A fost constituit noul Consiliul Local Mangalia. Noul viceprimar a fost ales cu 11 voturi din 19, în persoana lui Dragoş Angelescu. Ales consilier local, Angelescu şi-a dat demisia din funcţia pe care o deţinea la ADPP.
Replica 23.06.2016
A fost constituit noul Consiliul Local Mangalia. Noul viceprimar a fost ales cu 11 voturi din 19, în persoana lui Dragoş Angelescu. Ales consilier local, Angelescu şi-a dat demisia din funcţia pe care o deţinea la ADPP.
Replica 23.06.2016
RSS feed for comments on this post.
Sorry, the comment form is closed at this time.
Powered by WordPress
Asteptam, in 30 de zile si demisia lui Mihai Angelescu de la sefia Politiei Locale!
Consorm Legii Administratiei Locale o autoritatea aleasa (Dragos Angelescu, viceprimarul, in cazul nostru, care are acelasi statut legal ca si primarul!) nu poate fi seful si ordonatorul de credite al unui membru de familie de gradul 1, (fratele!) director din subordinea lui directa! (in cazul nostru Mihai Angelescu!)
Succes, Mihai! Asteptam demisia!
Comentariu by Notarius Anonymus — 23 iunie 2016 @ 17:33
Bravo, Mangalia! Ai ales bine! Primar și viceprimar din Constanța!!!
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 19:12
Consilieri, aparati bugetul Magaliei!Cetateni, daca nu se va face ceva concret pentru Mangalia pregatiti-va pentru strangere de semnaturi pentru demiterea primarului prin referendum,nu trebuie sa ii suportam inca patru ani.
Comentariu by dana — 23 iunie 2016 @ 19:26
La care se adauga sefii si sefuletele din noua primarie…..
Pina la demisia lui Angelescu – aripa hartuitorul – trebuie sa le felicitam pentru ascensiune profesionala rapida si merituoasa si pe noile sefe de la turism: celebrele secretare Gheorghe Ana Maria- directoare in locul lui Filip Dumitru si Nitoi Alina – sefa de serviciu, noua Aida. Au promovat si concursul….!!!!…
Si e doar inceputul…..
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 19:32
Ptr.3. La care consilieri te referi? La Mihai Sorin, la Sorin Andrei, la Griguta , la Stan Linica? Pai astia regreta ca nu au patru maini sa le ridice pe toate…
Din pacate, e tarziu. Mai sint inca patru ani tristi ai murdari.
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 19:36
Pt 3 Are majoritate. 9 PNL si 2 UNPR. Se va decide orice cheltuială dubioasă a banului public. Într-adevăr, 4 ani de cosmar!
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 19:54
Copii, de ce nu aveti bunul simt sa respectați votul din 5 iunie? Democratia in primul rand inseamna un vot liber exprimat, de unde decurg consecințele celălalte…majoritatea, puterea etc
Chiar atât de mult v-a prostit Iorguş?
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 20:12
Proasta si naiva este lumea din Mangalia, dar tind sa cred ca acest jeg de primar nenorocit a cam furat alegerile. Ce referendum ? cu cine ? cu babele si mosii pachetari, tichetari si toti pomanagii ?
Comentariu by Dan — 23 iunie 2016 @ 20:17
pt. 7
esti fie un mare ipocrit, fie constantean din gasca lui Radu
Votul „liber exprimat” n-a spus nimic despre Dragos Angelescu, n-a spus nimic despre desfiintarea ADPP, n-a spus nimic despre luarea de imprumuturi de la banci!
Si, oricum, a spus doar despre 9 consilieri din 19 care nu sunt majoritari.
Daca „profesorul” Mihai Sorin s-a manjit in halul asta….asta e treaba lui! Si a mamii mamei lui! Ceea ce ne duce cu gandul la alte acuzatii care par acum mai mult decat reale! Cele referitoare la negocierea functiilor !
N-are nicio treaba cu „votul liber exprimat”, mai Dorule Colgiule, mai!
Comentariu by Notarius Anonymus — 23 iunie 2016 @ 20:18
si, tot pt. 7
apropo!
Cum ramane cu demisia lui Mihai Angelescu? Ramane subordonatul propriului sau frate?
Adica incalca legea?
Doar la Mangalia s-ar putea asa ceva!
Comentariu by Notarius Anonymus — 23 iunie 2016 @ 20:24
@ 7
Acest „Copii” este la fel ca semnatura de pe juramantul de azi. O sa mori si tot nu o sa intelegi ce-i aia democratie.
Comentariu by Marian Vasile — 23 iunie 2016 @ 20:39
Sa vedem daca Mihai Sorin ridica mana contra intereselor cetatenilor, chiar este interesant.
Comentariu by dana — 23 iunie 2016 @ 21:11
Sper sa cada prada propriei prostii si lacomii si sa ne scape DNA-ul de ei.
Comentariu by dana — 23 iunie 2016 @ 21:16
Astazi Mihai Sorin era cu PNL-istii in fata la ciresica, dadea mana cu Sorin Andrei si era tot numai un zambet.
Comentariu by unul — 23 iunie 2016 @ 21:17
Pentru 7, ce sa respectam mah tupeistule, votul furat?Nu uita ca roata se mai si intoarce, sa nu va fi bucurat degeaba.
Comentariu by dana — 23 iunie 2016 @ 21:33
e GRAV daca am ajuns la mana unor navetisti, NE MERITAM SOARTA, de 30 ani de cand sunt in orasul asta nu am fost niciodata asa ciuruit de tantari (mai grav e pentru copii mici ), purecii sar ca la ei acasa, iluminatul public zici ca este ca la revolutie, milioane de euro pierdute pe fonduri asa zis europene e JALE
Comentariu by Hopa — 23 iunie 2016 @ 22:02
Pt.1 si cei care cred in prostii .Tot ce sustii este fals iar legea 215/20010,legea administratiei publice nu prevede un caz de incompatibilitate de genul expus de tine.Art.30 alin 1 din lege arata cazurile de incompatibilitate pentru primar si viceprimar.Restul povesti.
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 22:24
Nu Sorin Mihai a hotarat asta ci Lipoveanu o alta ,,somitate,, a Mangaliei din categoria maistrilor militari buni la toate (joker)Sorin Andrei,Ciuraru ,Banu si alti maistri .Daca acesti OAMENII(???????) REPREZINTA INTERESELE MANGALIEI S-A TERMINAT CU ORASUL ACESTA(ce a mai ramas din el).
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 22:30
Asa a hotarat mangalienii ,mangaliotii pentru unii,si trebuie sa respectam.Nu ne putem opune noi o minoritate daca majoritatea a hotarat sa fim un oras de masochisti(MASOCHÍSM s. n. 1. perversiune sexuală constând în a căuta plăcerea în suferințe fizice și morale produse de partener. 2. atitudine a cuiva care găsește satisfacție în propria-i suferință, decădere sau umilire. (< fr. masochisme) .Partenerul nostru este aministratia publica locala.
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 22:35
Cata frustrare,cata ura si cata prostie zace in obositele voastre fiinte.
Asta e situatia.Incercati sa va adaptati sau treceti la ridicat fustita!
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 22:47
Nu e masochism E sindromul Stockholm.
Comentariu by Vipera cu elice — 23 iunie 2016 @ 22:50
Pt 20:
Problema e că tot noi va trebui să stăm cu reclamaţii, cu petiţii şi cu procese pe ei pînă învaţă ce e aia democraţie.
Comentariu by Vipera cu elice — 23 iunie 2016 @ 22:53
@ 17
Ai dreptate! Legea „nu prevede…”!
Atunci adu-o si mama-ta secretara si pe soru-ta director adjunct, iar pe varu primar fa-l administrator la ADPP in locul lui frate-tau care e viceprimar si semneaza in locul primarului!
In logica ta zootehnista nu e nimic anormal!
De aia va uraste Mangalia…!
Comentariu by Notarius Anonymus — 23 iunie 2016 @ 23:07
@Anonim 20 Experienta in domeniul cu „fustita” se observa;) Nu…rămâi pe meserie:))…concurență ai deja!
Comentariu by Anonim — 23 iunie 2016 @ 23:34
Multumim pe aceasta cale domnului mistret lipoveanu zis bulibasa.s a vandut primarului pentru 6 miliarde pe care trebuie sa i incaseze de la primarie pentru contractul cu salvamarii.mai jegule care esti chiar nu va este rusine.niste lingai.o opozitie puternica si unita era singura noastra sansa sa nu le dam mana libera acestor hoti.cand cu iorgus lipovene.cand cu tusi cand cu radu.este mai ceva ca alea care stau la costinesti la bifurcatie.
Comentariu by Fotbal calatis — 23 iunie 2016 @ 23:44
Ce ai mai cu el ? Daca prostii il voteaza care e treaba ta ? Nu trebuiau sa se regaseasca undeva dobitocii lui Diaconescu ?
Comentariu by Dobre — 24 iunie 2016 @ 0:51
De acord cu 22.Macar cei cu capul pe umeri si cu responsabilitate sa ne sesizam de cate ori este nevoie, sa facem tot ce ne sta in putinta sa impiedicam eventuale actiuni dubioase.
Comentariu by dana — 24 iunie 2016 @ 6:16
CAPITOLUL III
Incompatibilităţi
SECŢIUNEA a 5-a
Incompatibilităţi privind funcţionarii publici
Art. 95
(1) Nu sunt permise raporturile ierarhice directe în cazul în care funcţionarii publici respectivi sunt soţi sau rude de gradul I.
(2) Prevederile alin. (1) se aplică şi în cazul în care şeful ierarhic direct are calitatea de demnitar.
(3) Persoanele care se află în una dintre situaţiile prevăzute la alin. (1) sau (2) vor opta, în termen de 60 de zile, pentru încetarea raporturilor ierarhice directe sau renunţarea la calitatea de demnitar.
(4) Orice persoană poate sesiza existenţa situaţiilor prevăzute la alin. (1) sau (2).
(5) Situaţiile prevăzute la alin. (1) şi neîndeplinirea obligaţiei prevăzute la alin. (3) se constată de către şeful ierarhic superior al funcţionarilor publici respectivi, care dispune încetarea raporturilor ierarhice directe dintre funcţionarii publici soţi sau rude de gradul I.
(6) Situaţiile prevăzute la alin. (2) şi neîndeplinirea obligaţiei prevăzute la alin. (3) se constată, după caz, de către primul-ministru, ministru sau prefect, care dispune încetarea raporturilor ierarhice directe dintre demnitar şi funcţionarul public soţ sau rudă de gradul I.
Comentariu by Anonim — 24 iunie 2016 @ 7:31
Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei
Comentariu by Anonim — 24 iunie 2016 @ 7:31
CAPITOLUL II
Conflictul de interese
SECŢIUNEA a 4-a
Conflictul de interese privind funcţionarii publici
Art. 79
(1) funcţionarul public este în conflict de interese dacă se află în una dintre următoarele situaţii:
a) este chemat să rezolve cereri, să ia decizii sau să participe la luarea deciziilor cu privire la persoane fizice şi juridice cu care are relaţii cu caracter patrimonial;
b) participă în cadrul aceleiaşi comisii, constituite conform legii, cu funcţionari publici care au calitatea de soţ sau rudă de gradul I;
c) interesele sale patrimoniale, ale soţului sau rudelor sale de gradul I pot influenţa deciziile pe care trebuie să le ia în exercitarea funcţiei publice.
(2) În cazul existenţei unui conflict de interese, funcţionarul public este obligat să se abţină de la rezolvarea cererii, luarea deciziei sau participarea la luarea unei decizii şi să-l informeze de îndată pe şeful ierarhic căruia îi este subordonat direct. Acesta este obligat să ia măsurile care se impun pentru exercitarea cu imparţialitate a funcţiei publice, în termen de cel mult 3 zile de la data luării la cunoştinţă.
(3) În cazurile prevăzute la alin. (1), conducătorul autorităţii sau instituţiei publice, la propunerea şefului ierarhic căruia îi este subordonat direct funcţionarul public în cauză, va desemna un alt funcţionar public, care are aceeaşi pregătire şi nivel de experienţă.
(4) Încălcarea dispoziţiilor alin. (2) poate atrage, după caz, răspunderea disciplinară, administrativă, civilă ori penală, potrivit legii.
Comentariu by Anonim — 24 iunie 2016 @ 7:34
Cod Penal –
Articolul 253
1
–
Competenţa aparține Parchetului de pe lângă Curtea
de Apel
Articolul 253
1
din Codul Penal al României
stabilește că
funcționarii publici
nu pot lua
parte la luarea unei decizii dacă aceasta aduce beneficii materiale pentru:
– propria persoană
– soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv
– o persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5
ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase
de orice natură
Comentariu by Anonim — 24 iunie 2016 @ 7:34
Alte infracţiuni înrudite,
Legea 78/2000
–
Competenţa aparține Direcţiei Naţionale
Anticorupţie sau, după caz, altor structuri de parchet din Ministerul Public
Conform
articolului 12
, se pedepsesc cu închisoarea de la 1 la 5 ani faptele de mai
jos dacă sunt săvârșite în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri
ori alte foloase necuvenite:
– efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu
funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană ori
încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile obţinute în virtutea
funcţiei, atribuţiei sau însărcinării sale;
8
– folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate
publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste
informaţii.
Conform
articolului 13
, se pedepsește cu închisoarea la unu la cinci ani fapta
persoanei care deţine o funcţie de conducere într-un partid, într-un sindicat sau
patronat ori în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, de a folosi influenţa
ori autoritatea sa în scopul obţinerii pentu sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte
foloase necuvenite
Comentariu by Anonim — 24 iunie 2016 @ 7:37
este evident ca exista un vid legislativ, dar numai la mangalia, pentru ca in restul tarii exista Incompatibilităţi si conflicte de interese care sunt pedepsite administrativ, civil sau chiar penal…
Comentariu by Anonim — 24 iunie 2016 @ 7:39
Ce cacat ii tot dati cu articole si legi aici. Iesiti dracu in strada si alungati-i cu pietre. Nu mai pot ei de problemele orasului.
Comentariu by Dan — 24 iunie 2016 @ 8:33
In 2012 cu speranta l-am votat pe Cristian Radu. Dupa ce mi-am luat-o peste bot cu el am zis sa dau o sansa unuia nou si l-am votat pe Sorin Mihai. Sunt un idiot si promit ca nu ma mai duc niciodata la vot. O mare rusine Mihai Sorin si o mare dezamagire. Pacat ,parea sa aiba un viitor politic inainte. S-a ingropat din prima zi.
Comentariu by Anonim — 24 iunie 2016 @ 19:59
Bai , am vazur buletinul vicelui,care de sase lun este locuitor al orasului Mangalia, maare rusine oameni buni pe cine ati ales sa ne conduca destinele,dupa cum arata cred ca si el e din aceiasi caruta care s-a rasturnat la mangalia
Comentariu by Anonim — 24 iunie 2016 @ 22:15
Fratii sunt rude de gradul 2. Notarius ….esti praf. Manipulator iorgusist plin de venin. Mai bine ai face ceva util societatii. Du-te…de unde ai venit ca nu esti nici tu D’acia….
Comentariu by Anonim — 25 iunie 2016 @ 9:42
Noul viceprimar al Mangaliei este…Craciunescu Adrian-Bâlbuța,Angelescu e doar forma in care o fo votat
Comentariu by Da bă da da — 25 iunie 2016 @ 11:46
Ciocoi pribegi adusi de vant, Ce cautati pe acest pamant?
Comentariu by Anonim — 25 iunie 2016 @ 17:36
Daca cotropitorii vremurilor apuse vroiau grane,vin,sare,aur si femei frumoase,parvenitii de astăzi vor lei,euro,dolari si femei mai puțin destepte.
Comentariu by D'ale lui Mitica — 25 iunie 2016 @ 18:36
pt.37
Asta conteaza? Ca e de “gradul 1 sau gradul 2”? Oricum „Legea” spune de rude pana la gradul 4 !
Important este ca seful Politiei Locale, Mihai Angelescu, e fratele viceprimarului, Dragos Angelescu, ordonator de credite, prin efectul legii!
De aceea, unul dintre ei trebuie sa renunte la functie, in termen de 30 de zile! Crunta sau nedreapta, asta este legea!
Culmea: chiar si la Mangalia se aplica legile nationale ale Romaniei, nu numai legile mafiei de la Constanta!
Au fost chiar si parlamentari condamnati la inchisoare (cu suspendare, ce-i drept) pentru angajarea rudelor in pozitii de functionar la cabinetele parlamentare! Dara-mi-te un amarat de viceprimar de “municipiu” care are in subordine pe frate-sau ca sef de directie!
P.S. Mai ales ca Mihai Angelescu, ditamai seful Politiei Locale, nu ne-a lamurit inca cum e treaba cu dosarul penal deschis pe numele lui pentru hartuire sexuala! Sau Mangalia a uitat?
Comentariu by Notarius Anonymus — 25 iunie 2016 @ 23:32
Ptr Anonimul de la 35…. daca tot te-ai hotarat sa nu mai votezi ..ca esti pe alaturea….nu ar fi bine sa te dai la fund de tot…..ca vad ca nu ai curaj nici sa te semnezi….lasi ca tine …ne -au hotarat destinul…..nu va bagati la lupta ..dar comentati ca niste barfitoare cu 4 clase….le stiti pe toate sub anonimat….iar pe fata ….pupincuriti de profesie ….adica prosti…referitor la statutul botului tau…recunoaste ca iti place sa iei mu…ie..
Comentariu by Elena — 26 iunie 2016 @ 0:04
Ce riscă angajatorii pe bani publici Potrivit articolului 253 indice 1 din Codul Penal, „fapta funcţionarului public care, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, îndeplineşte un act ori participă la luarea unei decizii prin care s-a realizat, direct sau indirect, un folos material pentru sine, soţul său, o rudă ori un afin până la gradul II inclusiv, sau pentru o altă persoană cu care s-a aflat în raporturi comerciale ori de muncă în ultimii 5 ani sau din partea căreia a beneficiat ori beneficiază de servicii sau foloase de orice natură, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani şi interzicerea dreptului de a ocupa o funcţie publică pe durată
Comentariu by anonim — 26 iunie 2016 @ 9:24
Pt.41
Nu exista niciun dosar penal pentru hartuire pentru ca nu a fost depusa plangere de catre hartuita .Este o singura problema, la Comisia de disciplina a fost gasit VINOVAT iar primarul nu a luat nicio masura.Comisia i-a inaintat actele privind cercetarea primarului iar acesta,in termen de 6 luni, este obligat sa ia o hotarare si sa sanctioneze pe cel gasit vinovat.A trecut aprox.un an si nu s-a luat nicio masura disciplinara.Cine ii permite acestui primar sa incalce legile cum vrea el si nimeni sa nu ia nicio masura.Sa fie adevarat cu ce se lauda el ca are relatii marii la parchete si la DNA.Se pare ca da, la cate plangeri are el,nu s-a inceput nici cercetarea penala. penala)
Comentariu by Anonim — 26 iunie 2016 @ 9:40
Staborul a hotarat :
– omul a hancercat shi el sa vada daka da pasarik , e de departe shi trabuya shi la el ceva
– fata hera kam prostanaka , a hrefuzat shi akum se oftik k a dat seama la ea ka aia kare nu a refuzat are mashina bengoasa si altele
– premarele nostru nu are treaba ku aste fapte
– trebie masura luata kum stabileste stabor la noi astfel :
1. Timp de huna luna mare sef trebuie avut relatii sexuale ku cea mai purie subordonata
2. trebuie victima dat despagubire la fata kare a intat la treaba in lokul ei
3. trebuie mare sef hartuit mai mult soferii parcat prost
Asta hotarare luat azi ku drept de rekurs in doua saptamani
BulibASA
Sogherim Pardaianu
Comentariu by Bulibasa — 26 iunie 2016 @ 13:08
Offf, judecata tiganeasca cred ca este mai dreapta decat cea a hapcailor nostri!
Comentariu by Anonim — 26 iunie 2016 @ 13:27
Sa-i vedem la treaba …
http://admin.stiripesurse.ro/media/other/201606/media-146714005294401100.pdf
Comentariu by nabuco — 29 iunie 2016 @ 13:45