Mangalia – politica locală

16 aprilie 2016

Situaţie inedită la Mangalia! Un partid îşi desemnează viitorii consilieri în baza votului pe internet

Filed under: PNL — lucian visa @ 14:40

Este an electoral, iar fiecare partid ori candidat caută să aibă cele mai potrivite abordări în campania electorală, pentru a-şi asigura cât mai multe voturi. La Mangalia, PNL a luat decizia să consulte populaţia în privinţa listei de consilieri locali, aşa că a lansat o provocare, pe pagina http://partide.eu/sondaj/. „În calitate de primar al municipiului Mangalia, consider că transparenţa decizională şi reperele impuse de societatea civilă sunt două elemente cheie în stabilirea viitoarei echipe de consilieri locali.

De aceea, vă propun să alegem împreună, prin vot, echipa de consilieri locali PNL, cu care voi colabora după alegerile din 5 iunie. Vă prezint mai jos lista cu toţi cei care şi-au depus candidatura pentru Consiliul Local şi vă rog sa analizati cu atentie si sa votaţi persoana care credeţi că vă poate reprezenta cel mai corect, în CL Mangalia. Vă mulţumesc!”, este mesajul primarului liberal al municipiului Mangalia, Cristian Radu, iar pe pagina mai-sus amintită sunt “înşirate” numele potenţialilor consilieri.

În funcţie de numărul de voturi acumulate, se va stabili dacă vor fi sau nu prezenţi pe lista de candidaţi, precum şi poziţia lor pe listă. Votul pe internet va conta în proporţie de 25%, punctajul final urmând să ţină cont şi de CV-urile candidaţilor, realizările acestora, imaginea în comunitate etc. În acest context, potenţialii candidaţi pentru lista de consilieri au început să se promoveze pe internet. Iată un exemplu: „Salut prieteni! Am înaintat candidatura mea pentru lista de consilieri PNL. De ce PNL? Acest an electoral PNL propune consilieri locali doar din cei în care populaţia oraşului are încredere.

Candidații vor fi departajaţi prin votul pe internet si prin strângere de semnături fizice, precum si alte criterii. Vor ajunge consilieri PNL doar cei care au asentimentul cetățenilor, astfel responsabilizându-i mai mult pentru locuitorii Mangaliei. Cer celor care ma cunosc un vot de încredere pentru a mă sprijini să intru în lista de consilieri PNL, atât in poll-ul de pe internet, cât si in strângerea de semnături fizice de susținere. Puteti vota aici http://partide.eu/sondaj/

Specific că este o susținere a candidaturii mele in PNL; nicidecum nu reprezintă un vot pentru un partid. Nu a început campania electorală, atunci vom cere votul pentru o platformă politica personalizată pentru orașul Mangalia.

Vă cer votul de susținere cu același respect pe care l-am oferit întotdeauna” – a transmis Doru Marinescu pe o reţea de socializare.

Alexandra ANTON, Replica 16.04.2016

50 Comments

 1. Gogoși, dar fiind sâmbătă, trebuie să ne mai înveselim puțin.

  Comentariu by lucian visa — 16 aprilie 2016 @ 14:41

 2. Cum?! Ne dau ocazia să le spunem că nu ne interesează persoanele de pe listă?
  Evident că poll-urile nefavorabile vor fi rejectate pe motiv că „vin de la acea minoritate gălăgioasă”, iar cele favorabile vor fi o dovadă de raţiune şi de eficienţă a „noii strategii”.
  … Vreau să ştiu dacă se deschide şi un poll cu persoane noi, care nu apar pe liste, în care să-i votăm virtual pe aceia cărora comunitatea le-ar încredinţa mandatul de consilier local.

  Comentariu by Vipera cu elice — 16 aprilie 2016 @ 14:59

 3. Şî… mă dusei să votez pe sait. Numai că nu am putut vota cum am vrut eu, pentru că nu există opţiunea „nici una dintre persoanele de mai sus”!!!

  Comentariu by Vipera cu elice — 16 aprilie 2016 @ 15:02

 4. Mari personalitati pe lista , merita toata atentia , mai ales ca avem si constanteni care si—au dat masura priceperii lor in administratie . Asta in conditiile in care ne—au tot amenintat cu nume noi care sa schimbe actuala clasa politica . Minciuni , ca de obicei .

  Comentariu by doctorand — 16 aprilie 2016 @ 15:05

 5. Vor fi pe poziții eligibile doar cei cu voturi mai puține, aici e noutatea.

  Comentariu by lucian visa — 16 aprilie 2016 @ 15:07

 6. Lipsa rubricii „nici unul” pare să aibă sens, dat fiind că ne interesează partea plină a paharului.
  Numai că, în buna tradiţie românească a gîndirii păguboase, se numără numai cele trei gloanţe care au atins ţinta, în timp ce restul de 97 nu apar nicăieri. Iar din cele trei se trage concluzia că sîntem buni ţintaşi!

  Comentariu by Vipera cu elice — 16 aprilie 2016 @ 15:08

 7. Astfel de poll-uri nu au nici o relevanta pentru ca poti vota de mai multe ori, existand foarte multe soft-uri care chimba IP-ul calculatorului te pori vota de mai multe ori singur pana esti in varful clasamentului! Vorbesc despre „transparenta”, pai atunci sa faca publica lista cu IP-uri care au votat! Veti fi surprinsi sa vedeti IP-uri din tari ca America, Franta, Spania etc. Ce relevanta mai au? Este doar praf in ochii fraierilor! Ne-am saturat mai baieti sa fim luati de prosti, nu mai merge cu ocaua mica! Lasati-ne cu vrajeala asta numita transparenta, daca vroiati transparenta trebuie sa o oferiti timp de 4 ani, sa faceti publice contractele alea cu avocatii! Dar despre ce transparenta vorbim noi, cand nici in instanta nu au pus la dispozitie contracte? VRAJEALA!

  Comentariu by Mangalianul — 16 aprilie 2016 @ 17:26

 8. Sa fac o mica corectare, pentru ca altfel ma voi trezi cu Ciuraru sa imi dea lectii, tari din SUA , nu America, America este un continent!

  Comentariu by Mangalianul — 16 aprilie 2016 @ 17:27

 9. Să știi că mă zgârie mai mult vroiați 😉 decât confuzia țară versus continent, dacă tot nu ai loc de mine.

  Comentariu by Valentin Ciuraru — 16 aprilie 2016 @ 18:20

 10. Să știi că mă zgârie mai mult vroiați 😉 😉 decât confuzia țară versus continent, dacă tot nu ai loc de mine

  Comentariu by Valentin Ciuraru — 16 aprilie 2016 @ 18:22

 11. Oare de ce trebuie sa amintiti permanent de Ciuraru,cine este acest individ?
  Sa inteleg ca este un neica-nimeni care se umfla in pene ca este bagat in seama.
  Haideti sa facem abstractie si sa nu-l mai amintim pe nicaieri.

  Comentariu by ANONIM — 16 aprilie 2016 @ 18:24

 12. Ciuraru este un pupincurist care vrea sa ajunga sef.a venit la pnl in cand a plecat iorgus cu organizatia.a venit sa il pupe in fund pe chiru.iti aduci aminte?mai era si doru.atinci cand toti voiau functii.v-am facut-o fraierilor

  Comentariu by jumi-juma — 16 aprilie 2016 @ 19:25

 13. Da domn` ciuraru, corect este voiati, pentru ca asta este verbul, dar sa nu fim noi mai catolici ca Papa, asta e limba vorbita! La fel cum doom a bagat niciun, nicio, care sunt, in opinia mea aberatii, la fel si vroiati ar trebui sa fir acceptat! Dar am vrut sa evidentiez defectul asta al dumneavoastra si frustrarea! Stiati ca sunt studii care spun ca oamenii obsedati de greselile gramaticale sunt oameni cu anumite probleme comportamentale? Evident, la dumneaovastra asta e evident, aveti niste frustrari care pleaca probabil din faptul ca toata viata ati fost un om care a raspuns unor ordine si ati tanjit mereu dupa mai mult! Ati fost mereu un nimeni si asa veti ramane, mai ales cand sunteti un om fara caracter! Daca pana la 50 de ani ati spus mereu „ordonati”, nici de acum inainte nu veti putea spune altceva pentru ca stiti dumneavoastra „tot ceea ce ti se intampla, ti se intampla pentru ca meriti”!

  Comentariu by Mangalianul — 16 aprilie 2016 @ 19:36

 14. Domnule Ciuraru,ca sunteti un pupincurist nu este o noutate,ca vreti functii o stim si pe asta si mai stim ca nu aveti alte merite in afara de faptul ca sunteti un lingau .Asa ca asta e viata,nu meritati atentia pe care o ravniti.

  Comentariu by ANONIM — 16 aprilie 2016 @ 20:03

 15. Da , trist , dacă ti-ai pierdut onoarea nu ai ce mai pierde!

  Comentariu by Ella — 16 aprilie 2016 @ 20:30

 16. Comentariu by Anonim — 16 aprilie 2016 @ 20:35

 17. Doamne…ce emulație stahanovisto-freudiană. Urmează lapidarea ?!

  Comentariu by Valentin Ciuraru — 16 aprilie 2016 @ 23:29

 18. @ lucian visa.
  Comentariul de la nr. 16 ascunde rasism extrem, și va rog sa va delimitati de asemenea practici,iar pentru ca acest spatiu este unul public cu proprietar român,în cazul în care aprobați tacit aceste practici, voi fi obligat sa fac plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminarii.Va multumesc.

  Comentariu by kara beg — 17 aprilie 2016 @ 5:22

 19. „I CAN GHET NO DEFĂIMEIȘĂN”-Este evident că, întocmai ca boul care rămâne consecvent indiferent câte ciomege și-ar lua pe spinare,el epateaza aici,indiferent cate suturi primeste in oua si iti mai si demonstreaza cu capacitatile lui ‘telectuale de numarare a izmenelor cazone din tot judetul! Pentru Maria SA(ajuns!) trebuie sa dispara sancțiunile,sa dispara defăimarea și sa apara triumfător promovarea toleranței ca valoare supremă. Imbecilitatea acută care răzbate din această nouă formulare prin care ciomagul este înlocuit cu zăhărelul inutil ne arată câte parale face inteligența „martirului” care rupe camasa la piept-aici in blogul tribunei politice- si indeamna : „Lapidati-ma fratilor!” (ca unul ca mine,daca m-ajung,nu numai ca nu va mai da binete…dar va stric toate zilele ce vor mai fi…cu mine SEF !)

  Comentariu by Anonim — 17 aprilie 2016 @ 7:38

 20. ptr. 18:
  Dar pentru combaterea prostiei agresive, hoţiei, jigodismului, oportunismului nejustificat şi a mârlănismului politic nu faci tălică niscai plângeri pe la Consilii Naţionale, Europene sau chiar Mondiale, sau simţi că ţi s-a aşezat musaca pe…căciulă ?

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 17 aprilie 2016 @ 8:16

 21. @20-Like ! Sa va traiasca sanatoasa bebelusa si sa manevrati biberonul cu harnicie…cel putin pana-n vara ,cand s-o ridica prohibitia !

  Comentariu by I.S — 17 aprilie 2016 @ 8:49

 22. PNL MANGALIA EGAL JALE PE VALE,NU VA VREM, SUNTETI O MASCA CE ASCUNDE PERICOLUL DECADERII ORASULUI MAI MULT DECAT A DECAZUT IN ULTIMII PATRU ANI.

  Comentariu by dana — 17 aprilie 2016 @ 10:24

 23. Pt.18
  Am scos comentariul cu pricina. Trebuie să ne referim la comportamentul oamenilor, nu la originea, rasa, religia sau altceva de acest fel.

  Comentariu by lucian visa — 17 aprilie 2016 @ 11:55

 24. http://www.replicaonline.ro/tariceanu-despre-desemnarea-lui-marian-munteanu-candidat-din-partea-pnl-o-imbecilitate-271161/

  Comentariu by lucian visa — 17 aprilie 2016 @ 12:01

 25. Ma intreb, cum pot unii oameni…, sa se erijeze in lideri de opinie ai unei urbe, cine ii califica, ce expertize, competente au, respectiv, oameni de la paza cu caini, fosti maistri, vanzatori de scaune pe plaja, platitori de orice spert, sa emita pretentia sa candideze la functii de genul exprimat si cerut in acest sondaj. Sunt printre acesti insi, indivizi care sunt certati cu limba romana, dar ce mai conteaza, tupeu sa ai, nu, domn’ primar?
  Succes!

  Comentariu by denisa — 17 aprilie 2016 @ 15:53

 26. trei sferturi dintre ei sunt oamenii lui iorgus.bravo domn primar!unde sunt cei de pe lista de acum patru ani sau macar prietenii care stateau in sediul de la sens si transpirau sa iesi,cu orice pret,primar?

  Comentariu by anonim — 17 aprilie 2016 @ 16:30

 27. Pt. 26:
  Au fost înlocuiţi cu constănţeni. Iar pe ăştia îi interesează Mangalia cam cum îi interesază pe mangalioţi Constanţa…

  Asta cu „sînt oamenii lui Iorguş” e un fel de „procurorii lui Băsescu”. O dezinformare penibilă.

  Comentariu by Vipera cu elice — 17 aprilie 2016 @ 16:57

 28. Radule i-ați oameni si părăsește orașul,MANGALIA este a noastracelor din acest oraș minunat.pe cre tu ai încercat să-l muți la constanta,ieșit cel mai mare spagar ,nu vei scapă de DNA ,cu toate relațiile tale la dna ct.

  Comentariu by Latrau — 17 aprilie 2016 @ 17:43

 29. Denisa, daca tot ai glume cu limba romana, ce zici daca mai treci pe la gimnaziu ? Prea multi frustrati pe blog.

  Comentariu by Anonim — 17 aprilie 2016 @ 22:06

 30. deniso, daca tu iti spui asa e clar ca ai luat o pauza de pe centura.
  Eu intreb la tine, ca sa intelegi, ai avut mama si tata ? Si daca ai avut, ce meserii au avut ?
  Esti invatata sa dai(s-o faci) cu gura toata ziua, si tot nu-ti ajunge. Mai o faci si pe aici, pe blogul lui Visa.
  Poate sa fie lider de opinie, si sa candideze la o functie politica, orice cetatean roman, indiferent de meserie. Poate fi ospatar, barman, taximetrist, sudor, muncitor, profesor sau doctor, politist sau popa, are acest drept. Nu poate o mucoasa ca tine sa-l comenteze. Si tu de exemplu, ai putea fi un lider de opinie printre suflatoare. Care este problema ta ?

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2016 @ 4:16

 31. ptr. 30:
  Aici este marea problemă a politicii româneşti, au fost deschise porţile mult prea larg, fără discernământ, crzându-se că suntem un popor mult mai educat, mai civilizat şi cu mult mai mult bun simţ. Oportuniştii specializaţi în purtatul naproanelor dar fără papion, învăţaţi să tragă 4-5 luni dar să trăiască bine tot anul, au năvălit ca oile scăpate din ţarc. Rateul inevitabil al ultimilor doi venetici ne-a demonstrat că nu suntem în stare să închegăm o doctrină de evoluţie pentru oraşul nostru. Motivul este simplu. Suntem o populaţie amalgamată fără rădăcini, cu obiceiuri, năravuri nu tocmai ortodoxe. De prin 2000 în politica locală au intrat cei care au procedat la plezneală, să le fie lor bine şi după ei potopul. Nu există formaţiune politică să se fi abătut de la proastele năravuri deşi în consiile vremii au fost atraşi „profesori”. Strategiile de dezoltare au fost gestionate de un grup restrâns dar bine închehat de interese convergente de cârciumari oportunişti de provenienţă N-E. Ar trebui să rugăm tineretul de vreo 35-40 de ani educat dar nu la BIOTERRA sau CALIPSO să-şi facă un plan pe vreo 15-20 de ani şi să treacă la implicare dar mai ales la treabă. Asta cred că ar fi singura şansă de creştere pentru acest oraş, nu perpetuarea cârciumarismului de sezon.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 18 aprilie 2016 @ 6:57

 32. http://www.replicaonline.ro/a-treia-editie-a-festivalului-scoicilor-are-loc-in-luna-mai-la-constanta-271403/

  Comentariu by nabuco — 18 aprilie 2016 @ 11:28

 33. like pt. #19
  http://www.democracyspring.org/the_campaign

  Comentariu by nabuco — 18 aprilie 2016 @ 11:40

 34. @33-„This is our moment of moral clarity: will”?! Sa fie oare acest moment de claritate morala…la ei? Ma indoiesc,cand vad acest „fenomen” http://www.cotidianul.ro//upload/images/original/trump.p39ke5xsf2.jpg taman in contradictie cu folosirea banului la alegeri !Cred totusi ca mai putin importanta este democratia alegerilor,cat organizarea unui sistem de control democratic al propagarii coruptiei !(macar sa visam noi la ce au ei in domeniul asta !)(ps-multumesc pentru…mai sus !)

  Comentariu by I.S — 18 aprilie 2016 @ 12:34

 35. Cred că o să iau telefonul și o să mă plimb prin stațiuni să votez de prin locații cu wireless sau de telefon. O iau pe griguță de deșteaptă și o votez de c__șpe ori. Chestia asta or s-o facă și popa Toma că nu-i dus la biserica noastră, și moș Filip turistul lui pește și geniul internaut Ciuraru. O să iasă toată populația României la vot! Ce circ face bolovanul ăsta de radu juma de buletin numai ca să ne fraierescă și să ne fure…

  Comentariu by VOTANTUL FRENETIC — 18 aprilie 2016 @ 13:43

 36. pt.10

  Ca tot a fost ieri la Mangalia judecatorul Danilet (am auzit ca nu a fost nimeni la Casa de Cultura! Si ca v-ati facut de ras!), domnule Ciuraru, va citez dintr-un comunicat:
  „Orban este acuzat de procurorii DNA de săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței în scopul obținerii unor foloase necuvenite !”
  In acest sens, cum considerati fapta primarului Cristian Radu (pe care vad ca va place sa-l insotiti pe strada, chiar daca il injura lumea !) de a trimite „ajutoarele sociale”, intre 4 si 13 aprilie 2016, acasa la beneficiari, cu masina Politiei Locale si impartite, de functionari publici, angajati ai Primariei Mangalia, sub conditia semnarii adeziunii la partid sau pe listele de sustinatori? Vreo 3000 de asemenea pachete au fost impartite la Mangalia, doar saptamana trecuta !
  Este sau nu este „infractiune de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite” ? Ca, sa nu uitam, exact pentru acest lucru, a fost retinuta, sub imperiul unei plangeri penale, inclusiv primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu ! Exact pentru aceleasi practici !
  Deci, la PNL nu se aplica Legea? Doar la contra-candidati?

  Ca tot va pretindeti un „aparator” al moralitatii in randul adolescentilor Mangaliei !
  Asa vreti, domnule maistru militar cu studii medii sa-i invatati pe cei care vor sa aiba studii superioare?! Sa ramana la nivelul dumneavoastra? La nivelul spagilor, al sosetelor furate in buzunare si al motorinei din geanta?
  Deci asta este invatatura pe care vroia Danilet sa o explice la Mangalia? Cu spaga electorala? De la PNL? Cu cantinele sociale si cu pachetele duse acasa de Politia Locala? A lui Angelescu? Si a Primarului?
  Asta e liberalism?

  Comentariu by Notarius Anonymus — 18 aprilie 2016 @ 14:34

 37. @36:
  nu e liberalism, e pupincurism electoral în speranţa dobândirii unei cizvârte îndestulătoare din lipsa unor abilităţi care implică munca cinstită.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 18 aprilie 2016 @ 15:45

 38. @ 37

  Stai sa vezi cine e „sefa” la Biroul Elctoral Municipal Mangalia.
  Cumva memmbra a aceluiasi grup constantean care a „constatat” in acea noapte „fatidica” din iunie 2012, niste malversatiuni electorale?
  Aceeasi? Prietena de familie cu Cristi?
  Cum a ajuns asta, Cristinelu’, sa fie primar? Prin aceste manevre pe la Birourile Electorale?

  Comentariu by Notarius Anonymus — 18 aprilie 2016 @ 17:26

 39. Stati parcat , domnule Anonymus ! Regulamentar , daca puteti !
  Si aduceti dovezi inainte sa afirmati ceva. Ca asa e frumos !

  Comentariu by angelescu mihai — 18 aprilie 2016 @ 17:27

 40. Sper ca nu vrei sa te apuci sa te certi cumine, Mihai!
  Poti sa te certi cu cine vrei tu, dar nu cu mine !

  Comentariu by Notarius Anonymus — 18 aprilie 2016 @ 17:34

 41. Am si dovezi !
  De exemplu CV-ul tau !
  Ai curaj sa-l pui on-line?
  Ai curaj sa spui cum ai ajuns tu sef la Politia Locala si cum, a dracului coincidenta, frac-tu a ajuns sef la ADPP?
  Oti fi voi ai mai inteligenti oameni din Mangalia care nu locuiesc in Mangalia?

  Comentariu by Notarius Anonymus — 18 aprilie 2016 @ 17:40

 42. Si, ca sa-ti dau doar tie o idee, o idee secreta, sa nu o mai spui la nimeni…bai Politistule Local…sa stii ca stim pe unde este Bavaria ! adica in sudul Germaniei. Si stim cine are proprietati pe acolo ! Si pe tine te tine ca „bou-n leat” !

  Comentariu by Notarius Anonymus — 18 aprilie 2016 @ 17:43

 43. Si mai stim si cat a luat distinsul tau frate spaga de la circ asta vara. Care circ a platit doar 150 mp. la ADPP si restul direct in buzunar. E vorba de 2 lei/zi/mp si cred ca a ocupat vreo 10.000 de metri circul ala. Ia fa mata un calcul sa vezi de ce nu-s bani la buget. Intreaba-l cand mai aveti voi asa, o discutie frateasca, si cat i-a dat lui Romulus.

  Comentariu by Alt Anonymus — 18 aprilie 2016 @ 18:32

 44. Notarius Anonymus,
  din fericire, un maistru militar cu studii medii, ca asa ii vezi tu scoala lui Ciuraru, scrie corect in limba romana, pe cand tu scrii cu greseli impardonabile. E cazul sa te întorci la gimnaziu, chiar daca esti absolvent de studii superioare, zici tu ‘pe bune’. Altadata sa-ti vezi paiul din ochi inainte de-a vedea la altii.

  Comentariu by Anonim — 18 aprilie 2016 @ 19:01

 45. Bine punctat, 30!

  Comentariu by Vipera cu elice — 18 aprilie 2016 @ 19:03

 46. Pardon! 31, Cîrcotaşul Apolitic.

  Comentariu by Vipera cu elice — 18 aprilie 2016 @ 19:07

 47. Pt. 44
  Cu umilinta iti cer iertare pentru licentele poetice folosite. Imi dau seama ca am gresit in exprimare (pentru un public luat direct din strung, dealtfel!), in formularea verbelor la trecut si viitor in anumite forme populare. Asa era pe vremea noastra, taica! Mai glumeai din penita, mai zambeai din fraze!

  Bag de seama ca, la scoala voastra de “studii superioare’ a maistrilor, nu s-a invatat decat modul de alcatuire a “cheii franceze”. Si, daca Ciuraru are studii superioare, prin Scoala Militara de Maistri de Marina, atunci aia care au absolvit Institutul de Marina ce sunt? Direct doctori in stiinte?

  Mergand mai sus, la oamenii care chiar au studiat ( nu au frecat praful din dormitoare) aia care au absolvit Academia Militara, ce ar trebui sa fie? In logica ta, ar trebui sa fie direct membri ai Academiei Romane, nu?

  De fapt, stiu care e treaba ! Voi numarati anii de scoala precum soldatii: 1 an, 2 ani, 3 ani ! Si gata ! “Suntem si noi cu studii superioare, ca si subinginerii” ! Ups ! Chiar asa o fi?

  Problema, fratilor, nu e cantitatea studiilor, ca poate dura Scoala de Maistri si 10 ani si tot n-o sa iesiti doctori in stiinte ! Problema este ce va invata in anii astia si calitatea materialului uman care intra si care iese!

  Gandeste ! Ca de aia ai cap! Capul nu-l ai ca umbrela sa nu-ti ploua-n gat!

  Comentariu by Notarius Anonymus — 18 aprilie 2016 @ 21:28

 48. Notarius,
  sa stii doua lucruri:
  – nu intru in polemica cu un prost. Te consider !
  – cat timp scrii ‘dealtfel’ legat îmi dau seama ca ai terminat institutul si academia ‘datorita’ valului, ca asa trebuia. N-ai avut nicio aplecare spre studiu.

  Comentariu by Anonim — 19 aprilie 2016 @ 7:04

 49. NU .nu poți vota lista lui piticu,dacă erau pe lista Adevărații LIBERALI :Oleniuc. Visa.ILie .Mircea Diaconu .cu plăcere ii votam,pentru ca erau MANGALIOTi îți dădeau încredere ,dar au fost înlăturați din conducerea PNL,de niște indiviz neica nimeni,niște HOȚI din Constanta ,sa uscat iarba pe unde au trecut,veți avea surprize in timpul campaniei,ADEVARUL despre piticu va ieși la suprafața.

  Comentariu by Ion — 19 aprilie 2016 @ 15:42

 50. http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-editorial-cand-imbecilitatea-bate-hotia-lectie-predata-de-pnl-286842?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=slider-main-item&utm_campaign=Slider%20-%20poza%20mare

  Comentariu by nabuco — 20 aprilie 2016 @ 13:02

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress