Mangalia – politica locală

6 mai 2016

Lista ALDE pentru CL. Comunicat de presă

Filed under: ALDE — lucian visa @ 11:39

Pentru că astăzi începe campania electorală venim în întâmpinarea dorinței cetățenilor Mangaliei și prezentăm câteva dintre proiectele ALDE pentru viitorul orașului nostru precum și lista consilierilor propuși spre a transforma aceste proiecte în realitate.

Cel mai important dintre aceste proiecte, proiect asumat și de candidatul independent Zanfir Iorguș, pe care îl susținem, este trecerea rețelei de distribuție și canalizare a apei din Mangalia din administrarea RAJA în administrarea Primăriei prin referendum. Rețeaua de distribuție a apei și canalizarea din Mangalia sunt proprietatea Mangaliei. În 1995 ele au fost cedate către RAJA iar rezultatul îl vedem cu toții: avem cea mai scumpă apă din țară! În Comuna Peștera prețul apei este de 1 Leu/m.c. Primarul Valentin Vrabie a arătat că se poate și astăzi, Mangalia se alătură unei liste de 10 localităţi din Județul Constanța unde candidați de primar independenți doresc ieșirea de sub monopolul RAJA și aducerea prețului apei la nivelul celui din Comuna Peștera. Această mișcare este inițiată și susținută de Domnul Valentin Vrabie care reprezintă un model de administrator public pentru noi și al cărui sprijin în acest demers suntem onorați să îl avem.

Știm cu toții care este valoarea facturii la apă. Înmulțiți această valoare cu circa 15.000 de locuințe din Mangalia și veți afla o mică parte din valoarea intereselor celor din Constanța. Gândiți-vă cât pierd grupurile de interese din Constanța dacă factura la apă va scădea de 4-5 ori și vă veți da seama de ce jocurile politice făcute la Constanța încearcă să stabilească primarul la Mangalia și care este miza acestor vânzări murdare.

Celelalte proiecte reprezintă necesități ale Mangaliei și le vom expune pe larg în zilele următoare. Dintre acestea amintim: asfaltarea totală a orașului, Palatul copiilor, Oficiul local de turism, susținerea sportului și a culturii, protecția socială, promovarea agenților economici locali, atragerea de investitori și de fonduri europene etc.

Prezentăm, în continuare, locuitorilor Mangaliei, propunerile ALDE pentru Consiliul Local. Sunt oameni integri, apreciați în societate, buni profesioniști în domeniile lor de activitate și care vor acționa în interesul cetăţeanului și pentru dezvoltarea temeinică a orașului în care locuim:

  1. Leonard Tănase – inginer
  2. Nicolae Moroianu – economist
  3. Dragoș Bociog – economist
  4. Laura Cîrlan – medic
  5. Constantin Podgoreanu – medic
  6. Magdalena Dumitrescu – medic
  7. Buzea Ramona Doina – profesor
  8. Carmen Ghioca – inginer
  9. Petru Bodoga – inginer
  10. Valentin Apostol – economist
  11. Elena Viereanu – jurist
  12. Gabriel Savin Ciupercă – maistru
  13. Marin Geileanu – sudor
  14. Petru Strugariu – biolog
  15. Monica Belu – profesor
  16. Gheorghe Dobre – tehnician
  17. Rareș Savischi – economist
  18. Sorin Halibei – economist
  19. Tanțica Gavrilă – economist
  20. Ilmi Suliman – lăcătuş mecanic
  21. Ciprian Andronic – frigotehnist
  22. Stan Tîrcomnicu – lucrător comercial
  23. Raluca Rorman – Inginer
  24. Dumitru Grigoruță – subofițer (r)

 

 

114 Comments

  1. Ieșirea de sub monopolul RAJA, ar fi o mare reușită pentru decolonizarea Mangaliei.
    Văd că lista ALDE are 6 economiști, 4 ingineri și 3 medici. Cel puțin la profesiuni e foarte liberală.

    Comentariu by lucian visa — 6 mai 2016 @ 11:47

  2. Ati identificat greșit monopolul.

    Comentariu by Mentalist — 6 mai 2016 @ 12:01

  3. Slugile lui iorgus.penibil acest tanase care până acum 3 luni lingea clanța lui radu cristian.si mai penibil este sa nu ai candidat la ptimarie ca sa l sustii pe tutankamon.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 12:11

  4. Penibili sunteti voi care beati sampanie in primarie alaltaieri ca au ramas alegerile intr-un tur. Vi se pare ca v-au crescut sansele sa va imbuibati inca 4 ani pe spinarea noastra. Oricum plecati. De 4 luni eu n-am auzit un om care sa-l mai vrea pe Radu si sa nu-l injure. Daca toti oamenii de langa el s-au convins ce poama e pe cine credeti ca mai prostiti? La Constanta cu voi sau la Poarta Alba ca-i mai aproape de casa voastra decat Mangalia.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 12:16

  5. Radu ia propus unui hotelier sa ia in spatiu 200 de persoane sa le faca buletine de mangalia pentru alegeri. Ai grija Theodora ca te duci la fund cu ei.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 12:19

  6. Unde semnez? Macar pentru asta si tot votez Iorgus si Alde.

    Comentariu by DORU — 6 mai 2016 @ 12:23

  7. Doamne Ajuta sa ajungem si noi ca la Pestera. Mangalia era vestita pe vremea lui Iorgus cum e Pestera acum. Tot respectul pentru Domnul Vrabie si pentru Domnul Iorgus si pentru Domnul Tanase. Sa va ajute Dumnezeu. Tot Colonistiul o sa va voteze.

    Comentariu by cetatean — 6 mai 2016 @ 12:28

  8. Slugoii lui Iorgus, multi dintre ei cu diblome de carton si cu reputatie proasta , ce fel de mentor va este acest basist care a votat contra poporului care v- a frecat nevasta si afurat tot ce a putut . Chiar nu aveti pic de onoare?

    Comentariu by Bbs — 6 mai 2016 @ 12:59

  9. iorgus primar!mor navetistii de oftica.de aia au desfiintat sectiile unde lumea il voteaza 100%.daca avea oo RC punea inca doua sectii la baraci.dar ii este FRICA!

    Comentariu by anonim — 6 mai 2016 @ 14:05

  10. Fiule! Oamenii lui Iorguș, cei cu care a ridicat orașul, aveau diplome din acelea luate pe timpul Ceaușescului. Piticul n-a trecut treapta în vremurile respective și s-a avântat mai apoi spre diplome prin codrii patriei. De altfel ca mulți din „pădurenii” ce defilează azi prin politica indigenă! Dovadă stau marile realizări ale ultimelor două mandate operă a diplomaților noilor instituții așa zis universitare. Iorgu a fost un conducător bun indiferent că ne place sau nu. Oferta actuală este plină de oameni care nu au demonstrat nimic. Nici piticul și nici ceilalți!

    Comentariu by Popa Nartea — 6 mai 2016 @ 14:07

  11. pt.Bbs
    Vad ca esti lovit rau in freza! Macar facand comparatii si cat de ostil si ofticat esti, tot ai fi in stare sa-ti aduci aminte ca acum cativa ani buni te mandreai cu un oras ca Mangalia. O sa-mi spui, ca alti ofticati ca au fost alte vremuri, nu omule, la altii s-a putut si la vremea asta, uite comune din judetul Alba cum arata, care s-au dezvoltat cu ajutorul fondurilor europene, uite Pestera, si mai sunt nenumarate exemple. Totul este sa vrei, sa ai echipa si da, cu scoli adevarate facute la timp si creier sa judeci, iubire de oras, sa faci. Si pentru cultura ta, care vad ca este oricum deficitara, cei mai multi din fosta si actuala echipa a lui Iorgus, chiar au scoala adevarata, pentru care au invatat cu simt de raspundere si au in orice moment habar de ce au de facut. Spre deosebire de cei care s-au perindat prin primarie de 8 ani de zile si Mangalia a ajuns o ruina. Si nu uita ca de 8 ani, este pe la butoane si prietenul tau Maganu, care ce a facut, a pus umarul la saracirea si uratirea orasului in care traim. Asa ca lasa- ne, nu esti credibil! Pa!

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 14:33

  12. ALEGERI LOCALE 2016. AEP atenţionează: Fără bannere, corturi, şepci sau găleţi electorale! – Ce este PERMIS şi ce este INTERZIS în campanie

    ALEGERI LOCALE 2016. Autoritatea Electorală Permanentă i-a atenţionat, joi, pe candidaţii la alegerile locale să retragă de pe străzi bannerele, corturile şi toate celelalte materiale de propagandă electorală, în caz contrar urmând să fie amendaţi.

    ALEGERI LOCALE 2016. „Interesul nostru, ca AEP, este ca toţi competitorii electorali aflaţi în momentul de faţă în competiţia pentru alegerile locale să ştie că, în această noapte, trebuie să dispară toate materialele de propagandă electorală aflate în spaţiul public la această oră. Începând cu ora 00.00, toate aceste materiale pe care le vedeţi în spaţiul public sunt interzise, permise fiind doar afişele electorale cu dimensiunile stabilite de lege”, a declarat Constantin Florin Mitulețu-Buică, vicepreşedinte AEP.

    Potrivit acestuia, Poliţia naţională şi Jandarmeria pot da amenzi cuprinse între 600 şi 1000 de lei şi sesizează AEP, care, în urma unor controale, este abilitată să sancţioneze, la rândul său, cu amenzi cuprinse între 15.000 şi 50.000 de lei, potrivit Legii finanţării campaniilor electorale. De altfel, orice persoană îi poate sesiza pe poliţişti sau jandarmi cu privire la existenţa acestor materiale de propagandă pe străzi.

    Atît!

    Comentariu by Vipera cu elice — 6 mai 2016 @ 14:40

  13. Dr. Petre Strugariu! Biolog. Doctor in biochimie so biologie moleculara! Scafandru autonom. Studii de arheologie subacvatica! Fizician, chemist, in om cu o cultura fantastica! O capacitate !!!!

    Comentariu by Baronul — 6 mai 2016 @ 14:50

  14. O lista de calitate formată din oameni care de orice pot fi bănuiți, numai de slugarnicie nu si un proiect ambițios. Dacă reușesc mangaliotii le vor mulțumi. Succes!

    Comentariu by marchizul — 6 mai 2016 @ 14:53

  15. Comentariu by Ion — 6 mai 2016 @ 15:09

  16. Slugile sunt pe lista PNL. La ALDE sunt adevărații liberali. ALDE va lua mai multi consilieri decât PNL.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 15:09

  17. Saint Germain!!! Daca nu ma inseala memoria,a fost marchiz. Santeti rude,sau esti chiar el?! Oricum ar fi, sant onorat de companie!

    Comentariu by Baronul — 6 mai 2016 @ 15:10

  18. 1 leu metrul cub de apă la Mangalia.. asta da promisiune electorală. Dacă nu vedeam la Vrabie nu credeam. Dacă e si Vrabie implicat avem o speranta ca e cel mai serios primar din România.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 15:13

  19. Conte baroane, conte. Onorat ma simt si eu într-o asemenea companie.

    Comentariu by marchizul — 6 mai 2016 @ 15:15

  20. Poate sunt si persoane cu diplome adevărate, dar mulți dintre ei nu prea au minte din moment ce se lăsa dusi precum calul de capastru pentru un pumn de firimituri! Nu- ți trebuie sa ai minte prea multă ca sa- ți dai seama ca ce a făcut el pt MANGALIA nu reprezintă mai mult de 30 % din valoarea pădurilor si terenurilor instrainate. Apropo… De unde are varul sau 23 ha teren in pădurea Comorova? Sau este Moștenire! Treceri totul prin filtrul mintii voastre oameni buni! Luminati-va, oameni buni!
    !

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 15:22

  21. @19 Aveti amabilitatea sa va prezentati? In acest mod as putea sa va intreb personal cum de va permiteti sa-mi atribuiti in asemenea calificativ?! Si va asigur ca dupa o discutie de cateva minute va veti schimba parerea! Astept!

    Comentariu by Dr. Costin Podgoreanu — 6 mai 2016 @ 15:28

  22. Greseala! Intrebarea era adresata pentru 15, nu pentru 19.Scuze!

    Comentariu by Dr. Costin Podgoreanu — 6 mai 2016 @ 15:30

  23. După declarația de avere Radu este de 10 ori mai bogat decât Iorgus. Nu ne întrebăm de ce un om care este milionar în euro conform declarației de avere face naveta la Mangalia pentru un salariu de 3000 de lei? Cu banii ăștia nu acoperă nici combustibilul la jeep. O fi vreo maica Tereza care se sacrifica si cheltuie din banii adunati cu atâta truda de soacra-sa numai sa ne facă noua bine cu forța? Aceiași situație si la Dumitrana, alt milionar. Hai sa nu fim ipocriti. Pe lângă hoții astia Iorgu e mic copil.

    Comentariu by marchizul — 6 mai 2016 @ 15:30

  24. Felicitari ALDE, am vazut toate listele, a voastra este de departe cea mai serioasa! Daca o reusiti cu apa, ar fi extraordinar , mai ales pentru toti oamenii de rand, ca mine.
    Sigur il votez pe Iorgus , cu asa oameni langa el nu ma indoiesc ca va face lucruri bune pentru oras

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 15:31

  25. Unii oameni de pe lista ăsta merita respect.păcat ca sunt puși în umbra de niște nulități. Și credeti-mă asta cu 1 leu MC de apa o cataloghez ca minciuna electorala.dacă promiteți ăsta spuneți și cu m o veți face.comparația cu peșteră e total proasta.și n-am sa va explic de ce.știți mai bine.deci cum fonduri mijloace etc veți face ca apa sa fie atât? Sau e tot din ciclul dacă mă votați primar vine Iron Maiden sa va cânte la ureche .care își aduce aminte cât era MC de apa pe vremea lui iorgus?ha?1 leu?repede uita roman și și mai repede sare la promisiuni fantasmagorice.dacă îmi spuneau ca asfaltează orașul sau ce realist era ok.și off topic inginer în ce e dl Tanase și unde a profesat dl inginer Tanase? Sa vedem pana una alta programul cum spuneam al scăderii MC de apa la 1 leu.fonduri previziuni I tot.și mai vb.dacă nu atunci ce mie tandem ce mi e mandea.toți o apa și un pământ.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 15:41

  26. Desfiintarea sectiilor de la Fruvileg si Baraci arata disperarea navetistilor si frica lor de Iorgus!
    Smecheria asta a invatat-o de la Tusac, dar lumea s-a desteptat, baaaaiiii Criiiistiii!

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 15:45

  27. Asa e, marchixe! Ce sa i faci, varsta iti joaca tot felul de feste! Asta ,cand o ai! Si eu beneficiez din plin de acest avantaj. Dar, ce importanta are in amanunt in ava!ansa de noutati perverse care cad pe capul nostru in fiecare moment! Cu toata stima!

    Comentariu by Baronul. — 6 mai 2016 @ 15:46

  28. Ma intreb si eu: Doamnei Carlan , care ar trebui sa fie o adevarata doamna nu ii este frica de D- zeu ca sustine un om care a facut atat rau norodului, votand taierea salariilor,insusindu-si pe nedrept averi uriase, domia sa ar trebui sa apere interesele oamenilor, nu a hotilor, mare pacat! Nici nu- mi vine sa ma mai duc la biserica!

    Comentariu by Mama mare — 6 mai 2016 @ 15:47

  29. Așteptăm cu interes propunerea inginereasca de case încălzite cu energie marțiana , covrigii cu caini,lapte , miere , concerte iarba verde și gagici gratis.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 15:50

  30. Pentru domnul dr. Costin Podgoreanu

    Apreciez în mod deosebit re-intrarea dumneavoastră în spaţiul public după o „recluziune” auto-impusă, pe care am înţeles-o!

    Nu pot decât să presupun că v-aţi săturat de minciună şi impotenţă managerială. Este unul dintre motivele pentru care voi vota lista de consilieri ALDE.

    Oricum, ştiindu-vă un om citit şi cu scaun la cap, dacă aveţi timp şi răbdare, poate îi explicaţi şi lui Cristian Radu (şi acoliţilor) ce înseamnă decenţa, moralitatea şi buna-credinţă în gestionarea banului public !

    Succes !

    Comentariu by Notarius Anonymus — 6 mai 2016 @ 16:04

  31. Daca este asa cinstit si cred ca este! De ce s-a alaturat unuia care nu este cinstit? Nu vreau sa amintesc multe proverbe romanesti care definesc acest lucru! De ca Iorgus si-a improprietarit toata familia de la Tecuci? Exista documente,nu poate nega asta! Dorim raspuns!

    Comentariu by Anna — 6 mai 2016 @ 16:37

  32. Acum 8 ani Podgoreanu a fost unul dintre aceia care l-au criticat dur pe Iorgus. Domnule Podgoreanu, ce s-a schimbat?

    Comentariu by Rapanui — 6 mai 2016 @ 16:44

  33. Și eu voi vota lista de consilieri ALDE. La primar sigur nu-l voi vota pe RC ci voi vota candidatul cu cea mai mare șansă să-l detroneze.

    Comentariu by Marian Vasile — 6 mai 2016 @ 16:46

  34. Inseamna ca e u fatarnic si Dl podgoreanu, cine se aseamana se aduna!

    Comentariu by Mama mare — 6 mai 2016 @ 16:56

  35. Minciuna are coadă scurtă. Doar cei care se vor ”sluji” pot înghiții baliverne în ce privește panseul cu apa: proprietate, preț.
    1. Apa și canalul întotdeauna a fost secție a Constanței, că s-a numit ”întreprindere”, că s-a numit Regie Autonomă sau ca în zilele de astăzi Societate Comercială;
    2. Secția de la Mangalia, fiindcă întotdeauna a fost secție, nu a avut niciodată personalitate juridică;
    3. în 1995 nu s-a cedat nimic nicăieri – proprietarul este același care era și-n 1970;
    4. A înghiți gălușca ALDE(candidat)-Leo-Vrabie cu 1 leu costul unui metru cub de apa, înseamnă să visezi continuu fără a te mai trezi la viață;
    5. Este rușinos să arunci texte pe public fără a face minime verificări privind istoricul întreprinderii-regiei-societății comerciale.

    Comentariu by valentin ciuraru — 6 mai 2016 @ 16:56

  36. #32 Rapa Nui…..Insula Pastelui este unul din locurile unde imi doresc cu ardoare sa ajung. De fiecare data cand imi amintesc de acest enigmatic taram imi vin in minte cateva versuri ale lui Blaga”: ,,Voi ajunge vreodat’ pe tarmu-acelei mari Pe care azi il simt dar nu il vad?”! Asa este, stimate domn! Acum opt ani aproape am strigat ca TREI MANDATE AJUNG! Am fost un adversar politic inversunat al domnului Iorgus si poate si datorita contributiei acelui partid minuscul-UPSC_ acesta a pierdut alegerile. Iar de aici incepe povestea pe care am sa v-o spun pe indelete in fiecare zi, cate putin, cate putin.Fiindca sant multe de povestit! Deocamdata… atat! Cu toata stima, Dr Podgoreanu.

    Comentariu by Dr. Costin Podgoreanu — 6 mai 2016 @ 17:06

  37. D- na preoteasa nu stii ca hotia este un mare pacat?de ce sustii hotia ? Parintele stie?Ai constiinta curata? Te-ai spovedit?Maaare canon o sa primesti ca sa-ti poti ispasi pacatul? Tii cu hotii aia bogati ? Iadul e al tau daca nu te pocaiesti cat mai repede !

    Comentariu by Anna — 6 mai 2016 @ 17:07

  38. Ca va fi 3 sau 4 lei nu mai conteaza. Mangalia isi poate administra resursele de apa si fara sa sponsorizeze fanfara lui Stroe.
    La fel de rusinos este sa minti referitor la gardul de pe Aleea Teilor cand vezi in mediu online proiectul care arata inaltimea acelui gard, cand vezi si auzi declaratiile muncitorilor ca l-au taiat sa fie de 80 cm.

    Comentariu by Marian Vasile — 6 mai 2016 @ 17:36

  39. Bre 29, da’ de ce le astepti? Asta ti-a promis PSDul ca o sa-ti dea daca ii votezi?

    Comentariu by C3PO — 6 mai 2016 @ 18:13

  40. @35 Hopaaa ! Asta e din seria cu zidul care era făcut așa înalt ca să poţi privi marea, sprijinit pe coate?
    Uite că l-au tăiat , să poată privi si Mincinosul, mincinosule !

    Comentariu by zozo — 6 mai 2016 @ 18:29

  41. Domnu’… măiastru! Zici că minciuna are picioare scurte? La fel de scurte ca ale campionului de 1,75 care nu reușea să urce târtița pe zidul neputinței și ne spunea că se poate sta pe el ca pe o bancă? Asta fiind cea mai micuță din minciunelele pe care le slobozește lipsa decenței din el și voi le aplaudați.

    Comentariu by Zoga — 6 mai 2016 @ 18:39

  42. EChipa lui IOrgus la primul mandat 1996
    Andreescu NIcolaie
    Bacila NIcolaie
    Barbieru Lenuta
    Boboc Camelia
    Dragu Constantin
    Ferchete Viorel
    Fialcovschi Anton
    Gilea Nicolaie
    Hristache Maria
    Maxim Valeriu
    Munteanu Doina
    Ninu George
    Oleniuc Viorel
    Pavel Alexandru
    Popescu Mirela
    Pricopie Eugen
    Scarlat Liviu
    Sangeorsanu Stefan
    Vaida Ionut
    Visa LUCIAN
    Vlad Sorin
    Oferta politica CDR Mangalia se baza atunci pe profesionalism,perseverenta,moralitate si respect pentru cetateni.Dupa 12 ani de mandat va rog trageti concluziile de rigoare

    Comentariu by un cetaten — 6 mai 2016 @ 18:40

  43. Pt. 35

    To’arşu maistru Valentin Ciuraru

    A-ţi stabili un ţel, un scop, un obiectiv şi a-ţi face planuri de realizare nu înseamnă nici pe de parte, aşa cum crezi matale, „a visa”, înseamnă viziune !
    Omul ăsta, Leo Tănase, a lansat o idee care vine din realitatea că, într-adevăr, apa e cam scumpă la Mangalia ! Cu asta e de acord toată lumea.
    Şi atunci ce facem? Stăm să „visăm” ca tine? Sau încercăm să creăm o viziune? Poate că o să fie mai bine ! Ce e rău în asta?

    Miştocăreala ta de „doi lei” ne confirmă câtă viziune există la PNL !

    Revenind la registrul tehnic, două idei doar:
    1. Şi ce dacă istoria ne spune că apa la Mangalia a fost întodeauna „o secţie a Constanţei” ? Ce, populaţia din Mangalia nu are voie să schimbe istoria? Sau aşa vi s-a ordonat de la Constanţa, să staţi în genunchi pentru interesele lor?
    2. Ai dreptate, proprietarul reţelei a rămas oraşul Mangalia, în schimb ce nu vrei să pricepi tu este faptul că Leo Tănase va cere înapoi şi dreptul de administrare, astfel încât să mai respirăm şi noi din punct de vedere financiar !

    Eu înţeleg compromisul pe care trebuie să-l faceţi voi la PNL pentru interesele găştii de la Constanţa dar, vorba proverbului urban „mai plimbaţi-o măi băieţi, mai plimbaţi-o!”

    Comentariu by Notarius Anonymus — 6 mai 2016 @ 18:41

  44. Notarule ia zi-mi tu mie cum va cere dl Tanase dreptul de administrare.vorba ăluia ..pe ce te bazezi când spumă sta? Era vorba de a prezenta un program bazat pe un studiu date concrete bani etc dacă vrea sa ne convingă pe noi ca va cere dreptul ăla de care spui .iar aia de la cta vor spune ..ne scuzați luați dreptul înapoi și promitem ca nu mai facem.nu e vorba aici de nici o miștocar. Miștocar a fost pana acum de 4 mandate.tot felul propuneri la mișto iar alegătorul hămesiți le a înghițit. .revenind…rețeaua poate e a mangliei dar ce facem cu investițiile deja făcute sau nu de raja dar pe care le va revendica aceasta?cât ne va costa administrarea în regie proprie a unei soc de apa a mangliei? Ăsta vrem sa auzim.nu frații grim .vrem acu dar peste 4 ani vedem ca nu am putut.și așa tot din istorie ăsta cu apa scumpa se vehiculează de 2 mandate nu e găselniță nici a alde nici a pnl .așa ca vreau studiu serios de fezabilitate nu vise viziuni minciuni cu va fi fim face.dacă am sa caut în arhive găsesc ca ăsta a promis parcă și pnl au mandatul trecut.mai bine tot cu date cifre și realizări sa ne arate dl Tanase, Bociog, etc ce au făcut cât au fost consilieri.și atunci vorbim.ca au cam făcut febra la maxilar de atât hamal. Când la u partid când la altul.oricum Bociog e campion cu 3 partide 7 4 ani.dar vrea .

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 19:12

  45. Autocorectul mamii lui.da înțelegi DLe notar ideea.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 19:14

  46. Pt 40: LOL!

    Comentariu by Vipera cu elice — 6 mai 2016 @ 19:18

  47. Pt 41: 1,75m pe tocuri. Serios!…

    Comentariu by Vipera cu elice — 6 mai 2016 @ 19:20

  48. Poate va uitați pe protv

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 19:26

  49. Iorgus a cedat tota infrastura pe care o are raja

    Comentariu by Radu — 6 mai 2016 @ 19:27

  50. Pt. 48 … cu Dan Teodorovici?

    Comentariu by Vipera cu elice — 6 mai 2016 @ 19:30

  51. Nu.cu nemții.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 19:31

  52. Iorgus a cedat tota infrastura pe care o are raja le-a dato celor de la constanta ,fără nici o confirmare,toată infrastructura este făcută cu banii orașului nostru ,sursa de apa este captată din pădure Hagien,costurile prelucrări apei sunt foarte mici iar cea menajera o revarsă în portul turistic,deci costuri foarte mici,piticu nu are nici un merit pentru GAZE

    Comentariu by Radu — 6 mai 2016 @ 20:00

  53. @52 sistemul de alimentare cu apă a orașului a fost cedat de Sideri in 1995 catre RAJA !
    Oare Radu o fi sinonim cu mincinos?

    Comentariu by zozo — 6 mai 2016 @ 20:41

  54. Lista o avea ceva bun,dar doar de decor.Primele 4 pozitii apartin unor traseisti cu lider la partide fumate ginerele lui Ciocaia,Bociog Dragos PPDD-PSD-Alde.Nu puteti pacali pe nimeni si dupa alegeri se vor duce toti cum au si venit.Singurul castigator Leo si poate poate inca un loc de consilier.

    Comentariu by Wakeup — 6 mai 2016 @ 21:12

  55. În continuare cred că încăpățânarea lui Iorgus de a candida contribuie la menținerea lui Radu la primărie.

    E doar matematică.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 21:25

  56. Oameni buni, hai sa facem un joc de imaginatie: cate doua centre de votare la o sectie ( conform listei publicata in spatiu online) cate doua la fiecare scoala. legea spune ca sunt arondate intre 1000-2000 de persoane pe sectie, deci la o scoala va vota intre 3000-4000 de persoane – doua cozi, stai la o coada, ajungi te cauta pe lite si iti spune ca nu te gaseste si ca trebuie sa stai la cealalta coada. se creeaza agitatie, nervozitate si lumea pleaca fara sa mai voteze.

    Comentariu by Anonim — 6 mai 2016 @ 21:53

  57. Eu vreau raspuns de la doamna preoteasa,daca nu imi calc pe suflet si ma duc duminica la biserica cu un microfon sa stie toata lumea ca doamna preoteasa isi bate joc de noi toti sustinand un hot care a furat toata Mangalia si si-a batut joc de o tara intreaga taindu-ne salariile, nu l- ar mai rabda pamantul!Raspunsul doamna preoteasa ! Nu iti este frica de Dumnezeu sau nu crezi in el? Vezi ca s-ar putea sa te pedepseasca!

    Comentariu by Mama mare — 6 mai 2016 @ 21:58

  58. RAJA a fost cedata mult mai devreme pe vremea CPUN ului . Moldovanu a insistat pentru asta. De fapt nici nu se numea asa , mai bine zis a fost cedata statia catre RAJA , iar Moldovanu nu a primit-o la GOLD. Interesele Constantie au aparut inca de atunci. Maistrul militar cu pensie nesimtita fura motorina si salam pe vremea aia nu are de unde sa stie. Cum a castigat Limanu terenul poate castiga si Mangalia sectia .

    Comentariu by Dana — 6 mai 2016 @ 22:04

  59. Notarius, te comporți exact ca un macac. Sănătate multă…că ai nevoie.

    Comentariu by valentin ciuraru — 6 mai 2016 @ 22:07

  60. pt 59

    To’arşu maistru Valentin Ciuraru

    Ce şcoală ai făcut matale, în băncile cărei facultăţi ai stat matale de ne iei pe toţi de sus? În afară de aia privată, pe bani, la Andrei Şaguna?

    Adică eu te întreb lucruri concrete, ridic o serie de întrebări şi îţi adresez ţie, personal, nişte idei, iar tu mă iei cu „macacii” ?

    Stau şi mă întreb cum ţi-ar sta ţie în fotoliul de consilier local ! Când careva ţi-ar adresa vreo întrebare, tu cum o să-i spui? „Stai jos macacule” !!!

    Cum ai putea tu să porţi un dialog cu cetăţenii dacă foloseşti expresii de genul ăsta? Aşa v-a învăţat pe voi, în ăia trei ani de şcoală, la Şcoala de Maiştri Militari? Să staţi în genunchi şi cu „macacul în gură”?

    Asta este imaginea PNL-ului din Mangalia? Asta este imaginea PNL-ului? Valentin Ciuraru cu „macacul în gură”?

    Păi, dacă e aşa, dacă matale ai devenit chintesenţa valorică a liberalilor din Mangalia, atunci eu mă lipsesc de PNL ! Şi de ăla de la Mangalia şi de ăla de la Bucureşti !

    Comentariu by Notarius Anonymus — 6 mai 2016 @ 22:36

  61. S-a gandit cineva ca politica presupune si foarte,foarte multe compromisuri?
    Pe aceasta cale lansez o provocare.
    Semnati cu numele reale.Asumati-va comentariile si incercati sa vedeti si partile bune ale fiecarui candidat.

    Comentariu by Manea Angela — 6 mai 2016 @ 22:45

  62. Lucian stiu ce inseamna sa administrezi acest blog,dar nu cei care scriu aici sunt si formatori de opinie asa cum isi imagineaza dumnealor.Nu vrei sa facem un experiment?Sa dai block celor care nu se semneaza cu numele reale si care nu doresc decat sa stea in anonimat ca sa carcoteasca.
    Cu deosebita consideratie,
    Manea Angela.

    Comentariu by Manea Angela — 6 mai 2016 @ 22:55

  63. SINT INTRUTOTUL DE ACORD CU D-NA MANEA SI MA INSCRIU PRIMUL PE ACEASTA LISTA A CELOR „REALI”. EU ZIC, CA DACA AM PROCEDA ASA AM AJUTA LA FORMAREA UNEI OPINII CORECTE FATA DE TOTI CANDIDATII DE PE LISTE CU BUNE SI CU RELE. MULTUMESC.

    Comentariu by MARIAN IORGA — 7 mai 2016 @ 7:33

  64. Intentia e buna, practic vor ramane 10 -15 persoane „reale” care vor scrie pe blog. Astfel blogul va „muri”. Ipotetic, lucrez in primarie si am o informatie despre administratia locala. Nu o pot publica, normal nu ma pot semna cu numele real. Ce fac, probabil abandonez si astfel cetatenii vor fi privati de adevar. E mai bine?

    Comentariu by Provider NET — 7 mai 2016 @ 8:26

  65. Sunt unul care a stat de vorbă cu „zidul neputinței” și expresia „somnul rațiunii produce monștri” s-a dovedit foarte adevărată. Cred că e foarte bine că ne putem exprima opiniile sub pseudonim pentru că așa nu vom avea parte numai de-alde măiaștri curajoși dar fără esență, putându-ne proteja de furia fițoasă și paranoică a vremelnicei conduceri, și ea, pseudo-pnl-istă.

    Comentariu by Zoga — 7 mai 2016 @ 8:33

  66. Nu zau ! Cum mai sa se dubleze numarul daca te semnezi ? Deocamdata sunteti 6-7, vorba lui Ciuraru – macaci.
    Intr-adevar, ai dreptate, afirmatiile facute sub anonimat sunt frustrari si dau nastere la monstri fara personalitate si fara demnitate. Adica niste NIMENI. Nu te obosi sa-mi raspunzi, chiar nu ma intereseaza.

    Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 8:59

  67. Astia ai lu’ Radu tot o trag cu 5-6 postaci ca ei atâția sunt toți.Daca o adaugăm si pe Ciocănel, 10.Ne-ați bătut de data asta…da’ data viitoare va batem noi!Hai pa

    Comentariu by Hai pa — 7 mai 2016 @ 9:31

  68. „afirmatiile facute sub anonimat sunt frustrari si dau nastere la monstri” zise un anonim pe un blog… Sfîntă ironie!…

    Probabil că asumarea identităţii va elimina timpul pierdut cu citirea a tot felul de îndemnuri gen „hai Iorguş!”, „Maganu primar!” sau „trăiască Radu Cristian”. Probabil – pentru că şi asemenea manifestări de simpatie pot fi asumate deschis. Sigur e că vor dispărea înjurăturile, nu de alta, dar ne mai întîlnim pe la spălătoriile de maşini…

    Asumarea identităţii nu aduce, implicit, şi valoare de adevăr pentru cele scrise. Informaţiile sînt corecte sau incorecte, nu contează cine le pune pe masă.

    Am văzit cî aici se fac două categorii de postări, mari şi late: dezvăluiri şi opinii. Cine poate face unele dezvăluiri fără a-şi periclita poziţia de „insider”, ar fi bine să o facă, dacă vrea. Dacă nu, nu. Cu „opiniile” e altă chestie, iar aici contează şi educaţia, nu numai informaţia.

    Comentariu by Vipera cu elice — 7 mai 2016 @ 10:09

  69. Pt.Mama mare si Anna
    Parintele Steinhardt spunea cam asa,Dumnezeu ne cheama sa fim blanzi, buni, smeriti cu inima dar nu tampiti, mai, credincioasele taichii. Asa ca, hai, nu va mai bagati in seama pe aici cu idiotenii, ca suntem satui de mahalagisme si prostie! E greu sa puteti sa pricepeti niste lucruri care dor si duc orasul la pieire, cand voi vedeti doar superficialitatea!

    Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 13:38

  70. Pt.57
    Laura Cârlan e medic. Preoteasă poate e mă-ta la templu din sens.

    Comentariu by lucian visa — 7 mai 2016 @ 13:38

  71. Din punctul meu de vedere, consider ca este moral sa-ti susti „vecinul IORGUS” la functia de primar; Calitatea de vecin cu toata lumea din Mangalia si-a dezvoltat-o prin programul derulat pe perioada a 12 ani,PROGRAM DENUMIT – ” EU, VECINUL TUTUROR” (DACA NU GARD IN CARD, MACAR LA A DOUA CASA, SCARA, BLOC, ETC……

    Comentariu by Mangalea — 7 mai 2016 @ 13:39

  72. Ia pune tu neşte dovezi pe masă, niscai docomente, ceva. Asta ca să nu credem că a învăţat Săndel să chatuiască (scuze, Săndele!…)

    Comentariu by Vipera cu elice — 7 mai 2016 @ 13:45

  73. Că tot s-a vorbit de școală și e sâmbătă, vă postez un banc din Cuget Liber.

    Un poliţist îl legitimează într-o seară pe un trecător.

    – Cum te numeşti?

    – Dumitru Constantinescu.

    – Ocupaţia?

    – Sunt medic primar.

    Nedumerit poliţistul se gândeşte:

    – Cum medic primar?

    Ori e medic ori e primar. Ăsta e cam dubios.

    – Hai cu mine la secţie să vorbim acolo!

    Ajunşi la secţie, poliţistul îi raportează superiorului.

    – Şi acum ce fac cu el, dom’ şef?

    Superiorul scărpinându-se la ceafă, îi spune:

    – Întreabă-l dacă are facultatea făcută. Dacă are, înseamnă că e medic, dacă nu, înseamnă că e primar.

    Comentariu by lucian visa — 7 mai 2016 @ 13:46

  74. Pt.71
    Dor vorbe, vorbe goale asa aruncate doar pentru a ne afla in treaba!
    Nimic concret, nimic in cap, zero peste tot! Tot atat avem si noi sa-ti transmitem, sa-ti stea in gat Mangalea!

    Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 15:29

  75. Maintain the excellent work !! Lovin’ it!

    Comentariu by nba 2k16 mt cheats — 7 mai 2016 @ 16:29

  76. Great web websitewebsite! It looks extremely professional! Keep up the excellent work!

    Comentariu by nba 2k16 mt duplicator — 7 mai 2016 @ 16:29

  77. @ 70 Superb!!!

    Comentariu by Baronul — 7 mai 2016 @ 17:50

  78. Mai, tanti Manea, parca in 2012 matale erai sustinatoarea apriga a lui Raducu! Eu asa imi amintesc. Si nu numai eu. Acuma, ce mai spui? Aud? Aha, te-ai inselat… A cata oara?

    Baroane, combati bine. Dar si matale erai tare aprig sustinator, culmea, tot al lui Raducu. Ce v-a apucat mai ooameni buni? (vezi si semnatura Baroane…)

    Comentariu by Bau! — 7 mai 2016 @ 19:46

  79. Eu n-am inteles un lucru. Poate ma lamureste Baronu: Tanase e inginer de sunet? Sau ce fel de inginer? 😀

    Ca, daca tot e sa vrea si votul meu (inginer sant si eu…) as dori sa stiu ce facultate a absolvit, de cand pana cand a studiat si unde. Daca nu cer prea mult, as vrea sa stiu si unde a profesat ca inginer. Si nu numai…

    Comentariu by Bau! — 7 mai 2016 @ 19:50

  80. Pt. Macacul Ciuraru: Valentine, te-ai umplut de ridicol! Ma asteptam la asta, avand involutia ta constanta in ultimii patru ani. Totusi…atat de jos?

    Comentariu by Bau! — 7 mai 2016 @ 19:53

  81. @Bau. Asa este.A fost prima data cand am semnat un cec in alb.Contrar obiceiului -de altfel sanatos -de a nu acorda incredere unui om din descrierile altora, am promis ca il voi sprijini. Si am facut-o, fiindca nu-mi incalc promisiunea niciodata. Cei care ma cunosc stiu bine acest lucru. Am gresit, increzandu-ma in cuvantul unor apropiati. Este vina mea pe care mi-o asum. In legatura cu cealalta interpelare pe care mi=ai adresat-o, cu parere de rau, nu pot, nu stiu si nu vreau sa raspund la intrebari care privesc o terta persoana. Cel mai intelept ar fi sa-l intrebi pe Leo. Cred ca malitiozitatea usor zeflemitoare cu care pui intrebarile or sa-l entuziazmeze, iar curiozitatea iti va fi satisfacuta in timp real. Fiind rocker, ca si mine dealtfel, are un mod de a percepe si interpreta realitatile putin diferit fata de…. de exempluuu… un iubitor de manele! Iti doresc succes!

    Comentariu by Baronul — 7 mai 2016 @ 21:19

  82. Pentru 78.Stimate domn Bau ,mă adresez așa întrucât nu as putea niciodată sa va spun nene.Eu în primul rand mă respect pe mine,ăsta însemnand și adresarea cu o formula politicoasa atât oamenilor cu mult peste nivelul meu cât și celor sub nivelul meu educațional și social.În 2012 am fost alături de prietenul meu de care nu mă voi dezice niciodată Claudiu Tusac.În „turul 2” am fost alături de Cristi Radu pentru ca așa am simțit eu.Am fost convinsa ca o persoana tânără, bine pregătită profesional,cu o ținută și un limbaj decent ar fi putut realiza multe lucruri minunate pentru Municipiul Mangalia.Cred și astăzi ca si-ar fi putut atinge scopurile dacă nu s-ar fi lovit de o birocrație stufoasa și prost pregătită, de oameni care prefera sa lucreze pe jumătate de salariu fata de cât ar lua la un privat în primărie,tocmai ca sa nu muncească. Părerea mea despre el rămâne aceeași. Acum în 2016 oferta de oameni tineri și bine pregătiți este mult mai mare și va trebui sa fac acel pas care nu are decât 34 de cm de la inima la cap. Îmi sunt dragi toti: Maganu,Sorin Mihai,Costi Barbora, Ion Minca,Cristian Radu dar sunt absolut convinsa ca niciunul dintre ei nu vor putea sa schimbe nimic fără un CL echilibrat și fără angajați habarnisti și care au preferințe politice, drept pentru care se străduiesc sa încurce și sa creeze o imagine nefavorabila primarului în funcție. Domnule Bau , eu nu mă dezic și nu o voi face niciodată de oamenii care au fost alături de mine. Pentru liniștea dumneavoastră , sa știți ca așa cum îl respect pe Sidere,Iorgusu,Tusac,Radu așa îl voi respecta și pe viitorul primar.
    Cu deosebita considerație, Manea Angela.

    Comentariu by Anonim — 7 mai 2016 @ 23:31

  83. Dă-i unui om puterea și-l vei cunoaște zice o vorbă. Radu a fost o speranță și pentru mine după mandatul execrabil al lui Tusac. Nu a fost demn de funcția care o ocupă, dar atunci nu putea fi anticipat acest lucru.

    Comentariu by lucian visa — 7 mai 2016 @ 23:52

  84. Mă bucur Lucian ca gestionezi în continuare acest blog.

    Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 0:45

  85. O cunosc pe d-na Manea de când eram copil. Nu a ținut niciodată la formula de adresare, noi ii spunem Angela, cu toate că există diferența de varsta.A fost întotdeauna un liant intre generații. Consider ca poate fii un bun formator de opinii și ca nu merită să i se adreseze cu formula „tanti” . Cu mult respect pentru dna Angela !

    Comentariu by Ionescu george — 8 mai 2016 @ 1:23

  86. Pt. 70

    Exprimarea dovedește lipsa de imparțialitate.
    Laura Cirlan este si stomatoloagă, dar și soție de preot. Ceea ce o face și preoteasă. Așa i se spune soției de preot, de veacuri de istorie valahă. În uzanța bisericească preotul nu se exprimă cu „soția mea/ soața mea”, ci cu preoteasă. Oricând puteți folosi un DEX, va explica.

    Îmi amintesc despre asta: http://www.lucianvisa.ro/2016/04/09/consilier-psd-laura-carlan-despre-asfaltarea-mangaliei/
    Unde este o declarație in fals. Prima pagina a ședinței din 23 Februarie a fost atașata hotărârilor ședinței CL din 15 Februarie, lucru a carei logica nu am înțeles-o in primele 30 secunde.
    În 15 Februarie au fost alocați bani către ADPP, care apoi in 23 Februarie au fost tăiați. Dar tot nu înțelegeam de ce distragerea atenției de la ședinta din 15 Februarie. Pana am văzut ce HCL-uri s-au mai aprobat. Printre altele, si 750.000 lei, adică 7,5 miliarde vechi pentru 5 biserici.
    Ulterior Minca acuza, protopopul se justifica.

    Nu subiectul mi-a fost important, ci de ce cu bună știință face dna doctor si preoteasa si consiliera o declarație în fals, de ce totuși o face, dacă nu vrea să ne îndreptam atenția pe HCL-urile din 15 Februarie?

    Apoi in scandalul acuzelor de banii pentru biserici dispăruți (acuza consilierului Minca) remarc ca protopopul Vasile Cîrlan zice că nu poate aloca fonduri bisericii din centru deoarece este monument național. Nu prea văd ce legătura are, din contra.
    Apoi să remarca ca dna medic stomatolog si preoteasa in același timp s-a încăpățânat ca ea si colegii ei sa nu aprobe ca terenul din curtea bisericii sa nu între in proprietatea bisericii, teren necesar in proprietate ca aceasta biserica sa poată accesa fonduri europene.
    In ședinta CL din 4 Aprilie până și colegii ei de partid se rugau de ea „Hai, Laura, sa aprobam! Altfel ni se urcă în cap Mangalia.” Nu s-a lăsat, a votat împotriva, chiar daca si colegii de partid au votat pentru.

    Nu as fi amintit despre acestea daca Visa nu ar fi fost agresiv cu cineva care s-a exprimat cu „preoteasa”. Dle Visa, apelativul preoteasa pentru soața unui preot este o politețe si o uzanța, așa cum nu te poți referi la regina ca soața regelui. Poate fi soția regelui orice dpdv profesional, ea tot regina este, supușii i se adresează astfel.
    Partizanatul si interesul personal va determina la astfel de greșeli si la astfel de limbaj pe care l-ati folosit la pct. 70.

    Comentariu by Mentalist — 8 mai 2016 @ 8:29

  87. Rămâne cum am scris.

    Nu o cunosc pe doamna în cauză și nici n-am vorbit niciodată cu ea. Eu sunt total împotriva misoginismului. Nu știu cum se vorbește în biserică, dar suntem în secolul 21 și pe un site al dracu de laic.

    Comentariu by lucian visa — 8 mai 2016 @ 9:58

  88. D-le Vişa, mai ţineţi minte cînd de pe uşile cetăţenilor aflam ce hram poartă fiecare? „fam. col. Petliţescu”… „fam. ing. Şurubescu”… Aşa şi cu „doamna preot”, din perspective antice…. D-na coloneleasă, d-na inginereasă, că, de, femeia e după bărbat, nu? Şi ce dacă d-na coloneleasă era, de fapt, profesoară? Scrie pe uşă „colonel”? Scrie!

    Comentariu by Vipera cu elice — 8 mai 2016 @ 10:36

  89. Ati identificat gresit ca fiind misoginism.

    Nu stiu cine e 57, nici nu imi place ce a scris. Am corectat pentru a nu deveni expresia „preoteasa” ceva peiorativ, cand in realitate nu este.

    Comentariu by Mentalist — 8 mai 2016 @ 10:51

  90. Manea Angela, formator de opinie??? Nu mai avem proprietatea termenilor? Nu pot sa cred ca acesta este nivelul moral si intelectual la care au ajuns locuitorii acestui oras!!

    Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 11:05

  91. D-na Manea, probabil ca in mandatul prietenului dvs inca locuiati la vila si nu stiti cum este sa stai in frig la – 24 de grade cat era temperatura afara… ce legatura au angajatii cu ceea ce tb sa faca primarul Radu? Care culoare politica? Nu sn peste tot in posturile cheie oamenii lui de la Cta? Vreti sa spuneti ca un angajat al ADPP de ex se opune sefului si il saboteaza pe Inaltimea Sa? Hai sa fim seriosi… In 2012 au mai candidat si alti tineri cu facultati facute pe bune, cu tinuta morala si un limbaj muuult mai decent si care totusi nu au fost demni de admiratia dvs. Dar, ma rog, asa ati simtit… este bine insa ca ii admirati pe toti… dar, oare ei au aceleasi simtaminte?

    Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 13:37

  92. De ce credeti ca ”tanti ” este un cuvant jignitor? Cand a fost d-na Manea liant intre generatii? Formator de opinie? Doamne fereste !
    D-na Manea stie sa se dea bine pe langa toti , dar nu-i iese mereu, saraca…

    Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 13:44

  93. Domnule anonim,va aduc respectuos la cunoștință că eu în apartamentul meu dobândit cu acte în regula am centrala proprie din anul 1995. Uite ca ăsta mi-a ieșit,m-am gospodărit. Nu sunt deloc săracă întrucât deși am făcut la viață mea și bune și rele mă mândresc cu ceva:cu fetele mele. Pentru știință dumneavoastră una este avocat și cealaltă este studenta la medicina.Îmi creste inima când mă uit în jurul meu și văd copiii de bani gata care nu vor fi în stare sa preia afacerile părinților lor,spre deosebire de fetele mele care indiferent ce mi s-ar întâmplă mie sau taților lor sunt pe un drum bun și au în fata un viitor. Uite stimate domn anonim ca ăsta mi-a ieșit foarte bine și nu am de ce sa fiu compătimita. Din contra dumneavoastră sunteți de compătimit pentru ca de când am început sa postez nu faceți decât sa mă atacați și nu aveți curajul sa va semnați cu numele real. Va doresc o zi frumoasa. Manea Angela.

    Comentariu by Angela Manea — 8 mai 2016 @ 17:40

  94. pt. Mentalist
    Iti reamintesc ca iti exprimi opinii si pui intrebari unui blogar si pe un blog pe care il considerai nu de mult ca si-ar fi pierdut credibilitatea! Ce cauti aici pentru a ne explica moartea caprioarei, sper ca raspunsul dat de vipera sa te aduca din 1900 toamna, cand asa se gandea si tu ai ramas la acelasi nivel in vremea de astazi, sa fi inteles totusi ceva, sau poate il intrebi pe prietenul tau Maganu sa-ti explice mai bine cum sta treaba.

    Comentariu by Anonim — 8 mai 2016 @ 18:02

  95. Pt. 82: Mai, tanti Manea, pari usor confuza! Cum poti matale spune acuma, citez „Am fost convinsa ca o persoana tânără, bine pregătită profesional,cu o ținută și un limbaj decent”? Asta inseamna pentru matale „bine pregatit profesional”? Facultatea prin padure? Repetentia? Treapta?

    Pai si prietenul matale Tusac avea un an lipsa la socoteala prin liceu… Bag seama ca in ultimii ani a cazut dramatic in cap nivelul a ceea ce insemna odata „pregatit profesional”. Nu ma mai mira nimic! Respecta-i matale pe toti! Toata stima! 😀

    Comentariu by Bau! — 8 mai 2016 @ 21:01

  96. Pt Baronu, oriunde ar fi:

    Baroane, n-ai inteles intrebarea mea retorica… Probabil o fi din cauza faptului ca nu m-am exprimat suficient de clar, avand in vedere ca sant un iubitor al jazz-ului si doar tolerez roker-ii…

    Asa ca o sa intreb altfel, mai clar:
    – daca o persoana (in cazul nostru, inginerul Tanase) se prezinta in fata noastra pentru a ne obtine voturile, folosindu-se de o mica omisiune, nevinovata, putem sa ne incredem in bunele lui intentii?
    – asta era intrebarea si credeam ca o sa o intelegi din prima;
    – care era problema sa ne spuna ca in principal si-a inceput cariera ca vames? Ce insemna asta?
    – care era problema sa ne povesteasca despre bunele intentii de dezvoltare a Mangaliei de catre Fantomania? (asa ii zice oare?)
    – de ce trebuie sa alegem intotdeauna numai dintre oameni de joasa calitate? As mai avea multe intrebari, dar mai e timp.

    Ma adresez dumitale cu aceste intrebari, tocmai pentru ca am sesizat o oaresce aplecare asupra problemelor urbei noastre si incerc sa ma dumiresc si eu cu cine as putea vota. M-am gandit la un moment dat sa-l interpelez pe Mentalistu’ Ozzy, dar foloseste prea multa grasime la gatit…

    Comentariu by Bau! — 8 mai 2016 @ 21:12

  97. Daca am jicnit-0 pe dna preoteasa imi cer iertare, dar din pacate am aflat ca are si ea alte pacate facute de ea nu numai faptul ca sustine un pacatos care va ajunge cat de curand sub talpa iadului . Sfintia sa parintele nu i-a spus ca minciuna, hotia si lacomoa sunt cele mai mari pacate, sau daca doamna este si doctor o iarta Dumnezeu, nu prea cred, o ierta-o parintele dar Dumnezeu nu cred . Ori poate nu-si recunoaste titlul de preoteasa ?ar insemna sa divorteze , atuci alt pacat! doamne ce de pacate! mai bine lasa- te de politica decat sa ajungi in iad laga iorgus ca pe el il l va arde focul cel nestins!

    Comentariu by Mama mare — 8 mai 2016 @ 22:29

  98. Pt cei care il susțin pe Iorgus si tot spuneti ca a făcut , a făcut: judecății va rog cu ce a făcut, a adus ceva de la Vaslui? Nu uitati ca a fost la tăierea tortului, atunci când cu legea Lupu, la retrocedarea terenurilor, a inventat mostenitori, le-a dat teren , apoi l-au vândut si au împărțit banii , o sa- l blesteme si morții din morminte!

    Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 7:32

  99. Cand alegem un primar trebuie sa ne intereseze in primul rand ce a facut pentru oras. Si pentru oras a facut Iorgus destule. De fapt e singurul care a facut sa se auda de bine in toata Romania de Mangalia. Astia doi, Tusac si Radu ne-au facut de ras in toata tara de se uita toti la noi cu mila acum.

    Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 9:19

  100. Da , ne intereseaza f mult! A furat mult mai mult decat a facut pt oras! Eu nu- mi doresc un primar care fura, minte si ma crede prost. Am ratiune!

    Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 10:27

  101. Votați-l pe Radu Cristian atunci. Ca dumnealui nu minte niciodată si nici nu fura pentru ca nu are nevoie. Este avut datorita unei moșteniri si isi poate permite chiar sa cheltuiască din averea sa pentru binele orașului, nu are nevoie să fure. Din această cauză si locuiește la Constanța pentru ca nu dorește să fie acuzat ca ar avea interese în Mangalia. Este un om bun care iubește locuitorii orașului si în următorul mandat va reuși să ducă la îndeplinire o mare parte din proiectele asumate în 2012. Trebuie sa înțelegem că nu se pot face toate peste noapte si ca va fi nevoie de cel puțin încă 2 mandate pentru a face din Mangalia un oraș european asa cum deja se vede ca am început.

    Comentariu by S.C. — 9 mai 2016 @ 11:11

  102. PT.100
    Dar a facut pentru oras, atat cat a facut, ceilalti n-au facut nimic, nici macar n-au fost in stare sa intretina ce s-a facut, atat cat s-a facut, da? Deci, o diferenta tot exista. Vorbesti de ratiune, pai dupa cum pui problema inseamna ca „ai inteles” gravitatea situatei in care se afla orasul de nu mai poti!Astia sunt candidatii, alegi din ce ai, dar chibzuind bine! Cat de bine intentionat ai fi, cand ajungi pe o functie publica, din nefericire, esti obligat sa faci si niste compromisuri, depinde pana unde le faci! Idealisti ca tine, pe toate drumurile! Ce folos, trebuie sa te adaptezi la ce este acum! Daca chiar ai ratiune…… demonstreaza, nu veni cu fasuri din astea, ca la piata, cum ca ala are, n-are, a facut, a dres, si alte aberatii. Nu asta intereseaza acum!

    Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 11:43

  103. http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-alde-va-creste-si-va-deveni-primul-partid-din-romania-288304?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Politic%E3&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Politic%E3
    +
    http://www.cugetliber.ro/stiri-fun-un-doctor-orientat-288263?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Fun&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Fun

    Comentariu by nabuco — 9 mai 2016 @ 13:50

  104. Pt 102 da am ratiune si o sa votez schimbarea, te deranjează? eu votez viitorul , nu trecutul, trecutul nu se mai poate, fiecare zi vine cu ceva nou, frumos , luminos!

    Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 16:26

  105. votul tau se contorizeaza la radu cristian. daca risipim voturile pe candidati de 5% ramanem cu constantenii. aici intra si maganu.

    Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 17:40

  106. Dacă iorgus nu realizează ca va fi pe locul 2 e numai vina lui ca rămânem cu radu

    Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 17:46

  107. Parcă ai fi Radu, Iorguș e capul răutăților. Pune el ștampila în locul nostru ?

    Comentariu by lucian visa — 9 mai 2016 @ 19:48

  108. pt.104
    Am vazut ultimile doua mandate jalnice, care au transformat orasul intr-un catun amarat! Si da, in acele doua campanii multi ca si tine,se bateau cu pumnul in piept ca sunt atat de rationali incat voteaza marea schimbare, pe cei care le promiteau transformari uluitoare, culmea ca aceste transformari s-au intamplat, dar din pacate transformand orasul intr-un morman de ruine. Asa ca lasa- ne cu rationamentul tau, ne-am convins!

    Comentariu by Anonim — 9 mai 2016 @ 22:37

  109. Bogdan maganu va fi primarul nostrum, gata cu furaciunile si minciunile!

    Comentariu by Anonim — 10 mai 2016 @ 22:42

  110. pt.109
    Bogdan Maganu a fost viceprimar in ultimii 4 ani si a stat alaturi de Tusac, prietenul sau cel mai bun alti 4 ani! Spui gata cu furaciunile si minciunile? Cat a stat 8 ani alaturi de cei doi primari ce crezi ca a facut? Chiar si simplu fapt ca a tolerat ceea ce se intampla in oras, si tot are bile negre! Daca esti in stare vino cu argumente cand afirmi ceva, nu cu sloganuri de prost gust! Aici vorbim pe fapte, nu pe ce ne-ar convenii!

    Comentariu by Anonim — 11 mai 2016 @ 10:47

  111. Merely had to express Now i’m delighted I stumbled in your page!.

    Comentariu by buy nba 2k16 mt coins — 12 mai 2016 @ 11:38

  112. Awesome web page you have going here

    Comentariu by madden nfl coins — 12 mai 2016 @ 11:38

  113. Extremely individual friendly site. Great details available on couple of gos to

    Comentariu by nba 2k16 vc — 12 mai 2016 @ 11:39

  114. Great internet site! It looks extremely professional! Maintain the excellent job!

    Comentariu by nba 2k16 vc — 12 mai 2016 @ 13:36

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress