Mangalia – politica locală

7 aprilie 2016

Primarul Cristian Radu a furat tinerilor din Mangalia dreptul de a munci în orașul natal

Filed under: PSD — lucian visa @ 17:48

Comunicat de presă

Pentru a fi cât mai bine gospodărită, orice localitate trebuie condusă de către un om al zonei, care o cunoaște, care îi știe nevoile și care o dorește cât mai prosperă. Când este vorba despre o zonă turistică, formată dintr-un oraș și șase stațiuni de interes național, această condiție ar trebui să fie de neclintit.

Cu toate acestea, de patru ani, Mangalia are în frunte un om care doar lucrează aici (locuința sa fiind situată în Constanța), ajutat de o echipă la fel de străină de oraș.

Dintre persoanele cu funcții de conducere importante, doar Direcția de Taxe și Impozite, din cadrul Primăriei Mangalia, are un coordonator din localitate. Din păcate, această calitate este umbrită de lipsa de experiență și studii în domeniul financiar-contabil (doamna în cauză având studii de drept), care au dus la numeroase disfuncționalități ale activității de care au suferit în mod direct contribuabilii, persoane fizice și agenți economici.

Este de notorietate schimbarea periodică și de neînțeles a programelor de calculator care duc la erori grave, din cauza cărora cetățenii trebuie să justifice că nu sunt debitori cu chitanțe vechi de doi-trei ani!

Așa cum precizam, restul echipei primarului Cristian Radu este formată din oameni ce provin din localități precum Constanța, București, Cernavodă etc. Aceștia nu știu, nu doresc și nici măcar nu mimează că le pasă de Mangalia, deoarece singurele lucruri care îi atrag sunt salariile încasate și celelalte bonusuri venite o dată cu funcțiile!

Astfel, administratorul public, numit pompos city manager, șeful Poliției Locale, directorul ADPP, directorul Serviciului de Asistență Socială au legătură cu Mangalia doar datorită locurilor de muncă dăruite de primarul Cristian Radu.

Între timp, tinerii din Mangalia, școliți și bine pregătiți, își caută servicii în țară, dar mai ales în străinătate, pentru că orașul natal nu le oferă nicio șansă de afirmare.

Este regretabil faptul că nici echipele de muncitori care lucrează, în prezent, în Mangalia fie în construcții, fie la spații verzi, nu sunt din zonă, apelându-se la persoane din județ sau chiar la deținuți (folosiți pentru realizarea primei etape a proiectului ”Callatis, istorie la malul mării”, nefinalizat nici până acum),  întrucât aceștia din urmă reprezintă forță de muncă ieftină.

Consider că Mangalia trebuie condusă de oamenii pe care localitatea i-a format, de oamenii care țin la ea, care pun suflet, cărora le pasă și care nu o folosesc doar pentru a obține avantaje financiare.

Președintele executiv PSD Mangalia

         Consilier local Paul Foleanu

43 Comments

 1. Foarte adevarat totul.
  In completare la „calitatile” cetatenei din Mangalia care „coordoneaza” serviciul de impozite si taxe trebuie precizat faptul ca nu numai lipsa studiilor si a experientei in domeniu sunt importante, dar mai ales faptul ca sufera de o boala psihica grava, care o impiedica sa aiba o relatie normala cu publicul sau cu colegii din institutie.
  Exista sesizari in acest sens, inclusiv expertize medico-legale.
  Cu toate acestea e important de stiut ca respectiva persoana a fost „rasplatita” cu bonusuri consistente din proiecte europene, la fel ca toate persoanele cu functii de conducere din primarie.

  Comentariu by Anonim — 7 aprilie 2016 @ 18:30

 2. Nu exista boala psihica ci numai barbati care nu-si fac bine ,,datoria,,. Cat despre Paul si Iorgus , daca mai macane mult contra baietilor de Constanta s-ar putea sa sara din schema cat de curand. Doar nu vreti sa aduca inapoi Uranusul…

  Comentariu by Miky — 7 aprilie 2016 @ 18:50

 3. Inclin sa cred ca asa este, un asemenea om nu are cecauta in fruntea unui asemenea serviciu.Dimineata ne dadea cu aghiazma si pana la plecare ne facea albie de porci.Are un caracter infect, nu stie sa colaboreze cu cei din jur.Dar nu ea este de vina ci seful ei, care vede nebunia de la serviciul de taxe si impozite si nu ia nici o masura.Toate au plecat de la ambitia ei de a schimba programul informatic.

  Comentariu by fost angajat — 7 aprilie 2016 @ 18:56

 4. ce-i trebuie primarului oameni bine pregatiti? Acestia nu pot fi manipulati.Siii … niciodata n-o sa-i suportam pe cei ce ne sunt superiori!

  Comentariu by anna — 7 aprilie 2016 @ 19:15

 5. Pt.2
  Uranusul și-a făcut bine treaba, când a avut posibilitatea. Că unii o asociază cu Iorguș, e o greșeală. Nu asta e important, ci dacă a lucrat corect pentru banii care i-a luat.

  Comentariu by lucian visa — 7 aprilie 2016 @ 19:45

 6. FOLEANULE ATATA TIMP CAT ESTI SERVITORUL LUI IORGUS NU VEI AVEA NICI O SANSA A MAI FOST UNUL OLENIUC LA FEL A STAT LA UMBRA LUI SI S-A TERMINAT POLITIC LA FEL O SA FII SI TU ASCULTA AICI , IORGUS OFILESTE SI USUCA TOT LA UMBRA LUI TU DEJA TE-AI OFILIT.

  Comentariu by alupigus — 8 aprilie 2016 @ 7:52

 7. Anonimule apleaca te si fa o singur!

  Comentariu by Jimbu Radu — 8 aprilie 2016 @ 8:40

 8. Domnule Foleanu ,
  observ ca lupta politica va orbeste si va face sa cadeti in derizoriu. Ca atare , doresc sa fac anumite precizari :
  1. Directia Politia Locala are 39 de angajati dintre care doar 2 nu sunt din Mangalia. Asa ca ceea ce spuneti dvs. nu isi are rostul. Asta e demagogie politica. Nu suntem perfecti dar ne straduim sa fim perfectibili.
  2. Directia Politia Locala nu face politica si nici nu doreste sa faca parte din jocuri politice. Politistilor locali le este interzis sa faca parte din formatiuni politice. Noi doar constatam si aplicam sanctiuni contraventionale. Va aduc aminte faptul ca suntem investiti cu autoritate de stat si va rugam ca dncolo de libera exprimare sa incercati sa nu jigniti nici un politist local facandu-l incompetent sau altcumva. Considerati-o ca pe un avertisment verbal. Sper ca nu sunteti ranchiunos ca ati fost amendat contraventional de catre noi atunci cand ati parcat masina fix in mijlocul statiei de transport in comun. Ati gresit nerespectand cetatenii acestui oras si legea in vigoare. Nimeni nu este mai presus de lege. Dvs. ati trebui sa intelegeti foarte bine , mai ales ca ati imbracat uniforma de politist a Academiei de politie a carui absolvent ati fost.
  3.Nu pot sa nu remarc faptul ca faceti referire ca acei directori care v-au spus in fata consiliului ca nu va pasa de cetatenii acestui oras si ca faceti doar jocuri politice murdare. O s-o spun cu subiect si predicat ca sa fiu bine inteles. V-am cerut rectificare de buget pentru a putea avea bani de salubrizare a orasului. La ora actuala , gunoaiele menajere , maturatul strazilor si tot ce tine de salubrizare se face doar prin bunavointa domnului Jianu Florin , un om pe care il respect pentru grija fata de cetateni. Sa fie foarte clar , prin refuzul dvs. si al consilierilor PSD va atrag atentia ca atentati la sanatatea publica a cetatenilor orasului , a copiilor , a tinerilor , a varstnicilor. Nu va pasa de ei nici cat negru sub unghie, dvs. blocati politic accesul la o viata sanatoasa si la un mediu salubru. Este foarte grav acest lucru si sper ca va veti reveni in urmatoarea sedinta de consiliu. Altfel voi fi obligat sa atentionez institutiile statului.
  4. Cetatenii acestui oras ar trebui sa stie ca Directia Politia Locala aplica amenzi celor care incalca hotarari de consiliu votate si de catre dvs. Cetatenii acestui oras pot contesta aceste amenzi in termenul legal dar….surpriza… cine le apara interesele ? Dvs. , prin cabinetul dvs. de avocatura. Contra unei sume de bani , bineinteles. Ce sa inteleg din acest lucru , domnule Foleanu ? Ca si consilier ar trebui sa aparati interesele consiliului local din care faceti parte , ales de cetateni , in schimb , pentru cateva firfirei dvs. aparati interesele unor cetateni care ocupa abuziv domeniul public privat al consiliului local, aduc prejudicii financiare acestui consiliu , aduc atingere sanatatii publice si degradeaza mediul inconjurator. Bravo , sper sa merite efortul si banii pe care ii primiti.
  Nu vreau sa trag concluzii , am relatat doar cateva aspecte din viata reala , dincolo de cortina politica. Nu vreau sa va judec , are cine sa judece , dar , va rog frumos , lasati Directia Politia Locala sa-si faca treaba , nu mai bagati bete in roate politic. De vorbe si de demagogie politica suntem satui…Va multumesc si va doresc spor la munca !

  Comentariu by angelescu mihai — 8 aprilie 2016 @ 9:06

 9. @8 „stimate” fanariot Angelescu am o singură întrebare pt a vă intelege cinentariul: Sunteți mangaliot ?

  Comentariu by zozo — 8 aprilie 2016 @ 10:47

 10. Erata: comentariul 🙂

  Comentariu by zozo — 8 aprilie 2016 @ 10:48

 11. Mergea și „cimentariul” că tare va mai place vouă constantenilor cimentul vezi parcul Evercim , zidul de pe faleză….palatele de la Constanța !

  Comentariu by zozo — 8 aprilie 2016 @ 10:52

 12. Am uitat , mausoleul neputinței din sens. P.S. Rog concitadinii mei să ma ajute dacă am uitat ceva!

  Comentariu by zozo — 8 aprilie 2016 @ 10:54

 13. perfect de acord cu zozo.si bag seama ca dl zootehnist angelescu si a angajat o secretara cu facultate care sa i redacteze mesajele.
  revenind…ce legatura aveti cu orasul asta domnule fratii angelescu in afara de faptul ca l capusati???

  Comentariu by anton — 8 aprilie 2016 @ 11:35

 14. @angelescu mihai
  Cum e posibil ca la nici doua luni de la aprobarea bugetului pe acest an sa cereti rectificare bugetara pentru ”a putea avea bani de salubrizare a orasului„. Ati cheltuit deja bugetul pe intregul an in doar un trimestru?
  Citesc pe diverse site-uri si pe facebook tot felul iesiri publice ale primarului si oamenilor sai în care consiliul local e asemuit cu o grupare terorista. Pai timp de trei ani talibanii aștia din CL au votat tot ce a vrut muschiul primarul si a echipei sale de manageri si directori. Acum nu mai votează cei de la PSD dar astia sunt 6 din 19 deci nu prea conteaza daca votează contra. Si atunci unde-i problema.
  Dacă tot citati art. 16( 2) din constitutie – Nimeni nu este mai presus de lege- ia cititi legea administratiei publice locale, vedeti cate prevederi a aincalcat primarul mai ales pe cele privind transparenta decizionala și aplicati legea.

  Comentariu by Marian Vasile — 8 aprilie 2016 @ 12:02

 15. Nu pricep,ce are Politia Locala cu maturatul,cositul ierbii,etc.?Daca tot stie asa multe,ce ar fi sa ne puna pe acest blog devizele,detaliate cu lucrarile facute macar in acest an?

  Comentariu by doru — 8 aprilie 2016 @ 13:36

 16. http://www.cotidianul.ro/ponta-dna-sa-ceara-inceperea-urmaririi-penale-a-presedintelui-iohannis-279237/
  +
  http://www.cotidianul.ro/bor-preotii-sa-pastreze-neutralitatea-in-timpul-campaniei-electorale-279234/

  Comentariu by nabuco — 8 aprilie 2016 @ 14:04

 17. Vom avea liniste in consiliu si oras cand o sa scapam de iorgus si sclavii lui.ei inteleg sa si faca campanie prin blocarea consiliului si sabotarea aparatului administrativ.eu i as baga la puscarie pentru ceea ce fac.

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2016 @ 14:08

 18. @17 îti multumim pt urările cu bagatul la puscarie , așa că te rugăm să primești si de la noi tot ce ne băgăm….! Un iorgusist !

  Comentariu by zozo — 8 aprilie 2016 @ 14:23

 19. Cât despre întelegerea ta ,ești prea grobian să poți întelege ceva, vreodată!

  Comentariu by zozo — 8 aprilie 2016 @ 14:25

 20. nu e vorba despre politisti locali.este vorba despre firmele ddin afara mangaliei care lucreaza cu oameni din alte localitati.timp in care copiii nostri sunt nevoiti sa plece din oras desi s-au pregatit pentru a munci in orasul lor.normal ca fiecare sefulica din asta care a dat chix in orasul propriu (bucuresti constanta eforie) vine la pachet cu cate o pila doua trei din orasul lui cu firmele din orasul lui etc.pana si tusac a avut bunul simt sa isi aduca familia aici iar copiii lui au fost olimpici studiind la o scoala din mangalia.

  Comentariu by anonim — 8 aprilie 2016 @ 15:27

 21. Pt.17
  Vom avea linişte în Mangalia, când în postul de primar vom avea un OM, indiferent de la ce partid provine.

  Comentariu by lucian visa — 8 aprilie 2016 @ 15:36

 22. VOM AVEA LINISTE IN ORAS CAND VOM SCAPA DE PROVENITII ASTIA, SI CHIAR AS PUTEA SPUNE CA VOM AVEA LINISTE CAND VOM SCAPA DE PARVENITII ASTIA.

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2016 @ 17:07

 23. Despre sefa de la taxe nu pot sa spun ca ,si eu cred ca are probleme pshice(mai ales ca exista expertize medici-legale ) cum spunea cineva dar mai este si un filmulet cum ,,lucra,,dna. in DMHI .Nu este normal ca sa mergi si sa te rogi ,inchini la manastire si biserica si apoi sa ameninti sa jignesti angajatii si nu stie nici macar meserie.
  Nu stiu ce a fost cu Uranusul si Iorgus dar ,ca si cetatean,pot sa va spun ca ,va place sau nu(nu ii place primarului mincinos si gastii sale)ca pe vremea aceea (a lui Iorgus)orasul era foarte curat,ingrijit,frumos ,stralucitor,asfaltat. si cunoscut in toata tara.Aceasta nu o poate contesta nimeni ,iar acum orasul este murdar,numai gropi este GRI.Astazi cheltuielile pentru intretinerea si salubrizarea orasului este de vreo 4-5 ori mai mare ca la aceea vreme si arata groznic,putin mai frumos decat groapa de gunoi a lui Filip.Unde se duc banii dle.Primar ? .
  Cat despre dl.Foleanu ca ar fi sclavul lui Iorgus o fii dar nu stiu dar cum sunt cei din gasca lui Radu o vad parca ar fi nord-coorenii care plang la ordin,musca cand primeste ordin,se autoflageleaza pentru credinta in primar.Asa cult al personalitatii nu am vazut nici pe vremea lui Ceausescu.
  Referitor la acest domn Angelescu habar nu are ce este cu el pe aici daramite pe la Politia Locala.Pentru stiinta lui legea nu ii permite sa opreasca si sa legitimeze persoane si autoturisme iar ce face el se numeste ABUZ in SERVICIU(art.297 Noul Cod Penal)si atentie il poate atrage si pe primar in aceasta infractiune).Este clar ca el ,primarul si ceilalti din gasca le place si prefera abuzurile deoarece ,nu imi vine sa cred ca exista asemenea oamenii care sa spuna ce dece un avocat (fie el si Foleanu,fie consilier local,deputat senator sau ce o fie)apara cetetenii imporiva abuzurilor administratiei locale.Asa ceva este de domeniul dictaturii care ii place foarte mult lui Radu iar acum vad ca si acolitilor lui.Domnule Angelescu ati putea sa-mi spune-ti in cate din dintre contestatiile aparate de av.Foleanu justitia i-a dat dreptate?.Va spun eu:in toate,deci tu(politist) nu ai avut dreptate.Si pentru cultura ta generala(nu agricola)orice consilier aparand interesele cetatenilor apara interesele C L si acest lucru nu este incompatibil cu functia de consilier.Dece nu te revolti cand av.Boita(direct sau prin inerpusi-sot)a aparat interesele unor cetateni in cotradictoriu cu Primaria.
  Si apropo care a fost propunerea ta la buget pentru ca in sedinta de aprobarea bugetului nu ti-a fost taiata(poate ti-a luat-o primarul pentru ca sa-si plateasca proiectele netreminate nici pana astazi) .Si cand unele hotararii (care nu va convin voua celor din turma primarului-a facut liceeul la Palas), sunt aprobate ,totusi,in unaminitate ce mai spui dle.Angelescu?Apropo ,dle.Angelescu pe ce bani faci naveta de la Constanta ,dumneata,primarul si toti navetistii din gasca voastra?Nu cred ca pe banii din salariu si pe aceasta cale ii cer dlui.Foleanu si celorlalti consilieri sa verifice aceast caz.

  Comentariu by fn — 8 aprilie 2016 @ 19:52

 24. Cine este de vina ?
  1. Directorii din primarie fac propuneri de bugete.
  2. Acestea depasesc de 2 ori capacitatea de incasare , gradul fiind foarte mic
  3. Se taie din buget sa fie la nivelul anului precedent
  4. Se cere un alt buget ulterior
  5. Consilierii nu accepta , apare si prima greseala … bine bine prosti prosti directorii dar de ce nu arata PSD ul ca e el mai destept si lasa sa treaca ?
  6. Gradul de incasare e scazut pentru ca nu se prea inghesuie sa plateasca … cetatenii. De fapt aici e problema.Dar de ce nu se inghesuie ? Depnde : uneori pentru ca autorizatiile de functionare sunt obligatorii numai pentru unii , de exemplu daca ar cere primarul situatia ambarcatiunilor de agrement de vara trecuta / cat au platit si cat ar fi trebuit sa plateasca ar face infarct. In alte domenii s-a facut treaba buna dar ce te faci daca Gigel tot nu vrea sa isi treaca la impozit vila ? Si daca o trece Simy cu japca tot nu plateste ? Nu-i asa ca ne furam singuri caciula ?

  Comentariu by Dana — 8 aprilie 2016 @ 19:54

 25. Domnule Angelescu, ce te-a deranjat pe dumneata, de fapt? Ca iti castiga Foleanu procesle, ca ne-a spus cu subiect si predicat cum ati luat voi caimacul functiilor in Primarie, fara sa aveti vreun merit deosebit, iar pe cei din Mangalia i-ati fortat sa plece? Ori nu ti-e rusine sa deschizi gura aici, in fata mangaliotilor, cand tu, profitand de functia aia primita cadou, ai hartuit o subalterna care lucra pe-acolo de vreo 7 ani? Chiar nu aveti rusine mai parvenitilor? Du-te mai baiatule acasa la tine si fa morala intai gastii tale, dupa aia deschide gura prin Mangalia.

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2016 @ 20:33

 26. Directorii din primărie se comportă precum şeful lor. Ei nu înţeleg, că aleşii locali nu sunt ridicători de mână când vrea primarul. Dacă ar fi aşa, atunci n-am mai avea buletinul de vot pentru CL.
  Respectând CL, respectăm alegătorii.

  Comentariu by lucian visa — 8 aprilie 2016 @ 20:38

 27. Ar fi bine dacă ați învața puțin limba romana și abia apoi sa va dați cu parerea despre diferite probleme ale urbei noastre (pe comentariul 23 )

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2016 @ 21:21

 28. Pt.24.
  Primarul vrea sa aiba un buget mai mare cu 9mil.euro (chiar daca nu-l va colecta niciodata)pentru altceva.Avand (pe hartie) un buget de 22 mil.euro el va contracta lucrari la valoarea aceasta si contractele facute in baza acestor cifre fantasmagorice nu vor putea fi platite pentru ca bugetul REAL este de 12 mil. euro care este impartit dupa cum s-a vazut.Diferenta care nu se va platii vor fii datorii pe care le va suporta viitorul buget (2017)adica cetatenii Mangaliei si nu in 2016 cum spunea cateva persoane din buget facand pe proastele ca nu inteleg.
  Directorii au facut propunerile de respective care le acoperea costurile insa le-a fost luate de primar pentru plata unor proiecte(foste europene)si care nici astazi ,unele dupa 9 luni,nu sunt gata.De aici se vede ca primarul a mintit cand a spus ca vor fi gata la 31.12.2015( in vreo 4-5 luni)in conditiile in care a fost atentionat inca din mai 2015, de catre inalti functionari din Ministerul Dezvoltarii sa nu le inceapa ca nu poate sa le termine. Intentia sa a fost sa le inceapa, stiind ca nu le tremina ,iar ulterior sa contacteze un imprumut de 40 mil.lei(vreo 9 mil.euro, ce coincidenta rectificarea tot atat ar fi trebuit sa fie-cifra 9 este o obsesie)si sa le termine pe bani mai putini iar diferenta ,vreo 5 mil.euro sa-i intre in buzunarele sale si a gastii din Constanta iar mangaliotii ar fi trebuit sa aplaude.Din banii europeni nu se poate fura.

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2016 @ 21:44

 29. Ozzi face petitii pentru primar. L-a cumparat si pe asta. Ma intreb ce i-a promis?

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2016 @ 22:10

 30. Sau Ciuraru a initiat petitia?

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2016 @ 22:15

 31. Unde au fost cei doi Ozzi si Ciuraru in cei trei ani si 8 luni? Cand totul era frumos in Mangalia si cei 6 consilieri PSD votau tot? Si au fost finalizate zeci de proiecte si lucrari in Mangalia?

  Comentariu by Anonim — 8 aprilie 2016 @ 22:22

 32. A auzit cineva , dupa sedinta de aprobare a bugetului din februarie , pe primar sau pe angelescu spunand ca banii pentru asfaltari au fost prevazuti gresit in buget ? Daca au fost trecuti gresit de ce era nevoie de noi sume la rectificare si nu s-a propus doar mutarea sumei deja prevazute in buget de la primarie la adpp ?

  Comentariu by doctorand — 8 aprilie 2016 @ 23:23

 33. Petitia online este initiata de Ciuraru. Interesant ca in perioada asta, cand face petitii si posteaza poze cu verdele frumos al Mangaliei din fata primariei, posteaza pe facebook selfie-uri de prin Italia ori din Bucuresti cu Preda și Blaga.
  Pe dezvaluiri. ro se lauda oamenii primarului ca petitia online are cam 1000 de semnaturi si mai este o petitie depusa azi la primarie cu 18oo semnaturi. Pe mangalianews.ro este o fotocopie au unui document olograf semnat de doua doamne, Ramona Onofrei si Popa Mihaela care predau secretarului primariei lista cu semnaturi.

  Comentariu by Marian Vasile — 8 aprilie 2016 @ 23:41

 34. Domnule Visa, cine se acunde sub ,,pseudonimul” ala infect de la 6? Tare mult as vrea sa-l aflu pentru a avea o discutie in particular cu el. Mai am si niste prieteni care si-au manifestat dorinta de a l cunoaste. Pentru 6. Bai derbedeule, am sa te bag cu capul in hazna si am sa trag apa dupa tine! Nu ti-e rusine, jigodie analfabeta sa jignesti o intreaga colectivitate cu descapatanarile tale ? Te caut! Ca sa-ti indeplinesc dorinta!

  Comentariu by Athanor — 9 aprilie 2016 @ 5:42

 35. PNL DA AZI PETRECERE MARE,TOTUL ESTE GRATUIT.BANI OR FI DE LA ASFALTARI?

  Comentariu by anonim — 9 aprilie 2016 @ 7:12

 36. petitia cu zidul chinezesc are 730 de semnaturi.si nu sunt masuluite.ce zic madamele alea doua nu vor sa dea si zidul jos?

  Comentariu by anonim — 9 aprilie 2016 @ 7:57

 37. Unde ai fost Ciurarule cand timp de aproape 2 ani s-a carat gunoiul din Mangalia in parcul evergreen? De ce nu ai facut petiție cu Aleea Teilor ?

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2016 @ 8:01

 38. Pt.34
  Cred ca este Doru Colgiu cu echipa sa de postaci.

  Comentariu by fn — 9 aprilie 2016 @ 19:57

 39. Pt.37
  Nu s-a carat intamplator si a fost din dispozitia PRIMARULUI.Toate demersurile nu au avut efect intrucat Politia Locala a lui Angelescu nu a luat nicio masura ,ba mai mult a amendat locuitorii ca nu isi fac curatenie pe propietatile lor .Angelescu nu vede paiul din curtea omului de barna din ochiul sau ceea ce face este premeditare(impreuna cu primaru)pentru a face rau.

  Comentariu by Anonim — 9 aprilie 2016 @ 20:06

 40. Băi…fraţilor Angelescu !

  Chiar credeţi că v-a pus Dumnezeu mâna în cap?
  Chiar credeţi că dacă sunteţi pe vreo funcţie chiar vă crede careva?

  Luaţi aminte la Adrian Crăciunescu , ăla care făcea şi desfăcea pe la Primărie împreună cu Romulus!
  Luaţi aminte la Cătălin Cornaci !
  Luaţi aminte la Cristian Drăgan !
  Luaţi aminte la Dan Vucea !
  Luaţi aminte la Leonard Tănase !
  Luaţi aminte la fraţii Luca !
  Luaţi aminte la Lăcrămioara Băbălău !
  Luaţi aminte la Raim !
  Luaţi aminte la Victor Pavel !
  Luaţi aminte la „no name”, patronul de la Gepeto !
  Luaţi aminte la familia Cucoranu, Sorin şi Mitică, naşi şi fini ai lui Cristian Radu !

  Chiar credeţi, măi fraţilor Angelescu, că Cristian Radu vă va susţine, proteja şi ocroti în caz că……?

  Ăla nu are nici mamă, nici tată, atunci când e vorba de banii lui ! Voi vă credeţi protejaţi? Serios???

  Comentariu by Notarius Anonymus — 9 aprilie 2016 @ 22:47

 41. Găsii în cutia poştală un fluturaş multicolor cu „Mare firmă de netezit riduri şi scos puncte negre SRL din Constnţa, ACUM ŞI ÎN MANGALIA”

  Radule, măcar punctele negre lasă-ni-le!

  Comentariu by Vipera cu elice — 10 aprilie 2016 @ 10:49

 42. pai el si le lasa tot la noi pentru ca isi trateaza pielita tot pe aici,pe la taranii de mangalia.

  Comentariu by anonim — 10 aprilie 2016 @ 14:14

 43. http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-tsd-constanta-trimite-tinerii-preocupati-de-politica-la-bruxelles-285980?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=sectiune-Politic%E3&utm_campaign=Articole%20sectiune%20Politic%E3

  Comentariu by nabuco — 11 aprilie 2016 @ 15:22

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress