Mangalia – politica locală

6 iunie 2016

Mangalia după alegeri

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 7:33

Radu a câștigat. Așa a vrut poporul.

Rezultatele finale și reprezentarea în  CL după confirmarea oficială. Cei care aveți date, puneți-le la comentarii.

Update :

Consilieri
– PNL 9
– PSD 4
– ALDE 3
– UNPR 2
– PMP 1

Nu am scris numele consilierilor, pentru că vor fi schimbări față ordinea de pe listă.

142 Comments

  1. Felicitari ! Indirect ai contribuit la alegerea lui

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 7:49

  2. mai este o sectie de inchis

    Comentariu by mangalia — 6 iunie 2016 @ 7:50

  3. IORGUS VINOVAT PT ESECUL PSD- ului, AMUSCAT DIN EL DE MAI MULTE ORI CA O HIENA , TREZIREA PSD, NU TREBUIE SA VA DATI BATUTI, VIITORUL ESTE DE PARTEA VOASTRA, VOM ZDROBI ORANDUIALA CEA CRUDA SI NRDREAPTA

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 8:02

  4. am fost multi si orbi,inca 4 ani de frustrari,ne meritam soarta

    Comentariu by anonim — 6 iunie 2016 @ 8:20

  5. @ 4
    Daca nu am fi asa nu ar fi putut sa ne calareasca si sa ne hinghereasca tot felul de trepadusi de atata vreme.
    Cei patru ani se pot scurta daca se vor trezi mangaliotii.
    Cei carora le pasa inca de orasul si de tara asta trebuie sa continue sa-i monitorizeze si sa-i sanctioneze.

    Comentariu by Marian Vasile — 6 iunie 2016 @ 8:37

  6. O multime de tradatori, pana si facredin care se daduse cu radu indemna lumea sa voteze cu iorgus, o lume mizera, parsiva si hidoasa!

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 8:42

  7. Daca mergem înainte cu aceeași aroganta,suntem primiți în primărie cu atitudini ostile iar noi cetățenii trebuie sa fim „mai catolici decât papa”,înseamnă că ne place așa,ne este bine, suntem mândri de ceea ce vrem si avem si putem dormi liniștiți.Doresc celor care au făcut o astfel de alegere somn liniștit și vise plăcute!

    Comentariu by D'ale lui Mitica — 6 iunie 2016 @ 8:47

  8. 9, 4, 3, 2, 1= distribuirea mandatelor.

    Comentariu by valentin ciuraru — 6 iunie 2016 @ 8:52

  9. Cu majoritatea si in consiliu … liber la furat si transparenta zero.

    Comentariu by Provider NET — 6 iunie 2016 @ 9:08

  10. Primul punct in prima sedinta de consiliu un imprumut consistent care se va face jumi-juma si pentru care vor plati locuitorii Mangaliei „spe” ani.

    Comentariu by Provider NET — 6 iunie 2016 @ 9:10

  11. Radu a câștigat. Așa a vrut poporul.

    Dle Visa a reușit să facă două fraze fără ‘mincinosul’ și fără dezinformare.

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 9:10

  12. Avem ceia ce meritam

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 9:15

  13. Liber la furat,felicitari Mangalia

    Comentariu by alin — 6 iunie 2016 @ 9:27

  14. Hai gata! Ciocu mic si joc de glezna!!! Locuitirii Mangaliei au votat, comentati voi pana maine, nu se schimba nimic!
    Aaaa, scz se schima: se vor muta ceva PSD isti!!!!! Mag anu se va ascunde n vila de la Limanu, Tase se muta n C ta, da ce va face saracu de Ciobanel?! Proaspat divortat si de nevasta si de casa, parasit si de amanta ca de… Nu mai are una de un leu si nici n o sa mai faca curand….nasol!!!
    S o muta la Craiova sau il mai lasa urata ncasa pana I o zice altu „ham”?! Sau cat mai poate PSD ul s o directoare?! Hai sa vedem cum ti o fi norocu fraierica Ciobanel!!!

    Comentariu by Elena — 6 iunie 2016 @ 9:34

  15. PSD Mangalia a pierdut din cauza diabolicului de IORGUSș
    IORGUSEII :Foleanu Paul, Popescu Lucian, Iorga Vasile (pesedisti parati-vopsiti la interior a la IORGUS-pe vecie),indemnau cetatenii sa voteze cu IORGUS la primar, si cu ALDE la consiliul local.In fiecare seara acesti indivizi erau la sprit la IORGUS acasa, si tradau PSD-ul.
    Asta ai cautat(semanat) MAGANULE, Asta ai cules.Datii afara din PSD pe acesti indivizi, pentru ca au facut numai rau partidului; asa scor nu s-a luat niciodata in Mangalia.
    RUSINEEEEEEEEE.
    PS: MULT MAI MULT A FACUT CIOBANEL PENTRU PARTID,

    Comentariu by UN PSD-ist INFOCAT, — 6 iunie 2016 @ 9:41

  16. Eleno, cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia, sunt baieti tineri, destepti nu le purta tu de grija,tu fii atenta sa nu te inghita mafia tiganeasca!

    Comentariu by Anna — 6 iunie 2016 @ 9:45

  17. Trăim din plin data din calendar, un frumos 666… pentru Mangalia…

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 9:48

  18. Hai somn ușor Mangalia.

    Comentariu by Cetățean Neptun — 6 iunie 2016 @ 10:09

  19. Observ cum unii îi plâng pe Iorguș și Maganu,alții se bucură pentru Radu. Dacă vă uitați mai bine peste ce reprezintă acești oameni, vă veți da seama unde sunteți VOI ca oameni. Atâta au putut face deocamdată mangalioții, să aleagă istoric, ”dintre mai multe rele”. Îngrijorător mi se pare faptul că oamenii (aproape 50% dintre alegători) nu mai au curajul să meargă la vot, pentru că oricum nu se schimbă nimic…
    Chiar și așa, dacă inițiativele cetățenești (alea devărate, nu manageriate de politruci) viabile și de bun simț sunt bine susținute de către noi, mangalioții, niciun primar sau consiliu local nu are cum să se pună contra…

    Comentariu by Cetateanul neturmentat — 6 iunie 2016 @ 10:13

  20. Cand 2 se cearta, al treilea castiga. Daca Iorgus nu rupea Psd-ul in 2, acum aveam alt scor. Sper ca am scapat definitiv de ciuma Iorgus. Si sper sa scapam cat mai curand de Pasha, Foleanu, Piciu si Petcu, niste lasi si niste tradatori ordinari.

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 10:25

  21. Eu accept rezultatul votului. Ar fi aberant să nu fiu de acord cu urnele. Realitatea nu ţine cont de părerea nimănui, ea doar este – şi nu dispare dacă închidem ochii.

    Nu mi se pare corect să dau vina pe alegători. Toţi candidaţii şi suporterii acestora au cerut şi contat pe votul urbei. Şi l-au avut. De ce să devină asta o vină pentru rezultat? Contestarea fără motiv întemeiat nu face decît să agite lumea, să enerveze şi să genereze frustrări inutile. Nimeni nu cîştigă nimic. Dar asta nu înseamnă că sînt de acord cu orice face sau propune primarul ales.

    Ce facem de-acum încolo? Ce am făcut şi pînă acum. Ne trezim cu noaptea în cap, ne ducem la servici, ne vedem de treabă, apoi ne întrecem la opinii politice, sportive sau la băut bere. Cine poate, se duce şi la plajă, ocolind cu răbdare chestiile alea construite de Luca între drum şi mare. Acum avem şi parapet împotriva valurilor seismice, deci ar trebui să ne simţim mai protejaţi.

    Comentariu by Vipera cu elice — 6 iunie 2016 @ 10:25

  22. Din pacate nu cred ca este rezultatul a ceea ce a vrut poporul(Mangaliotul), eu cred ca este rezultatul a ceea ce a putut oferi clasa politica din Mangalia ca alternativa. Ce se putea vota? Daca analizezi ce rezultate sunt dupa 4 ani de mandat zici sa votezi Iorgus ca realizase o schimbare(din pacate doar in primele mandate, pana a inceput sa se plimbe din partid in partid si sa inceapa sa prinda gustul averii), daca vrei sa cauti o alternativa nu exista oameni curati decat fara sustinere. Cei care primesc sustinere toti vor avea de returnat sponsorizarile si cheltuielile aferente campaniei electorale. Nu pot spune ca sunt impotriva acestei practici, ci doar ca nu inteleg de ce trebuie sa se faca asa mitocaneste, totul pentru ei si nimic pentru Urbe. De ce nu se pot pune conditii contractuale chiar si apropiatilor(sponsorilor), asa cum ei conditioneaza sponsorizarile, chiar toti cred ca vor stapani acest pamant si altii nu mai au voie sa castige bani sau sa traiasca? Sa priveasca putin spre viata si soarta lui Steve Jobs. Pacat de o localitate cu un asemenea potential care a fost doar mulsa in ultimii ani si deloc hranita.

    Comentariu by Adrian — 6 iunie 2016 @ 10:45

  23. BRAVO MANGALIA!CREDEA MOLDOVEANU CA SUNT ALEGERI LA BARCEA!CU TUICA SI VIN,PACHETE CU PIJAMALE SI LENJERII SI TOT FELUL DE CHINEZISME NU POTI PACALI LA INFINIT OAMENII.AI CREZUT CA IESI LA PENSIE DE LA PRIMARIE DAR SAR PUTEA SA RIMEZE CEVA CU PRIMARIE,CE ZICI?ORICUM POTI CANDIDA DATA VIITOARE,CA ESTI TANAR INCA .SINCERE CODOLEATE SI PENTRU BECHERU,SOCIANU,TANASE POPESELE ALEA DOUA,COANA VASILICA…….SI TOT NEAMUL VOSTRU.

    Comentariu by GHIAURU IORGUSEL — 6 iunie 2016 @ 11:12

  24. http://www.mangalianews.ro/2016/06/06/aceasta-este-componenta-consiliului-local-mangalia-2016-2020/
    Foarte rau ca a castigat RC, foarta bine ca nu a castigat ZI, catastrofal ca Mangalia atat poate sa prezinte pe esicherul celor care vor si pot sa administreze orasul.

    Comentariu by nabuco — 6 iunie 2016 @ 11:18

  25. 9, 4, 3, 2, 1 = „distractie maxima” !!!!!!!!

    Iar incep suturile intre picioare intre primar si consiliul local.

    Comentariu by Big Brother — 6 iunie 2016 @ 11:41

  26. nu incepe absolut nimic.consiliul de acum e 100% cu radu.si asa va ramane la toate proiectele.

    Comentariu by anonim — 6 iunie 2016 @ 11:50

  27. avind majoritate in consiliu local ,ne fura cu totul,nu mai exista opozitie,ceilalti consilieri sunt un nimic in fata lui.Mangalia va fi indatorata pina peste cap.Avem ce meritam.

    Comentariu by anonim — 6 iunie 2016 @ 12:34

  28. Va fi foarte greu sa se faca opozitie in CL, dar nu imposibil. Conform liniei generale la nivel national PSD face alianta cu ALDE si UNPR.

    4+3+2+1 = 10 contra 9 consilieri PNL.

    Pe de alta parte nu merge sa votezi cu RC cand esti in unul din partide ca te zboara ceilalti. E complicat, dar mult mult mai usor decat in mandatul trecut pentru Radu Cristian. Acum nu va mai avea nici o scuza, dar oricum votantii nostri sunt in majoritatea cazurilor usor de pacalit (cine intelege ce vreau sa zic nu e din categoria asta).

    Comentariu by Provider NET — 6 iunie 2016 @ 12:34

  29. Pt 28
    Subscriu la tot ce ai spus dar știi și tu ca lui Radu îi va fi foarte ușor sa cumpere,șantajeze, amenințe pe unul singur și e de ajuns.

    Comentariu by Cetățean Neptun — 6 iunie 2016 @ 12:43

  30. Surprize o sa fie la PSD, Ozzy clar ca nu o sa fie validat (se stia inca de acum o luna!), Foleanu e si el pe la 90% sa fie respins de catre Felix, Tanasa face figuratie demult si o sa plece singur, Maganu o sa fie pus la zid pt rezultatele slabe….asa ca ramane de vazut cine or sa fie, intr-adevar consilierii PSD. Ca presedintele PSD stim cine o sa fie: Dan Georgescu de la GoldTherm.

    Si uite-asa o sa conduca Cristian Radu un USL-2016 de mai mare frumusetea: si PNL si PSD !

    Sa mai fie opozitie la Mangalia!

    Bravo cetateni!

    Comentariu by Notarius Anonymus — 6 iunie 2016 @ 12:44

  31. Tot pt 9
    Nici unul din opoziție nu e Maica Teresa sau Mihai Viteazul.

    Comentariu by Cetățean Neptun — 6 iunie 2016 @ 12:46

  32. Pt 29 am vrut sa spun mai sus…..

    Comentariu by Cetățean Neptun — 6 iunie 2016 @ 12:48

  33. pt. 32 si 33

    precum nici Cristi Radu nu o fi vreun Papa Ioan Paul al II-lea !!!

    Dimpotriva….!

    Comentariu by Notarius Anonymus — 6 iunie 2016 @ 12:51

  34. Nici pe departe .Îmi este frica de ce va deveni neavand opoziție.

    Comentariu by Cetățean Neptun — 6 iunie 2016 @ 12:56

  35. pt. 35

    Ce surpriza?
    Ce sa devina?

    Din nou…Cristian Radu !

    Mai e vreun dubiu?

    Comentariu by Notarius Anonymus — 6 iunie 2016 @ 13:22

  36. Jumi juma mangalia repetenta precum piticul

    Comentariu by Anna — 6 iunie 2016 @ 13:55

  37. CE SA INTAMPLAT LA SEDIUL ZIMCOM?INCA NUMARATI BULETINELE DE VOT SI NU VA IESE REZULTATUL?CHEMATIL PE RAIM SI SOCIANU SA VA AJUTE.SA AUZIM NUMAI DE BINE.

    Comentariu by GHIAURU IORGUSEL — 6 iunie 2016 @ 14:04

  38. Pt 36
    Vom vedea mai târziu.

    Comentariu by Cetățean Neptun — 6 iunie 2016 @ 14:28

  39. Si cum va spuneam 9 < 10 (=4+3+2+1).
    Adica din nou suturi intre picioare intre primar si noul consiliu local …
    🙂 😉 🙂

    http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_locale_2016_constanta-21057357-exclusiv-contureaza-prima-alianta-psd-alde-pmp-constanta-pnl-obtinut-scoruri-istorice-fosta-feuda-lui-mazare-nicusor-constantinescu.htm

    Comentariu by Big Brother — 6 iunie 2016 @ 15:11

  40. Vor trece în partea cealaltă suficienți și când e nevoie de 2/3.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 15:19

  41. tovarasul JIMBU CUM AI SARBATORIT VITORIA?

    Comentariu by GHIAURU IORGUSEL — 6 iunie 2016 @ 15:20

  42. Pt.21
    Rezultatul votului trebuie acceptat, dar asta nu exclude analiza lui.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 15:21

  43. Olume in care oamenii cinstiti si cu bun simt nu au loc , o lume plina de raimi, mafioti , hoti, mincinosi si tradatori, dinaceasta cauza tineretul isi ia zborul spre zari straine si o sa devenim un tinut sterp cu cativa bosorogi , brontozauri si lipitori care sug sange nevinovat . Se va starpi vreo data hotia si minciuna? Se vor satura vreodata sacalii?brontozaurii vor dispare? Mafiotii analfabeti vor fi starpiti vreodata? Imi poate raspunde cineva? Va place lumea in care traim?

    Comentariu by Anna — 6 iunie 2016 @ 15:24

  44. vreau sa aflu mecanismul fraudei. Stiu precis ca in sedinta pe care a tiut=o Radu CSISTIAN la ora 12 ,35 CUVANTUL SDE ORDINE A fost cumpararea de voturi Afluenta de romi de la sfarsitul timpului de votare e semnificativa. Spre onoarea lui [nu an niciun fel de apreciere pozitiva fata de acest nume sau persoana], Zanfir Iorgus NU A INTERVENIT IN MOD FRAUDULOS in aceasta campanie. Vei avea zile grele, Cristi!

    Comentariu by BARONUL — 6 iunie 2016 @ 15:36

  45. Taranul ala de Maganu , nu a stiut nici macar sa multumesca alegatorilo, asa cum se face, cum cer uzantele. Discurs sec, vandut pentru un loc de consilier, in ziua votului, ciorba aia cu dreptul la vot castigat cu sange, nevasta-sa , aceeasi teza pe facebook. SI ACUM???? SA NU STII SA ZICI MULTUMESC??? UNDE E SANGELE??? Mi-e sila.

    Comentariu by un fraier care a votat Maganu — 6 iunie 2016 @ 15:52

  46. Guta Maria zis Pasa , Foleanu Paul , Petcu Elvis si Roscanianu Florin zis si Piciu au tradat PSDul din care fac parte chiar in ziua votului indemnind oamenii si prietenii sa voteze Zanfir Iorgus . Oameni fara caracter pe care nu poti sa te bazezi. Speram sa fie exclusi din partid si ii vedem linga Iorgus .Este un moment o pentru a curata partidul de aceste lichele . Cu siguranta presedintele Tanasa si dl Stroe ii vor exclude din partid

    Comentariu by votant — 6 iunie 2016 @ 16:00

  47. DAN GEORGESCU CONSILIER JUDETEAN??? NU INTELEG, E DAN DE LA GOLDTERM???

    Comentariu by gogu — 6 iunie 2016 @ 16:08

  48. Aseara orele 20:15 in fata sediului de pe Oituz la Sc Zimcon circa 200 de cetateni cu tenul masliniu asteptau reinscaunarea tatucului.
    S-a confirmat in cele din urma: Zanfir Iorgus Primarul Baracilor!

    Comentariu by Adi — 6 iunie 2016 @ 16:37

  49. Pt 45 sa stii si tu ca majoritatea romanilor se trage din tarani,iar taranul roman are bun simt si caracter inschimb mafiotii ,hotii,mincinosii si tradatorii au doar tupeu,de astfel de oameni ar trebui sa-ti fie sila .

    Comentariu by Anna — 6 iunie 2016 @ 16:42

  50. @48, Iorgus a fost este si ramane o personalitate.Singur s-a aruncat n lupta, fara a avea la indemana posibilitatile actualului primar de a face tot felul de masinatii, combinatii si a fost un adversar redutabil.Singur. Mangalia nu mai este si nu va mai fi niciodata ce a fost.Mangaliotii nu mai sunt cum erau, eu nu ii recunosc in aceasta atitudine.

    Comentariu by dana — 6 iunie 2016 @ 16:52

  51. Pt. 45 din FB „Mulțumesc celor care mi-au fost aproape, celor care m-au ales, precum si celor care nu m-au ales dar si-au exprimat votul ! Urez succes noii echipe de consilieri locali , primarului, precum si dumneavoastră, tuturor locuitorilor Mangaliei !”
    Bogdan Maganu

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 17:19

  52. Domnule Vișa, acceptăm rezultatul, pt că nu avem încotro. Dar de ce multă lume se intreba astăzi cum de a câștigat Radu când nu a fost votat? L-au ajutat calculatorul central, tiganii care au votat contra cost după ora 19.00 sau musulmanii?

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 17:33

  53. Mă refer la turco-tătarii care au votat-o pe Sali de pe lista lui Radu.

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 17:35

  54. Indirect, l-a ajutat lucian visa , multi l- au averizat cumult timp inainte, puteti verifica arhiva.

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 17:39

  55. pt. 51. A citit aici si a multumit. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Vezi ce inseamna sa nu poti singur, sa nu ai idei sau consilieri ok. OZZy????

    Comentariu by gogu — 6 iunie 2016 @ 17:40

  56. Romanul e si pervers.Știu multe persoane care au trambitat in campanie ca îl votează pe Iorgus, Sorin Mihai si alții iar după vot au spus ca l-au votat pe RC ca au anumite interese pe care si le vor rezolva in continuare cu oameni din primărie cu care au deja o relație, in caz contrar e posibil ca noul primar(altul decât RC)sa -si schimbe aparatul administrativ si atunci e mai greu de stabilit noi relații de interese.Ce sa mai comentam,curat murdar!

    Comentariu by D'ale lui Mitica — 6 iunie 2016 @ 17:55

  57. Nene Visa, sunteti multmit acum? Ati reusit sa ii dati inca 4 ani lui Radu. L-ati sustinut orbeste pe Iorgus, ati scidat electoratul anti-Radu si i-ati oferit mandatul pe tava. Faceti parte dintre politicienii de vechi, ca si Iorgus, care nu se pot adapta la prezent si care traiti in trecut, din amintirile a ceea ce ati fost o data. Culcati-va, iesiti din viata politica, faceti ceva. Sau nici acum nu v-ati invatat lectia?

    Comentariu by eu — 6 iunie 2016 @ 17:58

  58. PSD-ul a dormit după ce Iorguș n-a mai fost președinte. A încercat ceva Foleanu, dar l-ați oprit și l-ați schimbat. V-am avertizat de mai multe ori că dormiți. Au fost câteva comentarii că o să faceți, o să veniți cu oameni extraordinari și atât. Atunci eram acuzat că sunt PSD-ist.
    Cum vreți să luați mai mult de 4 consilieri când toată campania ați dormit ? Acum te-ai (v-ați) trezit și ești supărat (și) ? Păi Maganu era candidat ? A fost o marionetă a Constanței.

    Leo Tănase a încercat un lucru remarcabil. Să facă o alegere doar cu doi candidați la primar. Nu v-a interesat să-l susținem cu toții pe Foleanu, vroiați un looser. L-ați avut.

    Radu a câștigat pentru că a fost mai abil în campanie. A mințit până oamenii l-au crezut. Voi ați spus ceva, cuiva ? Mai mult a spus UNPR-ul decât voi.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 18:06

  59. Corect.
    Principalul vinovat pentru esec este Felix Stroe. Foleanu a fost schimbat la 20%.Cat a obtinut Maganu?

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 18:11

  60. A dormit? Nu domnule Visa, n-a dormit. A fost ocupat sa se restructureze. A fost ocupat sa isi refaca platforma-program. A fost ocupat sa refaca BP. A fost ocupat sa stranga din nou semnaturile pentru candidaturi. A fost ocupat sa refaca aproape toate dosarele candidatilor. Asta a facut PSDul. Va mira ca a fost o campanie slaba dar nu spuneti si de ce. Si stiti prea bine ce s-a luat din partid la plecarea aripii PDL. Nu maganu a fost marioneta Constantei, ci orasul a fost marioneta dumneavoastra. „Dezbina si cucereste” a devenit „Dezbina si pierde”

    Comentariu by eu — 6 iunie 2016 @ 18:12

  61. PSD a dormit ca în basmul ”Frumoasa din pădurea adormită”. Buștean.

    Eu am susținut un proiect rațional și cu șanse. Iorguș a obținut de peste 3 ori cât Maganu. Dacă-l PSD îl susținea pe Foleanu sau Iorguș, poate Radu era bătut.

    Când am spus că președintele organizației, Tănasă, a tăcut mâlc când echipa de fotbal Callatis a fost desființată, a zis cineva din PSD ceva ? N-a zis că erați la somn de voie.

    Eu sunt vinovat că sunteți cu nasul pe sus ? Faceți campanie de azi și veți avea rezultate. Pe țară PSD merge bine, deci sunt premize și la Mangalia. Dar lăsați aroganța.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 18:17

  62. Pt.59
    Stroe a fost influiențat de grupul Tănasă. Canibalizarea PSD-ului a început la Mangalia și s-a finalizat la Constanța.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 18:24

  63. Ma faceti sa rad. PSD i-a oferit suportul lui Foleanu. Dar ghici cine nu l-a sustinut? Nu este straniu cum de Foleanu a ramas in PSD dupa ce a fost inlaturat? Dar nimic nu mai conteaza, Habemus Primar. Felicitari, ati castigat!

    Comentariu by eu — 6 iunie 2016 @ 18:25

  64. Foleanu avea în buzunar hârtia prin care era desemnat candidat al PSD-ului. I-a înmânat-o Iorguș la balul Rotary. Iorguș s-a dus apoi la Stroe să-l schimbe ? În niciun caz. Grupul Tănasă, susținut de Moga, prietenul lui Radu, a făcut-o chiar în ultima zi de depunere a candidaturilor.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 18:29

  65. Domnule visa nu cred ca sunteti orb sau surd,iorgus l- a sapat pe foleanu,exista omultime de llume care declara ca iorgus l-a sapat pe foleanu ca iiorgus este o curva parsiva dvs chiar nu stiti?

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 18:30

  66. Păi dacă Iorguș îl săpa, era el candidatul PSD-ului. Iorguș avea interesul să scoată un scor bun pentru PSD, pentru a fi pe un loc eligibil la parlamentarele din toamnă. N-avea niciun interes să plece din PSD. De ce venise la PSD, ca să plece ?

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 18:33

  67. Domnule Visa, ori sunteti de rea-credinta, ori nu stiti despre ce vorbiti. In caz ca ati imbatranit degeaba, sa stiti ca mereu exista doua versiuni ale oricarei povesti. Sunteti convins ca o stiti pe cea corecta?

    Comentariu by eu — 6 iunie 2016 @ 18:33

  68. Da. Și dacă mă mai jignești te bag și de unde ai ieșit.

    Explică-mi și mie de ce nu a rămas Foleanu candidat ? Procentele lui din sondaje erau peste Maganu.

    Eu cu Iorguș nu sunt prieten și n-am făcut nicio înțelegere. M-am văzut anul acesta de două ori și am vorbit la telefon de vreo 5-6 ori. Am considerat că era soluția de avarie pentru Mangalia și am susținut-o. Dacă duminică ar fi din nou alegeri, la fel aș face.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 18:36

  69. Sa va explice altii domnule Visa. Vad ca detineti adevarul suprem. Bafta la tastat in continuare, ca atat ne-a mai ramas tuturor!

    Comentariu by eu — 6 iunie 2016 @ 18:43

  70. Tu ești de la PSD, nu eu. Explică logic și rațional ce a fost, ca să poți fii crezut. Nu da vina pe mine sau pe alegători.

    Ne-a rămas doar tastatul pentru că ați dormit în front. Radu convingea (mințea) oamenii, voi aroganții sforăiați. Asta a făcut diferența la vot. Evident că și Iorguș trebuia să fie activ și să vă trezească.

    Aveți 4 consilieri, ALDE 3, UNPR 2. Sunteți parteneri la nivel național. Apucați-vă de treabă pentru parlamentare, apoi pentru localele din 2020. Nu așteptați din nou ultima zi de depunere a candidaturilor din iunie 2020 pentru a schimba candidatul.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 18:45

  71. Pana sa cereti explicatii ati putea sa incetati sa va editati comentariile anterioare in functie de raspunsurile mele ulterioare. Se denatureaza conversatia si nu este corect pentru cititori. Nu se poate purta o conversatie in avest mod. Nu voi explica nimic, ma rezum la a ridica intrbari. Viata frumoasa sa aveti, ne vedem peste inca 4 ani.

    Comentariu by eu — 6 iunie 2016 @ 18:55

  72. E mai simplu să acuzi fără argumente. Tipic PSD. Întrebările pune-le celor cu funcții publice, nu mie.

    Cum n-am putea vedea când tu ești un anonim PSD care îți este frică să te semnezi ?

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 18:59

  73. Principal vinovat e Stroe, a vrut sa-i arate pisica lui RC atrăgând pe Iorguș in PSD,cu condiția ca acesta din urmă sa fie candidat la primărie. Ulterior Stroe a batut palma cu RC,iar PSD Mangalia trebuia sa aiba un candidat slab si sa bata pasul pe loc. Iorguș a fost inlocuit cu Foleanu.Dar Foleanu crestea in sondaje,deci trebuia înlocuit. V-ați prins, cu un candidat slab: Maganu.
    Iorguș nu are vină, rl nu a vrut jocurile lui stroe….cam asta e! Mulțumiți-i lui stroe…felix stroe. VA CIURUIT!UN FLEAC,PENTRU EL!!!!

    Comentariu by Pentru PSD-isti — 6 iunie 2016 @ 19:04

  74. Aș face câteva precizări la comentariul tău.
    Stroe a vrut să-l ia pe Radu la PSD, dar acesta a refuzat. Atunci a bătut palma cu Iorguș. Iorguș nu a mai vrut să candideze la primăria Mangalia după deschiderea urmăririi penale cu oborul. Dar l-a propus pe Foleanu, care a fost acceptat. Apoi e ceea ce ai spus.

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 19:15

  75. Domnule Visa va rog din suflet sa nu inchideti acest blog.
    Este foarte foarte util. :-)))))))
    In special pentru toti carcotasii care nu au altceva mai bun de facut decat sa piarda timpul si critice absolut orice si pe orice tema nu conteaza care ar fi aceasta in loc sa puna umarul la dezvoltarea orasului dumneavoastra fiecare dupa puterile lui.

    Si, in final, nu uitati ceea ce a afirmat un „nene” mai demult:
    „Dacă prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” {Mark Twain}

    Mai bine puneti osul la munca!

    Oricum, mult succes la carcoteala si pentru urmatoarea perioada de 4 ani.

    waahhhaaaaaaaaaaa

    Comentariu by observator — 6 iunie 2016 @ 19:16

  76. Ati ramas o sleahta de autisti aroganti si submediocri, voi astia de la PSD. Domnul Visa v-a explicat cu logica si argumente in ce hal sunteti. Somn usor!

    Comentariu by anonim — 6 iunie 2016 @ 19:16

  77. Realitatea este asta dle Visa: Iorgus nu are treaba cu PSD-ul. A venit ca sa poata fi candidat la primarie, nu ca sa candideze la parlamentare. Acolo a fost si nu i-a placut! A rupt PSD-ul cand a venit in 2014 si l-a rupt din nou cand a plecat in 2016. Asta ca sa uitam de 2008. Pe Foleanu nu l-a sustinut nici cat sa creasca in sondaje. L-a vrut slab in sondaje ca sa fie declarat el candidatul salvator. Daca nu si-at fi bagat el coada poate Foleanu ramanea candidat…eu pe strada l-am vazut pe Foleanu cu Maganu, nu cu Iorgus. De ce? Poate stiti dvs, dle Visa, ca eu nu pot sa inteleg. Dincolo de asta, locuitorii Mangaliei au fost totusi convinsi de Radu. Cum…numai Dumnezeu stie! Vom avea acum monumente sa ne saturam. Plus datorii cat cuprinde. Si un viceprimar cu atributii, ca sa fiti satisfacuti…

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 19:32

  78. Pt.75
    Am obosit și eu. Psihic, nu fizic. E greu să fii singur și să te lupți cu sistemul. Nicio persoană, lider de opinie din Mangalia, nu și-a asumat opoziția alături mine. Au preferat să nu se expună, deși erau total de acord cu mine. Timpul meu public se apropie de sfârșit. Nu v-am cerut votul, am făcut-o cu bună credință pentru orașul nostru. Dar dacă oamenii preferă să asculte minciunile autorităților, eu ce să fac ? Sunt doar o voce singulară. Să preia alții ștafeta. Tineretul, că așa e la modă acum. Eu sunt bătrân și ramolit și nu mai fac față. Dar o echipă tânără … Au fost 8 ani și câteva luni de opoziție. N-a fost ușor. Nu mă plâng, dar nici nu vă mint. Pierderea oricărei platforme de opoziție online e o pierdere pentru Mangalia. Mai sunt altele, dar ele depind, din păcate, de publicitate, nu acceptă comentariile anonime și nu dau soluții. Mai mult, autoritățile fac presiuni ca cei care le furnizează reclama, să rezilieze contractele. Asta e Mangalia azi. Asta au votat alegătorii.
    Voi reveni ? Azi, habar n-am. De comentat veți putea comenta în continuare.

    Azi e D-day și pentru mine. Vă doresc numai bine !

    Comentariu by lucian visa — 6 iunie 2016 @ 19:33

  79. Ar trebui sa privim partea plina a paharului.A disparut Minca ,Moldovan si alti combinatori de majoritati celebre in ultimii 8 ani.Cat despre pesedistii preocupati de reorganizari si intocmit de dosare ,putini cum au ramas ,nu-si va mai bate nimeni capul sa negocieze cu ei niscai avantaje

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 19:37

  80. LIBER LA FURAT PE SPINAREA POPOTULUI! URAAAA

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 20:14

  81. Eu incep campania pentru 2020. Bogdan Maganu primarrr. Voi sunteti de vina cu tot ce este rau in orasul acesta rosiilor!! Si Tusac si Radu datorita voua! In rest, somn usor Natiune, Noapte Buna Mangalia!

    Comentariu by Spiridus — 6 iunie 2016 @ 20:34

  82. S-a interesat cineva cat s-a scos in Mangalia pentru Consiliul Județean? Din primele estimări cca 38%.
    Asta înseamnă 38% cu PSD in suflet.

    La locale, pe lângă aceștia se mai adaugă votul de încredere sau se scade votul de neîncredere plus votul util pentru altii.
    La partidele PNL, ALDE, UNPR diferența este pe minus la județene. La celelalte e la fel.

    Din din diferența de la PSD s-au dus:
    – cca 10% la UNPR
    – cca 20% la ALDE
    – cca 70% la PNL
    Practic 80% din votul celor cu sufletul la PSD s-a dus ca vot util către alții decât Iorguș. Deci resentimentul anti-Iorgus a fost mai mare in PSD decât sentimentul pro-Iorgus.
    Ne referim la diferența, cei cu PSD in suflet (vezi voturi pt consiliul județean) care nu au votat pe Maganu.

    Cauzele:
    Parte a electoratului PSD s-a dus cu vot util pentru unul din cei doi discutați ca ar avea șanse: Iorguș și Radu. Pentru că Bogdan Maganu a aparut la „fara 5 minute”, dar lucrul acesta putea fi remediat cu o mobilizare rapidă. Dar principalul motiv a fost pentru ca s-a creat o breșă in campanie când reprezentanți PSD au trădat partidul si au facut campanie pentru un adversar politic. „Bună ziua, sunt Xulescu de la PSD. Votați pe Zanfir Iorgus si pe ALDE!”
    Pentru electoratul cu PSD in suflet a fost motiv de dezgust. Dupa excluderea lui Iorgus acest electorat a reproșat pesedistilor vechi ca a fost primit Zanfir Iorgus in partid. Ca apoi in ultima săptămana sa apără trădătorii si sa susțină votarea lui Iorgus si implicit ALDE. A părut ca PSD nu are șanse daca exact doi „generali” (de altfel care nu sunt simpatizați de către cei cu suflet PSD) fac campanie împotriva partidului lor. A contribuit și fabrica de manipulare a celor cu interese strânși in jurul lui Zanfir Iorgus. Tot orașul era infestat de zvonuri ca o sa câștige Iorgus. Adevarul s-a dovedit altul, ca orașul a fost mai puternic anti-Iorgus decât anti-Radu. Orașul nu iartă.

    Astfel ca resentimentul anti-Iorgus fiind mai puternic (80%) decât sentimentul pro-Iorgus + respectivii trădători (20%), votul s-a dus pe Radu Cristian.

    Când susțineam că încăpățânarea lui Iorgus de a candida ajuta la menținerea lui Radu Cristian ca primar, am fost depreciat. Zanfir Iorgus a fost principalul contributor la câștigarea alegerilor de către Radu Cristian.

    PSD are ocazia sa se reformeze, sa excludă trădătorii, pe cei care pentru interese personale au vândut partidul pe față, in văzul lumii. Ce credibilitate politica mai au aceștia?
    Schimbarea a început. PSD poate recâștigă acel electorat de 38% si il poate creste daca se produce aceasta schimbare, in sensul ca trebuie reformat cu oamenii de calitate, cu tinerii care au venit sa-l reconstruiască: Mihai Banceanu, Caudiu Dumitrașcu, Borbely Liviu, etc. pentru ca sunt multi. Împreună cu cei care si-au păstrat verticalitatea si au experiența de partid, dar nu au fost lăsați in trecut sa se afirme. Este momentul.

    Mă semnez Mentalistul, dar știți toti cine sunt.

    PS: Scriu mult de obicei pentru ca am ce spune.

    Comentariu by Mentalistul — 6 iunie 2016 @ 20:48

  83. Obsesia voastră Iorguș…
    1.Stroe l-a INVITAT in psd.
    2.Stroe i-a pus PSD-ul la picioare.
    3.Dacă stroe nu bătea palma cu RC, acum Mangalia avea primar PSD si majoritatea in CL,iar Mangalia rămânea in Mangalia.
    4. Pricepeti odată pentru totdeauna că stroe a trădat PSD-ul local.
    Si va mai trăda!
    Să ne auzim cu bine!

    Comentariu by Ptr PSD-isti — 6 iunie 2016 @ 21:06

  84. Auzi mai Ozzy, asa vreti voi sa reformati uriasul asta cu picioare de lut? (psd-ul).

    Cu oameni ca aia de i-ai pomenit mai sus? Pai, tu ai habar ce-a facut borbely pe vremea lui tusac? Nu cred!

    Cee ce cred insa, e ca incercarea asta de reformare e sortita esecului. Si nu numai in cazul psd-ului, ci in cazul tuturor grupurilor astea de interese care isi spun partide. Trebuie ceva nou. Dar, nou!

    Comentariu by Bau! — 6 iunie 2016 @ 21:16

  85. Pt. 83

    Evident ca stroe a facut manareala asta ordinara!

    Daca in 2012 a fost mana lui mazare cu constantinescu (cu intermedierea lui martin – cel cu polaris-ul), acum a fost doar preluata stafeta de stroe si gasca lui. Piticul mincinos oricum e parte integranta din gasca. E vorba doar de interese (mari) pentru grupul lor. Restul e praf in ochi pentru prostimea de votanti.

    Comentariu by Bau! — 6 iunie 2016 @ 21:20

  86. Ce e interesant e ca acum probabil e fericit sorin mihai. Dupa alegerile din 2012 a suferit mult ca nu a fost validat in consiliu, desi piticul il tot sustinea. Chiar asa? De ce l-o fi sustinut atunci? Ca sa-l aiba acum, nu? Eh, e o porcarie si e uluitor cat de putin ne aducem aminte si de cata naivitate poate lumea sa dea dovada! Infiorator! Ma buseste rasul!

    Comentariu by Bau! — 6 iunie 2016 @ 21:24

  87. In toata tara PSD-ul s-a luptat in principal cu PNL-ul numai la Manalia si-a tocmit un bucatar analist care sa-i laude…

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 21:27

  88. Daca Bogdan Maganu a venit candidat la „fara 5 minute”,
    Ozzy a venit la „fara 3 minute”.
    PSD are viață și după fix.

    Exista etape si etape in viața unui om, la fel si in istorie, la fel si in partide.

    Imi place ca dezbatem idei si nu persoane.
    Imi place ca toti cunosc adevarul înainte de a se întâmpla.
    Dar cel mai mult imi place cand nu se schimba vorba de la subiect. Subiectul meu era despre o analiza a rezultatului voturilor.

    Nu am dreptate ca votul anti-Iorgus a fost mai puternic in oras decât votul anti-Radu? Rezultatele o confirma. Modul cum s-a votat o confirma.
    In rest am explicat de ce si unde s-au dus voturile electoratului cu PSD in suflet, dovedit pe votul la Consiliul Județean.

    Comentariu by Mentalistul — 6 iunie 2016 @ 21:33

  89. Leul muta la Alde , Tura la UNPR , Osburnul la PSD , Barborul la PMP , sacrificiu Moldovan si Nelu la PRU si PRM ( oricum incurcau tabla de sah ) , albul ramene cu 9 pioni si piesele de mai sus. Sah si Mat la negrii … aa negru voiam sa zic.

    Comentariu by Gore — 6 iunie 2016 @ 21:42

  90. Bă băiatule, păi tu (voi!) Cu vot negativ vă lăudați? !
    Hai sa-ți spun ceva: cand tu faceai sarmale, iar Iorguș era primvice pe județ la psd, mangalia avea 12 consilieri psd!!!! Ai citit bine!12! Iar stroe,securistul tău, îi pupa inelul. Janghinilor! V-ati culcat normali si v-ati trezit bazați. Sunteți de râsul curcilor. Dați-i un sms lui Ponta, sa-i spuneți cat de buni sunteți! Vorba ta, aman aman aman…..

    Hai pa, culcă-te, ești cel mai bun…

    Comentariu by Ptr mintal, scuze mentalist! — 6 iunie 2016 @ 21:46

  91. ptr 3 – risc eu, si-ti aduc o flansa din santier si sfoara, te ajut sa ti-o legi de git. locul il alegi tu, arunca-te in mare, cu riscul de a distruge fauna cu prostia ta…

    Comentariu by zek — 6 iunie 2016 @ 21:46

  92. ptr 17 .DATA DE 666 POATE FI FATIDICA PENTRU RADU CRISTIAN,ESTE CIFRA DIAVOLULUI SI DUMNEZEU NU DOARME

    Comentariu by anonim — 6 iunie 2016 @ 21:57

  93. http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/secventa-din-las-fierbinti-care-a-devenit-viral-pe-facebook-crezi-ca-ramai-toata-viata-primar-fura-ba-cu-ambele-maini.html

    Comentariu by Nemo — 6 iunie 2016 @ 21:57

  94. Ce mi place ciorovaiala asta ieftină de acum. Asa cum va spuneam, nu mai averi gura mare de dinainte cand va băteați cu pumnul in piept ca veți câștiga. Asa ca, ciocul mic! V au pierit glasul si tupeul! Si, vai, ce va lamentați ca un tataie analfabet si ipocrit va Închide un blog. Parca mai amenință el cu asa ceva! Un mincinos penibil!

    Comentariu by 333 — 6 iunie 2016 @ 22:34

  95. Pt 92 se vede de ce sunteti in stare hotilor , dupa ce v- ati insusit verea orasului ii doriti si moartea dar d- zeu nu doarme si veti avea parte exact de ceia ce doriti altora.

    Comentariu by Anonim — 6 iunie 2016 @ 22:41

  96. Pt 95
    Stai jos, ești prost, ai 4 .
    Oricum nu înțelegi nimic.

    Comentariu by Cetățean 444 — 6 iunie 2016 @ 22:49

  97. Pt. 97. Ai perfecta dreptate.

    Comentariu by Spiridus — 6 iunie 2016 @ 23:19

  98. O analiza excelenta:
    http://www.biziday.ro/2016/06/06/biziday-luni-6-iunie-2016/

    Comentariu by Unu' de prin oras — 7 iunie 2016 @ 5:44

  99. Ne meritam soarta.Liber la furat.

    Comentariu by Cetățean Neptun — 7 iunie 2016 @ 8:45

  100. Hotii astia mari s- au intrecut in cumpararea tiganilor care se laudau ca au incasat cata 100 euro de fiecare . Bravo Mangalia, ne- au furat pe banii nostri, ca mostenire?!?!

    Comentariu by Anonim — 7 iunie 2016 @ 8:47

  101. La Neptun au fost încolonați tiganii de la bariera în mașini cu numere de Bulgaria și Germania iar pe seara când au văzut ca sunt luați la ochi iau trimis cu taxiuri.

    Comentariu by Cetățean Neptun — 7 iunie 2016 @ 9:07

  102. Bine înțeles toate ăstea sub îndrumarea consilierului pnl Ungurean care dirija tot în zona secției de votare de la Neptun.

    Comentariu by Cetățean Neptun — 7 iunie 2016 @ 9:10

  103. Acum degeaba vorbim…. de ce nu s-a luat atitudine, de ce nu s-au anuntat organele abilitate ? Pt ca , asa suntem noi… inchidem ochii si mergem inainte, vorba d-nului primar !

    Comentariu by anonim — 7 iunie 2016 @ 9:32

  104. Analiză obiectivă:

    1. Niciunul dintre candidați nu meritau să fie pe acea listă. Excepție face Bîrboră care, ar fi avut șanse, doar dacă candida ca independent;
    2. Este posibil, dacă societatea civilă SE IMPLICĂ, ca Mangalia să poată ieși de sub sferele de influență mafiotă a unuia, sau a altuia;
    3. Din ce se întâmplă, societatea civilă este sublimă, dar nu există;
    4. Singura variantă de lucru viabilă, sunt prezente în toată istoria românilor: 2015 (”Colectiv”), 1989, 1907, etc; Adică, mai pe românește, noi, ca nație, suntem mai degrabă reactivi, nu proactivi. Adică, reacționăm așa, aleatoriu, la întâmplările vieții;
    5. Oamenii cu adevărat valoroși, și care ar fi putut susține o schimbare, nu au loc (pentru că partidele nu se pot dezlipi de anumite obiceiuri strămoșești) acolo unde sun nonvalori;
    6. Vedeți ce declară Vrabie, câștigătorul de la Medgidia (fost la Peștera)…
    7. Ca să aveți aleșii pe care vi-i doriți, ieșiți din pasivitate, și decideți voi cum doriți să fie viața voastră, nu-i lăsați pe alții să facă acest lucru…

    Comentariu by Cetateanul neturmentat — 7 iunie 2016 @ 9:42

  105. @104.
    Mai adauga un punct: in 2 zile incepe campionatul european asa ca pentru urmatoarea luna populatia masculina o sa stea cu berea in nas iar populatia feminina o sa stea calare pe „Trandafirul negru”.

    Urmatoarele alegeri ? Da’le dreaqu … mai e timp.
    🙁 🙁

    Comentariu by Big Brother — 7 iunie 2016 @ 10:06

  106. http://www.academiacatavencu.info/social/sindromul-romania-bate-la-cur-sindromul-stockholm-39852

    Atît.

    Comentariu by Vipera cu elice — 7 iunie 2016 @ 11:50

  107. Pt. #94
    https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/85/1d/13/851d13d03e228c27e77efa56cada0166.jpg

    Comentariu by nabuco — 7 iunie 2016 @ 13:02

  108. ESTE PENTRU ULTIMA OARA CIND MAI MERG SA VOTEZ. NU SE POATE SA VOTAM PENALI .INTR-O TARA CA ROMANIA SA DEMONSTRAT CA SE POATE ORICE. NU NE MAI REVENIM CA NATIE. LA MANGALIA E LIBERA TRECERE LA FURAT ,O SA AVEM 4 ANI PIERDUTI. NAVETISTI NE RID IN NAS. SUNTEM COMUNA O SA DEVENIM UN SAT NENOROCIT

    Comentariu by anonim — 7 iunie 2016 @ 13:59

  109. Ne meritam soarta, Nu a castigat Radu sau au pierdut independentul, PSD-ul, UNPR-ul, PMP-ul, A PIERDUT MANGALIA.
    N-am stiut sa ne mobilizam in fata dusmanului comun, n-am stiut sa ne aparam ce e al nostru.
    Suntem o comunitate slaba, incapabila sa emane un lider adevarat.
    Incepand de azi trebuie sa ne pregatim pentru eliberarea Mangaliei, nu putem lasa copiilor nostri un pasalac.

    Comentariu by mangalian — 7 iunie 2016 @ 15:30

  110. Pt 109
    Subscriu!

    Comentariu by Cetățean Neptun — 7 iunie 2016 @ 16:43

  111. Poate ii ia DNA-UL SI SCAPAM DE PENALII NAVETISTI.

    Comentariu by dana — 7 iunie 2016 @ 17:23

  112. Dana stoarfa poate te ia pe tine cineva in carici!GAOZARO

    Comentariu by Anonim — 7 iunie 2016 @ 17:33

  113. Bravo gaşcă navetistă! Ai un postac reprezentativ. După exprimare se pare că în primii 7 ani ai avut părinţii în puşcărie. Singura scuză ar fi că ai fost orfan de mic.

    Comentariu by cârcotaş apolitic — 7 iunie 2016 @ 19:22

  114. @109 . Ne-am mobilizat. Dar alegerile au fost din nou fraudate. PNL are cu 3000 de voturi mai putin la consiliul judetean decat la consiliul local si primar. Crede cineva ca au fost peste 3000 de oameni in Mangalia care au votat Radu si PNL la consiliul local si PSD la consiliul judetean? Hai sa fim seriosi. Blatul PSD – PNL a functionat. Au dat Mangalia lui Radu si PNL si consiliul judetean la PSD. Sunt peste 1000 de buletine facute in a doua jumatate a anului trecut angajatilor firmelor lor din Constanta. Angelescu are mutatie facuta in decembrie pe Muncitorului. La aceiasi adresa stau inca 6 persoane. Din Constanta.
    Hotul neprins – negustor cinstit. Mergem inainte.

    Comentariu by Anonim — 7 iunie 2016 @ 19:34

  115. Ne-am pricopsit:
    Primar din Constanta: R……
    Viceprimar din Constanta: A…..

    Comentariu by dana — 7 iunie 2016 @ 19:55

  116. Nu va fi el viceprimar. Aruncam un os de ros la altul. O sa sara oricum 3 dupa el.

    Comentariu by Papay — 7 iunie 2016 @ 20:08

  117. Anonimule de la 112, este drept ce spun eu dar este infect ce spui tu, asta inseamna ca eu sunt dreapta iar tu esti infect.

    Comentariu by dana — 7 iunie 2016 @ 20:14

  118. Comentam inainte de alegeri despre datele privind populatia Mangaliei de la recensamant si numarul celor de pe listele electorale.
    Datele directiei de evidenta a populatiei dau cifra de 18,3 milioane de cetateni inscrisi pe listele electorale.
    Dar mai dau un alt element statistic care nu prea poate fi masluit.
    Este vorba de cartile de identitate care se dau celor care au implinit varsta de 14 ani.
    Numarul acestora este de 15,64 milioane.

    Comentariu by Marian Vasile — 7 iunie 2016 @ 20:56

  119. viceprimar va fi anghelescu

    Comentariu by Anonim — 7 iunie 2016 @ 21:57

  120. Pt.112.Daca erai barbat aveai alta exprimare,așa se vede ca ești golan.

    Comentariu by D'ale lui Mitica — 7 iunie 2016 @ 22:00

  121. Viceprimar va fi Leo Tanase.

    Comentariu by Provider NET — 7 iunie 2016 @ 22:29

  122. https://www.youtube.com/watch?v=gki2-b-mRW4

    Comentariu by Nemo — 7 iunie 2016 @ 22:31

  123. Dar ce facurati taica? Va snopi ala mic?Pai cum asa ma nene?

    Comentariu by Anonim — 7 iunie 2016 @ 22:44

  124. Il pune Iorgus pe tanse vice primar la Baraci??? Il pune si pe Bociog presedinte de sedinta la Stabor?Nu imi spune ca ii da si lui Cornaci postul lu Rafet

    Comentariu by Fofoleanu Cacandidatu — 7 iunie 2016 @ 22:53

  125. Oameni buni, degeaba comentați toti aici daca nimeni nu face nimic. Nu putem dormi de zgomotul motocicletelor. Niste cacati cu ochi ne trezesc copii si isi bat joc de liniștea noastra la ore nepotrivire. Nimeni nu face nimic!!! Dar hai sa comentam cacaturi…. Sclavilor sunteti de cacat! Ne fut bastarzii polițiștilor si ne rup curu javre de bani gata , si noi comentam pe blog!!??? Sugeti toti!

    Comentariu by Om — 7 iunie 2016 @ 23:04

  126. Inca ceva, cat timp nu pot dormi de zgomotul bastarzilor, ma pis pe politica, comentariile si cacaturile voastre! Muie la toti închipuiții, filozofii, analiștii, Mentaliștii , vizionarii, fraierii si sclavii unor analfabeți ca Politiștii Mangaliei!

    Comentariu by Om — 7 iunie 2016 @ 23:08

  127. Vreau sa va aduc aminte ca penalii nu sunt eligibili a fi validati nici ca primari nici consilieri.Asa spune legea. Iar daca nu vom mai putea suporta bataia de joc, in caz ca nu se va face treaba, putem da jos primarul cu cerere la prefect semnata de 25 la suta din numarul cetatenilor cu drept de vot si se organizeaza referendum.

    Comentariu by dana — 8 iunie 2016 @ 5:50

  128. Mai Dana, nu am votat RC da’ nu pot sa nu observ ca ne sugerezi aceeasi manevra practicata de Iorgu pe vremea lu’ Tusac cu Palaz prefect. Iorgu ar face bine sa taca. Numai tampiti in Mangalia, si politicieni si votanti. Si noi.

    Comentariu by Provider NET — 8 iunie 2016 @ 7:07

  129. Da uite ca ne-

    Comentariu by Anonim — 8 iunie 2016 @ 7:47

  130. Da uite ca ne- au prostit prostii si hotii, suntem un oras fara coloana vertebrala si cu un viitor sumbru, sa- ti rada in nas unul care nu a fost in stare sa- si ia treapta si care a castigat prin furt cu banii nostri , am ajuns sa ne decida soarta tiganii si mafiotii, urat, f urat!

    Comentariu by Anonim — 8 iunie 2016 @ 7:52

  131. In oras auzi o singura intrebare:” Toti am votat Iorgus,dar a iesit Radu.Cum se poate asa ceva?” Uite ca se poate….

    Comentariu by ELENA — 8 iunie 2016 @ 8:15

  132. o sa ne intrebam 4 ani ca fraierii cum sa votezi Iorgus si iese Radu …

    Comentariu by Anonim — 8 iunie 2016 @ 10:10

  133. Pentru ca s a votat si radu.voi altceva nu mai stiti in afara de iorgus.a facut destul rau mangaliei.sa se duca la galati si sa ne lase in pace.de radu scapam mai usor.

    Comentariu by Anonim — 8 iunie 2016 @ 10:31

  134. o sa scapam pe dracu mai repede…deja are aproape stat in stat…. vai de curu nostru ..si DA… stim numai Iorgus pentru ca este singurul candidat cu experienta si cunostinte de administratie publica…
    Sau vroiai Maganu ? :))

    Comentariu by Anonim — 8 iunie 2016 @ 10:53

  135. http://www.replicaonline.ro/mangalia-cea-vesela-maganu-iorgus-si-a-batut-joc-de-foleanu-c

    Comentariu by Anonim — 8 iunie 2016 @ 12:26

  136. Lasa ca nu au votat toti cuiorgus desi umbla in ebunita gasca lui raim si tradatorii din psd: foleanu,guta, matasAru,facredinsa convinga lumea sa voteze cu iorgus, uite ca lumea nu l- a mai vrut ! Sac, sac!

    Comentariu by Anonim — 8 iunie 2016 @ 14:14

  137. QED
    http://www.mediafax.ro/politic/senatul-a-respins-reexaminarea-statutului-alesilor-locali-primarii-nu-si-pierd-mandatul-in-cazul-unei-condamnari-cu-suspendare-15451929/comentarii/

    Comentariu by nabuco — 8 iunie 2016 @ 14:49

  138. Je vous remercie ! Expédition rapide superbe !

    Comentariu by Japanese Swords — 8 iunie 2016 @ 16:31

  139. Toti se ascund dupa ANONIM..hai ca o sa fiu si eu tot un ANONIM
    Aia/alea care se fac ca trec prin Biserica sa nu uite ce la zice preotul acolo..
    A venit vremea sa-si jeleasca esecul! :)))
    Asa e cand umbli cu cioara vopsita, ca tot te duci sa te „rogi” ..roaga-te sa poti face fata esecului :)))))

    Comentariu by ANOMIM pt ANONIMA — 8 iunie 2016 @ 23:58

  140. MANGALIA A ALES BINE! Oricine e mai bun decat ala murdar la nas!

    Comentariu by ANOMIM pt ANONIMA — 9 iunie 2016 @ 0:00

  141. Mangalia a ales bineee,…..alesul il va urma pe blejnar

    Comentariu by Anonim — 9 iunie 2016 @ 18:30

  142. Pt 141: anomim (o) nu mai plannge aici…nu vezi k nimeni nu l.plange aici pe murdarul la nasuc? Mai bine du te si cumpara I o batista, dar mai intai sa treci pe la biserica (dar de data asta chiar sa te rogi laa DZeu sa ti ierte pacatele)

    Comentariu by Anonim pt Anonima — 10 iunie 2016 @ 11:16

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress