Mangalia – politica locală

7 mai 2016

Va fi și referendum la alegerile din 5 iunie ?

Filed under: ALDE — lucian visa @ 14:24

ALDE a început strângerea de semnături pentru un referendum. E vorba de trecerea secției de apă din zonă, din administrarea RAJA Constanța, la CL Mangalia. Ei spun că este nevoie de 5000 de semnături, dar că e posibil să le adune. Le urez succes și voi semna !

Dacă și localitățile care au apa din aceleași puțuri ca Mangalia, adică Limanu, Albești, 23 August și Pecineaga vor susține acest demers, e posibil să avem o apă mai ieftină. Spun asta, deoarece în acel moment, RAJA n-ar mai avea argumente de ordin tehnic, care ar putea tergiversa ani buni acest demers. S-ar putea face o asociere între Mangalia și localitățile învecinate pentru administrarea furnizării de apă. Fără nicio fanfară.

Oare Radu și PNL Mangalia se vor opune, apărând în continuare colonizatorii din Constanța ? Vor avea o problemă electorală dacă o vor face. Dealtfel, la un moment dat, Radu a promis reducerea prețului apei reci, dar probabil cei din Constanța i-au zis să treacă în formație și s-a liniștit.

1leu_apa

62 Comments

 1. Dacă cei din ALDE au de făcut precizări, îi rog s-o facă.

  Comentariu by lucian visa — 7 mai 2016 @ 14:43

 2. VOI SEMNA SI EU PETITIA DAR MA TEM AS NU FIE DOAR POPULISM DE CAMPANIE ELECTORALA. CATEGORIC MI-AS DORI SI CRED CA TOTI LOCUITORII SI-AR DORI CA PRETUL APEI SA SCADA. AM MAI PARTICIPAT LA UN REFERENDUM SI …NU A FOST LUAT IN SEAMA….VA SPUNE CEVA „GAZELE DE SIST”….

  Comentariu by MARIAN IORGA — 7 mai 2016 @ 15:33

 3. La gazele de șist, referendumul a fost pur electoral, iar întrebarea cretină. Vreți ca Mangalia să aibă o apă bună, sau ceva de genul ăsta. A ieșit că vrem. Era și greu să fie altfel.
  La tariful apei e chiar o problemă și trebuie să încercăm. Va dura ceva timp.

  Comentariu by lucian visa — 7 mai 2016 @ 15:37

 4. Minciuni iorgusiste.12 ani de ce nu a facut aceste demersuri.a vandut toata mangalia pe bucati dupa bunul plac.a distru goldul si vandut termoficarea.daca imi aduc bine aminte domnia sa a predat toata infrastructura catre raja constanta.pe vremea aceea era omul de casa al psd.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 15:46

 5. Sa nu uitam ca nu doar apa ne usuca ci si gunoiul plătit tot Constantei si dat de RC prin contract pe vre-o 17 ani.
  Poate cuplati si deseurile menajere la acest referendum.

  Comentariu by Marian Vasile — 7 mai 2016 @ 15:59

 6. Iorgus nu minte, anonimule,ce a promis a facut, a facut chiar si nepromise.Lasa-ne cu gogoritele ca nu tine.

  Comentariu by dana — 7 mai 2016 @ 16:06

 7. @4 Cât de crasă poate fi încrîncenarea sau prostia !? Raja a fost cedat-ã către CJ Constanta(Duţã) în 1995 de către primarul de atunci Sideri .
  Cât despre vânzarea Mangaliei la bucată, chiar nici o dovadă nu puteţi să ne arãtaţi…?
  Eu am văzut in declarația de avereavere( e publica,din păcate pt el) a fanariotului mincinos că este multimilionar in euro, vă intreb de unde dorința asta de a face naveta ( ca si ceilalți 21 de directori din primarie) pentru un salariu de 3000lei???

  Comentariu by zozo — 7 mai 2016 @ 16:07

 8. pt 4: Pentru că Mangalia e cocoşată de ultimele două mandate, d-aia.

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 mai 2016 @ 16:14

 9. Unde semnam ?
  Eu unul m-am saturat sa platesc 10 ron/mc3.

  Comentariu by Unu' de prin oras — 7 mai 2016 @ 16:16

 10. Vreau să văd ce va răspunde Radu Cristian cînd va fi întrebat cum va vota la acest referendum!
  Dacă zice DA, următoarea întrebare va fi de ce nu a făcut-o el pînă acum.
  Dacă zice NU, atunci chiar că e vai de capul lui!

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 mai 2016 @ 16:21

 11. doresc sa semnez,unde se poate

  Comentariu by violeta — 7 mai 2016 @ 16:31

 12. E din avion o actiune sortita esecului.Nu ca nu am vrea cu totii,dar unii dintre noi ne credem buricul targului si mai cu drepturi de cat altii.Ierarhiile au fost,sunt si vor fi cat vom exista ca specie.In consecinta peste Mangalia este Constanta si peste Constanta este Capitala Bucuresti.Ganditi!

  Comentariu by Johny — 7 mai 2016 @ 16:37

 13. Pt 12:
  Ierarhia e una, a sta „capră” e alta.

  Dar ce spui tu explică, de fapt, de ce nu funcţionează nici descentralizarea, nici regionalizarea.

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 mai 2016 @ 16:40

 14. Comentariu by Radu — 7 mai 2016 @ 16:57

 15. Iorgus nu minte, nu… Iorgus inventeaza, denatureaza, manipuleaza si tradeaza! E ciuma in persoana!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 17:31

 16. Pt. 14 Radule cum iti permiti sa il faci de domnul IORGUS javra? Dupa limbajul care il folosesti te comporti TU ca o javra!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 17:33

 17. Ofticati- va, IORGUS VA FI PRIMARUL MANGALIEI DUPA DATA DE 5 IUNIE 2016. El a fost si va fi singurul primar adevarat al Mangaliei!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 17:35

 18. Deja din prima luna de mandat al lui IORGUS, Mangalia va fi alt oras. Va redeveni orasul de altadata! Scrimbarea va fi uluitoare. Este singurul om care stie sa lucreze din prima clipa de mandat. El nu mai trebuie sa invete!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 17:39

 19. Domnilor, este un precedent creat de catre primarul Vrabie de la Pestera.El a reusit sa scoata din bratele Raja reteaua de apa Acum,intr-adevar, locuitorii comunei Pestera au apa la un leu metrul cub! Cine e Vrabie? Este primarul comunei cu cel mai mic buget din judet. Ce a putut sa faca omul acesta in localitatea lui este uimitor. Adversarul lui cel mai mare a fot Nicusor Constantinescu,fostul tartor al judetului. Vrabie l-a infruntat si a castigat! De ce nu am putea si noi sa facem acelasi lucru? Pana cand vom mai suporta sa fim tratai ca cetateni de categorie inferioara de catre niste indivizi, putini la numar, ale caror firme dreneaza majoritatea fondurilor Mangaliei spre buzunarele lor?!.Daca ar putea cineva bine informat sa dea publicitatii aceste capuse care au spoliat bugetul Mangaliei in ultimii patru ani ne-ar face un mare serviciu. Ca sa stim si noi unde se duc banii nostri!

  Comentariu by Baronul — 7 mai 2016 @ 17:46

 20. Nu e ciuma, dimpotriva! E Mesia! A inviat din morti si vine sa ne salveze de saracie, prostie si rautate! Oh, Iorgus, salveaza-ma!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 17:46

 21. Sigur o sa ieftineasca si benzina daca l votam.ne scuteste de taxe si impozite.nu mai platim curent si avem o plimbare gratuita printre sutele de hectare pe care le a mostenit.poate obtinem si cazare gratuita la unul dintre cele 3 hoteluri din statiuni.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 17:48

 22. chiar nu v-ati saturat de dinozaurul aste de Iorgus? de unde sa faca el apa la 1 leu? Poate plateste el diferenta din banii pe care i-a furat in cele 3 mandate. Danuto… trezeste-te…sau du-te cu Iorgus la Galati… Chiar nu se mai satura si asta?.. Cate mandate vrea?Eu unul m-am saturat sa vad cum il pupa in cur atati oameni care au creierele spalate….. Rusine

  Comentariu by 123 — 7 mai 2016 @ 18:24

 23. @ 14,15,20,21 etc! Uitati-va la faleza! Pentru ce trebuia ,,reabilitata”? Uitati-va la oribilitatea ce se numesta parc! Cati bani au fost aruncati in mizeriile astea doua? Uitati-va la strazile din Dobrogea II. E cumplit sa circuli pe acolo! Uitati-va la balariile din statiuni si din cartierele orasului.Pentru ce trebuia sa taiati boschetii si sa puneti gazon? Pentru ce ati scos gardul de tuia de la intrarea in oras? Pentru ce oamenii din orasul asta altadata prosper saracesc fiindca nu mai au unde lucra? Pentru ce ne saraciti, ne jupuiti si ne badjocoriti? Cum de mai aveti tupeul sa va apropiati de tastatura si sa ne improscati cu mizerii si agramatisme ? Si pana la urma, cine santeti? Ce reprezentati si pe cine reprezentati? In folosul cui lucrati? Sa nu-mi spuneti ca pentru oras si pentru bulastarea si propasirea lui!Iorgus si echipa lui in primele doua mandate au emancipat orasul. L-au facut cunoscut si nu de rau, ci de foarte bine. In al treilea s-a crezut Dumnezeu si a platit! Dar a lasat ceva bun in urma! Nu-l iubesc, am fost un opozant al lui, dar nu pot sa nu ma uit in jurul meu. Voi ati parjolit totul! Dupa voi Potopul! Si inca ceva. Tot bateti apa in piua cu hotiile pe care le-a savarsit acest om. Bajeti, veniti cu dovezi! E vreo sentinta definitiva care sa-l fi condamnat pentru vreunul din faptele pentru care il acuzati? Aratati-o! Aveti la dispozitie o presa intreaga care abia asteapta subiecte picante Dar daca nu, iubitilor, inghititi tastatura, schimbati=va numele si tiptil, pe langa gard sa nu va vada lumea , carati-va la seful vostru si povestiti-i cat de natangi santeti!

  Comentariu by Baronul — 7 mai 2016 @ 18:27

 24. Baronul, o sa-ti voalat-esti inept. Calci pamantul degeaba.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 18:33

 25. Baroane ai încredere în justiția din România ?dar in presa fripturista?ia spune o pare sincera despre replica de exemplu.și câți ca ei.hai sa Îți dau niște dovezi .3 mandate…hotel insula, hotel corsa, hoteluri în jupiter, câteva zeci de ha de teren ,hotel saturn și câte și mai câte știute și neștiute. Nu e la vedere și cam astia sunt .salariu de bugetar după bugetul orașului nu?explica mi te rog ca și în cazul multor consilieri din ce a trăit în ultimii 4 ani acest candidat.ca despre jumi juma știm cum și a făcut averea.moșteniri și pipti pipti .

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 18:39

 26. Anonimule, am auzit că bei de stingi! Pe bune! Toată lumea din oraş ştie! Unii chiar jură că te-au adunat de sub masă… că îţi baţi nevasta, că nu aduci bani în casă… Poţi să spui că nu e aşa?

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 mai 2016 @ 19:11

 27. Asta da tema de campanie! Asocierea dintre Iorgus si Vrabie! Numai Conu putea scoate o asemenea gogomanie!Vrabie e intr-adevar de admirat, nu ca Iorgus care a luat toate partidele la rand! Vrabie e rugat sa candideze, nu ca Iorgus care tine de putere ca Ceausescu! Iorgus a facut si el cate ceva in 12 ani, dar nu se compara cu ce a facut Vrabie! Las-o sa zboare, Conule, ca asa e ele, pasari calatoare!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 19:11

 28. Tot citesc ca a facut Iorgus cate si mai cate in orasul asta! Pai si nu asta a fost treaba lui, sa gospodareasca orasul? Nu pentru asta a fost primar? Ce tot il slaviti atata??? A facut treaba pentru care a fost ales si platit! Nu a ajutat orfani, vaduve si alti oropsiti pe banii lui! Nu a donat case si bani sarmanilor! Nu a mantuit pe nimeni! Treziti-va odata! Si-a facut treaba! Si undeva a gresit de a fost inlaturat! Daca era asa bun ca Vrabie era si acum primar! Se tot chinuie de 8 ani sa castige iar primaria! Nu sesizati ca ii lipseste o doaga?? Du-te tataie si lasa-ne!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 19:21

 29. Păreai om serios dar na campania și stilul tipic romanesc de fanatism absurd ti-au redus capacitățile pe care bănuiam ca s-ar puteam le ai.nu sunt bârfe ci adevăruri binecunoscute.și crede ca știu ce spun.dacă nu , atunci explica-mi cum a reușit neamul din Galați sa aibă atâtea proprietăți la malul marii.adevărul supără și răspunzi exact ca majoritatea alegătorilor cu ba pe-a ma-ții .așa ca nu ești decât un lipitor de afișe fără discernământ avansat la gradul de posta cu ifose.dezamăgitor .speram la mai multm din partea ta.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 19:23

 30. Da, domnule, Am incredere in justitia romana! Tocmai pentru asta, cer un rezultat al unei judecati savarsite de aceasta! Adica o sentinta definitiva si irevocabila precum ca acest om a furat!!!! Daca exista, public-o! Daca nu, orice comentariu este de prisos! Ai dreptul sa-l acuzi de ce stii tu in fata unei instante! Dar aceasta iti va cere probe! Daca le ai, ce mai astepti!Daca nu, totul este vorba in vant! Asta incerc sa scot in evidenta. Ca orice acuzatie se face in insotita de probe pe care instanta hotaraste daca sant de luat in considerare sau nu! Si tot instanta da un verdict in care se defineste starea juridica a persoanei acuzate. Vinovat sau nevinovat! Ce parere sa am despre ,,Replica”? Aceeasi
  parere ca despre majoritatea gazetelor.Nu fac altceva decat sa exprime o opinie sau sa descrie niste fapte pe care le considera demne de publicat. Dar tot ce scrie o gazeta nu tine loc de hotararea din instanta Publicatiile pot cel mult sa aduca la cunostinta organelor de cercetare, anumite aspecte din minunatul nostru cotidian> Dar niciodata, presa nu s-a substituit in justitie! Ca nu-l suporti pe Iorgus e treaba ta! Sincer sa fiu, nici eu nu ma dau in vant dupa persoana domniei sale! Dar de aici si pana a scrie tot felul de acuze NEDOVEDITE e drum lung! Suna a calomnie! Asta e!

  @24 Ce as putea sa-ti raspund stimabile?!Sa te eticheteze colegii de blog!.

  Comentariu by Baronul — 7 mai 2016 @ 19:25

 31. Comentariu by obiyow — 7 mai 2016 @ 19:40

 32. Pt 29:
  Atrăgeam, doar, atenţia că unele comentarii „anonime”, respectiv cele din categoria „gura lumii”, sînt penibile şi inutile, indiferent despre ce candidat e vorba. Cu alte cuvinte, e vorba de credulitatea şi prostia unora. Dacă te-ai simţit vizat, e problema ta, nu a mea.

  Lumea vorbeşte. Aşa, şi? Ai dovezi? Asta e ideea. Dă-ne nume, prenume, adrese, surse de documente, dă-ne ceva concret, nu ne mai face să pierdem timpul cu „postăcisme”.

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 mai 2016 @ 19:41

 33. Parcă devine un dialog normal.nu ca nu îl suport.nu îmi place sa fiu mințit și furat.un mic exemplu.hotel insula uita-te la,acționari și mai vorbim .nu sunt genul care sa calomnie. După cum spui tu și jumi juma si-a făcut milioanele de euro cinstit și curat din pensia soacrei și vanghelie a trăit doar din salariu iar gentile doamnei durea sunt fake uri.sa fim serioși trăim in România iar justiția încă mai răspunde la comenzi.și dacă tu mai crezi în basme de genul metru cub la leu eu nu.și nici nu le propag. Întreb doar pe ce baza.atât. și inginerești și financiar.dacă mi se explica è ok

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 19:46

 34. Cum puteti sustine un om care instiga la ura, insulte si dusmanie!! Cum puteti sa spuneti ca un hot e salvarea orasului? Cum promovati voi veninul si minciuna? Oare chiar ne credeti de prisos in orasul asta?

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 19:49

 35. Pt 33: Cum se numeşte societatea care administrează hotelul Insula, ca să văd acţionariatul?

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 mai 2016 @ 20:00

 36. Anonimule, Iorgus va fi primar, ar fi bine sa incepi sa te obisnuieti, mangaliotii il vor.A castigat si acum patru ani, se stie, va castiga acum detasat.Este de ajuns sa ne uitam in jur si sa ne amintim cum era in mandatele lui. Ne mananca serpii daca nu ia Iorgus fraul, o stim cu totii.

  Comentariu by dana — 7 mai 2016 @ 21:03

 37. Dana draga, lasa-ne cu Iorgus al tau!!! Vrem sa ne lasati in pace!!! Auzi tu, vine Mesia si ne salveaza de serpi! Chiar e bolnav psihic omul asta!

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 22:02

 38. De la primarul fără vină citire:
  ,,Bună seara,

  Odată cu trecerea zilelor ploioase, am ieşit pe străzile oraşului pentru a verifica stadiul lucrărilor la domeniul public, Parcul Evergreen şi Aleea Teilor. La parc, ar fi trebuit să se întindă rulourile de gazon, dar încă nu s-a uscat terenul, după ploi, aşa că mai durează o zi-două. Pe Aleea Teilor se montează granitul şi se verifică noul sistem de iluminat public. Urmează mobilierul urban şi locurile de joacă. Tot astăzi, am fost din nou la Parcul Diana pentru a verifica lucrările de salubrizare. Am amenajat doar ceea ce mai aparţine domeniului public, pentru că acolo există şi un teren privat, pierdut de Primărie, înainte de 2012. Am fost şi în cartierul de case, în zona străzii Prelungirea 1 Mai, unde am informat locuitorii despre lucrările de reabilitarea a străzilor, care încep de luni. Ulterior, pe străzile T.S. Săveanu, Albatros, George Murnu, am discutat cu cetăţenii despre lucrările de întreţinere a domeniului public, curăţenie şi iluminat stradal. Am descoperit, cu stupoare, că în unele zone ale oraşului sistemul de iluminat a fost vandalizat, prin tăierea cablurilor sau distrugerea siguranţelor. O să vedeţi că după alegeri nu va mai tăia nimeni cablurile, nu va mai rupe copacii şi nu vom mai prinde maşini care abandonează câini pe străzile oraşului. Ca de fiecare dată, în ultimii patru ani, eu voi fi pe teren de câte ori este nevoie pentru a soluţiona problemele semnalate de dumneavostră, locuitorii oraşului nostru!

  Vă mulţumesc şi vă doresc o seară plăcută!”
  Se poate şi mai multă ipocrizie?! Până când şi până unde?!

  Comentariu by G.M — 7 mai 2016 @ 22:21

 39. @38
  Cum poti sa afirmi ca primar ca ”Am descoperit, cu stupoare, că în unele zone ale oraşului sistemul de iluminat a fost vandalizat, prin tăierea cablurilor sau distrugerea siguranţelor.”
  Pai nu ai poliție comunitara, nu ti-ai făcut pe bani grei sistem de supraveghere video in oraș ? Poliția, jandarmeria, poliția de frontieră, firmele private de paza, asociațiile de proprietari, preotii parohi, nu colaborează cu primăria și nu te informează de astfel de sincope? Structurile din subordine, responsabili zonali, cei de la Serviciul Social, ADPP-ul, membrii filialei locale a PNL nu colaborează cu primarul?
  Cum a putut ajunge un astfel de individ primar pe un municipiu ca Mangalia ?

  Comentariu by Marian Vasile — 7 mai 2016 @ 22:49

 40. Te întreb încă odată Leo.
  Cum poți să scoți acest preț.
  Nu uita că Mangalia nu este Peștera.
  Ia în calcul nr.de locuitori de locuințe și înfrastructura.

  Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 22:54

 41. Din pacate dragilor sunt multi, multi si prosti cei pe care i- a orbit , nu vad , nu inteleg, nu pricep cat a putut sa fure omul asta.

  Comentariu by Ceausescu — 7 mai 2016 @ 23:08

 42. Iorgus a vândut ca si termoficarea d -nu-l Visa știe bine adevarul la termoficare avea 25 la suta prin Verestoi sistemul de canalizare si apa la vândut pe timpul DUTU la consulul judetean

  Comentariu by Radu — 8 mai 2016 @ 0:18

 43. imposibile de realizat asa ceva, vise iorgusianiste

  Comentariu by Ivan — 8 mai 2016 @ 4:19

 44. https://www.facebook.com/mangalia.noastra/posts/241244526240318

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 7:23

 45. Care este statutul Casei de cultura din sens, cine a cedat-o si cum se poate recupera? Poate sa dea cineva un raspuns?

  Comentariu by Baronul — 8 mai 2016 @ 7:42

 46. Mangaliotii nu fiți proști sa il votați pe iorgusi hoțul hoților

  Comentariu by ion — 8 mai 2016 @ 8:33

 47. 1 raja inseamna regia autonoma judeteana de apa.
  2. 1 leu este imposibil deorece apa care se trateaza mu se afla la suprafata sunt costuri (energie electrica etc.)cu scoaterea apei
  (cred ca se incearca reducerea la jumatate)
  3. trebuie infiintata o societate comerciala care sa administreze reteaua de apa si canalizare. exista banii necesari pt asta? ca sunele de bani sunt enorme.
  4. daca mangalia iese din actionariatul raja cat trebuie sa plateasca pt investitiile facute de acesta?
  mai sunt si alte intrebari concrete, dar vad ca acum nu se discuta despre apa ci despre politica. parca se discuta , acum ceva timp ca apa din mangalia si imprejurimi nu ar fi asa de excelenta si ar contine nitrati peste limitele admise, ca si multe marci de apa imbuteliate. io zic ca inainte sa ne plangem de costuri sa ingrijoram de calitatea apei si a serviciilor prestate de acesta regie. la calitatea proasta a apei contribuir si reteaua invechita de alimentare cu apa, acesta retea cui apartine?

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 9:07

 48. Pt.45
  Printr-un decret al fostului președinte Ion Iliescu, patrimoniul tineretului comunist a trecut la fundații de tineret private. Evident că și această construcție e patronată tot de Constanța.
  De luat înapoi, habar n-am, juriștii în cunoștiință de cauză, poate pot da un răspuns. Știu că Radu își propusese acest lucru la începutul mandatului.

  Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 10:04

 49. D-le 47,
  la intrebarea 4 raspunsul este ca nu dam, ci ne luam vreo 6700 de euro daca iesim. E pe de pe site, din convocatorul sedintei actionariatului, care este format din satele, comunele si orasele judetului.
  In ce priveste transferul de investitii, in primul rand care investitii? Alea invechite? Statul sa plateasca Statului pentru investitii facute de Stat? Oricum se face doar „din pix”, deci e o decizie politica.

  Comentariu by C3PO — 8 mai 2016 @ 10:27

 50. Pt 48,

  Imi amintesc ca era FSN si primar era Vladoiu, cred ca era directorul Casei de Cultura. Intr-o zi sunt chemat la primarie pentru ca aveam legal SUAP – Societatea pentru Unitatea Adolescentilor de Pretutindeni, singura fundatie din Mangalia la ora aia. Se punea problema ca SUAP sa preia Casa Tineretului.

  Fiind necopt si cu alte planuri, nu am dat curs. Am gresit. Fundatia se facuse cu legitimatii si acte pentru ca in serile de tineret din foaierul Casei de Cultura sa aibe acces doar membrii, care erau cca 600, tineam afara golanii.

  Apoi Casa Tineretului a fost data unei fundatii din Constanta.

  E si acesta un lucru care trebuie studiat.

  Comentariu by Mentalist — 8 mai 2016 @ 11:09

 51. Chiar prinde porcaria asta electorala cu referendumul? Ne credeti atat de prosti? Un referendum trebuie aprobat de Prefect, sunt proceduri care trebuiesc indeplinite, nu e asa de simplu. Traim in codru? Treziti-va, politicieni! Nu mai suntem aceeasi prosti cu care ati fost obisnuiti pana acum!

  Comentariu by eu — 8 mai 2016 @ 11:26

 52. Pt 51:
  Vrei să spui că referendumul nu se poate face?
  Arată-mi un referendum NEAPROBAT de prefect.
  Arată-mi un referendum care se face fără proceduri!

  Aşa-i că munca te sperie?

  Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 11:48

 53. Pentru ca un referendum să aibă loc la Mangalia , trebuie să fie minim 5000 de semnături.

  Comentariu by zozo — 8 mai 2016 @ 13:13

 54. Pentru ca un referendum sa fie aprobat e nevoie de….?ca base a făcut referendum național și nici acum nu a fost pus în aplicare.

  Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 13:40

 55. Voi daca aveati 5000 de semnaturi ramaneati primari in 2008 sau parlamentari in 2009.

  Comentariu by 5000 — 9 mai 2016 @ 14:56

 56. Suntem multi prosti da nu 5000

  Comentariu by 5000 — 9 mai 2016 @ 14:57

 57. cum v a suna intrebarea la referendum?sunteti de acord ca iorgus sa va faca metrul cub un leu.cat de ipocrit si mincinos poate fi un om.

  Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 22:37

 58. La Pestera s-a putut la 1 leu, la Limanu si la 2 Mai se poate cu 2,5 lei desi se alimenteaza cu apa tot de unde se alimenteaza Mangalia, deci se poate.

  Daca pretul apei scade chiar si la jumatate din pretul actual si sa fie 5 lei nu 10 cum e acum e ca si cum mi-ar ramane in buzunar aproximativ 50 lei luna de luna…bani care in momentul de fata intra in buzunarele camarilei PSD din Constanta, mafia ce ne mulge buzunarele de atata timp. Daca un hot de buzunare ti-ar sustrage macar 1 data 50 lei din buzunar cum ai reactiona?

  Daca asta ar fi singurul motiv pro Iorgus si contra Radu….Eu VOTEZ IORGUS!

  Comentariu by cineva — 10 mai 2016 @ 9:57

 59. Daca nu-s 5000 de prosti in oras scapam de Radu. Doamne-ajuta.

  Comentariu by Anonim — 10 mai 2016 @ 10:45

 60. Wow, this is a important online site

  Comentariu by the division powerleveling — 12 mai 2016 @ 11:38

 61. say thanks to so considerablya lot for your website it assists a lot

  Comentariu by nba 2k16 vc coins — 12 mai 2016 @ 11:38

 62. Hi-ya, great web-site you’ve gotten there

  Comentariu by 2k16 coins — 12 mai 2016 @ 11:38

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress