Mangalia – politica locală

12 aprilie 2016

Administrația locală – cartonaș roșu

Filed under: UNPR — lucian visa @ 17:22

Unii oameni se comportă precum câinele bostănarului: nu mănâncă pepeni, dar nici pe alții nu-i lasă. Ce vreau să spun cu aceasta? Ei bine, vă voi detalia imediat.
De-a lungul anilor, liceenii din Mangalia au organizat, prin eforturi proprii, un campionat de fotbal în sală, acesta devenind un obicei care ar trebui încurajat și sprijinit de autorități. Din păcate, adolescenții noștri nu numai că nu sunt ajutați, ci se confruntă cu dificultăți din partea actualilor factori de decizie care, din rațiuni pur politicianiste, au decis să le interzică folosirea sălilor, prin presiuni făcute asupra tuturor.
Mă bucur că tinerii nu au renunțat. Dar, cum terenurile de sport din Mangalia sunt într-o stare jalnică, au reușit să țină campionatul la 2 Mai (nu ne mai mirăm că voleiul pe plajă are campionat național la Timișoara… liceenii din Mangalia joacă fotbal, dar nu la Mangalia!).
———————–
Cu regret constat faptul că trăim într-un oraș închis, condus într-o manieră obtuză și tocmai de aceea condamnat, până acum, la stagnare!
Îi rog pe toți acești tineri să nu se descurajeze, să nu renunțe niciodată la visurile lor și să lupte pentru fiecare ideal. Numai voi, dragii noștri, puteți schimba Mangalia și viitorul, care astăzi vă este refuzat! Vă voi ajuta de fiecare dată.

Mihai Sorin FB

9 Comments

 1. Dacă nu dai numele, prenumele şi împrejurarea în care factorii de decizie care, „din rațiuni pur politicianiste, au decis să le interzică folosirea sălilor”, atunci lasă-ne.
  Ne-am săturat de campanie electorale făcute cu vorbe fluturate precum izmenele pe frînghie, cu aluzii şchioape şi cu apeluri la emoţie!
  Cînd vrei ca oamenii să nu reacţioneze raţional, le spui poveşti care, înainte de a le stimula raţiunea, le stimulează emoţia. Cam ca şi telenovelele.
  ——–
  Cît despre „oraşul închis”, poate vrei să spui că este închis pentru cetăţenii proprii. Altfel, oraşul stă crăcănat în poartă şi primeşte numai goluri de la echipa din Constanţa…

  Comentariu by Vipera cu elice — 12 aprilie 2016 @ 17:59

 2. S a trezit si farfuridis cu discursul lui de papagal prajit.

  Comentariu by Anonim — 12 aprilie 2016 @ 19:31

 3. @1 Respect

  Comentariu by zozo — 12 aprilie 2016 @ 19:41

 4. http://www.replicaonline.ro/chiru-candideaza-la-primaria-constanta-sustinut-de-tariceanu-270577/

  Comentariu by Anonim — 12 aprilie 2016 @ 20:12

 5. Corect sportul s a dus de rapa in ultimii 4 ani!

  Comentariu by Jimbu Radu — 13 aprilie 2016 @ 9:24

 6. @5
  Deci factorii de decizie se opun dezvoltării activităţilor sportive.
  Din moment ce poţi confirma acest lucru, poate ne spui tu cum îi cheamă pe aceia care se opun, că Mihai şi Radu tac…

  Comentariu by Vipera cu elice — 13 aprilie 2016 @ 11:59

 7. tac,tac,dar tac impreuna de multi ani.

  Comentariu by anonim — 13 aprilie 2016 @ 14:40

 8. SORIN TE CONTRAZIC LA 2 MAI NU SE TINE NICI UN CAMPIONAT , ECHIPA DIN 2 MAI JOACA IN CAMP. JUDETEAN CONSTANTA CA ECHIPA A LOCALITATII DAR DA SANT IN LOTUL ACESTEI ECHIPE SI JUCATORI(SPORTIVI) DIN MANGALIA FIINDCA ECHIPA DIN MANGALIA S-A DESFIINTAT. ITI SPUNE ASTA CEL CARE CONDUCE A.S. ATLETIC 2 MAI ECHIPA CARE SE COMPORTA FOARTE BINE AFLINDU-SE IN PREZENT PE LOCUL 2 LOC PROMOVABIL, IN CIUDA FAPTULUI CA NICI AICI AJUTORUL AUTORITATILOR LOCALE E APROAPE DE 0.DIN VARA DIN PACATE SE V-A DESFIINTA SI ACEASTA ECHIPA DUPA TOATE PROBABILITATILE. ASTA ESTE AJUTORUL CELOR DIN PRIMARII.

  Comentariu by MARIAN IORGA — 13 aprilie 2016 @ 15:50

 9. SCUZE:SI AICI:

  Comentariu by MARIAN IORGA — 13 aprilie 2016 @ 15:52

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress