Mangalia – politica locală

23 mai 2016

Prea trist … Un zid între oameni și mare! Comunicat ALDE

Filed under: ALDE — lucian visa @ 15:07

ALDE Mangalia condamnă hotărât actele de vandalism săvârşite asupra domeniului public. Îi solicitam domnului primar Radu Cristian, precum și șefului Poliției Locale să pună de urgență la dispoziția opiniei publice înregistrările celor 400 de camere ale sistemului de supraveghere video, plătit din banii cetățenilor Mangaliei. Este momentul ca acest proiect atât de lăudat de actuala administrație locală și pentru care s-au cheltuit sume importante, să-și arate utilitatea.

Îi solicitam de asemenea domnului primar Radu Cristian să prezinte public responsabilii cu paza șantierului Aleea Teilor, pe care se află materiale scumpe, plătite din banii locuitorilor Mangaliei, scule si utilaje, precum și măsurile întreprinse împotriva acestora. Este greu de crezut că un asemenea act de vandalism a putut avea loc fără implicarea celor care ar trebui să fie responsabili cu paza acelei zone.

Totodată îi cerem primarului Municipiului Mangalia să-și ceară public scuze, în nume personal precum și în numele echipei domniei sale pentru acuzele pe care le-au adus membrilor ALDE în spațiul virtual referitor la acest incident. Țin pe această cale să-i amintesc domnului primar că, în 2012, făceam parte din aceeași echipă și nu am uitat cum își tăia singur bannerele pentru a se victimiza. Îi solicitam să înceteze cu aceste tehnici de victimizare, dezinformare și manipulare și să avem o campanie constructivă, bazată pe respect, proiecte și soluții pentru orasul Mangalia.

Sursă foto : mangalianews.ro

27 Comments

 1. Nu mi se pare niciun act de vandalism, ci doar un act de disperare și de o mare tristețe. Are mare, mare dreptate cel ce a scris (conceput) mesajul : ”Prea trist … un zid între oameni și mare!”. Oricum zidul trebuie să dispară integral și cât mai rapid. Poate ar trebui să facem ca berlinezii.
  De fapt s-a întâmplat ceea ce ați anticipat mulți dintre voi, zidul a devenit suportul pentru graffiti.

  Supliment :

  Sursă foto : editiadesud.ro
  Pe autorul acestui graffiti nu-l aprob, dar cu mesajul sunt de acord.

  Comentariu by lucian visa — 23 mai 2016 @ 15:07

 2. isi taia singur banerele… Ce rusinos!

  Comentariu by Anonim — 23 mai 2016 @ 16:07

 3. Pe Radu Cristian îl doare la bască, pentru că zidul e plătit de contribuabilii din Mangalia, de fapt.

  Pe zidul-problemă ar fi trebuit să fie pictată marea, dacă tot au făcut un efort.

  Supliment, ROMANI ITE DOMUM. https://www.youtube.com/watch?v=XbI-fDzUJXI

  Comentariu by Vipera cu elice — 23 mai 2016 @ 16:24

 4. pe el il omoara consilierii,il bat tiganii,il ataca cetatenii simpli.cand de fapt se pare ca si-o face singurel ca sa planga in batistuta ca e lumea a dracu la mangalia.

  Comentariu by anonim — 23 mai 2016 @ 16:42

 5. Dezaprob mazgalirea zidului,in fond sunt banii orașului și e suficient ca si-au chinuit talentul superconstructorii secolului 21!!! Zici ca e construcție in”regie proprie”,cu unchiul Gica,nea Petre,tata socru si alți binevoitori sa ajute.Oribila construcție!

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 23 mai 2016 @ 17:40

 6. Pe aleea Teilor este un santier in lucru de care raspunde, inclusiv accesul si paza in zona de santier, firma a castigat licitatia si executa lucrarea, pana la terminarea acesteia si predarea catre benficiar.
  Totusi ar trebui ca primaria se prezinte public situatia celor trei proiecte cu fonduri europene. Cat s-a primit de la UE pentru fiecare proiect ( daca s-a primit) care este costul final estimat si partea primariei pentru fiecare proiect , cand vor fi terminate. Se fac fotografii doar din anumite portiuni aflate in stadiu mai avansat. Putin probabil sa fie finalizate complet pana la alegeri, chiar dacă in stilul clasic se va face o festivitate electorala de finalizare inainte de votare.

  Comentariu by Marian Vasile — 23 mai 2016 @ 18:31

 7. Omul asta ne-a inglobat in datorii! Cat costa proiectele, cand le termina , si mai ales cine le plateste,ca aprobarea consiliului a fost pt finantare europeana, care s-a pierdut, probabil ca tot intentionat pt ca de acolo nu se puteau matrasi bani. Pe cine mai poate prosti omul asta ca sa- l voteze?

  Comentariu by Anonim — 23 mai 2016 @ 18:41

 8. Asa Visa, nu e act de vandalism, ci un act de cultura acel inscris. Bravo, domnule. Asa se intampla cand politica se transforma in ura fata de un om. Esti in stare sa aprobi orice act de linsaj. M-ai convins. Esti pudelul lui Iorgus.

  Comentariu by Anonim — 23 mai 2016 @ 20:46

 9. @8:VANDALÍSM s. n. Distrugere sălbatică a valorilor culturale, artistice etc. ale unui popor; p. gener. distrugere sălbatică și nejustificată. – Din fr. vandalisme.
  Sursa: DEX ’98 (1998) |
  Tutzerii curajoși sunt întotdeauna anonimi .
  Respect pentru comentariile dumneavoastra domnule Visa!

  Comentariu by Zozo — 23 mai 2016 @ 21:17

 10. 80MILIOANE Euro disparuti in 4 ani , cum s-o numi!!?

  Comentariu by Zozo — 23 mai 2016 @ 21:19

 11. 9,
  Iarata-ma ca iti spun. Esti tampitul ideal.

  Comentariu by Anonim — 23 mai 2016 @ 22:26

 12. Pt.8
  Se vede că nu ești din Mangalia și că nu iubești acest oraș. Altfel ai înțelege.
  Acolo nu e campanie electorală. Textul acela ar fi existat indiferent de ce primar era.

  Actul de vandalism asupra falezei a fost făcut de actualul primar. CL are partea sa vină pentru că a aprobat un proiect european, fără ca acesta să fie dezbătut public. Consilierii nu și-au asumat că există și posibilitatea de a nu vota până când proiectul e acceptat de comunitate. Politicianism ieftin cu consecințe mari. Intervenția asupra falezei trebuia să fie minimă, ieftină și rapidă, fără tonele de fier beton aiurea și zid.

  Comentariu by lucian visa — 24 mai 2016 @ 7:01

 13. @11Dacă aș fi cîrcotaș aș scrie de faptul că nu ai habar să scrii! Aici pe blog e vorba de esența mesajelor!
  Îmi spui că sunt tâmpitul ideal doar pentru faptul că in sens nu vreau o monstruozitate in locul ” pescãrușului” lucrare făcută de un artist considerat al doilea Brâncuși, îmi doresc o Alee a Teilor așa cum era fără zid și plină de flori și cu o Alee a Stelelor.
  Dacă pentru aceste lucruri mă consideri „idiotul ideal” vreau să știi că mai sunt în oraș încă câteva zeci de mii !!!
  Pentru răutatea ta tipică r-cristianica, dragă ţuţer constanţean iţi doresc ca după 5 mai să ajungi ca tu și familia ta să vă vindeți trupurile pentru plăceri intr-o piaţã din Africa sub-saharianã.

  Comentariu by Zozo — 24 mai 2016 @ 7:44

 14. Erată:5 iunie 2016

  Comentariu by Zozo — 24 mai 2016 @ 7:59

 15. Daca actula administratie nu va fi in stare sa termine faleza teilor viitoarea administratie va da jos zidul si va termina faleza!

  Comentariu by Anonim — 24 mai 2016 @ 9:05

 16. VISA lingaul lui conu IORGU,prea pe fata.

  Comentariu by Remus — 24 mai 2016 @ 10:33

 17. Zidul a fost vandalizat de adeptii lui iorgus.

  Comentariu by Anonim — 24 mai 2016 @ 11:45

 18. Sigur oamenii lui Iorgus au vandalizat parapetul.Prea imediat au sarit cu comunicate si mesaje pe facebook.Cine se scuza se ACUZA!!!

  Comentariu by Anonim — 24 mai 2016 @ 11:55

 19. intrebare..cum se face ca cineva stia de 4 ani ca piticul cel mic la stat si mare la spaga isi taia singura bannerele si de abia acum pac la razboiu cu declaratia.oare nu cumva asta se numeste complicitate?si halal…taci cand esti prieten si cand nu mai esti scuipi.mare om mare caracter.ca toata clasa politica de fapt.

  Comentariu by trahanache — 24 mai 2016 @ 12:15

 20. Dacă au făcut-o cei de la PSD? Ca doar sunt aproape!

  Comentariu by Anonim — 24 mai 2016 @ 14:08

 21. Pt.16
  Azi sunt zgârcit, altfel îți dădeam titlul de bou. Valabil și pentru comentatorul de la 8. Văd că de la IP-ul respectiv au fost multe comentarii semnate de Marian Iorga.

  Dacă era un mesaj de tipul ”Radu Cristian pleacă acasă!”, atunci putea fi catalogat ca un atac politic. Ăsta e un altfel de mesaj. Împotriva zidului a fost toată presa din România. La reportaje s-a auzit clar ce spuneau trecătorii care erau prin zonă. De ce nu înțelegeți că zidul acela e o aberație și că nu trebuie să existe ? Și Foleanu, fostul candidat al PSD, a spus la Litoral TV că acel zid trebuie dărâmat. Voi cei din jurul lui Radu v-ați bazat pe sloganul, cine nu e cu noi, e împotriva noastră. Și acum aveți orașul împotrivă. Să fiți atenți că Radu și apropiații vor pleca, dar voi veți rămâne.

  Comentariu by lucian visa — 24 mai 2016 @ 15:24

 22. Cine se scuza poate îți da explicatiile de care ai nevoie…însă cel care acuza nu da doi bani pe explicații…Si uneori toate presupunerile astea si de o parte si de alta nu mai contează…zidul e prost, ne-a costat mai mult decât am crezut…prea trist, n-am dreptate?

  Comentariu by Pt 18 — 24 mai 2016 @ 16:57

 23. Eu tot nu reusesc sa inteleg, care om normal la cap si-a putut imagina acum patru ani ca acest individ (bugetar milionar in euro, cu familie care nevergreen nu a produs absoluuut nimic)ar fi in stare sa faca altceva pentru oras decat sa-l devalizeze?

  Sant persoane care acum ne explica cum stiau cum si-a derulat campania anterioara (butelia, afisele autospintecate, etc…). Pai, de ce acuma? Aaah, atunci erau complici… Buun asa! Deci, acum au recunoscut putin ca au fost mistreti si ar trebuis sa-i realegem prin consiliu, nu? Serios?

  Comentariu by Bau! — 24 mai 2016 @ 23:32

 24. DL. VISA N-AM SA POT INTELEGE NICIODATA PERSOANELE CARE O PERIOADA BUNA DE TIMP AU FOST MAI MULT DECAT APROPIATE DE ACTUALUL PRIMAR ASA CUM E CU BUNE SI RELE IAR ACUM IL BALACARESC SI DEZVALUIE DIN INTIMITATILE LOR CA SA NU ZIC ALTFEL ,SIGUR CA DACA AR FI ADEVARAT SUNT REPROBABILE SI ATUNCI CUM POTI AVEA TU CA CETATEAN AL MANGALIEI INCREDERE IN ASTFEL DE OAMENI? …DACA SCRIE CINEVA IN LOCUL MEU SA FIE SANATOS NU MA DERANJEAZA CHIAR DELOC ATATA TIMP CAT EU STIU CE SCRIU….SI AM CURAJUL SA SEMNEZ CU NUMELE MEU.

  Comentariu by MARIAN IORGA — 25 mai 2016 @ 7:34

 25. Greetings from Colorado! I’m bored at work so I decided
  to browse your site on my iphone during lunch break.
  I enjoy the info you present here and can’t wait
  to take a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog loaded on my
  cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
  Anyways, fantastic site!

  Comentariu by Jason — 27 mai 2016 @ 16:36

 26. Hi there, i read your blog occasionally and
  i own a similar one and i was just wondering if
  you get a lot of spam responses? If so how do you
  reduce it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me mad so any assistance is very much appreciated.

  Comentariu by Will — 28 mai 2016 @ 19:58

 27. Hey there! I just wanted to ask if you ever have any
  problems with hackers? My last blog (wordpress) was
  hacked and I ended up losing many months of hard work due to no data
  backup. Do you have any methods to prevent hackers?

  Feel free to visit my site; tattoo ideas

  Comentariu by tattoo ideas — 30 mai 2016 @ 7:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress