Mangalia – politica locală

19 aprilie 2016

Constantin Birbora: Voi sunteți cei care „ati furat startul campaniei”

Filed under: Mişcarea Populară — lucian visa @ 6:17

constantin-birbora

Domnilor contracandidați, m-ati acuzat de faptul ca am interese ascunse si m-ati catalogat a fi un adversar slab, mut, nepregatit si fara viziune politica. Țin sa va precizez pe aceasta cale ca am toate armele necesare pentru a intra in lupta electorala, iar acestea nu se bazeaza pe atacuri murdare asupra adversarilor, ci pe proiecte sustenabile si de viitor pentru municipiul Mangalia.
Poate nu ati observat încă, dar oamenii nu mai au incredere in candidati care promit, care s- au plimbat de la un partid la altul pentru a-si atinge obiectivul si care au facut alianțe suspecte doar pentru a ajunge unde isi doresc. Astfel de candidati nu lupta si nu vor lupta niciodată pentru binele cetățenilor, ci pentru propriul interes.
Am ales sa respect perioada de campanie electorala pentru a-mi prezenta echipa si proiectele pentru Municipiul Mangalia (cu riscul de a fi catalogat „un adversar slab”), ca o dovada de respect fata de cetătenii urbei, care nu mai pot fi păcăliți de promisiuni electorale si de drumuri asfaltate peste noapte.
Nu, nu mie îmi este frica! Voi sunteți cei care „ati furat startul campaniei”, de teama ca nu veti avea suficient timp pentru a prezenta noi minciuni electorale!
Constantin Birbora, Luni, 18.04.2016

mangalianews.ro

15 Comments

 1. Campania electorală începe imediat după alegeri și se termină înaintea viitoarelor alegeri.

  Are dreptate când spune că este ”mut, nepregatit si fara viziune politica”. Chiar îmi pare rău ca PMP-ul nu are candidat și va merge doar pe votanții lui Train Băsescu. În viziunea Bîrboră, Băsescu ar fi trebuit să tacă după plecarea de la Cotroceni până într-o campanie în care va participa. Interesant !

  Comentariu by lucian visa — 19 aprilie 2016 @ 6:26

 2. Dar pomenile electorale constând în mese pentru grupuri importante de persoane la diferite restaurante din stațiuni nu sunt tot un start furat?
  Si mai sunt și o povară pentru patronii respectivelor locații fiindcă nu plătește nimeni – nici primarul ca și candida nici Primăria!

  Comentariu by alt cititor de blog — 19 aprilie 2016 @ 6:30

 3. Ce face primarul nu se pune.

  Comentariu by lucian visa — 19 aprilie 2016 @ 6:36

 4. Pacat sanse 0 pentru a deveni primar.

  Comentariu by grama cornel — 19 aprilie 2016 @ 11:34

 5. http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/din-iarba-la-primarie-trei-fosti-fotbalisti-ataca-alegerile-locale-din-vara-475723.html

  Comentariu by nabuco — 19 aprilie 2016 @ 12:26

 6. Orgoliu de „fata mare” prin atitudine…dar care are in spate un electorat care este inca cu ochii pe Base ! Acestui electorat i-a pus capac atitudinea impardonabila a lui Iorgus,in goana sa dupa „tamaduire juridica” si tragand dupa sine o echipa care a produs un alt dezechilibru,in alt partid,ramas cu sechele dupa Tusac ! (inchipuiti-va ce s-ar fi intamplat daca fostul PDL ar fi sustinut un candidat independent…insa credibil-nu „fata mare”! Din pacate,acum,fostul PDL a ramas tot o fata mare…abandonata si „recasatorita” cu un „impotent”! http://gandeste.org/wp-content/uploads/2014/12/A7.12.2014-e1418219176254.jpg

  Comentariu by I.S — 19 aprilie 2016 @ 13:41

 7. Bun. În ce priveşte mesajul că legea trebuie respectată, am înţeles. Ştim că nu se respectă şi nici nu prea pare să conteze, dacă ne uităm în jur. Cu asemenea prezentare pot rezona cei care mai sînt, încă, idealişti.
  Carol cel Mare a impus în Franţa medievală pacea, ordinea, credinţa şi educaţia. Dar pentru asta a trebuit să taie 6500 de capete într-o zi. La propriu.

  Comentariu by Vipera cu elice — 19 aprilie 2016 @ 18:04

 8. ^Simt un aer fetid de vipera extremista…

  Comentariu by kara beg — 19 aprilie 2016 @ 18:07

 9. Pt sergentul cel negru: dacă eşti alergic, întreabă un medic. Sau pe Olivia Steer, poate ea ştie mai bine.
  Ideea este că, de multe ori – şi, mai ales, în situaţii de debandadă sau decădere, cum e pe la noi – pentru a instaura ordinea trebuie intrat „la deposedare”, trebuie să spargi ouăle dacă vrei să faci omletă, să joci după regulile din teren, nu după regulile pe care le-ai învăţat.
  Avînd în vedere cum stau lucrurile în Mangalia, mesajul d-lui Bîrbora, deşi decent şi de bun-simţ, îi pune în off-side candidatura.

  Comentariu by Vipera cu elice — 19 aprilie 2016 @ 19:24

 10. ptr 2….da, asa e. primarul a inceput cu pomenile…saptamina trecuta le-a dat de pomana celor din sanatate…cine urmeaza????cine sesizeaza dna-ul????

  Comentariu by zek — 19 aprilie 2016 @ 19:41

 11. Nu ai dreptate Lucian. Costi este un baiat extraordinar.

  Comentariu by Angela Manea — 20 aprilie 2016 @ 9:25

 12. Domnule Visa, Ne puteti spune care este profilul ideal al uni candidat la primaria unui municipiu? Oare nu ne-am obisnuit cu candidati care vorbesc de dimineata pana seara si lumea nu mai intelege nimic? Referitor la Constantin Barbora el nu se va baza doar pe ‘basisti’ , sunt foarte multe persoane care-l simpatizeaza/ respecta si care-l vor vota. Va fi surpriza placuta a acestor alegeri, cu respect

  Comentariu by Armand — 20 aprilie 2016 @ 13:44

 13. @12
  Toti candidatii la functia de primar au un grup de sustinatori si votanti dar dintre acestia unul singur va iesi primar, cel care va avea mai multe voturi deci cel mai ades voturile date acestor candidati acestora sunt date indirect pentru alt candidat. Alegerile locale se desfasoara intr-un singur tur asa ca voturile pentru primar disipate pe candidati multi si fara sanse sunt de fapt voturi date actualui primar. Sansa ca actualul primar sa nu mai fie ales este fie sa existe un candidat puternic acceptat de mai toti cetatenii fie sa nu existe mai mult de 2-3 candidati si sa castige unul chiar si pe votul negativ al actualului primar ca Tusac in 2008.

  Comentariu by Marian Vasile — 20 aprilie 2016 @ 14:09

 14. @ 13 Acest gen de comportament este de actualitate in ori ce tip de democratie, cu siguranta vor fi ‘iepurasi’ cu siguranta se vor face ‘jocuri de putere’ . In teorie lucrurile stau asa, cu cat mai multi candidati sansele ca actualul primar sa piarda se diminueaza dar asta este doar in teorie. Personal, sper sa apara surprize si sa avem persoane credibile in cadrul primariei.

  Comentariu by Armand — 20 aprilie 2016 @ 16:31

 15. Wow cuz this is excellent job! Congrats and keep it up.|

  Comentariu by nba 2k16 mt glitch february — 24 aprilie 2016 @ 15:05

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress