Mangalia – politica locală

31 mai 2016

Preocuparea de noapte a PSD-ului. Articol de la comentatori

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 15:50
Vă trimit ataşat un colaj care arată cît de „puţin relevante” sînt poll-urile de pe net, pentru cei din PSD…
De menţionat că situaţia din 29 mai nu era foarte diferită de cea din 30 mai, de aseară.
Pe 31 mai, dimineaţa, se constată un iureş de votanţi îngrămădiţi la Maganu.
poll-maganu
Precizare: pe poll-ul de la mangalianews nu se poate vota de două ori de la acelaşi IP.
Este nevoie de proxy şi de tot felul de cascadorii, gen votare de pe telefoane de la WIFI-urile la liber de prin Mangalia.
Plimbări lungi, nocturne, cu telefoanele sub nas.
Vorba piticului: au lucrat schimbul III , la furat…

Vipera cu elice

85 Comments

 1. Dacă cei din PSD lucrează în fiecare noapte până la alegeri, o să-l scoată pe Maganu pe primul loc. Succesuri băieți !
  Ultimele două sondaje din Mangalia (nu online) îl apreciază pe Maganu sub 15 %. Mai mult nu vă pot spune, am promis.

  Comentariu by lucian visa — 31 mai 2016 @ 15:57

 2. La ora aceasta sînt deja 320 de voturi în dreptul lui Maganu.
  Pe bune, se „lucrează” în schimburi?

  Probabil că, în următoarele ore sau zile, PSD va ieşi cu un anunţ de genul „În urma prezentării programului electoral al candidatului nostru, popularitatea acestuia a crescut vertiginos”.
  Nu m-ar mira. Programul menţionat este destul de atractiv… Pentru unele persoane…

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 16:00

 3. Toate popoarele au hotii lor ,dar nu toate popoarele le permit hotilor sa conduca.

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2016 @ 16:53

 4. In psd sunt multi oameni in varsta care nu au internet si nu sunt prinsi in sondajele voastre.

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2016 @ 16:59

 5. In PSD-ul actual, mai sunt 10 tineri,pana in 45 ani şi 20 seniori, părinții celor 10!
  O zi bună!

  Comentariu by PSD-istul din urmă — 31 mai 2016 @ 17:05

 6. Ai gresit numai,20 din 25 de consilieri sunt sub 40 de ani, oamenii cu scaun la cap nu voteaza cu tradatorii pnl sau cu hotii alde , voteaza cu psd si cu viitorul guvern psd, gata cu basistii si iohanusistii

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2016 @ 17:15

 7. Pe toate listele de candidați sunt oameni oameni competenti si responsabili dar pe aceleasi liste, pe locurile eligibilile, sunt oameni deja implicati in administrarea orasului si care nu s-au evidentiat prin nimic bun pentru urbe. Cu in lipsa independentilor votam partidul si nu omul ajungem sa votam oameni pe care nu i-am dori in fruntea orasului.

  Comentariu by Marian Vasile — 31 mai 2016 @ 17:42

 8. Pt 6:
  Se vede. Au început deja să voteze… Şi se vor opri luni, pe la prînz.

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 17:42

 9. Aveti grija cei cate il tineti in brate pe iorgus, chiar daca doamne fereste va ajunge primar, nu va putea fi liber decat cel mult o saptamana si osa fiti obligati sa – i aruncati chiftele cu prastia.

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2016 @ 18:17

 10. În acest caz, noile alegeri ar fi organizate de un primar interimar și ar fi corecte.
  Dar într-o săptămână e cam din scurt. Dacă era ceva grav, se rezolva din campanie.

  Comentariu by lucian visa — 31 mai 2016 @ 18:20

 11. Dacă e vorba de alegeri corecte, probabil că nu Maganu va fi vicele, dacă la poll-uri e campion dopat.

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 18:37

 12. Un caine latra ca turbat si musca in toate directiile, atunci cand este incoltit si nu vede cale de scapare. Cand frica il acapareaza complet. Cred ca se poate face o anologie cu acesti anonimi draguti, care merg din amenintare in amenintare.

  Comentariu by A.E.B. — 31 mai 2016 @ 20:17

 13. Mai au puţin şi ajung la 400 de voturi. Adică 300 de voturi în 24 de ore. Probabil că e o diversiune, lucrătura e prea evidentă. O fi în cinstea plagiatorului evazionist care garantează pentru Maganu?
  Toate ca toate, dar să-l văd pe Ponta lîngă Maganu, a fost confirmarea suspiciunii că, atunci cînd au spus că „şi-au luat partidul înapoi”, de fapt l-au readus pe linia fesenisto-iliesciană.

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 21:00

 14. Pt. vipera increncenata pe viata impotriva PSD, o analogie:
  Doua doamne se intalnesc. Prima povesteste despre sotul ei un om de afaceri de succes, care o mai comite cateodata pe luna cu baietii, odata a facut-o de oaie rau a venit in patru labe. Cireasa peste tort a aflat ca a fost la striptease cu baietii. Dar ii implineste toate dorintele, o face sa rada si e fericita alaturi de el. Cealalta are sotul functionar la primarie, cu program fix, nu bea, nu o inseala dar e nefericita alaturi de el.
  Cam asta e diferenta intre PSD si PNL-PDL. PSD-ul o mai comite cu plagiate, furaciuni etc. dar are si oameni de valoare si cand intra la guvernare nivelul de trai creste. PNL-PDL are numai tampiti (vezi Pogea care a fost ministru de finante) si cand intra la guvernare ne baga in kkt.
  Asa ca votez PSD cu Ponta si Dragnea decat PNL-PDL cu Blaga si Gorghiu.

  Comentariu by Provider NET — 31 mai 2016 @ 21:22

 15. Pt 14:
  Ai văzut lista datornicilor? Acolo se vede clar cît poate să fure românul de rînd. Destul de puţin, în comparaţie cu sutele de milioane furate de Dragnea, Voiculescu, Năstase, Ponta, Andronescu – doar la cîte un contract! Şi asta în perioada în care nu se găseau bani pentru mai nimic… nici pentru pensii, nici pentru sănătate, nici pentru învăţămînt.

  Analogia ta exemplifică viaţa unei pipiţe siliconate, incultă şi vesel-cretină (votantul PSD) alături de un cocalar grobian (PSD) şi cea a unei femei care nu are parte de adrenalină (votantul liberal) dar stă cu unul care respectă regulile jocului (PNL-PDL).

  Votul dat PSD-ului este o ofensă la adresa celor care s-au dezrădăcinat şi au plecat din România de ruşine; de ruşinea de a vedea că ţara nu poate scăpa de Ciuma Roşie, de mafia gulerelor albe, de ruşine că, după Revoluţie, urmaşii comuniştilor încă au o asemenea aderenţă la populaţie! De ce „urmaşii comuniştilor”? Citeşte istoria. Vezi cum FSN-CFSN-PSDR-PDSR-PSD sînt o prelungire a aceleiaşi structuri de comandă şi coordonare, PCR.

  După PCR, această organizaţie a avut la conducere, pe rînd, un suspect de crime împotriva umanităţii, un şpăgar condamnat, un fost diplomat incapabil de politică, un plagiator dovedit şi evazionist în curs de confirmare, şi, în momentul de faţă, un condamnat definitiv pentru fraude electorale.

  Chiar nu te deranjează că eşti asociat cu asemenea personaje absolut sinistre, care ne ţin în Evul Mediu?

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 21:44

 16. Pe bune? Cel putin PSD-ul a vut bunul simt cand a furat a si marit salariile profesorilor si altor categorii sociale. Basescu, Boc si gasca au taiat salariile la stat cu 25% si acum aflam cat au furat prin Udrea & Company.
  Chiar nu te deranjează că eşti asociat cu asemenea personaje absolut sinistre, care ne ţin în Evul Mediu?

  Comentariu by Provider NET — 31 mai 2016 @ 21:58

 17. Toţi care înfundă puşcăriile acum sînt cei care furau în vremea cînd Boc „tăia” salariile. Băsescu a avertizat public asupra acestei stări de lucruri, cu subiect şi predicat. Le-a spus că, dacă mai fură, este previzibilă o scădere a veniturilor la buget.

  „Cel putin PSD-ul a vut bunul simt cand a furat a si marit salariile profesorilor si altor categorii sociale” nu vreau să te jignesc prin a crede că chiar ai vrut să spui ceea ce ai spus…

  Eu nu mă asociez cu nici un fel de personaj. Nu am spus ce votez, cu cine votez…

  De curiozitate: unde erai şi ce făceai în 13-15 iunie, 1990?

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 22:17

 18. Discutia asta nu are sfarsit. E clar ca astia de-i votam nu sunt fete mari. Da’ macar eu am curajul sa spun ca votez PSD si Maganu. Asta e diferenta dintre votantul PSD, eu, si votantul PDL-PNL, tu. Tu e clar ca votezi PSD-PDL si „independentul” Iorgus da’ nu ai „coaie” sa recunosti. Si probabil chiar nu le ai, nici la propriu. 🙂

  Comentariu by Provider NET — 31 mai 2016 @ 22:22

 19. Am scris PSD-PDL, am vrut sa spun PNL-PDL, dar oricum daca votezi cu Iorgus nu conteaza prea mult. Doar la UDMR nu a fost. 🙂

  Comentariu by Provider NET — 31 mai 2016 @ 22:24

 20. Nu susţin pe nimeni. Nu e treaba ta cu cine votez eu.

  Cît despre curajul de a spune că votezi cu PSD şi Maganu… Ăsta nu e curaj. E iresponsabilitate. Maganu vrea să elimine corupţia prin legalizarea ei. I-ai văzut programul?

  Şi revin: unde erai şi cu ce te ocupai în 13-15 iunie 1990?

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 22:26

 21. Pe bune ca esti marcat(a) de mineriade. Ce conteaza? Adica daca nu erai student in Bucuresti in 1990 nu contezi? In plus, asta cu imi dau cu parerea despre toate ca madam Tatoiu, dar eu nu spun cu cine votez. Nu ma intereseaza cu cine votezi decat in ideea ca daca vrei sa ai o discutie serioasa incepi prin a fi sincer. Suntem intr-o tara libera, si pentru asta au murit oameni inclusiv in mineriada din 1990 din Bucuresti.

  Comentariu by Provider NET — 31 mai 2016 @ 22:33

 22. Scuze, dar cu devieri de genul ăsta prezumţios, în care îmi pui vorbe în gură şi îţi răspunzi singur(ă) la întrebări, nu pare că vrei o „discuţie serioasă”.

  Între a spune o părere şi a observa ceva real este o diferenţă pe care nu e nevoie să o explic.

  Vrei o părere? Uite una: din perspectivă pragmatică, avem aşa:

  1. un candidat care greşeşte monumental, gros, inacceptabil, inuman, incapabil să înţeleagă ce face: Radu Cristian

  2. un candidat care nu ştie nici administraţie (se vede din ideile lui), nici cum e în piaţa liberă (el a spus-o) şi care vrea să transforme primăria într-un jucător neloial pe piaţa liberă şi să legalizeze corupţia, ceea ce iar este inacceptabil: Bogdan Maganu

  3. un candidat cu mari realizări dar şi cu mari eşecuri, care se înşeală asupra multor lucruri, dar se înşeală în limite acceptabile: Zanfir Iorguş.

  4. Alţi candidaţi de umplutură, jokeri sau simple cartonaşe de cingo.

  Asta avem, cu asta defilăm. Personal, nu îmi convine ce văd.

  Pentru mine, este de neînţeles cum tinerii votează PSD-ul! Dacă nu este dezinteresul pentru istorie, atunci au căzut în capcana butadei „dacă vrei să faci ceva, trebuie să te susţină un partid”, care este o intoxicare ordinară. Sau doar percep lucrurile astea ca pe orice altă distracţie. E dreptul lor, pentru care, în 1990, unii au luat-o pe cocoaşă… Aşa că, da, pentru unii contează. Pentru alţii, nu.

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 22:56

 23. A crescut in sondaj RC si Maganu. Maine dimineata cine o sa fie pe primul loc? RC sau Maganu?

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2016 @ 23:26

 24. Sau poate Iorgus. Poate se enerveaza si sustinatorii lui sa voteze.

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2016 @ 23:27

 25. Considerînd mobilizarea exemplară în cinstea vizitei tovarăşilor de la centru, probabil că vor depăşi planul la click-uri.
  Total neserioşi…

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 23:29

 26. Oare voteaza si cei din Constanta, Limanu, 2 Mai?

  Comentariu by Anonim — 31 mai 2016 @ 23:29

 27. În loc să se ocupe de lucruri serioase, cum ar fi aranjatul softului de la votare sau pregătirea sacilor cu buletine ştampilate, ei joacă „FarmVille” cu poll-urile.

  Comentariu by Vipera cu elice — 31 mai 2016 @ 23:37

 28. Pt. Vipera: Ar fi corect sa recunosti cine esti, dar nu poti, ca atunci ai recunoaste ca ai interes direct financiar sa castige Iorgus. Si atunci faci pe fata mare si incerci sa convingi cat mai multi ca Iorgus e raul cel mai mic in comparatie cu Radu Cristian si PSD. Am o rugaminte: nu mai spala rufele in public.

  Comentariu by Provider NET — 31 mai 2016 @ 23:43

 29. Baţi cîmpii. Cu graţie, speculativ şi din ignoranţă. Tu încerci să te convingi pe tine că ştii. Nu ştiu dacă şi crezi ceea ce ştii, şi nu e problema mea.

  Nu vreau să conving pe nimeni. Ştiu că este „mission impossible”. Însă e suficient să te uiţi în jur şi să admiţi realitatea, nu să mă crezi pe mine.

  Da, am un interes financiar: nu mai vreau ca, din taxele şi impozitele mele, să se plătească gugumăniile şi eşecurile de gîgă ale unui primar, oricare ar fi el.

  Ai argumente că Iorguş e, de fapt, răul mai mare? Să neglijăm, în problemă, faptul că este nedrept că sîntem în poziţia asta, ca oraş, deşi asta e realitatea.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 0:06

 30. Bai asta care o tot tii cu istoria : sa stii si tu ca din istoria post decembrista guvernele lui Nastase si ponta au fost cele mai bune, si nici averile lor adunate la un loc nu fac cat averea lui Iorgus , cine este lorgus asta de va prostit atat, a furat averea noastra a tuturor a celor care am muncit in timpul comunismului . Cat la suta v- a dat si voua ? Ca doar tiganii il mai voteaza si cei manjiti cu bani murbari ca alt fel toata lumea il huiduie

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 0:07

 31. S-a văzut cît au fost de bune… De-aia sînt toţi, care judecaţi, care prin puşcării… De bune ce au fost guvernările lor. Năstase a prins „bula”, Boc a prins „criza” iar Ponta a prins muşte.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 0:09

 32. Mai finu’ eu stiu ca tu ai afaceri. Dar le ai exclusiv datorita nasului. Lasa-ne cu manipularea asta nu stie administratie nu stie piata libera nu stie nimic. Chiar nu ai pic de respect! Voi traiti in huzur si va cheltuiti energia suplimentara pe aici ca sa aruncati cu noroi intr-un tanar. Si nas’tu era fara viitor acum 20 de ani. Chiar nu se poate compara cu Bogdan. Nici acum dupa 20 de ani de politica nu a stralucit prin vreo idee geniala. Dar sigur are niste planuri financiare geniale ca prea da in stanga si dreapta cu bani si promisiuni! Planurile te includ si pe tine, presupun…

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 0:15

 33. Tot pt 30:
  Care crezi tu că e averea lui Năstase? Dar a lui Ponta? Care „toată averea a voastră, celor care aţi muncit în timpul comunismului”?
  Şi de ce trebuia „să ne dea şi nouă”? Adică, cum ar veni, „să ajungă la toată lumea”?

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 0:16

 34. Mimic din ce vezi in fata oglinzii nu este real! Cauta intotdeauna in spatele ei. O sa ai mari surprise privind cu atentie! Citat din prof. Ioan Talpes

  Comentariu by Dr. Costin Podgoreanu — 1 iunie 2016 @ 0:18

 35. Pt 32:
  Nu e manipulare, e o observaţie bazată pe declaraţiile stimabilului.
  În plus, tot ce presupui, presupui prost. Citeşte-i programul electoral, şi o să vezi.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 0:19

 36. Da iorgus primaru baracilor si al celor manjiti cu bani furati , care latra si musca din spatele paravanului ca alt fel i- ar scuipa lumea pe strada

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 0:19

 37. Maganu a ajuns la 23%. Maine e pe primul loc.

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 7:26

 38. ptr. 209(VIPERA CU…..)VAD CA AI PUS O INTREBARE :CE FACEAI PE 13-15 IUNIE 1990. AS PUTEA SA DISCUTAM DESPRE ASTA CA SI PARTICIPANT DACA DORESTI CE ZICI?

  Comentariu by M. IORGA — 1 iunie 2016 @ 7:29

 39. Pagina de Mangalia News este blocata. Nu se mai deschide. PSD-isti sunt calare pe ea. Pana la alegeri in sondaj Maganu primar, RC viceprimar.

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 7:33

 40. Maganu 25%

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 7:58

 41. Oare sa fie adevărat?

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 8:02

 42. AMR 4 zile o sa vedem atunci!

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 8:04

 43. Zanfir Iorgus primar!

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 8:06

 44. Oameni buni , in momentul de fata omul cu cea mai mare experienta in administratie , omul cu „talent” pentru a conduce un oras , omul care nu este legat de vreun partid politic, omul potrivit pentru acest oras este Iorgus. Povestile cu padurea Comorova si curtea spitalului sunt insognifiante. Comorova a fost luata de la Romsilva nu a fost a orasului. S-au vandut bucati din ea si a fost facut Colonistul si baracile.
  Acum haideti sa vedem si partea plina : ce a facut Iorgus pt oras nu a facut nimeni si inca nu suntem in stare sa intretinem ce a facut el, incepand cu port turistic , faleze etc etc, chiar daca nu le-a terminat in mandatul sau , aceste proiecte au fost pornite de catre el.
  Ceilalti candidati ce au facut ? Ce a facut Radu in 4 ani ? Inafara de a fura si de a saraci orasul? Ce a facut Maganu in atatia ani de politica? Intrebati-l ….. A fost viceprimar 4 ani, iar 3 ani si 6 luni nu l-a vazut nimeni la fata , nu a venit cu 1 proiect macar.
  Astia sunt oamenii din care trebuie sa alegem.
  Nu vreau sa instig la vot dar nu va aruncati dreptul de a vota pe apa sambetei , alegeti intelep si drept.

  Comentariu by adevarul — 1 iunie 2016 @ 9:12

 45. Pt 38:
  Depinde din care poziţie de participant vrei să discuţi. De miner? De securist burtos cu cămaşă bleu care mîna minerii prin subsolurile facultăţilor de la Universitate? De trecător speriat şi sufocat de aerul înţepător? De aplaudac de mineri? Sau din poziţia de vînat?

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 9:18

 46. Ati luat foc , va e frica de va cacati pe voi anonimilor de luni sunteti muti!
  Iorgus Primar!

  Comentariu by Jimbu Radu — 1 iunie 2016 @ 9:26

 47. Vai dle Jimbu! Cata franchete! Cred ca dvs exultati de nerabdare sa va reinstalati intr-o functie calduta di datatoare de venituri necuvenite la Mangalia. Drept e ca naveta la Costinesti e naspa! Si timp pentru pranz la pirati nu prea ma ramane! Nu v-o fi rusine sa sustineri fara jena un candidat doar ptr binele vostru?

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 9:36

 48. Primarul baracilor va fi primar la mititica, primarul celor murdari si la propriu si la figurat!

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 9:36

 49. Pentru toti sustinatorii lui Iorgus : Cruceanu Petrisor a adus 8 oi la Baraci si Rafet le-a impartit țiganilor.Asta se stie si s-a filmat.Sunteti disperati,dar nu e nimic.Castiga Radu Cristian sau Bogdan Maganu.

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 9:50

 50. pentru 49 : Daca se va intampla asa sa nu aveti pretentii ca Mangalia sa fie un Oras European . Din pacate, niciunul dintre ei nu doresc binele acestui oras. Radu nu are rost sa mai detaliez iar Maganu este o marioneta a celor de la Constanta , care oricum au interese la Mangalia. Credeti ca Moga sau Stroe nu au interese la noi ? Polaris-ul al cui este?
  Ma repet: ganditi si votati cu intelepciune….altfel NE MERITAM SOARTA !!!

  Comentariu by un cetatean — 1 iunie 2016 @ 9:55

 51. http://editiadesud.ro/?p=22229

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 10:04

 52. Pt 44:
  Din funcţia de viceprimar nu prea ai ce proiecte să propui în mod independent şi nu despre asta e vorba.
  Nici să punem prea mare bază pe programul electoral nu ajută la mare lucru. Cel mult, ne facem o idee despre rezonabilitatea respectivului, dacă ne vinde gogoşi sau nu. Dacă are un program utopic, sau iraţional, sau prea frumos ca să fie adevărat, sau rezonabil – asta se vede din prima.
  Un program iraţional se vede, penrtu că nu are nici coerenţă şi nici justificare. E arbitrar.

  Ce e mai rezonabil pentru situaţia dată? Avem trei candidaţi care au, fiecare, experienţa şi antecedentele lor în administraţie. Nici unul nu e fată-mare.

  Ca să fim realişti…

  Logic ar fi să îl alegem pe Radu Cristian, care are nişte proiecte începute. Dar nu ar fi nici rezonabil, nici raţional.

  Raţional, putem găsi motive să alegem pe oricare, dintre Maganu şi Iorguş, dacă motivele sînt coerente. Dar nu e suficient. Cît de rezonabilă ar fi alegerea? Trebuie să ne uităm unde poate greşi fiecare din ei. La activitatea de primar? Sau la activităţile extra?

  Şi, aşa, ne întoarcem la realitatea din teren. Ce e acceptabil în situaţia actuală şi pentru viitor?

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 10:23

 53. Ce grseala poate fi mai mare decat a fura din averea noastra a tuturor? Odata si inca o data si inca o data pana cand? A grsi e omeneste dat a persista in greseala nu se mai admite, aia inseamna furt curat si trbuie pedepsit!

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 10:49

 54. Castiga Bogdan Maganu, gata cu hotiile!

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 10:51

 55. Pt. 54
  Pai, sa renunte Maganu la firma de transport…
  Si sa renunte la aberatia cu privatizarea primariei.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 11:16

 56. Pt. 53

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 11:17

 57. E vorba de greseli in activitatea de primar…

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 11:18

 58. Pt 50 serios domnule? Numai Iorgus poate face din Mangalia un oras European? asa se fura in Europa?

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 11:35

 59. Pt 57 da cand afurat din averea noastra, nu cand a fost primar?

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 11:38

 60. PTR. VIPERA CU…..NENE PROBABIL TU STII CINE SANT (EU DUPA CUM VEZI NU -MI ASCUND NUMELE), DIN PACATE NU STIU CU CINE VORBESC DAR IN ACEA PERIOADA ERAM IN BUCURESTI CA DE ACOLO SANT ABIA DUPA M-AM STABILIT LA MANGALIA NU STIU TU DIN CE CATEGORIE FACEAI PARTE ? CA SA-TI MAI DAU UN DETALIU AM PARTICIPAT SI LA MITINGUL DIN 28 IANUARIE 1990 DIN PIATA VICTORIEI. DACA ERAM VREUN SECURIST SI IMI ERA BINE NU MUNCEAM ACUM IN DMHI.IMI CER SCUZE DAR ASA E ACUM AM DEVIAT DE LA COMENTARIILE LEGATE DE ALEGERILE LOCALE….

  Comentariu by M. IORGA — 1 iunie 2016 @ 11:53

 61. Pentru 60. Oricine ai fi, se pare ca esti un analfabet notoriu gen: ”sant” Rusine…

  Comentariu by Dan — 1 iunie 2016 @ 12:15

 62. Pt 59:
  Alea nu sînt activităţi de primar, nu sînt decizii care ţin de administrarea urbei sau de respectarea programului electoral, sau să fie gospodar, să răspundă la problemele şi întrebările cetăţenilor… Chestii de-astea.

  Că Radu Cristian face jumi-juma proiectele? Cui i-ar păsa, dacă proiectele ar fi bune pentru oraş, iar el ar avea „opritor” la mînă?

  Că Iorguş fură? Cui i-ar păsa, atîta timp cît rezolvă, cu prioritate, problemele oraşului?

  Că Maganu subordonează Mangalia către Constanţa? Cui i-ar păsa, dacă ideile ar fi bume şi dacă nu ar tot vrea să legalizeze corupţia ca să facă din primărie un mare SRL?

  E vorba de decizii de primar, nu de alte activităţi.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 13:25

 63. DA …AM INTELES CU CINE VORBESC. OK ASA E …CORECTEAZA-MA,CEARTA-MA DACA ASTA E DERANJUL TAU SI AI GRIJA CA TOTI AU PROBLEME GRAMATICALE FII TARE…CA FULARUL.

  Comentariu by M. IORGA — 1 iunie 2016 @ 13:32

 64. Pt 61:
  Printre ideile, principiile şi drepturile pentru care au manifestat oamenii în 1989-1990 se află şi dreptul tău de a comenta pe lîngă subiect, sau chiar de a neglija de s-a întîmplat atunci.

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 13:36

 65. BOGDAN MAGANU PRIMAR

  Comentariu by iorgu — 1 iunie 2016 @ 13:55

 66. Iorgus nu mai are limite,este filmat dand bani la tigani nu numai oi!

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 15:40

 67. pt.66
  Ei, taci, chiar asa? Hai, ca deja, vorbeste disperarea din voi! Lasa vrajeala!

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 15:51

 68. primarul a luat spaga !!!!!
  maganu s-a vandut !!!

  SPAGA peste tot….

  Comentariu by spaga — 1 iunie 2016 @ 16:11

 69. votati PNL si o sa fiti sclavii Constantei , votati PSD si o sa fiti tot sclavii Constantei !!!

  Comentariu by spaga — 1 iunie 2016 @ 16:12

 70. Sunt un locuitor al acestui oras si martor a ceea ce se intampla. Ma intreb pana unde pot merege unii? PSD-ul deserveste Constanta si RC, in felul acesta isi asigura postul de viceprimar si consilieri locali. ceilalti 4 cu un procent mic in sondaje isi asigura un loc caldut in consiliul local. Ramane Zanfir Iorgus, a gresit in viata lui dar este singul primar care a dus Mangalia la alt nivel. Votez Zanfir Iorgus. Le urez sa doarma linistiti cu capul pe perna daca ii va lasa constiinta. Oare au constiinta? Nu sunt sigur. Poate sunt sigur ca au interese personale, orgolii, dusmanii ……

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 16:38

 71. Tu ai constiinta, asta care vrei sa vinzi viitorul orasului unui mare hot, creerul tau nici nu poate realiza paguba adusa noua tuturor acest tutancamon, daca te-a uns pe tine cu ceva murdar nu- ti mai pasa, esti si tu un hot

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 18:32

 72. La care pagubă te referi?

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 19:00

 73. Nu conteaza cine iese primar, important ca orasul sa scape de acest hot numit Radu Cristian. Acest borfas nenorocit care a talharit acest oras cheltuind banul public in interes personal. Avand o frustrare si o rautate nemaintalnita, decat la oamenii nebuni. Pur si simplu a talharit acest oras. Si cat de mult imi doresc sa il vad cum arde in propria lui ”casuta” ca un sobolan. Sau cine stie ….intr-un fel sau altul trebuie rezolvat acest jeg de om.

  Comentariu by Dan — 1 iunie 2016 @ 19:14

 74. da, vipero ! ia uita-te la programul primilor 3 candidati si zi care nu a inserat acolo nicio minciuna manipulatoare. Dupa ce gasesti programul electoral care se identifica cu ideea candidatului si doar atat, schimba-ti domiciliul.

  Comentariu by Anonim — 1 iunie 2016 @ 19:30

 75. Pt 74:
  Eu m-am uitat. Tu?
  Ce înţelegi prin „minciună manipulatoare”? De fapt, ce înţelegi?

  Comentariu by Vipera cu elice — 1 iunie 2016 @ 20:06

 76. azi dimineata, doi pustani(probabil contra cost) imparteau pliante cu Radu Cristian in statia dmhi de la Casa Armatei.

  Comentariu by zek — 1 iunie 2016 @ 22:40

 77. Stiti care-i norocul nostru, al mangaliotilor? ca nu ziarul Replica numeste primarul! Asa ca Iorgus va fi primarul nostru, ales de noi!

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 0:00

 78. pt.71
  Dar ” creerul” tau, ce zice? De „paguba” adusa de ultimii doi asa zisi primari, iubitori de oras, de locuitori si bla, bla, creierul tau a realizat ceva? Iti spun eu, nu, pentru ca este mult prea limitat! Ideea in cazul tau, ar fi sustine-ma, ca-ti dau ……………., nicidecum ca am putea face ceva pentru oras, intr-un sfarsit, macar ca aducem putina normalitate intr-o administratie greu incercata in ultimii 8 ani! Dar e” grele ” pentru cei cu „creerul” facut franjuri!

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 9:51

 79. Bai Becherule, ia mai lasa-ne cu inteligenta ta desavarsita. Ca sa intelegi cu subiect si predicat nasul tau minte de incgheata apele in programul lui elaborat inca de acum 8 ani, revergorat cu neste idei furate de pe la Pestera..Din ot ce a scris acolo nu poate realiza nici un sfert. Asa ca minte si manipuleaza. Am fost clar? Inteligentule….

  Comentariu by Anonim — 2 iunie 2016 @ 18:27

 80. De unde ştii că nu poate?
  Şi alţii au în program cam aceleaşi idei. Ei pot şi alţii nu?

  Comentariu by Vipera cu elice — 2 iunie 2016 @ 19:22

 81. Nu e nimic atat de complicat. PSDistii folosesc browserul TOR, la fiecare refresh primesti un ip nou, asadar mai votezi o data.TOR este celebru printre cei pasionati de deep web.

  Comentariu by el — 3 iunie 2016 @ 9:09

 82. Păi aşa fac şobolanii. Puiază între ei pînă se umple hambarul.
  Apoi mor de foame…

  Comentariu by Vipera cu elice — 3 iunie 2016 @ 9:56

 83. I enjoy browsing your websites. Many thanks!

  Comentariu by DOTA2 — 7 iunie 2016 @ 4:47

 84. The tips is incredibly useful

  Comentariu by csgo — 7 iunie 2016 @ 4:47

 85. Simply just wished to say I’m just ecstatic I happened in your internet page!.

  Comentariu by nba2k — 7 iunie 2016 @ 4:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress