Politica locală

1 iunie 2016

Realizări la sfârșit de mandat. Parcare evergreen

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 16:21

parcare

În versiunea oficială, această zonă a fost reabilitată, iar parcările au fost lărgite. Cu verdeață la liber. E în spatele blocului R15 de pe strada Rozelor, unde locuiește un apropiat al primarului, Sorin Andrei. El are vederea în partea dinspre stradă și nu folosește această minunată parcare.

22 Comments

 1. Sorin Andrei un mare viitor pentru Mangalia, politician adevarat, dornic sa rezolve problemele orasului da da da. Doar cacaturi si minciuni, toti sunt niste hoti notorii.

  Comentariu by Dan — 1 iunie 2016 @ 17:07

 2. Şi, uite aşa, asistăm la scrierea istoriei în Mangalia

  Azi, faza pe expresii folclorice.

  evergreen: [adj] cu sensul de spaţiu verde neîngrijit; [adv] cu sensul de lucrare degeaba şi scumpă.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 17:36

 3. Donule Visa va urmăresc fiecare articol și comentariile aferente și sunt încântat ca nu toată lumea are ochelari de cal sau doarme în picioare .Părerea mea personala e ca Mangaliotii ar trebui sa voteze orice numai Pnl și Psd NU.
  Sunt unul din acei oameni care nu mai pune botul la noroiul cu care se arunca în fiecare candidat (pădurea Comorova, casa primarului de la Constanța și varul de la Eforie, drogurile viceprimarului. ….)știu ca 90% sunt povesti și exagerari și pun în balanța doar ce văd și ce știu din realitatea de zi cu zi a orașului și stațiunilor.
  E clar ca actuala administrație a eșuat datorita proiectelor fără sens și fără prioritate pe care le are în curs și de care eu personal nu ma las prostit iar cuvintele actualului primar dintr un inerviu televizat prin care spunea ca nu Mangalia trebuie sa susțină stațiunile ci invers Și de aceea nu sunt o prioritate, a făcut sa îmi schimb total părerea pe care o aveam formata înainte.
  O mica întrebare as avea pentru actuala administrație :
  Ce ați făcut concret pentru stațiuni în ultimii ani domnilor aleși ca sa aveți așteptări sa le mulgeti ?
  Aștept înjurăturile comentatorilor de pe acest blog sau răspunsuri argumentate .
  Oameniii din stațiuni și nu numai ar trebuie sa se trezească.
  Prioritatea următoarei administrații ar trebui sa fie turismul pentru ca Mangaliotii au unde se plimba dacă vor nu le trebuie un parc costisitor și fără noima .
  Părerea mea.

  Comentariu by Cetățean Neptun — 1 iunie 2016 @ 21:57

 4. Întocmai. În discuţie trebuie să intre activitatea lor în calitate de primar, nu în calitate de soţ, de mamă sau de noră pentru fiul nu-ştiu-cărei tanti.

  Pe noi trebuie să ne intereseze ce fac ei pentru oraş şi pentru locuitori. Restul activităţilor sînt de competenţa altor instituţii. Noi doar votăm. Ce votăm? Un candidat la funcţia de primar şi programul lui electoral, împreună cu echipa de consilieri. Nu averea lor, nu pe nevasta sau amanta lui.

  Personal, consider că este absolut neserios, dacă nu chiar iresponsabil, a vota primar de o culoare şi consilieri de altă culoare.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 22:22

 5. nu ma surprinde nimic din ce se intimpla in acest oras, atit timp cit consiliul local a avut in compunere maistri militari si circiumari..

  Comentariu by zek — 1 iunie 2016 @ 22:27

 6. Domnilor aleși chiar credeți ca turiștii din România sau din străinătate nu au mai văzut un parc și se vor înghesui sa l admire pe cel din Mangalia care nu are absolut nimic deosebit chiar dacă o sa l finalizați vreodată?
  Chiar credeți ca ăsta este prioritatea comunității în care trăim?

  Comentariu by Cetățean Neptun — 1 iunie 2016 @ 22:50

 7. Prioritatea lor este sa fure din banul public. Nimanui nu ii pasa de oras. Toti mint si atat.

  Comentariu by Dan — 1 iunie 2016 @ 22:55

 8. Pentru 5
  Corect am avut exemplu Mazăre care a reușit sa aducă un plus stațiunii Mamaia și sa atragă turiștii în ultimii ani.
  De faptele penale pe care le a săvârșit sau nu, mai puțin sunt interesat .Sunt destul de interesate structurile abilitate ale statului și viitorii primari ar trebui sa ia aminte la acest exemplu.

  Comentariu by Cetățean Neptun — 1 iunie 2016 @ 23:08

 9. Vreau sa le aduc aminte multora dintre noi ca erau vremuri când locuitorii din municipiu își închiriau aprtamentele pe timp de vara cu bani frumoși(știm cu toții ce sume incasam datorita cererii mari)la un moment dat chiar dacă ăsta însemna să doarmă în mașini și garaje .În ultimii ani unii dintre noi o fac contra unor sume de mizerie sau deloc pentru ca nu au cui.
  Pai la ce sa vina sa vadă turistul aici când totul e la fel sau mai rău și chiar nu are nici un mod de a se recreea după o zi de plaja decât sa mănânce și sa se culce.

  Comentariu by Cetățean Neptun — 1 iunie 2016 @ 23:23

 10. Ar putea vizita parcul …..?

  Comentariu by Cetățean Neptun — 1 iunie 2016 @ 23:25

 11. Pt 8
  De furat toți știm ca fura dar sa faca ceva bun si pentru oraș în m….I lor.

  Comentariu by Cetățean Neptun — 1 iunie 2016 @ 23:29

 12. Pt 9:
  Mazăre a avut destule decizii greşite, ca primar, dar asta nu a părut să-i încurce pe constănţeni. Faptul că a băgat mîna în caşcaval a fost başca.
  Cînd acuzaţiile sînt de abuz în serviciu, incompatibilitate sau conflict de interese, deturnare de fonduri sau măgării cu contracte de lucrrări, înseamnă că acel primar a uitat ce are de făcut pentru oraş, şi începe să pună oraşul să lucreze pentru el. Asta a făcut Radu Cristian şi asta vrea să facă PSD-ul din Mangalia.
  Faptul că un primar comite fapte penale de drept comun, în afara funcţiei, arată cît de iresponsabil este el cu viaţa lui şi a celorlalţi, pentru că, pe scaunul de primar, are cine să îi ia locul. În familie nu-l înlocuieşte nimeni.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 23:38

 13. (Noua Promenadă din Eforie Nord) –
  Și ca sa fiu carcotas dute domnule primar Radu Cristian vizitează promenada dintre Belona și Acapulco situata în Eforie Nord și o sa vedeți ca primarul de acolo care va e și prieten din ce am auzit eu a reușit sa construiască cu fonduri europene
  O promenada situata la o înălțime de cel puțin 20 m de plaja o alee pentru turiști fără zid din beton așa cum ați spus dv.ca va impus proiectul pentru a fi finanțat cu fonduri UE si ulterior din banii primarie.Intrați pe net ca e mai simplu dacă nu aveți timp.Eu am fost ieri acolo și nu mi a venit sa cred.Trebuia sa luați lecții de acolo pentru o balustrada de promenada nu trebuie sa mergeți în afara tariii sa va inspirați.
  Va bateți joc de banii cetățenilor.

  Comentariu by Cetățean Neptun — 2 iunie 2016 @ 0:23

 14. Vă rog și pe voi dragi vizitatori ai acestui blog sa mergeți sa vedeți promenada de la Eforie Nord sau intrați pe net.
  Aștept sa îmi spuneți dacă am fost rău intenționat când am redeschis acest subiect!

  Comentariu by Cetățean Neptun — 2 iunie 2016 @ 0:29

 15. Piticul a facut mutatie pe Mangalia la 200 de muncitori cazati la hotel Mera in Venus. Se lasa cu penale. Unii dintre ei au fost deja filmati cand spuneau ca sunt conditionati sa voteze cu Radu si PNL. Ii asteptam la vot.

  Comentariu by maganu — 2 iunie 2016 @ 9:48

 16. Pana nu demult spatiul verde din spatele blocului R15 avea un gardut de protectie ok , cum de altfel toate spatiile verzi din zona aveau , dar intrucat au fost realizate in administratia Iorgus au trebuit sa fie demolate pentru a fi inlocuite cu plasa actuala , bineinteles pe banii nostri si pentru bunastarea firmelor navetiste! La gara!!!
  Iorgus Primar!

  Comentariu by Jimbu Radu — 2 iunie 2016 @ 9:55

 17. http://www.ziarulputerea.ro/foto/puterea.pdf

  Comentariu by marin vasile — 2 iunie 2016 @ 14:02

 18. dati clik pe 17 ca e f interesant

  Comentariu by anonim — 2 iunie 2016 @ 16:19

 19. Foarte interesant.O sa l votam în continuare pe RC ca e sărac.
  Oare oameniîi din Mangalia știu cu adevărat cine e acest individ sau nu le pasa?

  Comentariu by Cetățean Neptun — 2 iunie 2016 @ 21:25

 20. Thanks really useful. Will certainly share site with my good friends

  Comentariu by COUNTERSTRIKE — 7 iunie 2016 @ 4:47

 21. Maintain the good job and generating the group!

  Comentariu by DOTA2 — 7 iunie 2016 @ 4:47

 22. Many thanks, this website is really handy

  Comentariu by csgo — 7 iunie 2016 @ 4:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress