Politica locală

19 aprilie 2016

Mesajul lui Moldovan

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 6:46

moldovan

22 Comments

 1. Prima miscare primul esec in campanie.

  Comentariu by grama cornel — 19 aprilie 2016 @ 11:32

 2. S a trezit frustratul de grama sa si dea cu pararea.

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2016 @ 12:13

 3. Ce nu am inteles eu din mesajul lui Dan Moldovan !

  Deci, din doua – una !
  Ori primarul actual e bun si atunci ce rost mai are sa mai candideze (daca se gandeste, evident la soarta orasului!)
  Fie nu e bun si atunci candideaza! Dar sa ne spuna cu subiect si predicat!

  Abureala asta cu “respect” etc nu tine decat la cei mai intarziati….!

  Deci, domnule Moldovan: e bun Cristian Radu sau e rau (administrator) ?
  Asta e prima intrebare ! unde a gresit? Ce a facut bine si ce a facut rau ? Si, mai mult, de ce vreti sa il inlocuiti ? Care e motivul? De ce sunteti mai bun ca el? Ce ati face mai bine ca el? Avem nevoie de o critica constructive! Spuneti-ne, luminati-ne !

  A doua intrebare ! Ne spune domnul Moldovan : “sa trecem la fapte” ! mobilizator indemnul, dar asta inseamna ca pana acum nu au fost “fapte” ? De ce nu le spune, de ce a tacut din gura in ultimii ani, de ce nu concretizeaza prin “dezvaluiri ce anumite “fapte” nu a facut actualul primar? Sau i-a fost complice pana acum?

  A treia intrebare! Ne spune domnul Moldovan ca “administratia municipiului Mangalia trebuie centrata mai mult pe cetatean si pe nevoile (sic!) sale”. Pai, sa intelegem ca, pana acum, Cristian Radu “s-a centrat pe nevoile” (din nou sic!) altora ? Sa ne explice domnul Moldovan la ce se refera ! Sa ne explice, clar si la obiect, unde, cum, cand, cum “nevoile cetateanului” nu au fost pupate, ingrijite, scoase la plimbare, bugetate, platite de catre cel pe care, daca se pogoara pronia cereasca peste Dan Moldovan, il va inlocui !

  Remarc faptul ca domnul Moldovan preia acelasi limbaj creat de Doru Colgiu si anume : “Boicotul orasului”. Observ ca Dan Moldovan este transfigurat si “lucreaza neostoit” la binele orasului. Intrebarea numarul 4 survine in mod logic. Cu date si cu fapte, domnule Moldovan: cine, cand, unde, cum si de ce a “boicotat” orasul ? Nu vrem aceleasi abureli de tipul “piticotului” ! De exemplu, asfaltare-neasfaltare, ati votat si dvs, (in unanimitate) bugetul Primariei. Unde scrie “negru-pe-alb” 2 milioane de euro pentru anul 2016 ! Cine a blocat orasul? Consilierii locali care au bugetat 2 milioane de euro sau primarul Cristian Radu care nu s-a apucat de treabaa nici in “ceasul al 12-lea” ?

  Vorbiti domnule Moldovan ! Vorbiti, ca de aia aveti nu numai gura, ci si Internet !

  P.S. Domnule Moldovan, ce naiba este aia”doctrina national-democrata”. Citind si ras-citind manualele de politologie e prima data cand aud de o asemenea doctrina !
  Si un sfat, pentru viitoarele postere electorale: a fi ortodox nu e o apartenenta la o anumita religie. A fi crestin, daca vreti, e cel mai bines a scrieti acolo, pe postere ! Ortodocsi (“calea cea dreapta” !) sunt si anumite factiuni ale israelitilor si anumite variante ale sufismului Islamic etc. Cine va consiliaza ar trebui concediat !

  Comentariu by Notarius Anonymus — 19 aprilie 2016 @ 14:11

 4. Pt.2
  Democraţia înseamnă ca fiecare să-şi spună părerile. Îi faci rău lui Moldovan cu o astfel de atitudine. Puteai să-i spui elegant lui Cornel că nu are dreptate. Cornel nu a jignit pe nimeni şi nu candidează.
  Pt.3
  Notarius, prea multe întrebări subtile ! Moldovan nu se aşteaptă să primească votul unora ca tine.

  Am postat acest mesaj, pur şi simplu pentru că Moldovan e unul din candidaţi. Dacă şi alţi candidaţi doresc să apară aici, nu e nicio problemă şi e gratuit.

  Comentariu by lucian visa — 19 aprilie 2016 @ 14:22

 5. @3 Intrebarile dvs-retorice de fapt-sunt mai lungi decat mesajul lui ! Ma si mir cum de ati avut rabdare sa-i cititi poliloghia ! Mai interesant mi s-ar fi parut sa comentati insemnul electoral :Vlad Tepes ! (tocmai unu’ ca asta care are teapa bagata…cu camasa cu tot si el striga ipocrit : Cam asa !) Apropo,am vazut p’aci ca va intoxicati si pe blogurile lor personale de facebook si va reamintesc ca mai e un „indragit” de-al dvs care s-a postat alaturi de Vlad Tepes ! E vorba de Vali Ciuraru si ma gandeam,pentru ca sunteti amandoi fosti militari la un mare general…sef de stat…fara poze in postarile pe facebook !

  Comentariu by I.S — 19 aprilie 2016 @ 15:02

 6. ptr. 3:
  Unde pomeniră-ţi să-ţi concediezi consilierul (soacra Ciuciumiş, diriginta de şantier), ce viaţă ar mai duce bietul om cu nevasta ?
  Şi ce avalanşă de întrebări, mai ceva ca la DNA. Cred că nici la examenul de licenţă nu a primit atâtea întrebări. Şi ca o nevinovată curiozitate, din a câta încercare a luat medicinista bacu ? La prima încercare a fost eliminată pentru fraudă (copiere). De unde o fi moştenit aşchia năravul ?

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 19 aprilie 2016 @ 15:07

 7. Masteratul domnului este obținut într-o joi după amiază?!?!

  Comentariu by alt cititor de blog — 19 aprilie 2016 @ 15:13

 8. Notarius frustratul,
  absolvent de institut si academie, pe post de oracolul din Delphi pe blog, recomand sa-ti treci textele pe la corector pana repeți clasele gimnaziale.

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2016 @ 15:19

 9. Pt. 8, cu stima !

  Cand te duci la supermarket si iei o napolitana din raft, te uiti cu atentie la termenul de garantie ! Asta nu inseamna ca esti ipohondru sau speriat ca o matusa de-a ta s-a intoxicat acum vreo patru ani cu o napolitana similara. E, pur si simplu, un gest de normalitate !
  Asa e si la candidatii ce vor sa ne convinga!

  A adresa intrebari nu este un gest de frustrare sau vreo “cabala” anti-nu-s-ce partid”. Caci, doar in ainte de 1989 cine punea intrabari era imediat catalogat ca “dusman al partidului”, “dusman al clasei muncitoare”, “dusman al poporului” etc. Eu cred ca am depasit faza aceea, nu?

  Mai nou, se pare ca cei care adreseaza intrebari sunt fie “frustrati”, fie “trebuie sa mai mearga la scoala”. La care scoala anume ? La Bioterra sau la Calipso?

  Totusi, exxista niste intrebari normale:

  De ce? Cum? Cand? Unde? Cu ce? Pentru ce? Etc.

  Dincolo de afisele frumos colorate si cu personaje istoric-mitice puse in poza (vezi Vlad Tepes….saracul ce s-o rasturna acum in pamant!) Dan Moldovan, daca vrea sa candideze in mod real, are de dat niste raspunsuri!

  Primele intrebari I le-am adresat eu! Poate vor urma si altele!

  Poate ne va raspunde?

  Comentariu by Notarius Anonymus — 19 aprilie 2016 @ 15:57

 10. Nu mă interesează mesajul unuia care nu a auzit de conjuncţia „sau” şi care pune semnul „/” în locul ei, care nu pune spaţiu după semnele de punctuaţie şi care strigă la noi cu semne de exclamare (sau de mirare?…) la fiecare două propoziţii.

  Comentariu by Vipera cu elice — 19 aprilie 2016 @ 17:39

 11. Notarule anonim…ca bine le mai zici..respect sincer.păcat ca s putini ca tine

  Comentariu by Fariseul — 19 aprilie 2016 @ 17:41

 12. Respect credinţa d-lui Moldovan la fel cum îi respect opinia că membri familiei sale sînt cele mai frumoase fiinţe din lume.
  Eu, unul, m-am cam săturat de aleşi care, în loc să pună osul la treabă, ne anunţă că se va îndeplini ce vor ei „dacă aşa le va ajuta Dumnezeu”. Urmînd această logică, ce să înţeleg? Dacă rezultatele aleşilor sînt dezastruoase, înseamnă că planul lor nu e pe placul zeului la care s-au rugat cînd au depus jurămîntul?

  Chiar nu mă interesează ce confesiune religioasă are distinsul domn Moldovan sau dacă e heterosexual sau nu, sau dacă are o mînă sau trei. Ba, dacă mă gîndesc bine, mă cam îngrijorează sursa moralităţii dînsului, şi anume, voinţa unui zeu şi, respectiv, valorile morale cultivate în grădina proprie. Prin curţile unora cresc tot felul de buruieni pe care ei le numesc, cu mîndrie, flori.

  Comentariu by Vipera cu elice — 19 aprilie 2016 @ 17:53

 13. Pt 3 & 9: Respect!

  Comentariu by Vipera cu elice — 19 aprilie 2016 @ 17:56

 14. … ca să nu mai spun că m-a cam luat prin surprindere interesul d-lui Moldovan pentru… nevoile mele.

  Cînd ieşi la rampă cu un mesaj care rămîne scris, îl citeşti şi-n dungă, frate! Îl reciteşti, îl dai familiei, prietenilor să-l verifice din punct de vedere logic şi retoric – dar, cel mai bine, întrebi un profesor de limba română, chiar dacă îţi e adversar în campanie… Nu de alta, dar, din moment ce asemenea mesaje sînt destinate publicului, din ele ne putem face o idee cam cum arată publicul pe care şi-l imaginează candidaţii.

  Comentariu by Vipera cu elice — 19 aprilie 2016 @ 19:05

 15. cu scuzele de rigoare, intreb: a inceput cumva campania electorala???? si daca nu, atunci cum isi permite acet personaj tusac(iian) sa-si planteze deja poza de mare candidat????
  Cred, ca a cistigat suficient din contractele cu primaria, cit i-a cintat in struna lui tusac, ca sa stea linistit pe salteaua lui…

  Comentariu by zek — 19 aprilie 2016 @ 19:37

 16. Pt 2 Din fericire nu am de ce sa fiu frustrat deoarece eu m-am retras demult si asa cum mi-am inchipuit altii au inteles ce am vrut sa spun si au comentat in cunostinta de cauza. O seara buna va doresc.

  Comentariu by grama cornel — 19 aprilie 2016 @ 19:43

 17. pt. 16

  Lasa-i in pace Cornele,

  Nu-l mai „excita” negativ pe dom’ primar, ca tot asupra cetatenilor se rasfrange supararea lui !
  O vorba romaneasca spune ca „fiecare pasare pe limba ei piere”. La Mangalia PNL-ul a pierit deja, „pe limba lui Cristian Radu”. Tu nu vezi ca toti detractorii parca au imprumutat din limbajul si tactica bolsevica? PNL-ul local a ajuns mai “maestru” decat bolsevicii in „lupta de clasa”! Daca-i critici, ori esti frustrat, ori nu stii gramatica, ori esti „repetent”, ori boschetar!

  Un oras, altadata fanion al liberalismului, Mangalia a ajuns sa fie un oras inchistat, liberalii nu mai au valoare, membrii de partid tac din gura ca sa nu-i ia „la trei pazeste” dom’ primar.

  O alta vorba spune ca „frica pazeste bostanaria”. Ei, asta-i treaba, Cornele ! Oamenilor le mai e frica sa-l critice pe acest „Napoleon” al politicii mangaliene! Le e frica de slujbe, de pachetele sociale, de repartitiile de locuri de casa etc.

  Asa de rau sa fi ajuns liberalii la Mangalia? Ca de Cristian Radu nu ma mai mir !

  Comentariu by Notarius Anonymus — 19 aprilie 2016 @ 23:37

 18. Notarius absolventul de superioare,
  du-te domnule si invata sa scrii in limba romana ! Textele lungi iti scot in evidenta alte doua defecte: probleme de logica si coerenta.

  Comentariu by Anonim — 20 aprilie 2016 @ 3:01

 19. Pt.18
  Cand nu aveti argumente va legati de tot felul de alte nimicuri, pentru a demonstra inca o data nepriceperea si neputinta de a convinge, de a da raspunsuri clare si la obiect! Daca intrebarile de la punctul 3 ti s-au parut fara logica si coerenta, asteptam cu nerabdare raspunsul tau spre a ne demonstra cat de pertinent este.

  Comentariu by Anonim — 20 aprilie 2016 @ 11:13

 20. pt. 19

  Imi este frica de oamenii astia ! „daca nu esti cu noi esti impotriva noastra” !
  Asa vom vrea noi sa conducem orasul Mangalia? Prin frica si prin amenintari?

  Se pare ca DA ! Asta e noua moda la noul PNL !

  Comentariu by Notarius Anonymus — 20 aprilie 2016 @ 14:16

 21. Ptr.18. Problema ta este tocmai logica excelenta si coerenta lui notarius . Cred ca iti este cam greu sa-l intelegi .

  Comentariu by doctorand — 20 aprilie 2016 @ 21:48

 22. Pt.20
  Daca asta e noua moda la noul PNL, se pare ca raman demodati si nu mai au ce cauta pe podiumuri. Nu ca acum patru ani n-ar fi fost tot asa de demodati, dar cu ajutoare si facaturi s-au trezit cu primar pus pe functie, dar nu castigator.

  Comentariu by Anonim — 21 aprilie 2016 @ 8:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress