Mangalia – politica locală

2 iunie 2016

Alexandru Căutiș – Apel pentru locuitorii Mangaliei

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 7:50
Dragii mei mangalieni („mangalioți” cum vă place vouă să vă spuneți), multora v-au plecat copiii în străinătate din cauză că s-au săturat de minciunile și hoțiile politicienilor. Voi de ce i-ați vota duminică tocmai pe unii care vă fură și vă și mint într-un mod grosolan azi?
Nu vă lăsați înșelați de actualul primar. Pesemne că acesta vă consideră foarte proști din moment ce a făcut un spot publicitar într-un parc „verde”, cu care se laudă, dar care e și azi un șantier cu moloz de pe care a fugit până și constructorul. Nu mai punem că trebuia de mult realizat și că din cauza faptului că s-a depășit termenul de finalizare s-au pierdut banii europeni.
Problema este că acest Radu Cristian vrea să vă prostească și a făcut un clip publicitar cu el în parcul „înverzit”. Adică a pus un petec de gazon și s-a filmat acolo vrând să dea impresia că totul este perfect în parc.
Fac un apel la voi, cetățeni ai Mangaliei: porniți într-o scurtă plimbare pe Faleză, la Grădina de vară, în așa numitul Parc Evergreen (de fapt Ever-gri) ca să vedeți cu adevărat realizările acestui mincinos sinistru. Priviți cu ochii voștri! Priviți cum arată locurile unde ar trebui să vină turiști în curând, cum arată vestigiile pe care ar trebui să le fotografieze, dacă nu ar fi garduri de tablă, cum arată „senzaționalul” Parc Evergreen.
După ce ați văzut cu ochii voștri, mergeți și votați cum vă spune mintea voastră. Să nu uitați însă un lucru: Dacă votați hoți și mincinoși la primărie este ca și cum duminică i-ați mai izgoni și voi, cu mîna voastră, pe copiii cărora le duceți dorul.
Dumnezeu să vă dea gândul bun.
Alexandru Căutiș, mangalianews.ro 01.06.2016

36 Comments

 1. Căutiș l-a ridicat în grad. Acum e mincinos sinistru.

  Comentariu by lucian visa — 2 iunie 2016 @ 7:53

 2. Bai , ia cautis in alta parte , ce v-a apucat pe toti ciolanul ? Votam cu cine vrem noi , nu cu cine ne indeamna aia care se cred destepti. La munca !

  Comentariu by Gore — 2 iunie 2016 @ 7:53

 3. Da vom vota cu o echipa tanara in frunte cu BOGDAN MAGANU , succes psd!

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 8:11

 4. Bogdan Maganu primar!

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 8:22

 5. Exact ! cu Michael Jackson votam.

  Comentariu by Dan — 2 iunie 2016 @ 8:55

 6. http://www.ordinea.ro/secretul-lui-radu-cristian-ii-tranzactiile-fictive-prin-care-terenul-retrocedat-de-mazare-a-ajuns-la-soacra-primarului-din-mangalia/

  Comentariu by anonim — 2 iunie 2016 @ 9:45

 7. Piticul a facut mutatie pe Mangalia la 200 de muncitori cazati la hotel Mera in Venus. Se lasa cu penale. Unii dintre ei au fost deja filmati cand spuneau ca sunt conditionati sa voteze cu Radu si PNL. Ii asteptam la vot.

  Comentariu by maganu — 2 iunie 2016 @ 9:47

 8. Oare putem deduce la cine se referă dl. Căutiş prin omisiune?
  Exact ca şi Mihai Sorin, ocoleşte cu grijă subiectul PSD.

  Şi unul, şi celălalt se feresc să atace PSD şi pe candidatul lor.

  Apreciez că apelul d-lui Căutiş este, cel puţin, o impoliteţe la adresa locuitorilor Mangaliei, din următoarele considerente:

  1. Ştim de ce nu mai vrem Radu Cristian. Ştiu inclusiv rudele din Mangalia ale distinsului jurnalist.

  2. Ştim că nu numai incopmetenţa grobiană a primarului ne afectează, ci şi aservirea economiei oraşului către caracatiţa PSD-PNL din Constanţa. Dl. Căutiş ratează cu graţie să identifice această stare de lucruri.

  Apelul d-lui Căutiş este incomplet, şi, de aceea apreciez că este ofensator la adresa celor care nu mai vor ca Mangalia să facă din Constanţa un oraş înfloritor.

  Comentariu by Vipera cu elice — 2 iunie 2016 @ 10:00

 9. Domnul Alex Căutiş putea conchide într-o frază,două: atât Maganu Bogdan cât şi Radu Cristian subjugă Mangalia Constanței!!! Oricare din ei ar fi votat,rămânem paşalâc constanțean!!Clar?!
  Am zis!

  Comentariu by Oracolul de la movile — 2 iunie 2016 @ 10:28

 10. Cautis l-a impus pe Ozzy lui Stroe de la Constanta , care la randul lui l-a impus pe listele de consilieri ai PSD in pozitia nr 3 ( CEEA CE ESTE DESTUL DE CIUDAT) !!! PSD, prin schimbarea canditatului si prin aducerea unor persoane ciudate pe listele de consilieri in pozitii fruntase si-a dat arama pe fata: aceea ca este CONTROLAT 100% de catre „judet” !!!!! Votand PSD votati Constanta, votand Radu votati tot Constanta !! Voi alegeti , dar alegeti intelept!

  Comentariu by un cetatean — 2 iunie 2016 @ 10:31

 11. In nici un caz nu vom vota cu iorgus! Cu el voteaza baracile si mercenarii!

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 10:52

 12. A Mai ramas ceva pe care NU Ai pus ghiara? Ce Mai este de furat domnule Iorgus?

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 10:56

 13. Treaba voastra cu cine votati …. eu cred ca altul nu merita !!!!

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 11:03

 14. pt: 11 … eu nu sunt mercenar , sunt om nascut si crescut la Mangalia. Si m-am saturat de „experimente”. Avem nevoie acum de Iorgus . Este strict parerea mea…

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 11:04

 15. Aveți dreptate! Nu mai e nimic de furat! RC a furat tot! Dar mai vrea un mandat ca să acopere furaciunile!
  Aveți nota5,pentru sinceritate!

  Comentariu by Ptr 11 și 12 — 2 iunie 2016 @ 11:05

 16. Daca se doreste o schimbare , dar schimbare nu revenire la trecut,eu fac apel la toti care scriu pe aici sa promovam participarea la vot a cit mai multor cetateni ca sa nu mai existe nici suspiciunea de frauda. De ce nu incercati macar, sa fiti echidistanti si sa lasam oamenii sa discearna?

  Comentariu by simplu cetatean — 2 iunie 2016 @ 11:19

 17. Domnilor,vreau sa-mi sa fiu lamurit intr-o privinta,de ce au tacut consilierii,care zic ca sunt din oras,cand a inceput decopertarea pe faleza?,de ce nu au iesit in strada sau sa anunte populatia cu privire la faleza ,la inceputul lucrarii,daca nu au fost de acord?Eu cred ca toti din primarie si consiliu sunt vinovati de dezastru,dar mai ales consilierii,deoarece daca mergeau pe faleza la inceput puteau opri lucrarea,dar au tacut.EU sunt adeptul acordarii unei a doua sanse,prima gresala se scuza ,a doua se numeste prostie.In legatura cu cele trei proiecte,ce se intampla daca toti erau de acord,fie sa le finalizeze sau nu?Cred ca interesele unora sunt mai mari decat interesul orasului.Lumea a progresat mergand inainte ,nu intorcandu-se inapoi

  Comentariu by dinu ilascu — 2 iunie 2016 @ 11:34

 18. http://editiadesud.ro/?p=22241

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 12:13

 19. http://editiadesud.ro/?p=22238

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 12:14

 20. Pt. 18:
  Să citească aceia care nu cred că partidul e în tot şi în toate.

  Comentariu by Vipera cu elice — 2 iunie 2016 @ 12:24

 21. ptr. 3:
  V-a convins cu niscai iarbă sau cu ceva tărie când vă urcaţi la volan ?

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 2 iunie 2016 @ 14:11

 22. ptr. 11:
  Dar tălică ne îndemni să votăm cu cine ?
  Deşteaptă-ne tu că noi folosim capul pe post de dop la gât.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 2 iunie 2016 @ 14:13

 23. ptr. 12:
  … a mai rămas de ciordit elasticul de la chiloţii uneia care a fătat cel puţin un neted la mansardă.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 2 iunie 2016 @ 14:16

 24. Pt.12
  „Ce a mai ramas de furat? ” Tu, tu ai mai ramas, ai grija, urmeaza sa te fure si pe tine, Iorgus! Sa ne spui si noua cum e sa te simti „asa important” incat sa ajungi sa fii furat!, Mai, mai…..!

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 14:20

 25. Votam mincinosi / Votam hoti ? NU /// VOTAM BOGDAN / VOTAM SORIN / Mangalia TREZESTE-TE

  Comentariu by Daniele — 2 iunie 2016 @ 15:40

 26. Maganu nu s-a infruptat din bugetul Mangaliei si mai mult vreti sa aratam contractele cu terenurile lui Maganu ,luate pe vremea lui Tusac prin interpusi.Ciudat este ca Radu tipa Iorgus a vandut terenuri,dar nu spune ca totul s-a vandut cu acordul Consiliului Local si cu licitatii netrucate,pe cand Maganu le-a luat prin licitatii de care nu a stiut nimeni.

  Comentariu by anonim — 2 iunie 2016 @ 16:04

 27. In concluzie: Votam Iorgus care a adus banii la bugetul local si nu mincinosi si hoti ca Radu si Maganu care au sifonat bugetul local

  Comentariu by anonim — 2 iunie 2016 @ 16:07

 28. Votam Iorgus! si ALDE!

  Comentariu by Anonim — 3 iunie 2016 @ 0:35

 29. Coordonatorul de campanie PNL vorbeşte despre jaful făcut de PSD în judeţ. Povestea pe care o spune seamănă izbitor cu ceea ce face Radu Cristian în Mangalia…
  De ce nu se dezice PNL-ul de asemenea personaj toxic?

  Comentariu by Vipera cu elice — 3 iunie 2016 @ 3:43

 30. Pe iorgus il mai sustin baracile si mercenarii, isi risipeste averea bietul de el

  Comentariu by Anonim — 3 iunie 2016 @ 15:13

 31. Ni veţi vedea partid care să susţină, explicit, că vrea răul românilor.
  De aceea, cînd tinerii se înscriu într-un partid sau votează acel partid, trebuie să se uite la cine este, de unde vine şi pe cine reprezintă acel partid.

  A vota şobolanii roşii în continuare reprezintă o iresponsabilitate demnă de oprobiul public, pentu că şobolanii roşii vin direct din PCR, au aceeaşi structură de comandă conservată cu grijă din 1990 încoace. Vor să fie în tot şi în toate.
  Cine nu crede, să studieze istoria PSD-ului. E pe wikipedia, la liber. Din nefericire, e disponibilă numai în varianta scrisă, nu şi audio…

  Dacă şobolanii roşii nu cîştigă nici localele nici generalele, urmează lovitura de stat, că ei doar asta ştiu.
  Planul lor oficial este ca, cel tîrziu după generale, să iniţieze suspendarea preşedintelui.

  Votarea şobolanilor roşii, în frunte cu condamnatul Dragnea şi cocalarul de Ponta, este o ofensă adusă bunului-simţ.

  Şobolanii roşii ne ameninţă că la ei s-a dat adunarea şi se pregătesc de marea ronţăială. Strategii lor de serviciu îi aburesc cu click-uri nocturne în poll-uri, like-uri pe facebook şi strategii utopice de stat centralizat, pe care nici ei nu le înţeleg, dar măcar se exprimă îngrijit. Însă chiar şi exprimate îngrijit, prostiile tot prostii sînt.

  Dacă nu ieşim la vot, o să dormim cu ei în pat.

  Comentariu by Vipera cu elice — 3 iunie 2016 @ 16:33

 32. Ciobanel s-a intalnit cu Colgiu seara trecuta pe insula si a incasat a doua transa de bani dela Radu pentru PSD. Ozzy are portie separata. Votati Maganu.

  Comentariu by Anonim — 3 iunie 2016 @ 16:33

 33. Da votam Maganu!succes Bogdan! Succes psd!

  Comentariu by Anonim — 4 iunie 2016 @ 19:56

 34. You have among the finest sites

  Comentariu by NBA — 7 iunie 2016 @ 4:47

 35. You’ve one of the best web-sites

  Comentariu by counterstrike — 7 iunie 2016 @ 4:47

 36. Superb page, Continue the great job. Appreciate it!.

  Comentariu by NBA2K16 — 7 iunie 2016 @ 4:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress