Mangalia – politica locală

4 aprilie 2016

Nemulţumiri (electorale?) Parcul din portul turistic Mangalia, lăsat în paragină: Vom fi unici în Europa!

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:36

parc balnear

În ultima perioadă, Mangalia a fost în atenţia multor români. Și acest lucru pentru că zidul “chinezesc” care se construiește în oraș a creat numeroase controverse în rândul oamenilor. Însă, mangalioții trag un semnal de alarmă! Se pare că în ciuda eforturilor autorităților locale de a dezvolta și moderniza fațada orașului, lucruri care deja există sunt omise sau ignorate. Unul dintre exemple este parcul care se află în zona portului turistic. Imaginile dezolante au fost surprinse de un localnic, care nu a ezitat să le facă publice pe un site de socializare. “Construim ziduri și wc-uri pe faleză, facem un parc în afara orașului, dar lăsăm în paragină parcul din portul turistic. Așa atragem turiștii în Mangalia? Aceasta este imaginea unui oraș european? Vă provoc să faceți ceva frumos,ceva cu noimă.Vă provoc să îngrijiți măcar ce există.”, a fost mesajul plin de indignare ce a însoțit imaginile. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, vizibil deranjați de situație. Aceștia nu au ezitat nici să ia în derâdere viitoarele proiectele ale autoritășilor ce vizează orașul Mangalia. “Vom avea parc în mijlocul marginii orașului, în locul unei foste stații de betoane, lângă o cale ferată. Vom fi unici în țară, în Europa. Ce ne mai trebuie parc îngrijit în portul turistic?”, a sesizat o localnică.

Diana NEAȚĂ, Replica 04.04.2016

5 Comments

 1. http://www.romaniacurata.ro/exceptional-romania-renaste-sute-de-voluntari-zeci-de-mii-de-puieti-plantati-paduri-noi-la-arpasu-moara-vlasiei-si-mioveni-galerie-foto/
  … Comorova & Co.

  Comentariu by nabuco — 4 aprilie 2016 @ 15:53

 2. Al cui e terenul respectiv, lasat in paragina?

  Comentariu by Anonim — 4 aprilie 2016 @ 16:36

 3. Ce surpriza! Santajista de la Replica nu mai primeste miile de euro de la Radu. Radu plateste la Litoral Tv acum.

  @3 Terenul in paragina este pe fonduri europene facut teren de golf de Tusac, apoi facut parc de biciclete de Romulus Dumitrana care a facut si el ceva banuti de buzunar. Acum de frica DNA, in campanie a adus minigolf, sa se muleze pe proiectul european. Frica pazeste bostana lui Dumitrana.

  Comentariu by George Costin — 4 aprilie 2016 @ 17:24

 4. Un oras in paragina…

  Comentariu by Nemo — 4 aprilie 2016 @ 19:33

 5. Nici o surpriza! Era de asteptat.
  La ora asta, de exemplu, orasul e intunecat si pustiu. Ca in fiecare seara, dealtfel. Si nu-i nici ora noua! De ce e asa? Paaai…s-au dus toti la cursurile juridice ale lui ciuraru…. Oameni implicati dom’le!

  Comentariu by Nedumerit — 4 aprilie 2016 @ 19:48

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress