Mangalia – politica locală

8 mai 2016

Pro Iorguș, pro Radu

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 11:00

Înainte de a afișa programele electorale ale candidaților, evident cei care doresc ca acestea să fie postate aici, vă propun un articol pro pentru cei doi candidați care au fost primari și sunt primari. Cu alte cuvinte, în loc să-i înjurăm pe amândoi sau doar pe unul, hai să arătăm doar lucrurile bune pe care le-au făcut în mandatele lor. Măcar în acest articol din duminica Tomei, cel care n-a crezut în Învierea Domnului, să încercăm o campanie constructivă.
Nu le vom aduna aritmetic, pentru că sunt realizări diferite și numărul de mandate a fost și el diferit  la cei doi. Apoi au fost și ani diferiți și situații diferite. După comentarii, fiecare poate va trage o concluzie. Eu nu vreau să influiențez cu nimic, dar vă rog să respectați ceea ce v-am rugat.

Susținători sau nu, aveți tastatura !

68 Comments

 1. Nu incerci sa influentezi deloc , doar ca uiti cel mai important candidat cel al psd ului care chiar daca nu-ti convine tie si lui iorgus pleaca totusi de la 25% ale PSD pe care iorgus nu va reusi sa-i transforme in independenti

  Comentariu by ciobanel — 8 mai 2016 @ 11:14

 2. Propun boiot pe PSD!

  Dragnea, şeful lor, e condamnat definitiv pentru fraude electorale.
  Ponta, fostul lor şef, este plagiator dovedit, judecat pentru FURT din banii publici.
  Iliescu încă nu a fost condamnat de instanţe, doar de Istorie. De acea parte a Istoriei care NU a aplaudat activitatea prestată de mineri în Bucureşti.

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 11:20

 3. *** BOICOT pe PSD…

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 11:20

 4. Ce subtil sunteti domnule Visa, sigur nu ati uitat pe nimeni? Oricat ati incerca sa minimalizati candidatura lui Maganu veti avea parte de o surpriza.

  Comentariu by eu — 8 mai 2016 @ 11:22

 5. Pt. vipera cu elice:daca era Iorgus candidatul PSD mai vroiai boicot PSD? Un DA sau un NU e suficient.

  Comentariu by Provider NET — 8 mai 2016 @ 11:24

 6. Realizari ZANFIR IORGUS: – asfaltarea cartierului Colonisti un propoertie de 100% (pana la marginea orasului) si modernizarea tramei stradale in majoritatea zonelor din oras; – investitii canalizarea menajera si pluviala a cartierului Colonisti; – investitii in sistemul de alimentare cu apa, in diferite zone ale orasului; – punerea in functiune a centralelor termice si demararea modernizarii lor, asigurandu-se un program de furnizare a energiei termice normal; – modernizarea iluminatului public stradal in proportie de 100%; – dezinfectarea tuturor zonelor insalubre din oras si mutarea rromilor in cladiri decente, functionale, la marginea orasului; – infiintarea de noi spatii verzi; – modernizarea tuturor scolilor din oras; – initierea festivalului Callatis – 7 zile, 7 nopti; – prima institutie a primariei care a primit premiul J.J. Juran penru implementarea sistemului de management al calitatii; – prima primarie care a accesat fonduri europene; – modernizarea portului turistic prin accesarea de fonduri europene; – intocmirea de proiecte in vederea accesarii de fonduri europene; – preocuparea in sustinerea activitatilor culturale; Activitatea de intretinere strazi, spatii verzi, ridicarea gunoiului menajer – activitati curente si normale intr-o comunitate, coroborate cu preocuparea pentru investitii, precum si existenta festivalului Callatis, au contribuit la punerea Mangaliei pe harta tarii. Mentionez si dialogul permanent intre cetateni si institutia primariei, in vederea rezolvarii problemelor. Adica o stare de normalitate!

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 11:37

 7. Confirm premierele naţionale de care a vorbit dl. Iorguş în apariţia la LTV. Din punctul meu de vedere, era suficientă şi UNA. Dar au fost atîtea! Deşi era o perioadă favorabilă premierelor, doar primul e cel care revendică titlul.
  Mai ştiu că îi place obsesiv curăţenia oraşului.
  S-a construit mult în oraş.

  Despre Radu Cristian nu am nimic de spus în sensul „premierelor”. A încercat să lase ceva „urme” în Mangalia folosind bani europeni, cu trei sau patru proiecte, că aşa e moda. Că îi place curăţenia oraşului nu îl pot bănui, dar aspecte negative nu avem voie, aşa că…
  Construcţiile din timpul lui Radu Cristian? Cea de lîngă Poştă, autorizată S+P+2E şi care se execută S+P+3E+4partial, templul fără sens din… sensul giratoriu, violul de pe faleză – viol multiplu, odată promenada, apoi cu supraetajarea hotelului, ţigănia care va deveni fostul Scala-President…

  La naiba, unde pui degetul la ce a făcut Radu Cristian, te înţepi!
  La ce a făcut Iorguş poţi găsi multe care au DOAR aspecte pozitive (asfaltările, cartierele de case, festivalurile…)

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 11:41

 8. Pt.1
  Discutăm de doi primari, Maganu nu a fost. De exemplu, câte locuințe a construit Maganu ? Niciuna, pentru că nu putea, nefiind primar. Deci nu putem compara mere cu pere.

  Dacă doriți, văd că acum mă recunoașteți, dar lista voastră de consilieri tot nu mi-ați făcut onoarea să mi-o trimiteți, putem face un articol asemănător cu cei care candidează, dar care n-au fost primari. Numai candidații care doresc. Deci pregătiți-vă. Vedeți că poate va urma și un articol contra.

  Referitor la faptul că Maganu pleacă de la 25 %, scorul partidului, e greșit. PSD-ul are procentul acesta, Maganu nu-l va atinge nicicum. El a fost sondat și de PNL și de PSD. Era sub Bârboră.
  Mie îmi convine că Maganu e candidatul PSD. În felul acesta Mangalia nu va avea sigur un primar PSD. De fapt, așa cum am mai spus-o, Maganu și Iorguș nu se vor deranja unul pe altul în această campanie. Nu m-aș mira ca Maganu să-și păstreze postul de viceprimar în noul mandat, cu primar Iorguș.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 11:41

 9. Pentru 5: DA! Pot continua, dacă vrei…

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 11:42

 10. Toate la timpul lor domnule Visa. Afirmati ca va convine faptul ca Mangalia nu va avea un primar PSD. Dar ce s-a intamplat cu omagiile aduse lui Paul Foleanu si a lui Iorgus de acum 2 saptamani, cand cel din urma era in PSD? Ati uitat asa de repede? Multa stima domnule Visa, dar nu uitati ca memoria colectiva este mai lunga decat v-ati imaginat.

  Comentariu by eu — 8 mai 2016 @ 12:08

 11. Ai uitat de raim ,beinur ,piciu ,sebat,toia,craciun ,szecheli,corsa ,comorova,finu constantinescu cu care a talharit ias ul ,actiunile de la callatis term prin iterpusi de la groapa de gunoi prin eco gold,insula si toate activele mangalo a sa pe care le-a talharit cu scarlat ……
  Nu toti suntem nascuti ieri sau veniti cu biscuietele pe canal de la barcea

  Comentariu by ciobanel — 8 mai 2016 @ 12:21

 12. Romulus, Didi ,Angelescu,Boita,Perfec Tree, DAF Trans,Polaris, ABC Val, Romat …sa mai insir ?
  Stii care e diferenta intre aia pe care i-ai insirat tu si astia de la mine ? Aia ai tai erau din Mangalia. Craciun avea 200 de angajati din Mangalia care puneau o paine pe masa. Szecheli mai avea si el vreo 200. Inca 3-400 la Uranus. Plateau taxe si impozite la Mangalia. Asa ca hai sictir cu navetistii tai care nici macar masinile nu le au inscrise la Mangalia. Nu pertrec nici 40 de ore pe saptamana in Mangalia. Vin aici doar la furat. Daca sunt numai hoti astia care candideaza ii prefer pe-ai nostri.

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 12:36

 13. Nici macar spaga pe care o incaseaza nu ramane in Mangalia. Tot la Constanta o cheltuie.

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 12:38

 14. Pt.10
  Despre Foleanu, care n-a părăsit PSD-ul, am și acum cuvinte bune. Lumea nu e alb și negru așa cum o vedeți voi, mai sunt și nuanțe. E păcat că nu le vedeți.
  Omagii n-am adus nimănui. Niciodată. Pe Iorguș nu-l laud, dar în contextul actual e soluția de compromis, cea mai bună pentru Mangalia.

  Pt.11
  S-a văzut în mandatul lui Tusac ce sunteți. Parcă am postat mai demult lista cu terenurile închiriate. Cred că trebuie să văd pe unde este.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 12:40

 15. http://www.replicaonline.ro/surpriza-neplacuta-pentru-mangalioti-un-sarpe-a-fost-surprins-in-apropierea-unui-parc-274121/

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 12:46

 16. Comentariul din Replica era că Iorguș l-a adus !!! Probabil să-i muște pe lucrătorii de la parcul ever gri.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 12:50

 17. Iorguș incepuse un nou corp de cladire la școala nr 5. Proiect abandonat ulterior de Tusac.
  Iorguș a adus de la Guvern finanțare ptr salile de sport de la liceul
  Callatis si școala nr 1.
  Iorguș a reabilitat căminele de la liceul Bănescu si acum se învață in ele.
  Iorguș a reabilitat cladirile tuturor școlilor din Mangalia si a dotat școlile la un nivel european pentru acei ani.

  Radu ce a făcut?

  Comentariu by Contribuția în învățământ — 8 mai 2016 @ 13:15

 18. Era cam stingher sarpele pentru ca cailalti confrati inca nu au iesit la plimbare iar muncitori sunt 2-3 si nu stau prea mult pe acolo . Cat despre realizari spun doar ca pana in 2008 pe la 4-5 dimineata il puteai vedea pe primarul de atunci prin oras verificand lucratorii de la Uranus daca-si fac treaba , iar orasul era laudat de toata lumea .

  Comentariu by doctorand — 8 mai 2016 @ 13:31

 19. pt 11 (daca e originalul). erai si tu p’acolo si radeai de prostii care venisera sa urle de frig in strada:

  http://www.evz.ro/rascoala-pentru-caldura-la-mangalia-955004.html

  Boicot PSD!

  Comentariu by anonim — 8 mai 2016 @ 13:34

 20. Daca trebuie sa votam intre doi hoti de ce nu alegem maganu ?

  Comentariu by ciobanel — 8 mai 2016 @ 13:34

 21. @20
  De ce? Vrei sa spui ca si Maganu e hot?

  Comentariu by C3PO — 8 mai 2016 @ 13:43

 22. Pt.20
  Înțelege că acest articol nu e despre Maganu.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 13:52

 23. Zanfir Iorgus PRIMAR!!!!!

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 14:12

 24. Argumente, nu lozinci.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 14:17

 25. Cat despre Radu Cristian care a stricat toto ce a construit Iorgus, am doar doua cuvinte de spus: EX,CLUS.

  Comentariu by dana — 8 mai 2016 @ 14:26

 26. Domnule Visa, iar incerci sa influentezi electoratul. Poate crezi ca esti subtil. Adica din toti candidatii la primaria Mangalia, ii luam pe Iorgus si Radu Cristian, ceilalti nu conteaza si ca sa fie frumos hai sa spunem numai lucruri frumoase, ca e sarbatoare religioasa (P.S. De Pasti ai bagat-o pe ailalta ca nu conteaza daca e sarbatoare sau nu, noi avem treaba sa criticam candidatii). Si la sfarsit surprinde-ma cu rezultatul: Radu Cristian a facut mai multe lucruri bune decat Iorgus si asta doar in 4 ani. Macar e distractiv, dar e pierdere de timp ca nu votez nici cu Iorgus si nici cu Radu Cristian, fiindca sunt din seria: ma pacalesti o data, dar daca ma pacalesti de doua ori sunt prost.

  Comentariu by Provider NET — 8 mai 2016 @ 14:31

 27. Hai cu lucrurile bune făcute de Radu Cristian!… Careva? E de patru ani primar, totuşi!

  Uite, de exemplu, pe unde te întorci, de împiedici de unul care rîcîie ceva la nişte pavele. Fie le curăţă, fie le pune din nou… E bun aşa, nu? Se munceşte!…

  A scos boscheţii de prin oraş, gardurile vii de pe Portului, ca să facă şi locatarii de-acolo distincţia dintre un eşapament de Dacie din 1980 şi unul de Dacie din 1990. Ce, numai cînd mergem pe stradă să înghiţim noxe? Partea bună e că au crescut vînzările de lavete, pentru că e mai mult praf acuma în casele noastre.

  A înlocuit semnalele de intrare către staţiuni, jafurile ale de inox, şi a montat unele „dă fer”, ca să ştie turiştii că au ajuns la aer sărat!

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 14:43

 28. PSD vândut lui Radu. Ozy adus pe post de spion. Sorin Mihai impus la UNPR tot pt Radu. În tot acest timp, Maganu plutește și se crede ales primar. Concluzia BOICOT PSD!

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 15:45

 29. PS Maganu nu se obișnuiește cu ideea că Bucureștiul decide, nu ce a rămas din filiala PSD Mangalia.

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 15:46

 30. Până de curând, Ozy sărea la beregata oricui nu aproba aberațiile lui Radu. Tot până de curând, Sorin Mihai era lipt de Radu. Subit, cei doi s-au distanțat de el, dar nu definitiv, ci cât să-i facă jocul. A preluat metoda Iorguș de a-și plasa oamenii la cât mai multe partide pt a controla întreg jocul…

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 15:48

 31. Pt.26
  Dar de ce să-i iau pe toți candidații ? Ce sunt eu, televiziunea publică ? Sondajele arată că doi candidați sunt mult peste ceilalți. Mai mult, de la ceilalți nu primesc niciun material, comunicat. Ce vrei să-i pun obligatoriu pe blog ? Dacă prezentam numai un candidat pro, mă acuzai că m-a plătit. Să mă fi plătit amândoi ?

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 17:14

 32. Tocmai am terminat de citit ziarul Ordinea. Doamne ce furaciuni. Astia ar trebui impuscati nu bagati in puscarie.

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 17:19

 33. Inseamna ca iorgus are emotii.daca la radu abia au reusit sa umple o pagina atunci la iorgus ar trebuii sa scriem un roman cu toate furaciunile facute.

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 17:28

 34. cred ca ar fi cazul sa lasam relicvelea astea si sa votam un tanar , Votez Bogdan !

  Comentariu by Ivan — 8 mai 2016 @ 17:28

 35. Care sondaje arata ca Iorgus si Radu Cristian sunt pe primele locuri? Maganu are locul doi asigurat fiindca e candidatul PSD si in plus faptul ca nu a fost primar si nu are „bube” ca ceilalti candidati e un avantaj. Asa ca nea Visa mai lasa-ne cu intoxicarile astea.

  Comentariu by Provider NET — 8 mai 2016 @ 17:36

 36. Toate sondajele, inclusiv cele ale PSD-ului.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 17:40

 37. La PSD condamnările şi procesele pe rol nu se consideră „bube”, ştim. E starea de „normalitate” pe-acolo…

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 17:41

 38. Ce e PSD în acest moment? O gașcă de șmecheri, cu notorietate deloc favorabilă. Un bucătar infiltrat. O listă pt Consiliu cea mai slabă dintre toate partidele. Maganu nu mai visa, coboară cu picioarele pe pământ! Nici simpatizanții nu mai votează PSD. S-au scârbit prea mult!

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 17:45

 39. Tocmai au bătut la uță 2 studenți. Întrebare Sunteți de acord ca dl Radu să-și continuie proiectele încă 4 ani? Halal sondaj!

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 17:46

 40. Vom vedea la vot. Doua previziuni:
  1. Iorgus nu va castiga si nu va renunta.
  2. Inca 4 ani nea Visa vei critica la greu primarul.

  Comentariu by Provider NET — 8 mai 2016 @ 17:48

 41. Câte centre universitare din România se pot lăuda cu oaspeții pe care Iorgus i-a adus Mangaliei? Unii laureați a premiului Nobel pentru literatură!
  -Mario Vargas Llosa
  -Amos Oz
  -Evgheni Evtușenko
  -Allain Robbe-Grllet-” Mangalia va rămâne întotdeauna pentru mine limba română”
  Să nu mai vorbesc de Aleea Stelelor!

  În oglindă alţii nu au fost în stare să ia treapta!!!

  IORGUS PRIMAR .

  Comentariu by zozo — 8 mai 2016 @ 18:18

 42. Iar acum, Aleea Stelelor de Mare a devenit istorie! Păcat! La inaugurare, au venit zeci de actori și directori de teatre care au lăudat și promovat Mangalia. Radu ce a făcut? A gonit Gala HOP la Costinești!

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 18:25

 43. Inca un lucru bun la Iorgus, promoveaza tineri studenti impreuna cu proiectelelor. Ceea ce nu o sa vedeti vreodata la Radu.

  http://www.mangalianews.ro/2016/05/08/andrei-patrascu-infiintarea-clubului-sportiv-municipal-mangalia-s-a-implinit-jumatate-de-vis/

  Comentariu by Anonim2 — 8 mai 2016 @ 18:32

 44. Zanfir Iorgus PRIMAR !!!

  Comentariu by NNN — 8 mai 2016 @ 19:51

 45. Iorgus primar!!!

  Comentariu by Claudiu — 8 mai 2016 @ 20:16

 46. Iorgus Primar !
  RESPECT !!!

  Comentariu by iancu zeni — 8 mai 2016 @ 20:27

 47. BOGDAN Primar !

  Comentariu by Juan — 8 mai 2016 @ 20:33

 48. Mai lasati- ne mai cu iorgus primar,voi chiar aveti orbul gainii, nu realizati cat a furat asta ? V-a prostit de tot? Cum si de unde are el si tot neamul lui atatea proprietati mai oameni buni! Ca a facut! Ce a facut ? A transferat averea orasului si a noastra in proprietatea lui. Treziti- va oameni buni pana nu este prea tarziu! Nu vreau sa cred ca am devenit niste creduli dusi cu zaharelul!

  Comentariu by Badea — 8 mai 2016 @ 21:17

 49. Bogdan Maganu primarul nostru, iorgus și Radu sa- i sature Dumnezeu ca prea muuuuuult au furat si au mintit

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 21:23

 50. Mioriţă, laie,
  Laie bucălaie,
  Dă-ne şi dovada,
  C-asta nu-i balada
  Cu doi ciobănei,
  Cu vreo doi-trei miei,
  Care se vorbiră,
  Şi se sfătuiră,
  Ca să mi-l omoare pe al treilea ciobănaş pentru că are oi mai multe şi mai cornute!

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 21:26

 51. Pt 40 Aveti mare dreptate,Iorgus nu va castga si daca se crede asa mare politician ar trebui sa inteleaga treaba asta.

  Comentariu by Badea — 8 mai 2016 @ 21:38

 52. Cati salariati erau in primarie in 2008? Cati erau din Constanta? Ce organigrama are acum primaria minunata? Cati angajati sant din Constanta? Cate firme din Mangalia au angajat un ultimii 4 ani? Unde este Uranusul? Unde este Gold-ul? Cat a costat,,toaletarea” spatiilor verzi, gazonarea lor’, cat costa intretinerea pe hartie a acestor spatii [in realitate ea este aproape inexistenta]? Cat a costat apa necesara udarii gazonului? Pe hartie,fiindca in realitate nu s=a vazut niciun aspersor] ?cine a obtinut contractul lucrarilor si catre cine a fost subcontractat? Care este numele firmei subcontractoare, unde isi are sediul, si cand a fost infiintata ea? Care este numele proprietarului firmei? Este adevarat ce se vorbeste prin popor ca acest personaj este ruda apropiata cu actualul si vremelnicul primar? Cine imi poate satisface curiozitatea? Poate transparenta recunoscuta a primariei ne va da un raspus! Sau, de ce nu, actualul viceprimar care a trebui sa stie cam tot ce misca in batatura care e si a lui?!Abia atept!

  Comentariu by nogaret — 8 mai 2016 @ 21:42

 53. @ Badea : mai știm un Badea care se tot umfla , până a dat de un puști motociclist!:-))

  Comentariu by zozo — 8 mai 2016 @ 23:11

 54. Va inteleg disperarea dar e fix vina voastră. Nu puteti realiza NIMICUL pe care l-ati mostenit de la Iorgus.

  Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 7:34

 55. @54 Chiar nu știi să citești?

  Comentariu by zozo — 9 mai 2016 @ 10:21

 56. Nici pro iorgus nici pro radu , doi mari hoti , au furat de la gura copiilor si parintilor nostri!. Daca- i pui pe o balanta nu stii care atarna mai greu.

  Comentariu by Badea — 9 mai 2016 @ 10:38

 57. IORGUS NU VA TERMINA CAMPANIA ELECTORALA IS VA MUTA DOMICILUL LA BECIUL DOMNESC IAR RADU LA CONSTA TA CA ACOLO ESTE CASA LUI…….BOGDAN MAGANU PRIMAR

  Comentariu by Radu — 9 mai 2016 @ 14:07

 58. NENE VISA IT ADUCI AMINTE DE ACUM 4 ANI CAND TI-AM SCRI CA SORIN TI-A PROMIS UN POST DE DIRECTOR,ISTORIA SE REPETA ACUM TI-A PROMIS IORGU SI CUM EL NU VA PUPA FUNCTIA DE PRIMAR IAT DE PE ACUM LAREVEDERE DE LA FUNCTIA PROMISA,

  Comentariu by ION — 9 mai 2016 @ 14:13

 59. Pt 58 greșit bade Ioane! Se vorbește pri târg ca acum s-a deșteptarea domnul , nu mai are încredere in nimeni, a luat banii înainte! Înțelege matale?

  Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 15:29

 60. Scuzat

  Comentariu by Ion — 9 mai 2016 @ 19:19

 61. Eu am obținut postul de director ADPP în 2010. A fost un protocol la București. Am stat două săptămâni, am văzut că nu poate exista colaborare cu Tusac și am plecat. Puteam să stau până la sfârșitul mandatului lui Tusac, puteam să fac lobby ca acesta să fie candidatul USL. Azi ar fi fost Tusac primar și eu director la ADPP. După cum vezi nu m-a interesat.
  În 2000, Iorguș mi-a propus să fiu director general al primărie. L-am refuzat.
  În concluzie, ești un postac de partid pe care nu dau doi bani.

  Subiectul articolului este altul și este echidistant. De ce nu spui că Radu mi-a promis un post de director pentru acest articol ?

  Comentariu by lucian visa — 9 mai 2016 @ 19:42

 62. Desi eram minor si nu puteam vota tin minte un singur lucru: Iorgus a fost un primar activ care s-a implicat exact asa cum trebuie sa faca un conducator al urbei. Tin minte ca atunci cand se asfaltau strazile din oras Iorgus mergea pe trotuar in tandem cu utilajul de asfaltat si unde dadeau buleala punea muncitorii sa corecteze(acesta este doar un aspect minor care il facea ca fiind un primar implicat) Asta da primar!

  Eu unu daca as fi murit acum 8 ani si as invia iar dupa 1 mandat Tusac si 1 mandat Radu….as muri a doua oara…si de data asta de ciuda ca au ingropat un intreg oras in doar 8 ani!

  Comentariu by cineva — 10 mai 2016 @ 9:46

 63. Bai, dar ce preocupari aveai si tu cand erai copil ! Fugi de-aici ca minti de ingheata apele !

  Comentariu by Anonim — 10 mai 2016 @ 20:01

 64. Great internet site! It looks really good! Keep up the helpful work!

  Comentariu by nba 2k16 vc coins — 12 mai 2016 @ 11:38

 65. Great looking internet site. Assume you did a bunch of your ownyour very own coding

  Comentariu by 2k16 coins — 12 mai 2016 @ 11:38

 66. Exceptionally user pleasant site. Tremendous details available on few gos to

  Comentariu by csgo m4a4 skins — 12 mai 2016 @ 13:36

 67. Si iorgus si radu isi iau talpasita , radu si-acfacut actele pt America, doar are destui bani de chelfosit, iar iorgus sigur sigur la mititica la odihna!

  Comentariu by Toma — 12 mai 2016 @ 16:05

 68. Pt 67 minca primar

  Comentariu by Toma — 12 mai 2016 @ 16:06

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress