Mangalia – politica locală

3 mai 2016

Primarul Radu Cristian contesta principalii contracandidati

Filed under: PSD — lucian visa @ 19:41

Comunicat de presa

Primarul in functie al Municipiului Mangalia, Radu Cristian a formulat contestatii la depunerea candidaturilor contracandidatilor sai Bogdan Maganu (PSD) si Zanfir Iorgus (independent sustinut de ALDE). Instantele de judecata (Judecatoria Mangalia si Tribunalul Constanta) i-au respins contestatiile ca fiind neintemeiate. Nemultumit de decizia primita, Radu Cristian recurge la toate formele de atac legale, in prezent recurgand la apel, desi aspectele semnalate nu au o justificare reala.

Desi este de notorietate publica apetenta primarului actual pentru procese, Organizatia PSD Mangalia nutreste speranta ca alegerile locale din municipiu se vor desfasura fara a se ajunge din nou la decizia – controversata acum 4 ani – de a se repeta alegerile datorita fraudelor semnalate. Dar pana in momentul alegerilor locale din 5 Iunie, il invitam pe domnul Primar Radu Cristian la o dezbatere electorala barbateasca, bazata pe fapte reale si performantele atinse in urma promisiunilor electorale de acum patru ani.

Partidul Social Democrat va demonstra in aceste alegeri locale din Mangalia ca este un partid cu o profunda maturitate politica, cu experienta in administratia locala si cu o buna cunoastere a realitatilor acestui oras.

Bogdan Maganu este candidatul PSD la alegerile locale din Mangalia. S-a nascut si a trait exclusiv in acest oras, are o experienta de 8 ani in administratia locala ocupand functiile de consilier PSD si actualmente aflandu-se la finalul mandatului de Viceprimar. Cunoaste din interiorul sistemului ce nu s-a putut realiza in Mangalia din motive obiective si ce nu s-a realizat din rea vointa sau respectarea unor interese restranse.

Ii asteptam sa-si exprime dreptul la vot, pe toti mangaliotii care isi respecta orasul si isi doresc ca lucrurile sa se schimbe in bine, pentru ca numai impreuna ne putem schimba viitorul. SCHIMBAREA A INCEPUT!

Biroul de presa al Organizatiei PSD Mangalia

facebook.com/PSD-Mangalia

psd

psd-mangalia.ro

57 Comments

 1. Văd că cei PSD Mangalia nu-mi mai trimit comunicatele. Deși i-am susținut indirect de multă vreme se pare că au uitat. Pe vremea aceea doar pe Foleanu îl interesa opoziția. Nicio problemă, asta-i viața. O să amintesc și eu electoratului că îl disprețuiește și nici măcar lista consilierilor nu o face publică. Cât despre candidatul de primar sunt multe, multe de spus. Există materiale publice la greu. Ce nu e public, e că înainte de Sfintele Paști a fost chemat la DNA pentru faptele petrecute când era ”artist” la festivalul Callatis. O să urmeze microbuzele, unde se pare că sunt dovezi că subvențiile pe transport au ajuns în buzunarului lui. Pe măsură ce am amănunte, vă voi informa.

  Comentariu by lucian visa — 3 mai 2016 @ 19:47

 2. Drogurile ?

  Comentariu by Anonim — 3 mai 2016 @ 20:16

 3. Trebuie să reţinem că sinistrul scenariu vehiculat la Bucureşti pare să îşi urmeze cursul: condamnatul Dragnea îl va propune pe plagiatorul evazionist Victor Ponta la şefia Camerei Deputaţilor, urmînd ca, în toamnă, PSD să facă alianţă în Parlament cu ALDE şi PUNR (poate şi PMP) împotriva PNL, ca să poată iniţia şi vota legi şi ordonanţe de restrîngere a competenţelor DNA. Dacă această manevră va reuşi, vor trebui să iniţieze şi suspendarea preşedintelui Iohannis, altfel va ieşi scandal. Poziţia electorală a noului USL fiind consolidată după alegerile din toamnă, debarcarea lui Iohannis pare floare la ureche…
  Momentan se văd următoarele: Dragnea deja îl propune pe Ponta în locul lui Zgonea, PSD-ul îl perie pe Tăriceanu iar bazinul electoral al PSD-ului pare să îşi menţină forma, dimensiunile şi caracterul pro-mineriade.
  Iar alegerile din iunie sînt programate – cum altfel? – în Duminica Orbului.

  Din punct de vedere politic Radu Cristian este deja pe tobogan iar PSD Mangalia şi ALDE Mangalia vor trebui să respecte deciziile de la centru, de la toamnă încolo, şi să voteze la unison în şedinţele de consiliu.
  Prin urmare Maganu e „mînă moartă” iar Radu Cristian trebuie să îşi caute de lucru.

  Comentariu by Vipera cu elice — 3 mai 2016 @ 20:17

 4. ”Bogdan Maganu este candidatul PSD la alegerile locale din Mangalia. S-a născut și a trăit exclusiv în acest oraș, are o experienta de 8 ani în administrația locala ocupând …”
  Folosirea trecutului e corectă ! Și acum unde locuiește ? Și nu de acum, ci de … Sau distanța fiind mai mică de 10 Km nu se pune a fi navetă ?!

  Comentariu by Hâtru — 3 mai 2016 @ 20:26

 5. Ce frumos ranjeste Tusac pe site-ul PSD Mangalia …
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  Comentariu by Big Brother — 3 mai 2016 @ 20:34

 6. Radu Cristian vrea sa candideze SINGUR?
  Da ce este dictatura?
  De fapt este singura lui sanasa sa castige alegerile: CANDIDAND SINGUR!

  Comentariu by Anonim — 3 mai 2016 @ 20:57

 7. Domnule Visa, uite niste amanunte: in ultimii ani banii pe microbuze au ajuns la colegii matale de la PNL, Sorin Andrei si la ala negru de respira greu, adica la taica-su actualului primar, Radu Cristian. Nu de alta dar daca dai o informatie, prezinta toate fetele, nu numai varianta care iti convine. Se cheama manipulare. 🙂

  Comentariu by Provider NET — 3 mai 2016 @ 21:04

 8. P.S. Domnule Visa, vrei comunicate de la PSD? Pai astia, conform site-ului http://www.psd-mangalia.ro, inca il au presedinte la PSD Mangalia pe Tusac. Eu cred ca e si candidatul lor la Primarie. 🙂

  Comentariu by Provider NET — 3 mai 2016 @ 21:09

 9. Cea mai tare: daca intri pe site-ul PSD Mangalia, http://www.psd-mangalia.ro, au in stanga jos un sondaj care te intreaba care este cel mai tare ninja: Spirii, SOkola sau Fallen? 🙂

  Comentariu by Provider NET — 3 mai 2016 @ 21:26

 10. Dl Visa esti vesnicul suparat pe toata lumea ….. Pt tine numai Iorgus si Paul F sunt buni nu ? Mai scutestene de mizeriile tale . Nu iti place de Bogdan ca nu te baga in seama nu ?

  Comentariu by Alegator — 3 mai 2016 @ 21:26

 11. Mai nene Visa cum sa- ți trimită ei Comunicate când ii musti toată ziua pe la spate! Ai uitat când il ecuipai pe Iorgus si acum il lingi? Exista oare HOT mai mare decât cel pe care- l sustii?? Ce crezi matale ca lumea e proasta sau oarba si mai poți s-o manipulezi?

  Comentariu by Bbs — 3 mai 2016 @ 21:43

 12. Scormoneste ,scormoneste , cauta, sapa groapa altuia ca s- ar putea sa cazi in ea inpreuna cu cel pe care-l sustii! Pana mai ieri il scuipai, acum il lingi poate,poate ajunge iar primar sa-ti dea o bucata de padure, .Te inseli a furat-0 el toata . Ce dracu ,exista om mai hamesit , mai hot, mai mincinos ca el sau cine se aseamana se aduna! Aveam pretentie ca pareai un om care stie sa cantareasca bine lucrurile dar se pare ca m- am inselat!

  Comentariu by Sisi — 3 mai 2016 @ 22:28

 13. Pt. 10, 11 și 12
  Nu sunt supărat pe nimeni. Chiar nu mă interesează părerea lui Maganu despre mine. Electoral nu dau doi bani pe el. Cred că el ar trebui să fie mai interesat, pentru că eu nu candidez, dar am păreri publice cu audiență.
  Eu nu scuip și nu ling pe nimeni pentru că eu nu sunt scursuri ca voi.
  Nu sap groapa nimănui și n-am nicio înțelegere cu niciun candidat.
  Singurul candidat, dar la CL, cu care mai am un dialog, dar destul de redus, este Sorin Andrei. Chiar dacă sunt supărat politic pe el, nu pot să neg trecutul. Am fost și sunt liberal, chiar dacă azi organizația locală a PNL mă ține deoparte.

  Comentariu by lucian visa — 3 mai 2016 @ 23:00

 14. Cum nu recunoști ca pana mai ieri il scuipai pe Iorgus si acum ii tineai trena la lansare? Asta ce înseamnă? Meritata sa- ți vinzi sufletul pt așa un om? Constiinta, tribunalul matale suprem ce- ți spune?Nu te mustra de loc?

  Comentariu by Bbs — 3 mai 2016 @ 23:24

 15. De ce minti domnule ? Cum te ține departe ? Vrei ca sa-ti cada careva in genunchi ca sa-ti faci adeziune la partid ? Te crezi vedeta politica si crezi ca tii se cuvine calitatea de membru PNL ? Daca ai fost liberal trebuie sa stii ca exista un Statut dupa care functioneaza organizația. Scrie-ti adeziunea de membru aspirant si treci prin proceduri. Daca as fi cel care decide ti-as bloca intarea in partid. Nu meriti. Le-ai facut mult rau liberalilor.

  Comentariu by Anonim — 3 mai 2016 @ 23:31

 16. Ce cautaţi pe blogul dumnealui dacă e așa rău și „insignifiant” în viaţa virtuală a orașului?

  Comentariu by zozo — 4 mai 2016 @ 0:01

 17. Faceti-vă blogul vostru să vă lăudaţi între voi !

  Comentariu by zozo — 4 mai 2016 @ 0:03

 18. Votantul PSD-PSDR-FSN, acest nostalgic al mineriadelor, ţine România pe loc din 1991.
  Mulţumită lui, campaniile electorale nu trec de faza „pe înjurături”, iar votul e justificat doar cu mici, ulei şi cizme. Iar liderii penali ai partidului sînt „eroi”, victime ale… sistemului!

  Mangalia are încă o şansă de a vota în interesul oraşului. Nu e ultima, nici pe departe.

  Eu nu am văzut, încă, doi candidaţi care să identifice la fel problemele importante ale oraşului. Nici măcar nu seamănă două liste de priorităţi, una cu cealaltă!

  Şi, atunci, pe ce criterii vom vota? Cum vom compara un candidat care îşi propune să rezolve doar problemele termoficătii şi asfaltării, cu un candidat care vrea să rezolve doar problemele şcolilor şi ale pensionarilor?

  Comentariu by Vipera cu elice — 4 mai 2016 @ 0:10

 19. Vă rog să vă dați doua perechi de palme Domnule Visa!Cum va permiteți sa jigniți membrii marcanți ai pnl-ului.Știu, la București se scrie corect PNL,dar la Mangalia am înțeles că au primit o circulara sa se scrie cu litere mici.De ,politica de sat!

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 0:13

 20. ptr. 6:
  Chiar dacă ar fi singurul candidat tot iese pe locul 2. Are pe lângă el o hahaleră toantă care a concurat singur pe postul de arh. şef şi nu a fost în stare să înveţe răspunsurile primite anterior. Se pare că ăla „a tras picioru”. Cu ceva timp în urmă minciuna zootehnică afirma că el hotărăşte cine este deştept sau prost în primărie.
  Timpul şi voturile vor demonta curvărăselile politice.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 4 mai 2016 @ 0:51

 21. Ameninta salariatii din primarrie ca- i da afara din serviciu daca nu il urmeaza, daca nu- l voteaza sau nu se inscriu in marele partid liberal, a devenit stapanul Mangaliei! Oare asta meritam noi? Ce a facut el pt orasul asta ? A semanat niste iarba pe marginea soselei principale,iar in i teriorul orasului te mananca serpalai !

  Comentariu by Sisi — 4 mai 2016 @ 1:14

 22. Ameninta salariatii din primarrie ca- i da afara din serviciu daca nu il urmeaza, daca nu- l voteaza sau nu se inscriu in marele partid liberal, a devenit stapanul Mangaliei! Oare asta meritam noi? Ce a facut el pt orasul asta ? A semanat niste iarba pe marginea soselei principale,iar in i teriorul orasului te mananca serpalai !

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 1:20

 23. La fel a făcut și Tusac.În acest oraș totul se repeta.Sa speram ca lumea nu-l va mai vota.Sunt mulți care pot fi păcăliți. Sa vedem strategia pe care o va aplica Lazaroiu.Acum patru ani a stat aproape doua luni la vilele din Olimp și de acolo dispunea lui Colegiu ce sa facă. Acum erau împreună iarăși pe la Olimp-se pregăteau de lupta.Totuși are ceva bani piticul dacă își permite sa angajeze firma fostului consilier al lui Basescu și fost director TVR!!!

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 1:36

 24. Nene Visa spui ca nu dai doi bani pe Maganu nu ? Vai de capul tau …… Pai Bogdan nici nu se uita la tine dar sa te mai bage in seama dl frustrat ….. Esti jalnic si de tot risul ……esti la fel ca Iorgus dinozaur pe moarte

  Comentariu by Alegator — 4 mai 2016 @ 7:28

 25. Bogdan este un baiat destept, are o capacitate superioara de a intelege si judeca lucrurile si nu seimpiedica ” di-un ciot”

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 8:18

 26. Credeam ca are mai multă minte dl. Visa asta, dar se pare ca m-am inselat! Lovind in adversarii piticului ii netezeste calea spre un nou mandat ! O sa ne trezim iar cu Radu primar, probabil ca asta vrea!

  Comentariu by Bbs — 4 mai 2016 @ 8:28

 27. Pt.14
  Minți că aș fi fost la vreo lansare. Cu Iorguș nu m-am văzut din toamnă.
  Aștept scuzele tale.

  Pt.26
  Nu lovesc, ci-mi spun părerile. Dacă nu-mi place primarul actual, asta nu înseamnă că Maganu poate purta o pălărie așa mare precum administrarea orașului. S-a dovedit când s-a supărat pe PSD și a plecat. Dar nu ca independent supărat pe Iorguș, ci ca dependent la Radu. Oameni schimbători ca el, puși în funcții importante, o pot coti oriunde, cu consecințele de rigoare.
  Și pe Iorguș, Bârboră, Mihai, Moldovan și Mincă i-am criticat și totuși pe unul din ei îl voi vota. Consider că alegerea trebuie făcută cunoscând și bunele și relele candidaților.
  A critica pe cineva, nu înseamnă că te pupi cu adversarul lui. Asta e o gândire limitată și mărginită. Cam ca unele șiruri din matematică. Poate vă explică profesorul Faliboga, dacă mai vine pe la partid.

  Comentariu by lucian visa — 4 mai 2016 @ 8:28

 28. E baiat destept si stim noi ce fac „baietii destepti” in toata tara.bogdan maganu incaseaza de la primarie inca de pe timpul lui tusac transportul pensionarilor si al elevilor.mai lasati-ne cu drogatul vostru

  Comentariu by ak-47 — 4 mai 2016 @ 8:32

 29. El contesta contracandidații iar noi,cetățenii îl contestam pe el.Urmăriți interviul din Replica si vedeți ce declarații face! Dacă punem fata in fata ceea ce spune in interviu cu ceea ce se scrie in pliantul fluturat pe la ușile noastre cu”realizările administrației Radu Cristian in mandatul 2012-2016(citez intocmai)

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 4 mai 2016 @ 8:39

 30. care lansare?in spatiul cosmic?

  Comentariu by anonim — 4 mai 2016 @ 8:40

 31. Continuare:devii furios si intrigat.Un singur exemplu,bursele scolare:in interviu spune ca s-a votat acordarea lor, dar nu s-au aprobat banii pentru aceste burse.In pliant la realizari scrie negru pe galben asa:tabere gratuite pentru elevii cu medii mari si mai multe tipuri de burse școlare.Măcar sa fi scris proiect in derulare,atunci era in regula,atâta timp cât copiii nu au primit nici un leu.Te minunezi,Îți faci cruce si scuipi in sân.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 4 mai 2016 @ 8:57

 32. Oare masinile alea care se plimba prin oras cu nr de TRT, RAD , Ghi, Jof, tld, sunt toate a lui Maganu?Si daca ar fi ce? Se plimba toata ziua cu elevi si batrani care au abonamente cu numele lui Radu pe verso! Astia ar fi bani furati ? Vedeti pe cei care au furat cu adevarat daca sunteti corecti!

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 9:07

 33. Tare incinsa e atmosfera la Mangalia daca eu care nu votez e a doua oara cand primesc amenintari pe face sa nu mai postez si sa nu distribui postari impotriva lui rc . Bineinteles ca din partea unui pnl-ist.

  Comentariu by grama cornel — 4 mai 2016 @ 9:23

 34. Da toate sunt ale lui maganu.pe firma lui mai sunt bagate microbuzele lui iuzeir raim si ale lui radu.deci are tot interesul.lui maganu ii e bine viceprimar

  Comentariu by ak-47 — 4 mai 2016 @ 10:24

 35. Pt 34 Sa moar mincinos cuvtoata familia lui?

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 11:24

 36. Pt, 34 scuze! Cred ca nu s-a inteles! Sa moara mincinosul cu toata familia lui?

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 13:06

 37. Stii ca mincinosul e radu nu ??? Tu atotstiutorule anonim de ce nu ne spui ale cui sunt microbuzele.vezi ca am lucrat pe microbuzele lui.asa ca lasa faza cu juratul.mars la gunoi zdreanta

  Comentariu by ak-47 — 4 mai 2016 @ 13:55

 38. Bine macar ca-ti este frica de puterea divina si nu juri dar sa stii ca d- zeu tot pedepseste mincinosii! Si sa mai stii ca zdreanta este cel ce minte cu nerusinare!Eu nu am spus ca stiu ale cui sunt,m-am intrebat,tu ai spus ale cui sunt si de aceia ti-am zis sa juri,daca esti sigur. Si Mars sa le spui celor care te-au crescut si nu te-au educat!

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 15:03

 39. Ptr dl Visa…pct 27: Ba lovesti ! Ati mai afirmat ca s-a dus spre Radu, iar asta l-a decazut in ochii dvs. Si Iorgus cum a crescut in ochii dvs, dle Visa? Ce a facut el in ultimii 4 ani de l-a facur asa „dezirabil”? Sa va amintesc eu…poate ati uitat: s-a dus la Constanta, l-a denigrat asa ca dvs pe Bogdan, si s-a instalat sef la PSD-ul pe care il lasase fara lider in 2008. Mai mult chiar si-a instalat toti consilierii fost PDL in functii de conducere in PSD. Ce sa faca in asemenea situatie Maganu? Sa astepte sa ii spuna Iorgus cand sa plece? A protestat pentru felul cum au inteles cei din Constanta sa trateze consilierii PSD in functie din Mangalia, a sustinut echipa cu care se instalase in locurile din Consiliul Local, refuzand sa ii devina subaltern lui Iorgus. Nimic rau, dle Visa. Dimpotriva. Sa retineti ca Bogdan a fost dintotdeauna PSD-ist. Iorgus, asta de a devenit deodata salvarea Mangaliei, a tot umblat de colo, colo. Chiar..PNL-ist a fost vreodata?
  Nu vreau sa amintesc aici cum dumneavoastra ati ales opozitia pentru ca Tusac nu v-a instalat in scaunul de director la ADPP.
  Viata asta e asa cum e dle Visa. Dar cu Maganu aveti o problema de natura personala. Altfel, ati fi macar echidistant.

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 17:48

 40. A…inca ceva. Foleanu e patit cu Iorgus. Pentru mine este evident. Pentru dumneavoastra nu, dle Visa? Inca un tanar mancat de Iorgus..

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 17:54

 41. Adevarat 39, 40 ,adevarat ! Sunt persoane care recunosc ca au fost mustrate de Iorgus pt ca il sustineau pe Foleanu! Ce incredere sa mai ai in asemenea om?Ne mai trebuie mult timp ca sa ne dam seama?

  Comentariu by Anonim — 4 mai 2016 @ 18:34

 42. Că Maganu a plecat din PSD pentru că a venit Iorguș, nu e o problemă, supărare. Dar de ce s-a dus la Radu și i-a votat inclusiv bugetele supradimensionate care au mărit mult datoria orașului ? De ce i-a votat un împrumut de 40 mil lei ?
  Dacă-mi răspunzi logic la întrebarea asta, o să mai continui dialogul cu tine, altfel nu.

  Foleanu e un tip OK și nu s-ar băga într-un astfel de joc.

  Cât de avut ceva personal cu Maganu nu am, am explicat că n-are anvergură de bun primar. Dă ”maganu” pe google și o să înțelegi.

  Comentariu by lucian visa — 4 mai 2016 @ 19:03

 43. Faptul ca PSD Mangalia nu-ți trimit comunicate arata ca exista o minte lucida acolo, spre deosebire de cei care le trimit.
  Un blogger își caută subiectul, nu stă în fund si primește subiectele pe care le plătesc alții. Își pierde credibilitatea. Cam asta e adevarul, dle Visa, v-ați pierdut credibilitatea. A rămas doar obișnuința celor care accesează blogul, de a vedea ce comentează ceilalți.

  Revenind la comunicatele pe care nu le mai primiți, este o pretenție iorgusista (care mai nou de crede Dumnezeul Mangaliei; fiecare japcangiu are iubire fata de victimele sale, cu cât le-a furat mai mult cu atât îi sunt mai dragi), ca si cum Jay Leno se trezește dimineața si foarte contrariat ca președinția nu i-a trimis un comunicat si se apuca sa certe abitir pe Obama ca nu a făcut-o.

  Nu comunicatele trebuie sa te caute, ci tu trebuie sa cauți comunicatele.

  Când încep sa te caute si le promovezi pentru ca te caută, se numește complicitate.

  Comentariu by Mentalist — 5 mai 2016 @ 8:40

 44. Cei care candidează au interesul să fie cunoscute părerile lor, nu eu. Accesările și comentariile pe blog au crescut, nu s-au diminuat. Era și firesc în precampanie. Într-un fel nu-mi convine pentru că trebuie să închid și eu prăvălia odată și odată.
  Se pare că cei din fruntea listei PSD nu se sinchisesc să comunice pentru că oricum vor ajunge consilieri locali pe votul partidului, cât despre primar nici nu se pune problema. Dacă asta e politica lor, nicio problemă. Să nu uităm că PSD-ul cu Tusac în frunte, au tras mult în jos orașul în mandatul trecut, iar în mandatul acesta, consilierii aleși pe lista PSD au tras cu Radu, tot în jos. Motive de spălare publică ar avea destule.
  Mai văd că acest comunicat n-a ajuns pe niciun ziar județean, ci doar pe două bloguri locale.
  Dacă eu aș face bani de urma blogului, atunci aș căuta, dar așa… Voi, partidul grozavilor, nu sunteți în stare să-l schimbați pe Tusac de pe site !

  La comentariul 42 nu răspunde niciun PSD-ist ? Poate Bogdan ne explică.

  Comentariu by lucian visa — 5 mai 2016 @ 9:28

 45. Pt.43
  Dupa cum pui problema si exemplele date in comentariul de mai sus, esti departe de a fi un adept al mentalismului, asta desigur, daca ai habar cu ce se mananca. Ne spui ca a ramas doar „obisnuinta” de a accesa acest blog! Daca blogul si-a piersut credibilitatea, din punctul tau de vedere, ce cauti pe acest blog sa-ti irosesti pretiosul tau timp, doar pentru a te baga in seama?

  Comentariu by Anonim — 5 mai 2016 @ 9:29

 46. PSD nu a trimis comunicatul nimanui. A fost publicat pe pagina de facebook, iar de acolo cine a dorit sa il preia a facut-o. Credeti ca a stat cineva sa se gandeasca special sa va trimita un comunicat? Domnule Visa, cu respectul cuvenit pentru varsta si pentru activitatea de pana acum, PSD are lucruri mult mai importante de facut acum decat sa gadile orgolii. Daca sunteti adeptul impartialitatii veti intelege.

  Comentariu by eu — 5 mai 2016 @ 9:40

 47. @45

  Eu sunt dintre cei care caută, nu din cei care așteaptă sa fie căutați.

  Nu halesc ce mi se dă, ci îmi caut singur. Căutam ceva pe google, un subiect, si așa am ajuns si aici.

  Am spus ca Visa nu mai e credibil, ce a rămas este accesul care se face din obișnuința.

  Comentariu by Mentalist — 5 mai 2016 @ 11:03

 48. Pt 35 nu am avut timp sa ma ocup de tine zilele trecute.unii mai si muncesc.iti recomand articolul

  http://www.dezvaluiri.ro/investigatii/investigatii/487678-zece-firme-de-transport-persoane-din-mangalia-il-acuza-pe-un-consilier-psd-ca-i-a-scos-abuziv-de-pe-piata

  Citeste si tine minte anonimule!

  Comentariu by ak-47 — 5 mai 2016 @ 11:34

 49. Pt.47
  Am inteles ca nu „halesti” ce ti se da, cauta singur, e firesc sa te informezi. Dar daca strigi „hotul,hotii” despre altii, citeste si articolele pro sau contra aparute despre cel pe care-l sustii cu atata patos si pe urma vino cu argumente solide pentru a demonstra cat este de curat ca lacrima. Apropo, si ce mai cauti pe blogul asta, daca si-a pierdut credibilitatea? Te contrazici singur, amice!

  Comentariu by Anonim — 5 mai 2016 @ 15:15

 50. de fapt nu haleste ci face de haleala.din pasiune nu ca slujba asa cum ne-a anuntat pe feisbuc. faza cu mentalismul o sa o caut si eu pe goagal.chiar daca e un mentalism galben travestit rosu.

  Comentariu by anonim — 5 mai 2016 @ 15:31

 51. Pacat, ne pleaca oamenii de valoare … ;(
  http://www.cotidianul.ro/radu-mazare-si-a-gasit-serviciu-280669/

  Comentariu by nabuco — 5 mai 2016 @ 17:42

 52. pt.51
  O sa faca praf si orasul ala, ca doar am vazut cum arata Constanta si ce a ajuns, din nefericire, Constanta, odata, al doilea oras din tara! Si cu ce potential! O ruina, vai mama lui! Sa duca si sa nu se mai intoarca!

  Comentariu by Anonim — 5 mai 2016 @ 22:14

 53. Tot cu tabloul lui Tusac? Asta nu pleaca la puscarie, ca ava azi pronuntare in dosar…?

  Comentariu by gogu — 6 mai 2016 @ 22:48

 54. Va fan culooooooo Tusac iesiiii sa nu te vad

  Comentariu by Petra — 6 mai 2016 @ 22:50

 55. Thanks a ton for sharing your fantastic site

  Comentariu by nba 2k16 mt glitch february — 7 mai 2016 @ 16:29

 56. Passion the website– very user pleasant and whole lots to see!

  Comentariu by nba 2k16 mt sale — 7 mai 2016 @ 16:29

 57. Primarul Radu Cristian contesta principalii contracandidati « Mangalia – politica locală
  [url=http://www.grf178021ax199x3j0fs8vhujo5oq478s.org/]uirvodxtwj[/url]
  airvodxtwj
  irvodxtwj http://www.grf178021ax199x3j0fs8vhujo5oq478s.org/

  Comentariu by irvodxtwj — 10 mai 2016 @ 7:48

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress