Mangalia – politica locală

6 iulie 2016

Efectul localelor. Un candidat din Mangalia la parlamentare

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 18:25

Supărată că deputatul colegiului în care este Mangalia, primarul și viceprimarul sunt din Constanța, notarul public Angela Manea dorește să redeștepte conștiința orașului. Se pare că va candida în toamnă la Parlament. Că va fi pe lista unui partid sau independentă, vom vedea. Vom vedea cu acest prilej dacă umblătorii albi din Mangalia o vor susține sau vor rămâne ascunși așa cum au făcut-o până acum. De injurii, nu-mi fac probleme. Aici e punctul lor foarte.

Tot de pe surse aflu că se pregătește înființarea unui ONG local pentru supravegherea activității administrației locale. E vorba tot de niște doamne care n-au nicio legătură cu doamna Manea.  Se pare că bărbații când nu sunt la vizionarea UEFA 2016, au o mare preocupare, să strige în gura mare că l-au votat pe Cristi. Normal că nu mai au timp să se implice.

29 Comments

 1. https://www.google.it/?gws_rd=ssl#q=angela+manea+notar+mangalia

  oricum bafta

  Comentariu by nabuco — 6 iulie 2016 @ 19:16

 2. Era în jurul orei 23 când notarul Angela Manea și-ar fi făcut apariția în Saturn, la terasa care aparține foștilor ei prieteni de familie, cu care este în conflict. Oamenii spun că femeia era în stare de ebrietate și că din cauza ei trăiesc un stres continuu și chiar se tem pentru viața lor. De aceea fac un apel către autorități să-i ajute.

  „De patru luni de zile suntem amenințați. Totul a culminat în seara zilei de 09.07 cu amenințarea cu moartea care mi-a fost adresată de către dumneaei spunând mot-a-mot că ea nu mai are nimic de pierdut. Eu și familia mea suntem într-un mare pericol datorită comportamentului și a acțiunilor pe care ea le întreprinde. Rog organele competente, rog Uniunea Notarilor să analizeze situația și să ia măsuri“, a spus Rita Caraulani, victimă.

  Notarul Angela Manea are cinci dosare penale. Acestea vor ajunge la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța

  Angajații terasei confirmă povestea proprietarilor.

  „A apărut seara târziu, era foarte recalcitrantă și a început. S-a dus direct la masă la șeful meu și a început cu injurii, se vedea și arăta și mirosea a băuturi alcoolice. Toată lumea se uita la meci pentru că meciul începuse înainte, aveam clienți care au fost deranjați“, a spus un angajat al terasei.

  Notarul Angela Manea susține că aseară nu a fost în Saturn.

  „Nu s-a întâmplat nimic aseară, absolut nimic, vă rog foarte mult. Eu abia stau în picioare. Aseară am fost la doctor și astăzi merg la doctor și merg încontinuare. Voi urma un tratement, bineînțeles, că am doi rinichi căzuți, inflamați“, a spus Angela Manea.

  Victimele susțin însă că au filmat-o pe femeie, azi noapte, cu telefonul mobil. Polițiștii confirmă că au fost chemați să aplaneze conflictul.

  „În această dimineață, la sediul Poliției Municipiului Mangalia s-a prezentat o femeie ce a depus o plângere pentru amenințări și hărțuire împotriva unei persoane în vârstă de 50 de ani din aceeași localitate“, a declarat ag.șef adjunct Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

  Este al șasele dosar penal în care Angela Manea, notar în Mangalia, este cercetată pentru patru infracțiuni: hărțuire, amenințare, distrugere și refuzul de a i se recolta probe bilogice. Toate au fost declinate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.

  Victimele se gândesc să ceară procurorilor ca femeia să fie internată în Clinica de Psihiatrie de la Palazu Mare. Deja au făcut plângere la Uniunea Națională a Notarilor Publici și la Camera Notarilor Constanța. Incidentul de noaptea trecută vine după cel de vineri, când, potrivit anchetatorilor, Angela Manea a intrat intenționat cu mașina în curtea foștilor ei prieteni de familie și le-ar fi lovit trei autoturisme.

  Victimele au trimis redacției noastre mai mute fotografii cu mașinile avariate. Scandalurile în care este implicată Angela Manea par să se țină lanț. Surse din anchetă afirmă că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, femeia și-ar fi sărbătorit ziua de naștere la un hotel din Neptun și ar fi plecat fără să achite nota. Ar fi lăsat în urmă o pagubă substanțială, având în vedere că numai chiria pentru local ar fi costat aproximativ 8 mii de lei. Nici fostul soț nu ar fi scăpat de șicanele ei.

  Anchetatorii spun că, nu demult Angela Manea ar fi făcut scandal în restaurantul unde lucrează fostul ei soț. Ar fi spart câteva pahare și i-ar fi scrijelit cu cheia pe capota mașinii, un mesaj jingnitor. Mai mult, în weeked, când ar fi avariat cele trei mașini, femeia ar fi încercat să lovească un polițist.

  Comentariu by Bun CV — 6 iulie 2016 @ 20:46

 3. Relatare plina de profesionalism,sunteti din bransa ?

  Comentariu by Mitica — 6 iulie 2016 @ 21:01

 4. @2.Ei,si ce-i cu asta? Lăsați-o in pace,oamenii au si calități dar si defecte.In viața nu se știe cum e mai bine,iar scopul scuza mijloacele.Si ce credeti ca cei din Parlament nu au vicii? Ohohooo…!

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 7 iulie 2016 @ 1:20

 5. Cu aşa reprezentanţi, politica românească are viitor de aur…urât mirositor. Bag seama că toţi cei cărora le este interzis succesul profesional adevărat îşi găsesc locul sau se refulează în politică.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 7 iulie 2016 @ 7:30

 6. Nu o cunosc personal pe doamna Manea, nu am nimic impotriva intentiei de a candida la parlamentare, nu stiu de certuri si scandaluri sau ..bauturi alcoolice…pot fi doar rautati la adresa dumneaei , mi-as dori sa avem un parlamentar din Mangalia, am mai avut si n-am simtit asta, dar as dori ca acest candidat sa fie din generatia mai tanara cu alte viziuni in ale politicii, de aceea propun aici un sondaj si propuneri pentru o eventuala candidatura. Sint convins ca Mangalia are o asemenea persoana ,poate fi si independenta politic dar o persoana de o buna integritate morala.Putem discuta aici pe marginea propunerilor.

  Comentariu by MARIAN IORGA — 7 iulie 2016 @ 8:01

 7. Mangalia va avea deputat de Mangalia.
  nu va fi doamna mentionata mai sus !

  Comentariu by edi — 7 iulie 2016 @ 13:22

 8. http://www.salvezpadurea.ro/
  apropo de deputati …
  http://www.replicaonline.ro/tun-imobiliar-de-8-5-ha-pe-malul-marii-la-olimp-248818/

  Comentariu by nabuco — 7 iulie 2016 @ 13:47

 9. mda…deoarece Mangalia, intr-adevar are potentialul cel mai mare, din punct de vedere electoral, din „fostul” Colegiu uninominal nr.5, se poarta discutii intense.

  E vorba despre unificarea „contra-naturii” dintre PNL si UNPR. Si, daca UNPR, prin Mihai Sorin, i-a facut hatarul lui Cristian Radu si i-a dat majoritatea mult visata, s-ar putea sa avem o surpriza din partea „noului PNL” care a absorbit UNPR.

  Adica un candidat PNL+UNPR din Mangalia, venit din zona UNPR-ului la alegerile pentru Camera Deputatilor. Ca la Senat…nu se atinge nimeni de fotoliul lui nea Nicu Moga: prietenii stiu de ce!

  Iar lui Cristian Radu nu-i trebuie vreun deputat de forta, un deputat care sa-l puna la punct, ci unul mai „moale” pe care sa-l dirijeze el insusi, eventual vreun var, prieten sau alta forma de rudenie!

  Cu alte cuvinte „ghici ciuperca ce-i”?

  Comentariu by Notarius Anonymus — 7 iulie 2016 @ 13:56

 10. Ne- am dat naibii cu rudele printului, daca o fi tot vreun avvorton cu diplome doar de carton! Rasul- plansul emigram cu totii or ramane doar mosii si tontii!

  Comentariu by Anonim — 7 iulie 2016 @ 15:59

 11. Despre UNPR numai de „bine”,cu Gabitza in frunte…. unu si unu si daca se poate si din Constanta..

  Comentariu by Mitica — 7 iulie 2016 @ 16:57

 12. Liniște totală la Mangalia.E vara,soare,plaja si preocupari pe măsură a concetatenilor noștri să muncească pe unde apuca pentru a-si achita datoriile sau pentru ceva stransura pentru iarna.Tot in liniște își fac treaba si noii alesi(iar in liniște nu poti sa faci nimic,doar sa dormi).Nu se mai mișcă nimic,buruienile sunt la locul lor,neclintite,caini si pisici inmultite peste noapte te privesc pe furis la genele de gunoi sa nu deranjeze,tantarii iti fredoneaza la ureche marșul libertății.Lipsește ceva,un afis:NU DERANJAȚI,SE LUCREAZA!

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 7 iulie 2016 @ 17:14

 13. Asta cu Sorin Mihai nu o cred ! Dar de ce nu Prita Dop, colegul lui de partid?!

  Comentariu by Oana — 7 iulie 2016 @ 17:41

 14. PNL nu se mai pupă cu UNPR. Asta nu-l va împiedica pe Sorin Mihai să voteze orice aberatie propusă de primar. Este linistea dinaintea furtunii. Primarul nu stă degeaba. Lucrează la organigrame pt a scăpa de angajații antipatici și mai ales de cei care l-au sprijinit pe Iorguș în campanie.

  Comentariu by Anonim — 7 iulie 2016 @ 20:15

 15. Este teroare printre angajatii din primarie cu organigrama, este reglare de conturi, exista o lista neagra cu cei care nu sunt agreati de navetisti.

  Comentariu by dana — 8 iulie 2016 @ 0:00

 16. Cum nu prea poate sa ia ADPP-ul si Socialul la primarie, de fapt ii intereseaza bugetul acestor structuri, vor sa mai faca rost de ceva bani, ca alegerile au cam costat, din bugetul de salarii.
  Exista un sindicat al functionarior publici care-i protejeaza de abuzurile unor primari ori sefi de servicii.
  Intereasat este ca desi a trecut mai bine de o luna de la alegeri noul consiliu local nu s-a intrunit inca. Poate nu stiu ca o sedinta se poate convoca si de catre consilieri nu doar de catre primar. Motive ar fi destule, mai ales situatia lucrarilor la cele trei proiecte cu fonduri europene aflate inca in derulare. Consilierii ar putea afla si informa cetatenii ce bani au fost platiti de UE, daca vor fi returnati datorita depasirii termenului suplimentar de 6 luni, din ce bani se continua lucrarile si vinovatii de intarzieri si proasta executie. Ar mai putea afla de ce orasul este plin de buruieni si nu se uda spatiile verzi desi s-au cheltuit bani grei pentru sistemele de irigare.

  Comentariu by Marian Vasile — 8 iulie 2016 @ 8:09

 17. Desi, fata de alti ani a plouat mai mult, s- a uscat si iarba din sens, va inchipuiti ce va fi intr- un an secetos! Dezastru,mizerie,razbunari, minciuna si hotie, sa te fereasca Dzeu de cel rdus mntal, sa fie de capul lor si acelor ce l- au ales!

  Comentariu by Anonim — 8 iulie 2016 @ 8:47

 18. Aproape toti consilierii stau in Mangalia si se vor ciocni,ei sau familiile lor,de privirile angajatilor care vor fi zburati de la locurile de munca in urma ridicarii mainii in sedinta de consiliu.Daca pot suporta gandul ca poate vor lasa o familie cu copii,cu batrani bolnavi,fara un venit si oameni aruncati in strada dupa ani de munca, sa bage mare. consiliul anteror nu a putut.

  Comentariu by anonim — 8 iulie 2016 @ 9:01

 19. persoanele agreate stau acasa si primesc salarii,au afaceri pe litoral,le merge vechimea pe cartea de munca,au 2-3 joburi in aceleasi ore de program si nimeni nu-i intreaba de sanatate.Suflatorii in ureche sunt binevazuti,le trebuie oameni care sa semneze toate balariile lor,caci cei vechi cu experienta li se gasesc nod in papura ,nu le trebuie oameni care stiu sa munceasca.Treaba ca sunt a lui Iorgus e perimata,praf in oichi.Fufele aduse de ei ale cui sunt?

  Comentariu by anonim — 8 iulie 2016 @ 10:03

 20. Echipa de clovni călători condusă de pinocchio în ițari de marcă aleasă, dorește, cum e și normal la nivelul lor de pregătire, să aducă Mangalia la picioarele lor. Nu vor putea cu cei devotați orașului și se vor folosi de cârpele politice, de legumele cu diplome dubioase care nu știu ce vor și ce semnează, microcefali chiulăi puși pe prăduială și uite așa se va ajunge la lamentări și mai apoi la acatiste… Fomiștii care l-au votat, dintre care destui vor trece în curând la cele sfinte, vor privi cu mândrie spre viitorul progeniturilor! Amin.

  Comentariu by Popa Nartea — 8 iulie 2016 @ 10:36

 21. Ptr.18. Echipa de la primarie si din consiliul local reprezinta vointa electoratului . Daca majoritatea a fost multumita de ce s-a facut in ultimii 4 ani a votat pntru continuitate . Cu putin noroc in urmatorii 4 ani lucrurile vor merge la fel , fara a se agrava . Nu cred ca vom fi atat de ” norocosi ” .

  Comentariu by doctorand — 8 iulie 2016 @ 14:27

 22. Hotia, prostia si mi ciuna este vointa electoratului?!?!

  Comentariu by Anonim — 8 iulie 2016 @ 14:49

 23. Sa le fie rușine, ca au primit votul majoritatii(acum nu mai contează cine a format majoritatea) si se vor ciocni cu noi pe strada,la cumpărături,la scoli sau gradinite(daca au copii sau nepoti). Vor avea curaj sa tina capul si privirea sus,sau vor ocoli cat vor putea aceste cai.Romanul are o vorba:deal cu deal…,dar om cu om!

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 8 iulie 2016 @ 14:59

 24. Pentru 21, majoritatea care de fapt reprezinta 40 la suta din jumatatea electoratului a fost mintita cu promisiuni de a le face izolarea termica si alte asemenea necesitati primare.Acum vedeti cati primitivi sunt in Mangalia.Restul care nu au iesit la vot sa suporte.Iese acum la iveala cati bani vor trebui sa fie dati inapoi la UE pentru proiectele europene.Nenorocire pentru noi si orasul nostru acesti navetisti.

  Comentariu by dana — 8 iulie 2016 @ 15:20

 25. Stiti cum se vor uita consilierii in ochii celor dati afara ? Exact cum se uitau si astia din urma cand luau spaga si ziceau … mai pune ca nu e de ajuns.

  Comentariu by Fane — 9 iulie 2016 @ 1:26

 26. Ptr.22. Da , asa arata rezultatele votului .

  Comentariu by doctorand — 9 iulie 2016 @ 15:38

 27. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlp1/v/t1.0-9/13592326_1391755260850885_2300400258247758820_n.jpg?oh=593b535341ee76994f118194c70f70ed&oe=582E0ED3&__gda__=1475192262_9b810c4b3a07ea72ecc89681c9dd3889

  Comentariu by I.S — 10 iulie 2016 @ 16:34

 28. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/13241104_637338043099169_5660811010812028797_n.png?oh=b697d48948a561a8647b2e9fd549321b&oe=57DAFF39&__gda__=1473037373_5326dc27b5f53a23c206482b055b0e1f

  Comentariu by I.S — 10 iulie 2016 @ 16:59

 29. Mai dana … esti frustrata tare de tot.. ai vrut tu ceva de la primarie si ti-a dat viteza primarul? apropos… primitiva esti tu…vorbeste in numele tau si las-i pe ceilalti in pace. Fiecare a votat cum a vrut… alegerile s-au terminat daca nu stiai…

  Comentariu by 123 — 11 iulie 2016 @ 22:48

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress