Mangalia – politica locală

25 mai 2016

Diseară la TV

Filed under: ALDE — lucian visa @ 15:49

Astăzi la ora 21, pe Litoral TV,  vor fi prezenți Laura Cârlan și Leo Tănase. Așteptăm mai mult decât cele publicate deja.

Update

9 Comments

 1. Mamă…, ce tare!

  Comentariu by anonim — 25 mai 2016 @ 19:11

 2. De ce i-a trebuit acestei doamne Laura Carlan politica ? pentru ce ? ca pur si simplu e paralela. Nu are nici o treaba. In nici o sedinta de pana acum nu a legat nimic.

  Comentariu by Dan — 25 mai 2016 @ 19:11

 3. CAND AVEM INTR-O EMISIUNE TV. DOUA PERSOANE (POLITICE) UN ROKER SI O PREOTEASA FOARTE APROPIATE PROFESIONAL MERITA SA URMARIM.

  Comentariu by M. IORGA — 26 mai 2016 @ 7:42

 4. Se pare ca Laura Cirlan s-a mutat cu Iorgus intru-n apartament pe str Rozelor . Poate va cununa popa Cirlan …

  Comentariu by Vip — 26 mai 2016 @ 8:49

 5. Iorgus le a promis carlanilor cantina sociala.apropo doamna carlan.cum va merge centrul SPA proaspat inaugurat la SCHITU.jegmaniti pensionarii in numele domnului iar voi râgâiti de bani.rusine sa va fie hotilor.

  Comentariu by Anonim — 26 mai 2016 @ 12:48

 6. ptr punctul 4.Nu cred ca trebuie sa arunci cu noroi si sa inventezi lucruri pe care nu le poti proba,numai pentru ca d-na Cirlan sustine un candidat la primarie.Daca ai crezut ca compromiti in felul acesta o persoana de sex feminin ,te-ai compromis singur.Lovesti cu vorbe goale intr-o familie ,cu sot,copii ,numai ca este campanie electorala.Rusine ,esti un suflet murdar

  Comentariu by violeta — 26 mai 2016 @ 13:06

 7. ptr 5 ESTI PROST INFORMAT,CENTRUL SPA DE LA SCHITU APARTINE MANASTIRI SF ELENA DE LA MARE.COORDONATOR DE LUCRARII A FOST PR.CIRLAN VASILE.ASA CUM NOI AVEM UN DIRECTOR,UN SEF LA LOCUL DE MUNCA ,ASA SI PREOTI AU.PREOTI NU FAC CE VOR EI DE CAPUL LOR ,CUM CREDEM NOI OAMENII.BAZA DE TRATAMENT NU ESTE PROPRIETATE PRIVATA SI NU APARTINE FAMILIEI CIRLAN.COMENTATI LUCRURI ADEVARATE DACA TOT O FACETI,NU BIRFA DE LA COLTUL STRAZI.IN REST SA AUZIM NUMAI DE BINE IN ACEST ORAS PLIN DE BIRFA SI DE URA.DOAMNE AJUTA !

  Comentariu by violeta — 26 mai 2016 @ 13:19

 8. Asa este.toti banii pe care i incaseaza carlanii se duc la doamne doamne si catre nevoiasi.niste escroci si talhari.daca nu le platesti te lasa sa putrezesti in strada.fie la ei acolo.o sa i judece dumnezeu pentru hotiile facute.incaseaza sute de milioane pe luna si tot la primarie vin si cer bani.rusine sa le fie.nici un preot din mangalia nu vorbeste frumos de ei.

  Comentariu by Anonim — 26 mai 2016 @ 14:08

 9. Are mare dreptate nr 8 pe multa lume am auzit vorbind f urat de acesti Carlani, de d- na pteotesa la fel, multa lacomie si lipsa de omenie!

  Comentariu by Anonim — 27 mai 2016 @ 16:40

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress