Mangalia – politica locală

27 mai 2016

Comunicat UNPR Mangalia după demisia unui candidat

Filed under: UNPR — lucian visa @ 9:01

Curajul oamenilor se măsoară atunci când lucrurile sunt dificile și apele agitate. Sunt două tipuri de oameni: cei care sunt ca stâncile și, oricât de mare ar fi valul, ei rămân neclintiți, și cei care sunt ca niște pietricele și orice firicel de apă îi duce unde vrea.

Suntem pe cale să ne luăm orașul înapoi! Asta îi sperie pe toți cei care au crezut că o le meargă la nesfârșit să lase câte un cal troian în curtea fiecărui partid.

Candidez pentru că vreau ca Mangalia să aibă un viitor, vreau să fie „acasă” pentru copilul meu. Nu mă retrag nici pentru Radu, nici pentru Iorguș, pentru că niciunul nu a fost o soluție pentru oraș.

Ajunge cu politica de cumetrie în Mangalia! Până acum nu a fost decât un partid în Mangalia – partidul celor care au făcut bani, în timp ce orașul a sărăcit și a decăzut. Iorguș a înființat acest partid și Radu i-a continuat „munca”. Dacă vă uitați la Radu, vedeți un Iorguș mai tânăr, dar și mai rapace! Ajunge cu politica de cumetrie!

Suntem tot mai mulți, suntem tot mai puternici, suntem tot mai aproape să scoatem Mangalia din izolare și să o scăpăm de Radu-Iorguș!

Votați pentru voi! Venim la Primărie!

Sorin Mihai

26 mai 2016

25 Comments

 1. ”Dacă vă uitați la Radu, vedeți un Iorguș mai tânăr, dar și mai rapace!”
  Păi când era Iorguș mai tânăr, ne mândream cu Mangalia. Te-ai grăbit Sorine, se vede că nu ți-a picat bine demisia.

  Comentariu by lucian visa — 27 mai 2016 @ 9:05

 2. Domnule Mihai Sorin,

  Vă apeciez tonul poetic, dar…

  Ceea ce spuneţi dumneavoastră este prea frumos ca să fie şi adevărat.

  Cu metafora din primele fraze pot să fiu de acord, parţial, chiar dacă implică o argumentare prin analogie.
  Însă cu hiperbolele pe care le comiteţi după aceea, nu mai pot fi de acord, mai ales că, spre sfîrşit, se transformă în halucinaţii.

  Cu toate astea, nu cred nici că nu aveţi proprietatea cuvintelor şi că vă îmbătaţi cu apă rece. Sînteţi, totuşi, un om inteligent. Aşa că nu îmi rămîne decît o singură explicaţie pentru tonul strident al chemării dumneavoastră „la luptă”: minţiti ca un politician de duzină. Minţiţi gros, corpolent şi copios, în speranţa că toată această cremă de unt, zahăr şi frişcă, întinsă peste o gogoaşă umflată, va semăna cu o prăjitură.

  Prin excesul de zel şi de energie la aruncarea cu lături în contracandidaţi confirmaţi suspiciunile de duplicitate şi de îndemnare la vot negativ pe care apoi să îl şi colectaţi. Sînt şlagăre vechi şi, se pare, de neuitat. Mulţi dintre noi ştim că „şi tata lu’ Enrique e cîntăreţ”.

  Nu se aşteaptă nimeni să lăudaţi adversarii, deşi aţi putea lua în considerare şi asemenea gesturi de curtoazie, mai ales că, fiecare în dreptul lui, pot avea şi părţi bune, iar negarea acestora generează suspiciuni de lipsă de onestitate intelectuală. Asta nu contează, poate, în campanie. Contează după.

  A spus cineva că trebuie să vă retrageţi? Din contră, aveţi nevoie să vă promovaţi programul. Nu de alta, dar mai sînt nouă zile pînă la alegeri…

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 mai 2016 @ 10:15

 3. Dacă are atâta promtitudine în a reacţiona la evenimente din viaţa urbei, atunci îl somez public în calitate de cetatean căruia îi cere votul să, ne răspundă la urmatoarele întrebări:
  -este adevărat că firma celebrului avocat Grimberg(plătită cu milioane de euro pentru procese pierdute de mincinos) a fost administratoruljudiciar al Gold SA Mangalia?
  -este adevărat că aţi fost in consiliul de administratie și ati fost remunerați în bani și bunuri ani de zile pentru aceasta alaturi de Colgiu, Nechita, Popa?
  -este adevărat că sunteti cercetat penal pentru falimentarea intenționată a Gold SA si recuperarea prejudiciului?
  Astept un răspuns la fel de prompt ca și în cazul demisiei celui mai valoros membru al echipei dumneavoastră!

  Comentariu by Zozo — 27 mai 2016 @ 12:20

 4. eu zic ca daca tacea, era cu atit mai bine, nu stia nimeni nimic. asa daca te apuci sa latri, atragi atentia si isi da seama lumea cat de disperat esti…

  Comentariu by kiki — 27 mai 2016 @ 14:21

 5. Cuvintele spun multe dar ascund la fel de mult cat spun. Domnul Sorin Mihai nu va ajunge primar, desi e posibil sa fie foarte bun pentru aceasta functie, ba poate fi mai bun decat cel care care va iesi . Nu va iesi pentru ca nu va avea voturile necesare, voturi impartite pe vre-o 7 candidati. Cert este ca va aduna suficiente voturi pentru o functie de consilier local. Deci personal va castiga ceva. Actiunea domniei sale va contribui , indirect, alaturi de cea a altor candidati la functia de primar, la desemnarea viitorului primar.
  Multi dintre cetateni/ alegatori spun ca nu prea au de unde sa aleaga, oferta filialelor locale ale partidelor este cea care este, independentii, in lipsa unor structuri civice puternice care sa surclaseze partidele locale, nu au decat o oferta, Zanfir Iorgus care nu este nici independent nici legat de vre-un partid ci mai degraba de toate.
  Criza asta de candidati seriosi si credibili care sa fie motorul prosperitatii structurilor administrative locale se datoreaza de fapt problemelor pe care le au cei ce formeaza electoratul. Probleme de ordin educational si comportamental dar mai ales incapacitatea de a se coagula in grupuri mari de interese comune, de a prioritiza interesele de grup in fauna intereselor ori ambitiilor personale.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 mai 2016 @ 14:23

 6. http://www.stiripesurse.ro/sondaj-mangalia-cine-este-marele-favorit-la-primarie_1135898.html

  Comentariu by remus becheru — 27 mai 2016 @ 14:53

 7. Am râs de parcă aș fi citit vechea revistă Urzica! Câti bani costă să scrii orice prostie la comandă ? Distorsionaţi și voi adevărul,dar mai cu măsură, altfel daţi banii degeaba!

  Comentariu by Zozo — 27 mai 2016 @ 15:08

 8. Gata! S-a lămurit! 61%. O să-și bage sondajul în … sub pernă, sau o să-l pună pe peretele de răsărit ca să poată să se închine la el ca la o icoană. Eu zic să și postească împreună cu trupa de lachei până la alegeri, ca să poată s-o rupă mai repede la fugă când o intra conu în primărie!

  Comentariu by Popa Nartea — 27 mai 2016 @ 15:58

 9. @ 6
  Firma asta din Bucuresti are legaturi stranse cu primarul, prin Doru Colgiu, inca din 2012 cand s-a ocupat de sondaje preelectorale și în ziua alegerilor la fel ca acum.
  Vezi http://www.2016bec.ro/wp-content/uploads/2016/05/Hotararea-nr.67.pdf.
  Chiar daca si un sondaj masluit poate aduce ceva voturi in plus nu cred ca-i mai folosesc actualui primar.
  Chiar daca ar castiga iar, in maxim un an va fi debarcat.

  Comentariu by Marian Vasile — 27 mai 2016 @ 16:09

 10. Poftim cultura! Bocitori dupa o AGRAMATA.

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 16:56

 11. Cu un asemenea sondaj se poate fura la alegeri iar rezultatul alegerilor poate fi justificat cu sondajul.

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 17:16

 12. Baieti, santeti normali? Imi amintiti de Hitler care, cand rusii intrau in Berlin, urla in gura mare sa se treaca la contraofenziva, urmand ca in maxim trei luni razboiul sa fie castigat!Nu vedeti ca totul paraie in jurul vostru si va duceti in cap?! Al dracului tupeu trebuie sa ai ca, in loc sa iti faci in liniste bagajele, sa vii cu asemenea penibilitati! Cine dracu credeti ca va mai acorda credit?!

  Comentariu by nevastuica — 27 mai 2016 @ 18:30

 13. Apropo de furat! Vi se cunosc toate tehnicile!

  Comentariu by nevastuica — 27 mai 2016 @ 18:32

 14. Radu a pregatit o furaciune la vot cu sistemul electronic. Au facut atatea sondaje si liste si cam stiu cine cu cine voteaza. La cei care nu sunt pe listele lor ca voteaza cu Radu sistemul va da erori. Oricum va da erori dupa amiaza caci ei isi vor mobiliza toti oamenii la vot de dimineata. Le incearca pe toate la disperare. La puscarie se duce oricum daca nu iese primar asa ca n-are nimic de pierdut.

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 18:35

 15. Eu sunt joker pensionar
  Ba .. pardon , sunt colonel
  Bag in fat-un Sorinel
  Chipurile ca primar .

  In spate pe lista mea
  Cei cu pensii nesimtite
  Se pot lesne aciua
  Cum in scoarta stau termite.

  Alinuta chiar s-a prins
  Ca e doar momeala
  Stiti cum e , de nu ai lins
  Nici nu se mai scoala.

  Comentariu by Eminem Scu — 27 mai 2016 @ 19:21

 16. Eram sigur ca sondajul despre care ne povestea Vipera il va scoate pe Radu Cristian peste 60%. Va castiga Iorgus si va iesi sa tipe ca a fost furat.

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 20:59

 17. Ilar e faptul ca, chiar daca ar fi sa fie furat, cine-l mai crede acum, dupa panarama de acum 4 ani?
  Ca nici Alina Gorghiu nu mai e in BEC si nici prietenii Alinei din Mangalia nu-l mai sustin pe Radu !

  Comentariu by vizitator — 27 mai 2016 @ 21:08

 18. http://www.replicaonline.ro/stroe-atac-la-unul-din-candidatii-de-la-medgidia-cine-spune-ca-reziliaza-contractul-cu-raja-si-ieftineste-apa-minte-video-276914/
  psd-ul iese la contratac, mai terminati cu reducerea pretului la apa ca se sperie astia de la raja ca nu le mai vine malaiu.
  si mai si ameninta ce se vor plati de 2.5 ori pretul investitiilor facute, indiferent in ce an. chiar si alea de 1990… ce nu era raja si atunci

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 21:09

 19. http://www.replicaonline.ro/stroe-atac-la-unul-din-candidatii-de-la-medgidia-cine-spune-ca-reziliaza-contractul-cu-raja-si-ieftineste-apa-minte-video-276914/

  Comentariu by remus becheru — 27 mai 2016 @ 21:53

 20. http://realitateadincalarasi.ro/2016/05/26/primarul-din-comuna-pestera-vine-pentru-consiliere-la-aniel-theodor-nedelcu-primarul-comunei-borcea/

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 22:08

 21. cine minte?

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 22:09

 22. Idiotu de Stroe cica e apa scumpa ca se sdpala romanii prea mult. Da’ numai la RAJA se spala? Ca in restul tarii e mai ieftina de jumate. Votati PSD sau pe prietenul lor Radu Cristian. Normal ca tipa toti din gura de sarpe ca e vrajeala cu apa la 1 leu. Nu mai au bani de fanfara

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 22:19

 23. Stroe e un fel de Nicusor Constantimescu se crede atotputernic.Ai grija Stroe DNA nu doarme, mai devreme sa mai târziu o sa ți vina și ție vremea. Tu da I inainte cu tâmpeniile ăstea deocamdată.

  Comentariu by Cetățean prostit — 27 mai 2016 @ 22:29

 24. Voi chiar vă imaginaţi că aceia care administrează apa, curentul, medicamentele, banii europeni, bugetul de stat şi alte resurse sigure şi cu beneficiari stabili, sînt oameni ca voi sau ca mine? Că sînt nişte afacerişti de succes sau simpli cocalari de cartier?

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 mai 2016 @ 22:35

 25. Din scorbura mea, lucrurile de la Peştera se văd cam aşa: hectarele de eoliene ne arată clar care sînt şmecherii zonali şi care este resursa puterii lor. Şmecherii apei nu mai au nici un interes acolo, au trecut comuna la „pierderi acceptabile”. Sigur i-au compensat şmecherii eolienelor pe cei de la RAJA în altă parte. Sau, pur şi simplu, RAJA a mărit preţul pe unde s-a putut. Chiar nu contează. Primarul de la Peştera este un biet aprinzător de lumînări în biserica sfinţilor Electronie şi Izvoranie. A, şi să zică „mersi” că i se mai permite să treacă strada.

  Dar poate e doar ceaţă afară…

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 mai 2016 @ 23:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress