Politica locală

27 aprilie 2016

De ce am ales ALDE ?

Filed under: ALDE — lucian visa @ 16:52

Comunicat de presă

Dragi prieteni, implicațiile evenimentelor care au avut loc în ultimele zile pe scena politică din Mangalia, sunt enorme. Schimbarea în ultimul moment a candidatului PSD care creştea în sondaje cât și scindarea echipei care se crease, nu denotă altceva decât vânzarea Mangaliei de către PSD Constanţa primarului Radu Cristian. Prin negocieri politice la nivel de judeţ este anulată voinţa cetăţeanului de a alege liber. Încă o dată primarul se doreşte a fi impus de la Constanţa pentru a servi, ca şi până acum, interesele Constanţei.

Nu doresc să iau parte la acest act de trădare şi consider că, prin manevre politice, ne este răpit tuturor dreptul de a alege liber şi de a schimba lucrurile de care suntem nemulţumiţi. Am decis aşadar să părăsesc PSD Mangalia cu regret, pentru că încă cred în bunele intenţii ale echipei de acolo dar, din păcate, în partidele mari, bunele intenţii şi echipele sunt deseori sacrificate pentru interese la “nivel înalt”.

M-am înscris în ALDE şi candidez pentru ALDE, pentru că ţin cu oraşul Mangalia, nu cu grupurile de la Constanţa, care îşi împart sferele de influenţă, la o masă. Am venit în ALDE pentru că este, la acest moment, singurul partid care acţionează independent şi care doreşte realmente o schimbare în administraţia locală. Am venit în ALDE pentru că această formaţiune sprijină candidatura domnului Zanfir Iorguş, singura noastră şansă de a ieşi din ghearele Constanţei.

Consider că este de datoria mea să fac acest pas, să nu iau parte la înţelegeri care anulează practic votul popular. Fac parte din rândul celor care mai cred că lucrurile pot fi îndreptate în bine, dacă există voinţă şi implicare. Voi lupta în continuare pentru recâştigarea demnităţii oraşului nostru.

Consilier local,

Bociog Ștefan Dragoș

20 Comments

 1. Lasa-ne cu munciunile tale, nu iti este rusine sa minti in saptamana mare ? O sa te bata Dumnezeu , nu avem nevoie de venetici!

  Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 17:14

 2. La friptura … INAINTE !!!

  Comentariu by Big Brother — 27 aprilie 2016 @ 17:31

 3. Ce se întîmplă la Mangalia se întîmplă în multe alte oraşe. Pur şi simplu, pentru a implementa strategia Partidului stabilită pentru judeţ, acel Partid nu are nevoie de primari zurbagii în oraşele mici, ci de unii obedienţi. Interesele economice vin abia după implementarea strategiei de Partid pînă la nivel de comună.

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 aprilie 2016 @ 17:33

 4. Sunt numai lacrimi mincinosule.esti su parat pe radu ca nu v a dat ce ati cerut.extindere la propietate pentru tigania de la gara.lacul de la jupiter pentru tata socru etc.zii mersi ca te a angajat radu la sc neptun olimp sa de unde primesti 20 mil pe luna fara sa fi trecut vreodata pe acolo.esti o sluga convertita la secta iorgus.du te la tine la constanta si lasa ne orasul.avem si noi destui hoti.

  Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 17:35

 5. Situația din PSD a surprins pe mulți, inclusiv pe mine. Faptul că Dragoș Bociog a plecat nu mă miră deloc. Și Vasile Iorga și Lucian Popescu au plecat, dar nu la alt partid. Au plecat pentru că nu le-au dat extinderi ? Foleanu a rămas, pentru că el este chiar politician și înțelege că în politică se fac fel de fel de compromisuri. În plus e nevoie de cineva de încredere să facă ca ALDE și PSD să se coordoneze în acțiunile împotriva mincinosului. PSD o va rupe cu ALDE, doar dacă în viitoarele sondaje Maganu va fi peste Radu, iar lupta pentru primar va fi între el și Iorguș. Imposibil nu va fi.

  Comentariu by lucian visa — 27 aprilie 2016 @ 17:53

 6. ce doctrina are alde asta? Va înclinația după cum bate vântul pentru un os de ros? Pe cine vrei tu sa păcălești ? Sa știi ca nu avem nevoie de oameni ca tine, si nici ca șeful pe care ți l- ai ales!

  Comentariu by Bbs — 27 aprilie 2016 @ 18:04

 7. Explică-mi și mie te rog, ce partid, la nivel local are o doctrină clară. Curățenia orașului e de stânga, e de dreapta, e de centru sau numai prin centru ? Asfaltarea e liberală sau social-democrată ?
  Sigur că unele subiecte pot fi tratate după doctrine, dar astea sunt foarte puține. Binele orașului nu ține de doctrinele partidelor locale, ci de cum aleșii lucrează pentru oraș. La nivel central e cu totul altceva.
  Primarul actual ce doctrină are ? Îmbrăcat numai cu haine scumpe de firmă, face pe protectorul asistaților sociali. E pe doctrină, sub doctrină ?

  Comentariu by lucian visa — 27 aprilie 2016 @ 18:10

 8. Pt 6.
  La nivel local contează omul, nu doctrina. Cînd doctrina se aplică, ne trezim cu cei ca Radu Cristian pe cap!

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 aprilie 2016 @ 18:23

 9. Corect. La nivel local conteaza omul. Dar e de ajuns? Daca ar fi fost suficient ar mar fi trecut Iorgus pe la toate partidele, pe la PSD chiar de doua ori? Nu e de ajuns. Daca vom vota Iorgus vom fi izolati politic, si nu vom putea macar incerca sa ne dezvoltam. Oricum e greu, dar cu Iorgus nu e nici o sansa. Iar ALDE, la fel ca UNPR, nu conteaza, decat sa faci mici jocuri locale.

  Comentariu by Provider NET — 27 aprilie 2016 @ 18:49

 10. Dacă nu contează doctrina, nu prea mai contează nici partidul.
  Pentru moment, eu zic că izolarea politica ne-ar face chiar bine.
  La nivel central lucrurile stau cam aşa:
  -PSD are la conducere un condamnat definitiv pentru fraude electorale.
  -PNL nu îşi găseşte direcţia pentru că pe la volan e un buldog senil iar pe parbriz stă una cu fusta mare.
  -ALDE e „pagină în construcţie”
  -UNPR pluteşte undeva, acolo.
  -PSRo-ul lui Geoană încă are probleme cu… înfiinţarea.
  -PNŢCD-ul este un partid virtual
  -MP îşi contrazice numele prin chiar lipsa de popularitate.
  -Partidul Verde are numai ouă pe parbriz.

  Se lasă impresia că ăştia de la centru ar fi uitat că forţa le vine din teritoriu, din micile jocuri locale.

  Comentariu by Vipera cu elice — 27 aprilie 2016 @ 19:02

 11. Niciodată Maganu nu va fi mai bine cotat decât Iorguș!

  Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 19:20

 12. Uluitor este că Iorguș mu renunță la ideea candidaturii. I-a intrat în cap că trebuie să se întoarcă primar și pentru asta trăiește. Chiar dacă se practică în politică, mizeria pe care i-a făcut-o lui Foleanu este mult peste limita suportabilității. Chiar înlocuit fiind de PSD Constanța, Iorguș care s-a jurat că nu mai vrea primar – bla bla bla – îl putea ajuta pe Foleanu să candideze din partea ALDE. Dar nu e mai amuzant să calci mai mulți oameni în picioare! Inclusiv pe cetățenii care au crezut și cred în Foleanu care câștiga tot mai mult teren. De ce să ne mai mirăm că Foleanu a rămas în PSD? Acum Iorguș îl face în tot orașul trădător! Pe bune, nea Iorgu, chiar atât de cinic și sadic nu te credeam! Ai ajuns unde ai vrut, să te venereze toți pentru că ești cel care salvează orașul de navetiști. Putea să facă și Foleanu cu brio acest lucru. Mergeai cum ai promis la toamnă la Parlament și gata te țineai și mata o dată în viață de cuvânt…

  Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 19:28

 13. Avem un nou membru printre noi … Se numeste Bociog si este maritat cu fata domnului Ciociia . Mai vrea si el un mandat de consilier si este dispus sa isi dea pantaloni jos pentru un mandat ……. Un traseist jalnic …. Leo Tanase sa iti fie rusine…

  Comentariu by Alde — 27 aprilie 2016 @ 19:44

 14. pai si daca ramanem in c…rul gol dupa ce ne fura astia tot ce avem, ce importanta are daca suntem sau nuizolati. sau le ce se refera izolarea asta a dvs.?

  Comentariu by Anonim — 27 aprilie 2016 @ 20:27

 15. ptr.harciog…pardon, bociog.Dupa ce ca nu stii ce cauti pe acolo prin CL,dupa ce ai schimbat vreo 3 partide in 3 ani si jumatate,vii si plangi pe aici si acuzi de tradare…in incercarea de a mai obtine un loc in viitorul consiliu mai bine pleaca de unde ai venit mai lepra.

  Comentariu by simplu cetatean — 28 aprilie 2016 @ 7:16

 16. Daca nu ajunge consilier il goneste nea Ciociia in oltenia imediat ….. Vai de curul lui de traseist

  Comentariu by Auuuuu — 28 aprilie 2016 @ 7:49

 17. BOCIOG este un nimeni, venetic pripasit de 4 ani, oltean cu licență cu nota 6 la o facultate din București, lipsit de cultura. Măritat în Mangalia de 4 ani cu fata lui Ciociia Marin si a marcat 3 partide. A fost membru în TSD București. A fost impus de Iorgus pe lista CL a lui ALDE deoarece el și socrul său vorbeau de rău pe IORGUS si au păcălit membri PPDD. Ei au colaborat cu PDL- oameni josnici prin asemenea fapte. MANGALIOTI NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI DE ASEMENEA PARSIVI SI VOTAȚI NUMAI MANGALIOTI cu decență, cultura, cunoscuți . Păcat că legea este făcută prost si nu este stipulat să fie candidați persoane care locuiesc în urbe de cel puțin de 5 ani și să fie trecuți pe buletine de vot separat pentru a separa neghina. ALDE a greșit cu trecerea pe lista a parvenitului BOCIOG. Oar se Mangalia nu are oameni deștepți???

  Comentariu by Bebe — 28 aprilie 2016 @ 8:46

 18. daca sunt asa de multi oameni destepti in Mangalia si implicit in CL, cum se face ca Bociog a fost unul din cei mai vehementi critici ai lui Radu, cu argumente si curaj? chiar daca e venit in Mangalia de doar 4 ani, faptul ca a ales sa-si traiasca viata aici spune multe si are aceleasi drepturi ca si noi toti. ce folos ca traiesti aici de 50 ani, daca ai trait degeaba si nu te-ai implicat deloc in viata orasului?

  Comentariu by Anonim — 28 aprilie 2016 @ 13:24

 19. Ptr.18. E dreptul lui să se stabilească unde vrea dar sa fie ales in CL ar trebui să fie ales democratic, ptr competențele sale nu să se folosească de alții pe liste comune. Nu este o personalitate deosebită pentru folosul urbei. Așa se bagă toți veneticii. Eu nu vreau să mă reprezinte un nimeni. Cinstit dacă socrul său nu îl trecea pe listă și cetățenii observau în 2012 că a fost o afacere de familie nu îl alegea numeni. Cu licență de nota 6 nu poate fi prea deștept A început să îl atace pe RADU pentru aș pregăti Campania electorala, dar în exprimare avea carențe pentru o persoană licențiată. Să își publice CV. Atunci când a fost numit de RADU la Neptun Olimp SA a fost bine si nu a mai criticat primarul.

  Comentariu by Bebe — 28 aprilie 2016 @ 14:09

 20. http://www.replicaonline.ro/leonard-tanase-presedintele-alde-mangalia-ii-indeamna-pe-cetateni-sa-nu-il-voteze-pe-cristian-radu-272817/
  vs.
  http://www.ziarulputerea.ro/fabuloasele-cumetrii-de-interese-de-la-parcul-acvatic-colaboratorii-pnl-istilor-leo-tanase-si-cristi-dragan-au-pus-mana-pe-doua-hectare/
  … sindromu’ Comorova.

  Comentariu by nabuco — 28 aprilie 2016 @ 15:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress