Mangalia – politica locală

27 aprilie 2016

Zanfir Iorguş, oficial în cursa pentru Primăria Mangalia. „Aranjamentele au transformat Mangalia într-o colonie a Constanţei”

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 18:05

Fostul edil Zanfir Iorguş şi-a depus, ieri, în ultima zi prevăzută de lege, candidatura pentru funcţia de primar al Municipiului Mangalia. El va participa la scrutinul electoral din postura de independent, însă va avea susţinerea ALDE. La rândul lui, Iorguş va susţine lista de consilieri propusă de ALDE, aceasta fiind deschisă de Leonard Tănase, cel care, iniţial, a fost validat de ALDE pentru funcţia de edil, însă a renunţat în favoarea susţinerii lui Iorguş.

„Astăzi, Mangalia şi-a lansat candidatul. Dacă acum patru ani şefii partidelor politice de la Constanţa, prin negocieri subterane şi aranjamente împotriva voinţei cetăţenilor din Mangalia, şi-au numit primarul lor, transformând Mangalia într-o colonie a Constanţei, astăzi, prin candidatura mea ca independent, dau posibilitatea cetăţenilor Mangaliei să fie partidul meu şi împreună să recâştigăm independenţa oraşului faţă de interesele celor din Constanţa. Timpul jumătăţilor de măsură a trecut. Am construit multe proiecte frumoase pentru Mangalia şi tot împreună putem readuce mândria de a fi cetăţeni ai acestui oraş”, a declarat Zanfir Iorguş, după depunerea candidaturii.

La rândul lor, reprezentanţii PSD au transmis un comunicat de presă în care au explicat pe scurt de ce Zanfir Iorguş nu mai este membru PSD.

„A fost impus principiul că oricine are un dosar penal în instanţă sau în lucru la DNA nu poate candida pe listele PSD, nici la funcţia de primar, nici la funcţia de consilier. Ca atare, a fost exclus din lista de candidaţi domnul Zanfir Iorguş. Această excludere a atras plecarea din partid a unor membri PSD care nu au fost de acord cu acest principiu”, se spune în documentul transmis de PSD Constanţa.

Carmen Mocanu, Cuget Liber 27.04.2016

60 Comments

  1. Nivelul de nemulţumire este mare.

    Nivelul de aşteptări este şi mai mare, în momentul de faţă, din toate direcţiile.

    În Mangalia s-a ridicat un val pe care nimeni nu a avut tăria să îl călărească pentru că valul e mare iar apa e plină de rechini.
    Unii dintre candidaţi nici măcar nu au avut curajul să intre în apă, preferă să comenteze – ce ironic! – de pe margine cum că „io-te-te, bre, s-a găsit cineva să se suie pe acel val şi să facă surfing aşa, la vedere!”.

    Acei candidaţi-comentatori uită că acel val urma să li se spargă în cap! Iar cei care au intrat în apă au văzut valul şi şi-au făcut cuvenitele socoteli.

    Comentariu by Vipera cu elice — 27 aprilie 2016 @ 18:20

  2. Uluitor este că Iorguș mu renunță la ideea candidaturii. I-a intrat în cap că trebuie să se întoarcă primar și pentru asta trăiește. Chiar dacă se practică în politică, mizeria pe care i-a făcut-o lui Foleanu este mult peste limita suportabilității. Chiar înlocuit fiind de PSD Constanța, Iorguș care s-a jurat că nu mai vrea primar – bla bla bla – îl putea ajuta pe Foleanu să candideze din partea ALDE. Dar nu, e mai amuzant să calci mai mulți oameni în picioare! Inclusiv pe cetățenii care au crezut și cred în Foleanu care câștiga tot mai mult teren. De ce să ne mai mirăm că Foleanu a rămas în PSD? Acum Iorguș îl face în tot orașul trădător! Pe bune, nea Iorgu, chiar atât de cinic și sadic nu te credeam! Ai ajuns unde ai vrut, să te venereze toți pentru că ești cel care salvează orașul de navetiști. Putea să facă și Foleanu cu brio acest lucru. Mergeai cum ai promis la toamnă la Parlament și gata te țineai și mata o dată în viață de cuvânt…

    Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 19:37

  3. PS Dacă tot nu vroiai să candidezi, chipurile, ce căutai, bre, în toate sondajele? Normal că-l puneai în umbră pe Foleanu!

    Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 19:42

  4. Judecatoria sectorului 4: Piedone nu poate candida pentru functia de primar.
    Contestatarii au spus ca este curios faptul ca Piedone a strans semnaturile de sustinere intr-un timp atat de scurt, solicitand magistratilor sa verifice listele. In plus, avocata Eleonora Arjoca a precizat ca, in cazul alegerilor, candidaturile depuse pe mai multe liste sunt nule de drept, referindu-se la faptul ca Piedone a candidat mai intai ca independent, apoi din partea unui partid politic.

    Nu vi se pare cunoscut? Sa nu-i ia fata RC si a doua oara lu’ Conu Iorgus. Chiar ca nu stiu care e mai machiavelic. 🙂

    Comentariu by Provider NET — 27 aprilie 2016 @ 20:33

  5. Lui Piedone probabil ca i—a strans semnaturile sefa de la serviciul evidenta persoanelor care are acces la toate datele personale si nu trebuie sa iasa pe strada .

    Comentariu by curiozitate — 27 aprilie 2016 @ 20:51

  6. votati independentu ,si o sa avem orasul plin de locuitorii BARACILOR care au fost semnatarii lui pe lista de candidatura duminica trecuta , votati pe cine vreti dar nu independentu ,ganditi-va ca votind-ul copii nostrii o sa fie coplesiti de locuitorii de la baraci,care se imultesc foarte repede

    Comentariu by katy — 27 aprilie 2016 @ 21:12

  7. da ce sunt ma aia de la baraca sobolani? hai m..s cu xenofobia

    Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 21:44

  8. Cu sau fără candidatura lui Iorgus, progeniturile colorate oricum vor fi in fruntea clasamentului demografic al orașului.Ăsta este o alta problema si nu are legătură cu alegerile locale.Eu personal sunt nostalgic după vremurile când orașul era condus de Iorgus.Nu mi-a dat, nu mi-a luat nimic,iar aerul pe care-l respiram atunci avea parfum, acum pute.

    Comentariu by D'ale lui Mitica — 27 aprilie 2016 @ 22:00

  9. Multi suntem nostalgici dupa vremurile in care orasul era condus de Iorgus, cand ne uitam de jur imprejur si vedem numai balarii si buruieni in locul florilor de altadata, cand ne rupem incaltamintea mergand pe strada etc. sa nu le mai insiram ca ocupam mult spatiu.

    Comentariu by dana — 27 aprilie 2016 @ 22:08

  10. Ptr.5. Si la Mangalia sefa de la evidenta este foarte apropiata de primar . O fi intocmit si ea liste de sustinatori ?

    Comentariu by doctorand — 27 aprilie 2016 @ 22:09

  11. Cat tupeu poate avea si cat de prosti ne crede piticul asta daca este in stare sa spuna ca nu au vrut consilierii bani de la guvern pt continuarea proiectelor fost europene, ca si cum ar fi fost pomana dela guvern nu credite cu dobanda destul de mare. Oare cata lume mai poate fi prostita ?

    Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 22:37

  12. Erau flori si curatenie in mandatul nr.1 al dombului Zf.
    In mandatul 2 au aparut si chioscurile si toate maghernitele,dar si interlopii.Plus ca a falimentat gold ra si a inceput sa dea pe nimic averea orasului(apa la Raja,gunoiul si spatiile verzi la Uranus adica fix alor sai etc)
    Mandatul 3 era deja de nerecunoscut nu ii mai ajungeai cu prajina la nas,avea bani multi si era inconjurat de toate ciorile,insa orasul il detesta.
    S-a facut parlamentar,dar un om fara viziune nu se poate impune acolo si ce a facut prin parlament nu mai comentam.
    Rezultat final:+ cu – cu – si cu 0 da tot -(minus).
    Pt mine nu mai poate reprezenta o solutie.

    Comentariu by Obiectiv — 27 aprilie 2016 @ 22:42

  13. Domnule Visa, vă rog să ne spuneti ce sa facem cu cele 17 000 de felicitări de Paste care vor polua orașul din partea mincinosului, impotent administrator al orașului? Or fi sincere , in Săptămâna Patimilor?

    Comentariu by zozo — 27 aprilie 2016 @ 23:05

  14. Pe ordinea.ro e un articol interesant!

    Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 23:24

  15. Extraordinar nu îmi vine sa cred ce tupeu ordinar are acest Radu Cristian.
    Ce sa zic:Votați l în continuare .O sa va fie din ce în ce mai bine….

    Comentariu by Cetățeanul 4007 — 28 aprilie 2016 @ 0:35

  16. Foarte interesant articolul.Mulțumesc 14.

    Comentariu by Cetățeanul 4007 — 28 aprilie 2016 @ 0:36

  17. Pt. 2:
    Dacă Iorguş îşi ia mîna de pe cineva, înseamnă că acea persoană a călcat pe un bec. Fie nu şi-a ţinut gura, fie a jucat la două capete sau a demonstrat că nu e cine părea că este.
    Noi nu ştim de ce a rămas Foleanu în PSD. S-ar putea ca nici Foleanu să nu ştie.

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 4:32

  18. Trebuia oare sa calce pe urmele hamesitului? A demonstrat ca are coloana vertebrala!

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 7:27

  19. @18 Inseamna ca tu esti vameșul din bancul ăla, cand vine acasă si îl găsește pe unu in dulap….

    Comentariu by zozo — 28 aprilie 2016 @ 7:44

  20. Ştirea de la cafea:
    Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților, a fost dat afară din PSD pentru că a susţinut că „cei care ar trebui să candideze în alegerile din iunie nu ar trebui să tragă după ei dosarele penale din partid.”
    Asta în timp ce acelaşi PSD emitea acum 2-3 zile următorul comunicat: „A fost impus principiul ca oricine are un dosar penal în instanță sau în lucru la DNA nu poate candida pe listele PSD, nici la funcția de primar, nici la funcția de consilier.”

    Iată că Valeriu Zgonea a fost exlus din PSD pentru că a crezut gugumănia cu care acelaşi PSD a motivat „excluderea” lui Iorguş!

    Paule, pleacă de-acolo! Cît mai poţi…

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 8:12

  21. iar a inceput nebunia cu partidele???
    Nu v-ati saturat de ele? ba ca stanga, ba ca dreapta, nu sunt altceva decat niste instrumente in mainile unor „baieti destepti” care au o singura ideologie, ideologia banului. baieti pe care ii doare fix in cot ca cetatenii mangaliei traiesc sau mor. ii intereseaza doar ca aceiasi cetateni, umiliti maxim de ultimele doua aratari la carma mangaliei, doi tristi impusi nu de psd nu de pnl ci de baietii destepti care manevreaza cele doua partide la nivelul constantei, platesc taxe (impovaratoare) platesc caldura (excesiv de scumpa) platesc gunoiul. si de aici isi trag ei mormanele de bani. mai vreti sa platiti voi, din saracia voastra, luxul unor constanteni imbuibati. mai votati-l inca o data pe acest slugoi al potentatilor constanteni – cristian radu. Nu vedeti cat de clara este smecheria pnl psd? pnl il pune pe radu, iar psd pe maganu, sluga oricui da banu’

    Comentariu by dan — 28 aprilie 2016 @ 10:13

  22. Pt 2 si 17
    Mie oribil mi se pare ca l-a lasat pe Foleanu sa faca pliante si sa le imprastie prin oras. Pe acestea era intreaga fam a lui Foleanu. Iorgus i-a pus si familia intr-o situatie jenanta. Acesta este Iorgus. A mai promis functia de primar si lui Dan Moldovan. Asa ii place lui sa te amageasca iar la final sa te execute. Foleanu nu merita asa ceva!

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 10:19

  23. prevad acum o nebunie totala pentru urmatorele 30 de zile. Baietii destepti din constanta vor baga iar bani cu nemiluita ca sa il perpetueze pe ala micu (raducu cristinel) in fotoliu de primar. va dati seama, felia de tort numita mangalia e mult prea apetisanta pentru ei ca sa isi permita sa o piarda. asa ca vor baga bani in campanii furibunde pe orice mijloc media, pe afisarea pozei dizgratiosului cristinel pe fiecare bucatica de mangalia. vor da bani si la plic pentru voturi. parerea mea, daca va momesc cu bani, luati-i! dar votati pentru voi nu pentru eimacar sa aiba paguba completa si cu banii luati si ne votati….

    Comentariu by dan — 28 aprilie 2016 @ 10:27

  24. Pt 22: Am auzit şi eu de acest „obicei” al d-lui Iorguş. Eu, însă, nu am motive să cred că ar fi adevărat. Explicaţia propusă de tine nu se potriveşte cu ceea ce s-a întîmplat ulterior desemnării lui Paul. Cum se face legătura logică între ce spui tu, retragerea lui Paul decisă de dl Stroe şi ieşirea din PSD şi înscrierea în cursă a d-lui Iorguş?

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 10:58

  25. #24,
    Nici nu ma asteptam sa vezi altfel. Ura viscerala fata de R.C. nu-ti permite sa ai logica. Si imi explic de ce vezi salvarea intr-un om mort politic.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 11:05

  26. Pt 25: Poţi să răspunzi la întrebare? Sau doar faci pe postacul cu aluzii de doi bani?

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 11:10

  27. Daca dorea cu adevarat ca Paul sa fie candidatul la primarie, asa s-a laudat peste tot, il ajuta pe el sa cand din partea ALDE sau a altei formatiuni. Dar Iorgus nu stia cum sa actioneze mai repede pentru a candida el. Iorgus astepta si chiar planuise la Constanta debarcarea lui Paul si intrarea lui in cursa pt alegeri. Timp in care spunea tuturor, deci si lui Paul, ca nu-l intereseaza decat functia de deputat. A facut ce face de obicei, calca pe oricine in picioare pt a-si atinge scopul. Gretos!

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 11:12

  28. PS Nu sunt aluzii, asta-i realitatea. Si tu esti postac, nu?

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 11:14

  29. Pt 27,28: Tot nu explici care este legătura logică. Nu ai făcut altceva decît să repeţi, doar că în mai multe cuvinte, ceea ce ai afirmat anterior. Eu credeam că chiar ai o explicaţie…

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 11:19

  30. Foleanu a ramas in PSD pt a-i da peste bot celui care l-a sapat la Constanta atata vreme. Daca Iorgus ii era aliat, l-ar fi urmat la ALDE. Asa cum l-a urmat cand a plecat de la PDL la PSD. Daca era la doua capete Paul, ar fi ramas la PNL.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 11:22

  31. Cine l-a săpat pe Foleanu? Maganu? Uni zic că, de fapt, există o înţelegere la nivel local între ALDE şi PSD… ceea ce ar explica şi rămînerea lui Paul în PSD, şi candidatura d-lui Iorguş ca independent susţinut de ALDE şi PNŢCD. Chiar şi aşa, din asta nu rezultă „exploatarea” de care vorbeşti, chiar dacă ipoteza asta se cuplează cam forţat la deciziile Constanţei.

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 11:40

  32. Iorgus l-a sapat, e limpede. Foleanu ar fi fost oricum inlocuit. Cu Iorgus, daca nu-si bagau si altii coada, motiv pt care s-a ales varianta soft Maganu.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 11:48

  33. Supararea lui Paul pe Iorgus trebuie sa fie foarte mare din moment ce prefera sa faca echipa cu cei care au incercat de mai multe ori sa-l schimbe cu Jianu pt candidatura, adica Tase, Ciobanel, Bodnaras. Asta-i politica, nu? Asta-i viata!

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 11:58

  34. Să îl înlocuiască pe Paul cu Iorguş?? Nici vorbă! Nici dacă PSD-ul l-ar fi folosit pe Paul ca să testeze reacţia publicului la numele lui Iorguş, tot nu se leagă. Eu zic că asta a fost strict „greşeala” PSD-ului, care i-a creat lui Iorguş culoarul perfect.

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 12:01

  35. daca Paul ar fi avut taria sa plece din PSD la ALDE, sigur ar fi candidat el din partea ALDE, si nu Iorgus. Dar a fost optiunea lui sa lase capul in jos si sa ramana pe locul 2 la PSD, nimeni nu intelege de ce a ales sa se umileasca. Iorgus era de acord sa candideze Paul in locul lui, asa ca nu il mai acuzati degeaba pe Iorgus

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 13:19

  36. Cel mai mare sarlatan, perfid si prefacut, se crede buricul pamantului, ca noi nu am putea exista fara maria sa primar,credeti ca Foleanu chiar nu si- a dat seama ce zace in capul lui de nu a vrut sa- l mai urmeze?, credeti voi ca a fost prima data cand l- a tras pe sfoara? Nu l- a sustinut in Psd, il ducea la alde sa- l sustina! El se vrea el! Noi nu il mai vrem!

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 13:44

  37. @35 si altii: Ati luat-o dupa Cristinel Radu. Manipulari, minciuni. Nu am inteles care e logica voastra. Deci sefii de la Constanta ai PSD l-au instalat la sefie in Mangalia, l-au lasat sa-si aduca toti consilierii din pdl in functii in locul celor de la psd, au acceptat propunerea lui cu Foleanu desi vechii din partid nu doreau sa sprijine pe unul cu care se certasera 4 ani, si dupa toate astea spuneti ca l-au alungat?
    Hai, fugiti tare. El l-ar fi alungat pe Foleanu ca sa vina el, numai ca Stroe a zis pas. Maganu reprezinta varianta corecta .

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 13:52

  38. Lui Paul i s-a oferit sa vina la ALDE. A refuzat.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 13:57

  39. Maganu reprezinta varianta corecta pentru Radu si pentru Constanta. Varianta corecta pentru noi,aia care vrem sa scapam de Radu ar fi fost Foleanu sau ,in ultima instanta Iorgus. Nu zic ca Maganu ar fi bagat in chestia asta, e doar o marioneta.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 13:59

  40. CORECT. Daca PSD Constanta vroia sa castige la Mangalia mergea pe mana lui Foleanu sau a lui Iorgus ca sa tina opozitia unita. Daca dorea sa piarda mergea pe Maganu, Mocanu, Jianu sau alt ..nu si rupea opozitia in doua – Iorgus intr-o parte si PSD-u in alta. Ce s-a intamplat ne arata ce a vrut PSD Constanta si unde-i blatul. QED

    Comentariu by Analistu — 28 aprilie 2016 @ 14:05

  41. Odată cu debarcarea lui Zgonea, la centru se prefigurează o alianţă PSD-ALDE (35-40%) pentru toamnă, cu Ponta în locul lui Zgonea. Dragnea spune că, deja, Ponta e la uşa Camerei Deputaţilor şi îl aşteaptă pe Zgonea să-şi strîngă bagajul.
    Dacă mişcarea asta se întîmplă, Radu Cristian ar face bine să intre în PSD repejor-repejor, să nu se uite la gogoriţa aia că PSD nu-i mai primeşte pe cei cu dosare, care e pentru proşti, iar din PNL va mai rămîne doar scheletul de bază, Blaga şi Gorghiu. Iar Blaga visează, în continuare, că va muri cu PSD-ul de gît.

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 14:10

  42. Sunteti indoctrinati fratica. De ce nu a ramas Iorgus in opozitie, in calitate de presedinte al PSD, ca impreuna cu Foleanu sa ilsprijine pe Maganu si astfel sa castige alegerile. Dupa ce ar fi castigat praria, chiar cu Foleanu candidat, el ar fi avut nevoie de Cta in continuare, ca sa intee in cursa ptr deputati, asa cum isi exprimase intentia. Deci el ar fi avut nevoie sa faca niste jocuri ale sefilor de la Constanta. Asta in conditiile in care juca cinstit macar fata de oamenii lui din partid. El a vrut primaria si basta.
    ce incercati voi sa induceti ca idee cu marea conspiratie e fals. Conspiratia a fost a lui Iorgus care a vrut candidatura pentru el, folosindu-l pe Paul. Asta- a fost tot. Ar trebui sa ii dati o sansa lui bogdan. Daca tot veeti sa scapati de radu. Cu amandoi in cursa radu castiga.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 14:56

  43. Întreabă-l pe el de ce nu a ramas în PSD.
    Treaba e cam aşa: se dau 20 candidaţi la primărie. Li se dă un test eliminatoriu din lista de probleme ale oraşului. 10 dintre ei identifică corect peste 80% din ele.
    Dintre cei 10 care cunosc mai toate problemele oraşului şi TOŢI le au în programul electoral spre rezolvare, îi selectăm pe primii trei care identifică cele mai importante şi urgente trei probleme ale oraşului.
    Dintre cei trei, care au cam aceeaşi platformă, îl alegem pe cel cu ţîţele mai mari. Punct.

    Doar că lucrurile nu stau aşa. Unii vor să atragă femeile, alţii vor să atragă bătrînii şi pensionarii, alţii vor să atragă pe cei săraci, alţii pe cei tineri… Debandadă totală.

    Comentariu by Vipera cu elice — 28 aprilie 2016 @ 15:07

  44. Paul e pozitia 4 dupa Maganu,Tase si Ozzy…..nici măcar nu mai da frumos la poză!

    Comentariu by zozo — 28 aprilie 2016 @ 16:16

  45. Penibilă situație! Se pare că lui Paul îi place să stea precum ghiocelul. Cu capul plecat. Dar ce nu face el pt a-i arăta lui Iorguș că îi dă un bobârnac. Numai că șifonat iese tot Paul. Iorguș și-a văzut visul cu ochii. Candidez, candidez, în sfârșiiiiit!!!!

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 16:23

  46. Dacă a ajuns un bucătar fără credibilitate să fie pus pe locul 3, e jalnică treaba la PSD Mangalia! Foleanu e președintele executiv al filialei, dar a ajuns sucitul Ozzy să-i ia fața… Mai rămânea ca și prof. univ. doctor docent Bodnăraș să fie înaintea lui și era borșul complet.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 16:30

  47. paul nu are bani de aia nu este candidat la primarie si nici nu o sa fie vreodata. aia de la cta nu te pun degeaba pe lista si nu va mai faceti nu stiti care e treaba.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 17:02

  48. azi prin oras se comenta ca pe Paul vor sa-l scoata de tot din PSD.Ce rol are acest OZZY ,cred ca face joc dublu ,se lauda ca-l scoate pe Radu primar ca asa are ordin de la PSD CTA.

    Comentariu by anonim — 28 aprilie 2016 @ 17:30

  49. Canalele de comunicare PSD-ALDE la Mangalia, sunt full HD. Nu Iorguș l-a săpat pe Foleanu. Poate că nu l-a ajutat suficient, dar nici nu l-a săpat.
    Cei din PSD Mangalia știu că te poți înțelege cu Iorguș, dar cu Radu, ba.

    Comentariu by lucian visa — 28 aprilie 2016 @ 17:31

  50. Da dar decizia au luat-o cei de la Constanța care cred că se înțeleg mai bine cu Radu decât cu Paul sau Iorguș!

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 17:35

  51. Iorguș îl putea ajuta pe Paul din mai multe puncte de vedere, dar nu a făcut-o. El se dorea candidat și a reușit chiar fără PSD.

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 17:36

  52. Nu se mai numește nici măcar circ ce se întâmplă în pseudopolitichia orașului. Poate freak show…adică expoziție de ciudați. Unu care se da bucătar a ajuns sa aibă șanse în a ne conduce orașul. Ia lume ca e pentru toți. ..un fotbalist un bucătar păcălit un pseudo chitarist…lipsește femeia cu barba…..

    Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 19:37

  53. 52, ai uitat de ‘piticul cu perciuni’… poate sa completeze lipsa ‘femeii cu barba’…..

    Comentariu by C3PO — 28 aprilie 2016 @ 19:47

  54. Voiam doar sa verific daca dupa 3 ani mai am IP-urile blocate… Desi nu am vorbit urat, ci am adus doar argumente pro Radu, dl Visa mi-a blocat toate IP-urile din casa si de la munca :))) Banuiesc ca la trecerea de pe wordlpress pe site cu .ro, nu mai sunt blocat …

    Comentariu by Anonim X — 28 aprilie 2016 @ 19:51

  55. Se vede din comentariul tău că ești blocat, dar nu online. Poți să aduci argumente pro pentru cine vrei tu, nu e nicio problemă. Dacă aici ar fi doar un singur punct de vedere, blogul n-ar mai avea niciun farmec.

    Comentariu by lucian visa — 28 aprilie 2016 @ 21:03

  56. OZZY BUCATAR????????? VAI CAT DE PROSTI SUNTETI……. VAI MAMA VOASTRA. DA, E ADEVARAT, GATESTE BINE. DAR VOI??? NU O SA INTELEGETI NIMIC NICIODATA.

    Comentariu by gogu — 28 aprilie 2016 @ 21:12

  57. E aproape zece. Vad ca scrii cu majuscule . Esti euforic, sau nu mai vezi bine?Ori poate știi mai multe decât noi. Spune si prostilor cine e Ozzy.

    Comentariu by Aschiuta — 28 aprilie 2016 @ 22:06

  58. primarul din 2120. si nici el nu vrea. se va supune.

    Comentariu by gogu — 28 aprilie 2016 @ 22:48

  59. Cui?

    Comentariu by Aschiuta — 28 aprilie 2016 @ 23:13

  60. http://www.replicaonline.ro/zanfir-iorgus-273390/

    Comentariu by nabuco — 2 mai 2016 @ 16:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress