Mangalia – politica locală

14 aprilie 2016

Dan Moldovan a intrat, oficial, în cursa pentru fotoliul de primar!

Filed under: Sudul litoralului — lucian visa @ 7:13

Miercuri, 13 aprilie 2016, la ora 12.00 la Mangalia a avut loc o conferință de presă organizată de Partidul România Unită. Cu acest prilej a fost inaugurat sediul organizației P.R.U. a municipiului Mangalia, s-a prezentat echipa și candidatul la Primăria Municipiului Mangalia, în persoana consilierului independent Dănuț Moldovan.

Dialogul cu presa a fost deschis de președintele organizației P.R.U. Mangalia, Ioan Negrea care a vorbit despre eforturile de a obține, apoi de a amenaja sediul acestei formațiuni politice.

Dănuț Moldovan a anunțat că va candida pentru poziția de primar al Mangaliei și și-a asumat răspunderea pentru o campanie transparentă, echilibrată, bazată pe comunicarea directă cu cetățenii și pe un program cu proiecte realiste și realizabile, bazate pe principalele necesități ale cetățenilor. Pilonii dezvoltării Mangaliei și, indirect, ai bunăstării cetățenului sunt: turismul și șantierul naval. Alte proiecte prioritare fac referire la tinerii orașului, dar și la categoria vârstnicilor care au construit acest oraș.

Președintele organizației județene a P.R.U., avocat Dumitru Bădrăgan a subliniat calitățile candidatului Moldovan și și-a exprimat încrederea în experiența sa politică și administrativă.

Prezentă în calitate de prietenă, scriitoarea Dora Alina Romanescu a insistat pe calitățile morale ale omului Dănuț Moldovan, ca susținător al culturii și om implicat în acte de caritate.

În finalul conferinței de presă, consilierul independent Dănuț Moldovan a semnat adeziunea la Partidul România Unită. El a menționat că nu dorește funcții politice, doar o echipă de încredere care să îi împărtășească ideile și cu care să elaboreze proiectele necesare comunității locale.

Mergând pe ideea că ”Uniți suntem mai puternici!”, Dănuț Moldovan este omul care nu promite, dar face!

editiadesud 13.04.2016

sursă foto  : Replica

 

17 Comments

 1. imi pare rau ca sefii de la partidul nou infiintat nu-si verifica in teritoriu oamenii si candidatii, astfel totul devenind desuet si banal. Acest Dan Moldovan, este un parvenit, ce umbla dupa spertzuri si mariri, un analfabet cu diploma de la particulari, … chipurile intrat in lumea buna,…

  Comentariu by john — 14 aprilie 2016 @ 8:58

 2. Care lumea buna? Avem lume buna? Si daca am avea, ascunsa pe undeva, il baga cineva in seama pe Danut??? Hai sa fim seriosi, nu a mai gasit loc unde a vrut el si spera un numar de voturi care sa-l faca consilier. stie ca primar nu va fi niciodata , dar poate consilier. Aiurea. Aiurea si atat. Pacat ca nu avem ce sa alegem, aceleasi fete, in alte partied, aceleasi grupuri , nimic nou. Pacat de orasul asta, avem ce meritam sa avem, ,, politicienii ” de rahat nu sunt nimic altceva decat imaginea in oglinda a prostiei si a ignorantei noastre. A tuturor.

  Comentariu by gogu — 14 aprilie 2016 @ 9:58

 3. gogule pe mine ma umple de respect aia cu …sustinator al culturii bla bla bla…paioase sau ce cultura manca ti as? ca la culturile lui…

  Comentariu by pintenogu — 14 aprilie 2016 @ 12:44

 4. Aveti posibilitatea de a nu vota cu acest partid.daca orice persoana nu l pupa in cur pe iorgus si nu i impartaseste sadismul este prost sau hot atunci da ti votul unde va dicteaza seful.constiinta nu cred ca aveti mai putin opinie propie.

  Comentariu by Anonim — 14 aprilie 2016 @ 13:33

 5. De ignorat acest Dan care a umblat pe la toate partidele si care il pupa in dos pe Radu . Cum ar putea sa conducă un oraș un om care abia leagă doua cuvinte?

  Comentariu by Ella — 14 aprilie 2016 @ 14:03

 6. Candidatura lui Moldovan nu e întâmplătoare, la fel ca și acordarea sediului către un partid fără electorat.
  De fapt lupta pentru primar se dă între candidatul PNL și cel al PSD. Era și logic, dar o spun și sondajele, chiar dacă cifrele diferă. Nu iau de bune sondajele online. Ceilalți candidați n-au nicio șansă la primar, dar pot avea la consilieri. Fiind numai un tur, fiecare din cei doi caută să-și apropie pe ceilalți și să le ceară voturile. Fiecare cu metodele lui. Ca deobicei, Moldovan e cu primarul în funcție.

  Comentariu by lucian visa — 14 aprilie 2016 @ 14:28

 7. Si ce ai vrea visa.sa fie cu iorgus sa blocheze orice in consiliu.sa fim seriosi.daca nu esti cu iorgus clar esti cu radu.aveti aceeasi gandire comunista si nu acceptati si altfel de oameni.v ati creionat un tipar dupa felul propiu si orice nu se potriveste cu acest tipar este teadator sau jigodie.alegerile ne vor arata ce fel de primar isi doresc oamenii.

  Comentariu by Anonim — 14 aprilie 2016 @ 16:37

 8. În acest mandat nu s-au blocat decât aberațiile. Restul s-a aprobat. Iorguș văd că nu candidează la nimic, care e treaba lui pe aici ? Gândire comunistă ai tu, care ”înfierezi”, dar nu te semnezi.
  Eu am dat și indicii de ce Moldovan e cu Radu. La articolul trecut despre Moldovan, am pus o întrebare clară și nu am primit niciun răspuns : are Dan Moldovan, evident printr-o firmă suveică, de recuperat bani de la Perfect Tree pentru utilajele pe care le-a închiriat acestora ? Dacă da, care e suma pe care n-o va recupera dacă iese alt primar ? Sursele răuvoitoare și de rea credință zic că ar fi vorba de 50.000 de lei. Poate Dan ne va face precizările necesare și vom lămuri problema. Până atunci sunt numai suspiciuni.

  Comentariu by lucian visa — 14 aprilie 2016 @ 16:57

 9. Poate ca moldovan ar trebuii sa si deschida o croitorie in opinia dvs ca sa si castige existenta.daca dvs numiti asta afacere sa prestezi si banii sa i primesti dupa 2 ani atunci avem clar alte pareri.

  Comentariu by Anonim — 14 aprilie 2016 @ 18:19

 10. Domnule Visa ati mancat un zero. Pentru 9: – Nu a spus nici D-nul Visa si nici noi n-am inteles ca nu trebuie sa-si castige existenta D-nul Moldovan. Ce am inteles eu este ca are de primit niste bani de la Perfect Tree si ca este santajat, nicidecum ca banii respectivi nu i-ar fi muncit sau ca ar fi facut vre-o mare afacere. Motiv pentru care nu este de blamat ci chiar de laudat fiind printre putinii mangalioti care au reusit sa munceasca ceva in astia 4 ani. Nici unul dintre mangaliotii repectivi nu si-a primit banii.

  Comentariu by Anonim — 14 aprilie 2016 @ 22:03

 11. PMR are cerere depusa din 2004 si NU a primit sediu. La fel si alte partide. PRU are cerere abia depusa si a primit UN INTREG APARTAMENT. Deci e cu dedicatie. Deci NU votam PRU si nici partidul care a facut magaria.

  Comentariu by Dan — 15 aprilie 2016 @ 0:17

 12. Pt.9
  Ai auzit de conflict de interese ? Nu știu dacă este, doar întreb.

  Comentariu by lucian visa — 15 aprilie 2016 @ 6:52

 13. Ideea este ca Dan Moldovan,fiind consilier local ,prin interpusi mananca banii publici.In consecinta a facut afaceri cu statul prin interpusi. Firma Perfect tree este o firma apartinind unui apropiat a lui Radu. Iar Dan Moldovan a „muncit” ca si colaborator al acestei firme.

  Comentariu by ANONIM — 15 aprilie 2016 @ 6:53

 14. Lingăul lui piticu,un frustrat care sta in umbra lui Nae

  Comentariu by Latrau — 15 aprilie 2016 @ 11:09

 15. ptr 7…dar lucrarile din Neptun, executate de acest Moldovan pe vremea lui tusac, votindu-i acestuia toate aberatiile , ce poti spune???/ stimabile, lumea nu uita….

  Comentariu by zek — 16 aprilie 2016 @ 16:33

 16. Dar despre ghenele de gunoi care acum nu mai sunt ,executate de acest Moldovan pe vremea lui Tusac,votandu-i acestuia toate aberatiile ce ne poti spune@7

  Comentariu by ANONIM — 16 aprilie 2016 @ 16:53

 17. https://www.google.it/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fbazel09.files.wordpress.com%2F2012%2F05%2Fsuveica-panglicarului.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fbazel09.wordpress.com%2F2012%2F05%2F31%2Fsuveica-pesedista-de-mangalia-implicit-a-panglicarului-ajuns-bulibasa%2F&docid=rLQIaYKyAvElnM&tbnid=c4INF9xfK0iIgM%3A&w=1152&h=864&bih=951&biw=1920&ved=0ahUKEwjcusW7oZjMAhWKbxQKHRlkC2w42AQQMwgwKC0wLQ&iact=mrc&uact=8

  Comentariu by nabuco — 18 aprilie 2016 @ 15:14

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress