 @ 20:47

 5. Sau in zid , ca avem pe faleza , poate ne trezim .

  Comentariu by doctorand — 11 iulie 2016 @ 22:22

 6. Nu pot intelege cata prostime exista in acest oras, cum sa alegi in fruntea norodului unul mai prost decat tine? Eu asta inteleg , toti cei ce l- au ales sunt mai prosti decat el, repetenti.

  Comentariu by Anna — 12 iulie 2016 @ 19:03

 7. Garidu’ de la cap se impute.

  Comentariu by nabuco — 19 iulie 2016 @ 13:34

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress