Mangalia – politica locală

9 aprilie 2016

Consilierul PSD Laura Cîrlan despre ASFALTAREA Mangaliei

Filed under: PSD — lucian visa @ 16:03
„Domnule Primar, nu mai mintiti.
In sedinta din 23 FEBRUARIE, noi, CONSILIERII PSD am adus amendamente prin care s-au alocat 8.858.450 Ron (opt milioane, opt sute cincizeci si opt de mii, patru sute cincizeci de lei noi) pentru ASFALTAREA tuturor strazilor din Mangalia (inclusiv Dobrogea 1). (Anexe buget 2016, cu amendamente). TRECETI la TREABA si ASFALTATI ORASUL! Nu mai consumati energia oamenilor in DISCUTII neconstructive si in tot felul de conflicte!”

asfalt

mangalianews.ro 09.04.2016

23 Comments

 1. Scurt și la obiect.

  Comentariu by lucian visa — 9 aprilie 2016 @ 16:47

 2. Mintiti stimata doamna.aruncati in spatiul online minciunile si dezinformarile sefului dvs iorgus.ati mutat banii pe alt capitol bugetar altfel incat sa nu poata fi utilizati in urmatoarea perioada.daca banii erau disponibilizati catre adpp luni se puteau incepe lucrarile.cu buna stiinta au fost mutati pa alta linie bugetara incercand sa denigrati cat mai mulr imaginea primarului in functie.iorgus nu este prost dar pana unde merge sadismul si lacomia lui de putere.cineva v a raspunde pentru aceste actiuni pur electorale.

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2016 @ 17:08

 3. vrajeli.alooo navetistiiii.AMR doua luni si pa-pa-pa!

  Comentariu by anonim — 9 aprilie 2016 @ 17:22

 4. Pentru 2. „Următoarea perioadă” a început acum 2 luni când s-a votat bugetul. A făcut ceva primarul în astea 2 luni? În afară de plâns? Realitatea este ca dacă voia să asfalteze dădea drumul de acum 2 luni. Dar el vrea sa parleasca 6 milioane de lei din banii de asfaltare si sa-i ducă la gazon si la avocati. Consiliul a hotărât să se facă asfaltare totala nu peticiri electorale. Sa pună mâna să muncească pentru oraș. Voi realizati ca primarul orașului Mangalia petrece mai putin de 48 de ore pe săptămână în Mangalia? Si din alea 20 scrie pe Facebook? Ne mai miram ca nu s-a făcut nimic în 4 ani…

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2016 @ 17:46

 5. Pt.2
  Întreținerea asfaltului nu se face odată la 4 ani. Asfaltarea întregului oraș va lua ceva timp și va fi costisitoare. Până atunci ce facem ?
  3 ani și jumătate s-a votat mereu bugetul așa cum a fost propus. De ce nu s-au prevăzut sumele necesare și nu s-au făcut lucrările ?

  În această fază trebuie făcute cu prioritate plombările absolut necesare. Apoi trebuie aprobat un calendar al asfaltărilor, care se poate întinde chiar pe 10 ani. Dacă vom putea obține fonduri europene, atunci durata poate fi micșorată, dacă nu, nu.

  Eu am semnalat de mai multe ori pe blog că trebuie făcute plombările. Și nu m-am referit la problemele create de gaz. Dacă rezolvați, ceea ce era simplu, puteați puncta electoral. Dar m-ați luat de dușman. Pe mine mă interesează să circul normal în orașul meu, așa cum am făcut-o de mulți ani, indiferent dacă îmi place sau nu de primarul în funcție. Multe am criticat aici, multe erau simplu de rezolvat. Le-ați citit și m-ați dușmănit. Atât. N-ajunge pentru un nou mandat.

  Comentariu by lucian visa — 9 aprilie 2016 @ 17:47

 6. @ Anonim 5.08
  Presupunand ca ar fi asa cum spui, pe 24 februarie expertii primariei ar fi trebuit sa sesizeze acest lucru si sa ceara rectificarea erorii. De ce nu s-a facut acest lucru? Va cam dati singuri cu stangul in dreptul. Angelescu de la politia locala declara aici pe blog ca deja cei de la Polaris strang gunoiul gratis, ADPP-ul nu mai are bani pentru plata acestora.

  Comentariu by Marian Vasile — 9 aprilie 2016 @ 18:16

 7. Ptr.2. Sunteti atat de slabi ca nici sa mintiti nu stiti . Proiectul de buget pe care l-a facut primarul si l-a supus aprobarii CL nu avea prevazuti bani pentru asfaltari . V-ati pregatit atat de mult sa incepeti asfaltarile ca ati uitat ca va trebuie si bani pentru astfel de lucrari .V-ati pregatit atat de intens pentru asfaltari ca ati consumat si energia de care aveati nevoie pentru executie .

  Comentariu by doctorand — 9 aprilie 2016 @ 18:56

 8. si bani care au fost pusi pentru asfaltare au fost stersi de ariciu si fotin la echilibrare in sedinta de indata…

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2016 @ 19:20

 9. Nu ma intereseaza nici radu dar nici iorgus.ma doare fix in başcheti ca se facr pe sfarsit de mandat si are si scop electoral.important era pentru mine ca se incepeau lucrarile.acum trebuie sa m ai astept sfarsitul viitorului mandat,adica peste 4 ani.lupta politica dintre radu si iorgus mi a distrus masina.

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2016 @ 19:54

 10. Daca se incepea sa nu crezi ca era o mare asfaltare , ci doar o peticeala pe ici pe colo , deci nu avea ce sa continue dupa alegeri .

  Comentariu by doctorand — 9 aprilie 2016 @ 20:09

 11. Daca banii au fost mutati pe alt capitol bugetar de ce nu a facut galagie pana pe 4 aprilie careva din ,,desteptii,, primariei ?

  Comentariu by Dana — 9 aprilie 2016 @ 22:18

 12. Dle Visa, contractul de lucrari care i-ar da dreptul sa inceapa asfaltarea „a doua zi dupa rectificare” ar trebui sa fie din categoria informatiilor de interes public. Nu ati putea sa il solicitati si sa-l publicati pe blog? Nu de alta, dar nu il au…

  Comentariu by Anonim — 10 aprilie 2016 @ 8:16

 13. Cei 2 mil.de euro exista si pot fi transferati del a primarie la ADPP dar nu se vrea deoarece primarul crea cele 2 mil.euro pentru asfaltarii sa ramana in contul primariei(pentru a platii proiectele neterminate)iar pentru ADPP vrea alti bani prin umflarea ireala a bugetului local cu inca 9 milioane de euro care nu au nicio acoperire .A vrut primarul, prin iarna, sa ia un imprumut de vreo 9 milioane de euro si nu a reusit iar acum incearca sa umfle ireal bugetul tot cu 9 mil.euro.Are obsesia cifrei 9 pe care nu a avut-o la scoala.

  Comentariu by Anonim — 10 aprilie 2016 @ 10:35

 14. http://www.replicaonline.ro/cine-sunt-si-cu-ce-se-ocupa-noii-consilieri-locali-ai-mangaliei-71636/
  Cine uita istoria, nu are viitor …

  Comentariu by nabuco — 10 aprilie 2016 @ 13:16

 15. Coana preoteasa nu e pedelista ?

  Comentariu by psf — 11 aprilie 2016 @ 10:50

 16. Coana preoteasca este multi partid.nu m as mira sa i vad pe iorgusei peste ceva timp la udmr.

  Comentariu by Anonim — 11 aprilie 2016 @ 13:33

 17. https://www.youtube.com/watch?v=HSg2qfYkB8I

  Comentariu by nabuco — 11 aprilie 2016 @ 16:32

 18. O singura nelamurire am……Daca va uitati cu atentie in stanga facsimiluli prezentat, veti vedea ca in locul primarului Cristian Radu semneaza nimeni altcineva decat Petrina Boita, secretarul municipiului.
  Oare nu cumva e ciudat? De cand secretara Consiliului Local (si al municipiului) platit de guvern (nu de la bugetul local) are atributii de viceprimar?
  O fi legal? O fi moral?
  Dar intrebarea este alta: de ce nu-si asuma primarul semnatura? De ce pune pe altii sa semneze in locul lui?

  Comentariu by vizitator — 12 aprilie 2016 @ 7:05

 19. el nu semneaza nimic,Romulus Dumitrana si Boita sunt sacrificati,ca sa spuna ca altii sunt de vina

  Comentariu by anonim — 12 aprilie 2016 @ 8:31

 20. Si, cu scuzele de rigoare, am mai vazut ceva !

  In dreapta facsimilului, semnatura este a doamnei Diana Fotin ! Habar nu am cine e, dar semneaza ca si Director General DGMFC. Ma rog, denumiri din astea elucubrante ale unor institutii inventate de Ciocanel, Dumitrana si Craciunescu. Dar astea sunt alte „spete” (vorba viceprimarului Petrina Boita!).
  Totusi, presupun ca vorba despre contabila sefa a Primariei !

  Ea, aceasta doamna Fotin, nu stia atunci, in februarie 2016, ca bugetul nu este „echilibrat”? Ea nu stia ca nu „are bani de asfaltari” si la Primarie si la ADPP, pentru aceleasi lucrari, pentru aceleasi strazi, din acelasi oras?
  Cine a fortat-o sa semneze?

  Sau a primit ordin dupa aceea sa conteste hotararile de Consiliu Local?

  Eu cred ca ultima varianta este adevarata!

  Comentariu by vizitator — 12 aprilie 2016 @ 13:39

 21. ce nu va este clar,nu semnezi magariile lor esti in secunda doi pus pe linia moarta,dat afara fara drept de aparare.Inventeaza lucruri pe care nu le-ai facut,te trece la batalionul disciplinar taxe si impozite,comisia de disciplina etc.Niciodata nu a fost mai rau salariatilor ca acum.Mai sunt si exceptii cele aduse de ei ,sunt cele mai tari,cele mai bune .De fapt sau exprimat ca nu le trebuie profesionisti ci doar pentru semnaturi

  Comentariu by anonim — 12 aprilie 2016 @ 13:52

 22. Eu aveam o stampila , o mai puneam pe Georgy sa semneze si sa puna stampila cu semnatura mea. Astia au stampile in carne si oase..

  Comentariu by Tusy — 12 aprilie 2016 @ 17:23

 23. Comuniștii din PSD prosti

  Comentariu by Ion — 13 aprilie 2016 @ 20:05

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress