Mangalia – politica locală

18 mai 2016

Program electoral ALDE Mangalia

Filed under: ALDE — lucian visa @ 16:06

programALDE

67 Comments

  1. Tănase a apărut cu un primar de succes. Dă bine să ai susținea unuia cunoscut de bine în toată țara. Asta îmi aduce aminte de un fapt întâmplat în 2000. Pe atunci apăruse zvonul, eronat, că Iorguș ar candida la primăria Constanța. Înainte să își anunțe candidatura, Radu Mazăre a venit la primărie și la întrebat, candidezi sau nu ? După ce Iorguș i-a zis clar că nu, Mazăre a trecut la treabă.
    În această campanie a venit vreun candidat de la Constanța să-l întrebe pe constnțeanu Radu dacă candidează acolo ?

    Referitor la program, eu aș vedea punctul 8 ca fiind principalul punct pe departe. Dacă el se va realiza, atunci se vor realiza sigur și celelalte.
    În cartea Pas cu pas a lui Iohannis, acesta afirma că în primul mandat n-a făcut mare lucru, dar a pus primăria în slujba cetățenilor. Apoi oamenii l-au urmat și Sibiul a ajuns unde este.

    Un primar adevărat este acela care oamenii de partea lui. Acela care nu-i are, ori e un golan, ori un mincinos. Nu se exclud nici ambele variante.

    Acum câteva luni m-am dus la primăria 23 August să iau niște hârtii. Am fost impresionat de modul în care s-au comportat acei funționari și i-am felicitat. Atunci o angajată care lucrase și la primăria Mangalia, mi-a spus că la ei e cam ca la Mangalia în mandatul 1996-2000. Și nu cred că a spus-o din dragoste pentru mine.

    Comentariu by lucian visa — 18 mai 2016 @ 16:13

  2. Donnul rocker a semnat 13 contracte cu primaria in mandatul lui radu inclusiv o concesiune pe o suprafata considerabila in saturn.vrea mai mult de s a inhamat la iorgus.cred ca i a studiat averea lui iorgus si a devenit pofticios du te baiatule la vama veche cu o chitara si lasa ne

    Comentariu by Anonim — 18 mai 2016 @ 16:22

  3. Dă exemple concrete domnule anonim. Am observat că de obicei Leo răspunde la acuzații.

    Comentariu by lucian visa — 18 mai 2016 @ 16:26

  4. Punctul 8 este important, dar mi se pare mai greu de realizat, chiar şi decît punctele 1 sau 4.
    Înceredea se cîştigă în timp şi cu acţiuni susţinute, iar ei au doar patru ani la dispoziţie.

    Comentariu by Vipera cu elice — 18 mai 2016 @ 16:28

  5. Evident că punctul 8 nu se realizează decât în timp. Dar el e cheia unei bune administrări. Nu realizezi punctul 8, ești doar un trecător prin fruntea primăriei. Iorguș a reușit acest lucru în aproximativ 1 an, 1996-1997. După 2004 a realizat reversul, dar a fost departe de performanțele lui Tusac și Radu.

    Comentariu by lucian visa — 18 mai 2016 @ 16:32

  6. Domnule Visa, am decis sa nu mai raspund la astfel de acuze. In spatele anonimatului si fara teama de raspundere oricine poate acuza pe oricine de orice. Este o risipa de timp si energie sa incerci sa convingi de contrariu o persoana care minte voluntar si care nu da doi bani pe dovezi sau argumente.
    Cat despre punctul 8, este preluat de pe blogul D-voastra, si ii multumesc anonimului care a sintetizat intr-o fraza esenta succesului unei administratii. Daca se va reusi acest lucru ,care este cel mai important astazi in Mangalia, vom reusi pe viitor sa scapam si de votul negativ.

    Comentariu by Leonard Tanase — 18 mai 2016 @ 16:38

  7. punctul asta e cel mai greu si datorita faptului ca o administratie performanta se face cu oameni performanti. daca o sa ne taraim ca si pana acum, o sa fie la fel. daca in schimb reusim or sa fie si incasari mai mari. poate ca vom incepe pe langa casa se facem singuri curatenie. poate vom planta un pom, o floare etc.. numai impreuna putem reusi. impreuna adica cetateni si administratie.

    Comentariu by Anonim — 18 mai 2016 @ 17:57

  8. Oameni performanți la salariul de 1000 1500 de lei…blogul acesta devine chiar umoristic!

    Comentariu by Rapanui — 18 mai 2016 @ 18:18

  9. http://www.replicaonline.ro/directorul-spitalului-judetean-constanta-saltat-de-dna-bucuresti-275618/

    Comentariu by Anonim — 18 mai 2016 @ 18:25

  10. 1. de ce nu avem 0 lei mc? in Dubai este mai ieftina apa imbuteliata decat la noi
    2. reduceti taxele la 0 barat ca si asa nu ajutati cu nimic si nici nu contribuiti cu nimic. Vad ca tot se iau fonduri europene deci voi ca si primarie cu ce contribuiti?
    3. sportul si cultura sunt activitati care trebuie sa fie sustinute din plin nu trebuie un program anume este o realitate
    4. industrii ? unde? s-au promis multe si inainte si vedem ca sunt aceeasi de ceva timp.
    5. 6. aceste puncte sunt normalitati nu trebuie program
    7. sprijiniti intradevar familiile nevoiase dar inainte de ajutor hai sa si vedem cine merita ..serviciul social sa-si faca treaba dar din cate stiu s-au dorit taierea salariilor ( un caz real cine e pe locul 2 la PRM cu aprozare chiar lua reducere in anii trecuti la caldura )mi-a soptit o pasarica chestiunea asta și tiganii la munca ( pentru mine sunt tigani nu romi )
    8. de ce a pierdut primaria Iorgus din cauza transparentei? HAHAHA

    Sunt multe de abordat dar avem timp

    Comentariu by mda — 18 mai 2016 @ 18:50

  11. 10, de aberatiile tale nu are nimeni timp.

    Comentariu by C3PO — 18 mai 2016 @ 18:54

  12. ^tovarășe, stai jos, lasă legalele din mână și mai zi odată!

    Comentariu by Rapanui — 18 mai 2016 @ 18:55

  13. Atata program. Vai ce realizari marete facem intr-un oras care se vrea european

    Comentariu by da de unde — 18 mai 2016 @ 19:00

  14. Nu accepta realitatea. Zi ca faceti un aeroport. Ca aduceti Dunarea la mare. Aberati si nu va convine cand vi se spune ca platforma este o realitate si nu realizari. Realizarile sunt peste sanatate, invatamant, administratie restul sunt realizari. Prosperitatea cetateanului.

    Comentariu by ptr 11 — 18 mai 2016 @ 19:03

  15. Pt 8:
    Nu îi obligă nimeni să lucreze la primărie. Are balta peşte!

    Funcţionarul din primărie nu e angajat captiv, cum e medicul.

    Altceva e de căcat la funcţionarii din primăria Mangalia, la ora asta: atitudinea. Le-a intrat în cap că fac o muncă deosebit de preţioasă şi de complicată pe un salariu prea mic, şi prestează cam cît li se pare lor că ar trebui, la libera lor apreciere.

    În cazul unora, dacă şi-ar îndeplini MĂCAR fişa postului, lucrurile ar merge mult mai bine. În cazul altora, dacă nu i-ar mai încurca păcăliciul ăsta de Radu Cristian, şi-ar putea face treaba pentru care au fost angajaţi.

    Comentariu by Vipera cu elice — 18 mai 2016 @ 19:14

  16. Pentru 1, cu dedicație, să vă ajute la cuvinte:

    „Sunteţi atât de tînăr şi-atât de curajos. Vă văd apoteotic, ca pe un Voievod. Vreau să vă spun, tovarăşe Nicolae Ceauşescu, clar şi din tot sufletul meu, că, şi dacă în România ar fi 200 de partide, eu tot în partidul condus de dumneavoastră aş face cerere de înscriere sau reînscriere, chiar dacă aş şti că alte partide m-ar plăti, iar partidul acesta mi-ar mai da o dată vot de blam cu avertisment. Acesta este Adevăratul Nicolae Ceauşescu al Istoriei Românilor, marele patriot revoluţionar. Sunteţi Bărbatul Ţării şi Unica Salvare. Aveţi o scânteie divină şi vă călăuzeşte un geniu lăuntric” Să trăiţi, Măria Voastră!”
    – Adrian Păunescu

    Comentariu by Anonim — 18 mai 2016 @ 19:18

  17. Zanfir Iorgus – Relansare Festivalului “Callatis”
    https://www.facebook.com/notes/ioana-cojocaru/zanfir-iorgus-relansare-festivalului-callatis/119411685140751

    Comentariu by Ioana Cojocaru — 18 mai 2016 @ 19:49

  18. Pt 16:
    Ceea ce faci tu este o jignire adusă memoriei victimelor regimului comunist.

    Asocierea programului ALDE cu tragedia pe care a trăit-o România în timpul regimul comunist este o dovadă de incultură, ignoranţă şi obrăznicie.

    Dacă nu ai trăit vremurile alea, atunci eşti un ignorant obraznic.
    Dacă, însă, ai stat la cozile interminabile pentru pui, ouă sau butelii, atunci „sînteţi un idiot cu memorie scurtă, domnule, şi meritaţi două perechi de pălmi”, ca să o spun politicos.

    Comentariu by Vipera cu elice — 18 mai 2016 @ 20:15

  19. Sunt convinsa ca vom avea din nou Festivalul Callatis , asa cum sunt convinsa ca Mangalia isi va recapata stralucirea din acele vremuri . Solutii exista .

    Comentariu by doctorand — 18 mai 2016 @ 20:15

  20. Alde e un grupuscul. Atat la nivel national cat si pe plan local.

    Ce a facut tariceanu dupa ruperea usl-ului e fara echivoc. Dar, tariceanu e doar un ciolanar trist si nu merita analizat. E treaba DNA-ului, pana la urma.

    In frunteal alde-ului local s-a cocotat un rocker care se da inginer pentru ca asa il recomanda familia lui. Buuun.

    Este clar ca lumina zilei ca nu alde conteaza in sustinerea lui Iorgu, ci e taman pe dos! In felul asta, ‘ingineru’ spera sa prinda mult visatul loc de consilier. Restul… Dumnezeu cu mila!

    Rapunsul ‘inginerului’ de la pct. 6, reprezinta fix pozitia strutului pozand in ‘domn’. Ok, nu-l mai intrebam de fantomanie, ca oricum stie tot orasul ceea ce nu stie dumnealui ca a facut. Dar, continui cu insistenta sa-l intreb direct si fara ocolisuri: spune-ne dom’le unde ai lucrat ca inginer? Ca, deja ma simt jignit profesional!

    In rest, programul…: pai ce treaba are deja discutatul punct 8 cu CL-ul? Nu-i treaba executivului??
    Si are cumva alde vreun candidat pentru executiv? Ce ne tot dam atata in barci?? Dar, hai sa zicem ca nu observam…

    Termene, ceva? De inceput, de sfarsit? Ca asa ne-a invatat viperache…

    Programul asta, nu e numai ‘pe langa’ si extrem de generalist, dar e chiar comparabil cu cel al lui Maganu. Deci, despre ce discutam? Aaaa, inginerii… Am inteles!

    Comentariu by Bau! — 18 mai 2016 @ 20:45

  21. Pentru vipera cu elice, total de acord, dar eu priveam lucrurile dintr-o alta perspectiva, cea a profesionalismului, cred ca la primărie nu e ca la șanțuri. Are balta peste dar e doar plevusca, peștii mai frumoși trebuie plătiți ca sa stea si sa performeze. Cel puțin așa e în privat.

    Comentariu by Rapanui — 18 mai 2016 @ 21:06

  22. Pt. Leo si Visa: Pct. 8 e usor si nu cred ca cere timp: Primarul ales sa publice bugetul detaliat si achizitiile efectuate la nivelul Primariei si serviciilor subordonate. Atunci vom incepe sa avem incredere. Da’ nu cred ca voi vedea asa ceva, indiferent cine va fi ales. Si nu cred ca Leo poate garanta pentru Iorgus ca va fi atat de transparent. Deci … doar gargara.

    Comentariu by Provider NET — 18 mai 2016 @ 21:12

  23. Jenant.Te folosesti de imaginea unui primar care chiar a facut ceva pt localitatea lui,tu,tanarul cu potential cel care in final ai ales sa te dai la o parte pentru a face loc cui???Lui Iorgus,un personaj politic apus,batran si huiduit pe la ultimele intalniri(obor,rozelor,chiar si in Colonisti).

    Comentariu by Anonim — 18 mai 2016 @ 21:26

  24. @20. Ne-am mai intalnit.
    1.Alde e partid parlamentar. Al treilea, dupa toate sondajele. Pe plan local lucrurile or sa se clarifice dupa alegeri.
    2.Guvernarea Tariceanu a fost cea mai eficienta dintre toate.
    Probleme cu justitia au: Dragnea,Ponta,Basescu,Lenuta de Plescoi,Ion Iliescu, Adrian Nastase,in ultima perioada Crin Antonescu. Tariceanu este Presedintele Senatului, al doilea om in stat,chiar daca parerea domniei tale este alta.
    3.Nu s-a cocotat.Esti malitios,stimabile, vorbesti in necunostinta de cauza.Stii cine a fost presedintele PLR ului pana la fuziunea cu PC ul? Eu in persoana! Asa ca istoria recenta a acestei formatiuni o cunosc cu mult mai bine decat marea majoritate a celor care au, mai mult sau mai putin, legatura cu politica.
    Un rocker…. !!! Ce stii despre rock domnule! Despre curentul in sine, nu numai despre partea muzicala a lui? Despre importanta sociala pe care a avut-o si inca o are in emanciparea lumii? Nu a exiastat un curent socio cultural cu un impact precum l-a avut rock-ul.De unde atata dispret ,manifest prin modul dumitale de exprimare. Stii ca cei care au ars in ,,Colectiv” erau rockeri? Eu personal, sant fericit ca am trait din plin perioada de efervescenta a acestui fenomen si ma simt jignit cand un personaj cu apucaturi vadit maneliste aduce atingere rock ului. Ai o problema personala cu Leo? Excelent,avem nevoie si de neprieteni! Dar a ataca o persoana stand cu tastatura sub patura e dovada de abjectie. Si nu e prima data cand o faci. Iesi la lumina si spune ce ai de spus! Si eu, cel putin, imi voi scoate palaria! Altfel….!
    Ne vom mai intalni! Apele adanci sant linistite Sa auzim de bine! Am zis!

    Comentariu by Dr. Costin Podgoreanu. — 18 mai 2016 @ 22:27

  25. Pt 21:
    Funcţia publică e altceva decît un job la privat. Ca funcţionar public se lucrează cu proceduri şi legi.

    Cum măsori performanţa unui funcţionar public de primărie? Asta e o întrebare veche.

    Se pare că „performanţa” s-ar putea exprima prin numărul mic al reclamaţiilor, nu prin faptul că îşi face treaba pentru care vine la servici, sau pentru că respectă fişa postului.

    Dar românul e învăţat că apogeul carierei e atunci cînd chiar face treaba pentu care, că o face sau nu o face, este plătit!… La privat dacă nu-şi face unul treaba pentru care e plătit, e plătit pentru cît munceşte sau pleacă. Corect? Ei bine, la Stat nu e aşa.

    La Stat recompensarea nu se poate face în bani, c-aşa-i la Stat. Dar există şi aici metode, cum ar fi promovarea în funcţie.

    Comentariu by Vipera cu elice — 18 mai 2016 @ 22:28

  26. Pt 24:
    Am auzit că şi Tăriceanu are frisoane…

    Comentariu by Vipera cu elice — 18 mai 2016 @ 22:31

  27. Cu tot respectul DLe podgoria dar alde nu e partid parlamentar.ar fi dacă m-ați lămuri și pe mine când au fost pe liste la alegerile populare.pana atunci scuzati-mă dar nu este decât un grupuscul de interese.atât. iar ăsta cu cocoțat e perfect adevărată. Aici se urla ca unu ozzy ce nume rezonanta pentru un rocker nu? a fost cocoțat pe lista pe ultimii metri.inginerul nu e în aceeași situație? Cu singura deosebire ca ozzy local nu a fost cel puțin fățiș omul piticului pana când a început corabia sa ia apa.și încă ceva..Dacă ardea un club de manelisti sau ateneul doamne ferește toț așa erau de scoși în fata? Nația ăsta bag seama ca are nevoie de tragedii ca sa îi creeze eroi..adevărați sau nu.sa I lăsăm pe cei din colectiv sa se odihnească în pace sa nu îi amestecam în murdăria ăsta și sa ne gândim ca au fost victimele unui sistem politic putred corupt și mincinos .Din el face parte și taricenu și umflatul ăla de primar care era cât pe ce sa fie alde ..greșesc ? Și toți ceilalți. Așa ca ușor cu pianul pe scări.

    Comentariu by Anonim — 18 mai 2016 @ 22:49

  28. am vazut azi pe FB lista pt CL a ALDE. Este mai ok decat m-am asteptat, nu pun mare pret pe propunerile din campanie, cat pe calitatea oamenilor propusi spre a conduce CL. Toti candidatii propun lucruri frumoase, nici macar Minca nu spune ca ar bombarda orasul daca ar castiga ( sau ca ar divorta datorita convingerilor politice), asa ca trebuie sa votam oameni, verificati si filtrati de ratiunea si convingerea noastra personala, fara frica de cotropitori! Personal imi este frica sa imi dau numele real, avand in vedere razbunarile din partea primarului in ultima perioada, dar daca scapam de el, va promit ca va voi spune cine sunt.

    Comentariu by Anonim — 19 mai 2016 @ 1:20

  29. Desi am hotarat sa nu mai raspund unor provocari anonime, o voi mai face o data pentru a lamuri situatia.
    Aveti dreptate, nu am profesat niciodata ca inginer. Am lucrat pana in 1992 in turism, din 1992 pana in 2000 – in sistemul vamal, iar din 2000 si pana in prezent imi conduc firma. Un trecut destul de simplu, cu bune si rele, fara presedinti americani si fara staruri de la Hollywood. Tatal meu a facut Institutul de Marina si nu a profesat nici o zi ca marinar. A fost totusi unul dintre marii oameni de turism ai litoralului. Ceea ce suntem reprezinta rezultatul alegerilor pe care toti le-am facut de-a lungul vietii. Daca eu sunt multumit de alegerile mele nu vad de ce v-ar deranja pe dumneavostra. Va trebui sa gasiti altceva cu care sa ma atacati pentru ca asta nu ma ataca asa cum nu ma ataca nici faptul ca ascult muzica care-mi place.
    Daca va doreati o explicatie, ati primit-o. Daca doriti doar sa ma atcati, o puteti face in continuare. Eu consider acest subiect inchis.

    Comentariu by Leonard Tanase — 19 mai 2016 @ 1:34

  30. Vad ca mai multi candidati la primarii si consilii locale din judet isi pun fotografia linga primarul Vrabie dela Pestera si nu inteleg de ce? Daca acel primar a reusit sa faca ptr. comuna ceea ce nu multi au facut, asta nu garanteaza cu absolut nimic, ca cei care-si expun fotografia linga dumnealui vor realiza acelasi lucru.P.S.(nici la Pestera nu chiar curge lapte si miere din surse). Ion Iliescu spunea prin 90 ca isi doreste in Romania o democratie …”originala” si se pare ca el a reusit…fiindca dintr-un singur partid(FSN) au fost create toate celelalte. Da o sa ziceti dar(partidele istorice)? pai pe unul a reusit sa-l duca la 2% iar PNL …e format din…de toate..Asa ca simpla poza alaturi de Valentin Vrabie este doar pentru imaginea unui om poate un pic mai credibil in fata concetatenilor sai dar nici o certitudine pentru asociati cu el. Trebuie ca fiecare dintre candidati sa vina cu ideile lor (nu ale altora), cu programele lor gandite nu in ultima luna inainte de campania electorala ,programe care trebuiesc gandite si cantarite daca si in ce masura pot fi realizate.La Mangalia a fost liniste 3 ani si jumatate in consiliu si nu comentez daca si cat s-a realizat si dintr-o data …gata au inceput certurile si ..divorturile. Ca sa mai vorbesc de doctrinele din fiecare partid ..deja ar fi prea mult. Multumesc.

    Comentariu by MARIAN IORGA — 19 mai 2016 @ 8:11

  31. Pt. Provider Net
    Mai usor cu acuzele vis a vis de transparenta in administratie! De ce iti spun tie ? Pentru ca tu ti-l doresti primar pe Maganu, dar iti amintesc ca in perioada in care era alaturi de prietenul sau Tusac la primarie, totul dar absolut totul era la blat. Intreaba consilierii din acea vreme cu ce se confruntau cand cereau an de an, executia bugetara, contracte de achizitie pentru diverse si etc si etc. Asa ca te rog, nu pune faptele lor in ograda altora!
    Pt.23
    Sustii ca Iorgus a fost huiduit in anumite zone ale orasului, s-ar putea sa-l confunzi cu altul! Spui ca e „batran „, apus politic, atunci te intreb anonimule, draga, de ce ultimii doi primari au fost de-a dreptul obsedati de aceasta persoana, de ce produce si acum fiori pe sira spinarii unora, mai ales de cand si-a depus candidatura? Crezi ca daca era un oarecare, neinsemnat, „apus politic” ar mai fi zdruncinat asa un oras cu aceasta candidatura? De ce se loveste atat in el si nu si in alti contracandidati, daca n-ar conta? Tu vrei sa lovesti, dar prin comentariul tau nu faci altceva dacat sa demonstrezi cat este de puternic. Si inca ceva, daca era asa neinsemnat nu castiga nici acum 4 ani! Asa ca, las-o mai usor!

    Comentariu by un oarecare — 19 mai 2016 @ 9:59

  32. Pt. 24:

    Doctore…esti praf! Nu merita sa-mi pierd vremea (acum – poate cu alta ocazie…) sa-ti explic de ce.
    M-am prins din modul in care ti-ai incheiat pledoaria, ca tu iti pui sortuletul cand scrii. Ok. Treaba ta!

    Pt. 29:
    Ai vazut ca nu a durut? Asta trebuia sa faci de la bun inceput si nu sa o tot dai cotita cu ingineria… Problema este ca ai fost si ai ramas un oportunist. Si explica-i doctorului, ca ‘barbat liber si…’ inseamna si sa nu ai datorii. La nimeni. Nici macar la ANAF (vezi ca-i publica lista…) si sa puna mana sa-si plateasca obligatiile inainte de a mai imparti el lumea in doar doua categorii ‘rockeri si manelisti’… Chestie de nuanta. Am mai spus-o, unora le place jazz-ul. Si genul asta de muzica a fost inventat ca sa-i enerveze pe prosti… 😀

    Comentariu by Bau! — 19 mai 2016 @ 10:53

  33. dle tanase, e simplu.cum spunea si bau bau de mai sus.ne dorim niste politicieni care sa nu minta.atat.daca incepeti cu minciunile deja ati pierdut.ata de simplu sa spui ce si cum.urmeaza pasul in care toti consilierii sa recunoasca pardon candidatii sa recunoasca unde sunt actionari si unde au interese pe fata sau nu.ar fi un pas.si app de vrabie…daca va puneti o poza cu steve vai in care el declara ca puteti canta la fel ca el credeti ma ca noi nu o sa credem asta.cantati de 4 ani in cl si tot playback faceti.

    Comentariu by trahanache — 19 mai 2016 @ 10:58

  34. Pt. 31
    Asta e din seria „ba pe mă-sa”. Până un alta Maganu nu a fost primar, dar sigur știm Iorgus, Tusac (ai dreptate), Radu Cristian nu au publicat bugete detaliate și nici lista de achiziții cu sume și firmele. Probabil nici Maganu nu va face asta. Dar știm sigur că Iorguș nu a făcut așa ceva. Motivul? Simplu, daca nu e transparenta e mai usor la furat. Si e valabil pentru toti. Asa ca pct. 8 din programul ALDE … gargara.

    Comentariu by Provider NET — 19 mai 2016 @ 11:56

  35. like #32

    http://www.cdep.ro/caseta/2014/05/06/pl14249_se.pdf

    Comentariu by nabuco — 19 mai 2016 @ 12:01

  36. pT BAU
    Cum ca doctorul a impartit lumea intre ‘rockeri si manelisti’,asa ai inteles tu! Dar in fine! Apoi hop,vii tu si aduci in discutie jazz-ul, „unora le place jazz-ul”. A, a uitat sa mentioneze si de jazz, deci tu imparti lumea, cum ? Apropo de prostie, draguta, multe dintre numele mari ale rock-ului international au cantat si canta pe langa rock, blues si jazz! Practic de acolo au pornit. Poate te consideri printre putinii care asculta jazz si doreai sa impresionezi, offffffff!

    Comentariu by Anonim — 19 mai 2016 @ 12:37

  37. Pt. Provider Net
    Pe vremea lui iorgus executia bugetara se aproba anual in CL. Este o obligatie legala! Tusac nu a mai dorit sa respecte legea, si daca la Tusac s-a putut, uite ca s-a putut si la Radu. Dar normalitate in CL a fost, providere, chiar daca nu-ti vine sa crezi, in acea vreme! Te legi de faptul ca Maganu nu a fost primar, si probabil in opinia ta, nu avea ce sa faca, saracul de el,…., tare oropsit a mai fost, mai ales pe vremea Tusacului! Asta, apropo de „ba pe mă-sa”!

    Comentariu by Anonim — 19 mai 2016 @ 12:51

  38. Publica aici bugetul Mangaliei din vremea lui Iorgus, orice an vrei tu, sau mai simplu bugetul Festivalului Callatis sa vedem cat a cheltuit si cu cine si apoi vorbim de transparenta. Mai lasa-ma cu consiliul local. Eu sunt cetatean, le vreau publice pe internet. Ce e asa greu? Transparenta … facem programe electorale cu minciuni.

    Comentariu by Provider NET — 19 mai 2016 @ 13:03

  39. Cine ii mai intelege?
    http://www.gandul.info/lui-tariceanu-i-a-explodat-bomba-in-fata-trebuie-sa-aflu-din-timp-declaratia-care-il-poate-scoate-definitiv-de-pe-scena-politica-15342521.html

    Comentariu by nabuco — 19 mai 2016 @ 15:13

  40. Pt.38
    Eu te las cu Consiliul Local, vad ca tu nu ne lasi cu transparenta! Si te mai si enervezi aiurea, ca stiu ca nu-ti convin unele lucruri care, din nefericire, sunt adevarate!
    Sedintele consiliului local sunt publice, daca te interesa executia bugetara, de asta vorbeam, nu de buget, deoarece in executie vezi ce si cat s-a cheltuit, ai fi venit in acea perioada la sedintele CL si te-ai fi convins, punct. A, da, am sa caut si un buget din acea perioada si ai sa vezi o mare diferenta, in sensul de cat au fost supradimensionate veniturile in perioada Tusac si toot asa pana la Radu. Si ce sa-ti mai spun, ca ar fi bine sa votam programul pe care ni-l propune Maganu, ca nu ne vorbeste nimic de transparenta, deci e curat ca lacrima, bine……….

    Comentariu by Anonim — 19 mai 2016 @ 15:15

  41. IORGUS A VANDUT SISTEMULA APA SI CANAL LA CONSTANTA IAR LEO SA PUBLICE CONTRACTELE CU RADU,CE SUME SI CASTIGUL LUI

    Comentariu by iorgu — 19 mai 2016 @ 15:17

  42. :):):)
    Pt41
    Cu factura sau fără?

    Comentariu by Cetățean prostit — 19 mai 2016 @ 15:51

  43. :):):)
    Tot pt 41
    Și câți bani a luat pe ea?
    Așa din curiozitate.

    Comentariu by Cetățean prostit — 19 mai 2016 @ 15:52

  44. Pt.30
    E firesc că fiecare candidat trebuie să vină cu ideile lui. Dar dacă sunt lucruri bune realizate de alți primari, de ce să nu încerce să le aplice și în Mangalia. Roată e roată, e inventată, nu trebuie s-o reinventăm noi. Noi poate o colorăm. Evoluția se bazează pe experiență.
    Pt.41
    Tot trageți că Iorguș a vândut apa. Nu e adevărat. În 1996 secția de apă de la Mangalia aparținea RAJA Constanța. Ori ai un dialog constructiv, indiferent că e critic, ori lasă-ne dracului în pace. Nu-ți place de Iorguș, foarte bine. Dar critică-l obiectiv. Ai suficiente motive adevărate.

    Comentariu by lucian visa — 19 mai 2016 @ 16:45

  45. Pt. 40 Daca ar fi asa cum zici administratia Radu Cristian a fost cea mai transparenta. Toate sedintele de consiliu local, poate una sau doua exceptii, au fost filmate si publicate pe net. Uita-te tu si spune-mi care sunt contractele cu avocatii sau spatii verzi si cati bani s-au platit. Apropo de executie. Sau intreaba-l pe Leo, dar nu cred ca stie nici macar el care a fost langa Radu Cristian. In concluzie transparenta ALDE + Iorgus e doar … gargara.

    Comentariu by Provider NET — 19 mai 2016 @ 16:50

  46. Trahanache, atata timp cat scrii sub pseudonim esti nimeni! Se pare ca santem destul de apropiati si am sa-ti acord o atentie speciala..Sant pe lista datornicilor tai cumva? Daca nu, ce te priveste ce fac eu cu banii pe care atentie , nu-i fur! Datoriile pe care le are statul roman fata de oricare dintre noi sant cu mult mai mari decat datoriile pe care le avem noi fata de el. Ca o recomandare, cand mi te vei mai adresa, declina-ti identitatea. E mai bine sa te prezinti tu, decat sa te aflu eu.

    Comentariu by Dr. Costin Podgoreanu. — 19 mai 2016 @ 16:54

  47. http://www.patraru.ro/2016/05/18/lista-lui-smirghel/

    Comentariu by nabuco — 19 mai 2016 @ 16:59

  48. pt.45
    Unde dai si unde crapa! Despre ce vorbeam si despre ce scrii tu. Eu vorbeam de normalitatea din CL de la acea vreme, atunci se votau in sedinta conturile de executie in fiecare an, conform legii. Am facut clar precizarea, ca de la Tusac pana in ziua de astazi, ioc, asa ceva! Te faci ca nu intelegi! Pe Leo n-am ce sa-l intreb, deoarece am vazut si eu sedintele CL in ultimii 4 ani, si m-am lamurit, dar poate il intrebi tu pe Maganu cum este sa ceara contul de executie si sa i se dea flit, asa cum nici echipa Tusacului din care facea parte, nu punea la dispozitia CL documentele cerute , mai ales executia. Si poate iti explica si cum sta treaba cu contul de executie si bugetul.

    Comentariu by Anonim — 19 mai 2016 @ 18:15

  49. Sa inteleg ca e prea transparent sa publici pe site-ul Primariei, bugetul si executia, adica contracte semnate cu sume si nume de firme? Sa vedem si noi prostii niste acte. Sa inteleg ca Iorgus va face asta? Fiindca daca Iorgus da in scris ca va face asa, uite si eu spun ca votez Iorgus.

    Comentariu by Provider NET — 19 mai 2016 @ 18:24

  50. Te-as ruga sa le publici tu daca ai cunostinta de vreunul. Eu nu stiu de niciunul. Daca nu ai ce publica este clar pentru toata lumea ca minti.

    Comentariu by Leonard Tanase — 19 mai 2016 @ 21:00

  51. pentru 41.

    Comentariu by Leonard Tanase — 19 mai 2016 @ 21:01

  52. Parerea mea e ca Leonard Tanase nu are niciun drept sa candideze iar. A fost acolo, a venit cu scopul de a se imbogati.Pentru ca Radu a vrut sa se imbogateasca doar el si prietenii lui Leo a luat flit. Nu i-a iesit nici Fanomania, nimic. Si acum vine si ne convinge, ca si dl. Visa, ca Radu Cristian este un ticalos. Dupa ce acum 4 ani ne-a convins ca este cel mai bun, drept, destept si frumos.

    Comentariu by Anonim — 19 mai 2016 @ 21:17

  53. in urma cu un an si jumatate stateam de vorba cu Leo, care imi spunea mahnit ca Radu nu vrea sa aplice nimic din programul pe care toata echipa lui il propusesera in campanie, motiv pentru care se detasase de Radu. Tot respectul pentru el ca a avut barbatia sa recunoasca ca a mizat pe o persoana gresita, mincinoasa. Tuturor ni se intampla sa luam teapa in viata cu persoane apropiate, important este sa avem taria sa recunoastem! Leo are marea calitate de a fi un mangaliot patriot si cu mare drag de oameni, asa ca eu il voi vota cu toata increderea! Punct!

    Comentariu by Anonim — 19 mai 2016 @ 22:52

  54. pT.49
    Iar o iei pe aratura, dar nu mai are importanta! Vorbeam de executie, de ……, de si tu acum o tragi cu contracte si sume. Eu am venit cu destule argumente, si am facut o comparatie intre ce s-a cerut si ce s-a votat sau mai bine zis, nu s-a votat in CL in ultimii 8 ani si ce a fost inainte de acesti ani. Ca pricepi franturi sau deloc, chiar nu ma intereseaza, dar lucrurile asa au stat, indiferent ca nu-ti convine sau ca nu intelegi. Esti liber sa-i ceri tu lui Iorgus sa-ti dea in scris ce vrei, doar traiesti intr-o tara libera si fericitaaaaaaaa..! Hai, ca discutia nu mai are rost, m-am convins, o tii langa cu prostii….!

    Comentariu by Anonim — 19 mai 2016 @ 22:57

  55. dle podgoreanu!nu sunteti pe nici o lista.drept dovada, daca aveti putintica rabdare si liniste cititi toate posturile si dati-mi ca exemplu cel in care eu am pomenit numele domniei voastre.cat despre bani de unde si cum ii faceti chiar nu ma intereseaza.atat timp cat nu candidati.scurt.nu astept nici macar scuze ci un pic de atentie si calm…keep calm..alegerile trec.

    Comentariu by trahanache — 20 mai 2016 @ 10:17

  56. Zicea cineva ca se votau conturile de excutie in CL pe vremea lui Iorgus…Pai in vremurile acelea toti membrii CL ii erau devotati lui conu’. Va spune ceva numele Oleniuc? Sau, si mai dragut si evident, era dl Andrei, membru PNL si sot al secretarei CL, Andrei Maria. De ce erau devotati.. asta ar fi o discutie interesanta. Realitate e ca pe vremea aia consilierii erau chiar de paie!

    Comentariu by Anonim — 20 mai 2016 @ 11:47

  57. http://www.cugetliber.ro/stiri-social-retelele-de-apa-din-constanta-monitorizate-prin-satelit-289254?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Social&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Social
    vs.
    http://www.funkydonkey.ro/jokes_165198/itic-si-strul-sunt-vecini

    Comentariu by nabuco — 20 mai 2016 @ 16:48

  58. Pt ca a împărțit cu ei toată averea Mangaliei, ii mânjise pe toți cu câte o halca de pădure! O sa dai seama Zamfire! Si vorba lui Cosbuc ; ” hristosi sa fiti nu veți scapă nici in mormânt”

    Comentariu by Anonim — 20 mai 2016 @ 18:09

  59. @55 Postarea mea este adresata stimabilului care se ascunde sub pseudonimul de Bau. Este cel de la@32.Imi cer scuze, am facut o greseala!

    Comentariu by Dr costin Podgoreanu — 20 mai 2016 @ 19:19

  60. Am zis eu ca esti praf…doctore! 😀 Ti-a luat ceva timp sa observi.

    Probabil ca te-a bulversat actiunea DNA-ului ce-l vizeaza pe idolul tau…

    Comentariu by Bau! — 20 mai 2016 @ 20:46

  61. Cat de curand ne vom intalni, stimabile!

    Comentariu by Dr. Costin Podgoreanu — 20 mai 2016 @ 22:55

  62. pt.56
    Anonimule, orice primar destept urmareste sa-si faca majoritate in CL, si daca a reusit sa faca aceasta majoritate, trebuie sa fie si mai destept sa poate sa ramana cu aceasta majoritate pana la final de mandat. Si da, ce vrei sa ne spui de Oleniuc, este un profesionist, un om deosebit, a facut si el greseli, ca fiecare, dar a luptat sa le indrepte. Prefer asa consilieri, ca Oleniuc, cati mai multi, nu ca actualul CL, desigur, cu niste exceptii, dar putine! Aceeasi placa o aud de niste ani buni, vai au fost devotati trup si suflet, X-ulescu, y-greculescu, mai schimba placa!

    Comentariu by Anonim — 20 mai 2016 @ 23:31

  63. Pt. 61

    Bineinteles! Pe 5. La vot! 😀

    Comentariu by Bau! — 21 mai 2016 @ 10:30

  64. Wow… such a useful site

    Comentariu by ikixdygjxl — 21 mai 2016 @ 21:54

  65. I enjoy reading through your websites. Thank you so much!

    Comentariu by vrffobhz — 21 mai 2016 @ 21:54

  66. Thanks a ton for sharing your amazing websites

    Comentariu by oluhxruxth — 21 mai 2016 @ 21:54

  67. Program electoral ALDE Mangalia « Mangalia – politica locală
    zivhwvjijc http://www.go7m8ng4ohvw87r420i7b186323to5hls.org/
    [url=http://www.go7m8ng4ohvw87r420i7b186323to5hls.org/]uzivhwvjijc[/url]
    azivhwvjijc

    Comentariu by zivhwvjijc — 21 mai 2016 @ 22:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress