Mangalia – politica locală

31 martie 2016

Andrei Pătrașcu: SCRISOARE DESCHISĂ adresată primarului municipiului Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:14
 „Domnule Primar al Municipiului Mangalia,
     În toata aceasta perioada 2012-2016 ati condus Primaria Mangalia. Ati ”lucrat” la asa zisele proiecte cu finantare europeana pentru a schimba fata Mangaliei. Din pacate, tot ce ati reusit a fost sa pierdeti aceasta finantare, dorind acum sa se continue toate proiectele cu bani publici. Ce-i drept, ati schimbat radical Mangalia, dar nu in bine.
     Acuzati consilierii locali pentru blocarea proiectelor, dar va garantez ca daca ati fi transparent 100% cu tot ceea ce faceti, nu v-ar sta nimeni in cale. Nu va acuz pentru faptul ca ati gestionat prost toate proiectele cu fonduri europene, nu va acuz ca ati pierdut finantarea europeana, nu va acuz ca ati distrus ”Aleea Teilor”, nu va acuz ca nu ati fost transparent cu toate proiectele, mai ales cu contractele avocatilor.
     Insa va acuz pentru ”asasinarea” sportului din Mangalia. In tot acest mandat al dumneavoastra ati reusit ce nu a reusit niciun primar in functie si anume sa distrugeti tot ce inseamna sportul de performanta cat si naruirea sperantelor copiilor de-a mai practica vreun sport. Alocati an de an (extrem de tarziu) miliarde sportului, dar aceste miliarde nu imi pot da seama in buzunarul cui se duc.
     Vom avea doua sali noi de sport, este un lucru bun, dar ceea ce este interesant este faptul ca va ”laudati cu munca altuia”, aceste sali de sport sunt proiecte ale Companiei Nationale de Investitii!
     Ati distrus in cei 4 ani de mandat toate bazele sportive, terenul de la Neptun arata deplorabil (vezi pozele), in toti acesti 4 ani ati promis reabilitarea bazelor sportive cat si sustinerea echipei de fotbal ”A.C.S Callatis 2012 Mangalia”, totusi ati reusit sa o sustineti, dar spre retragerea din campionat.
     De 4 ani nu sustineti nicio ramura sportiva de la fotbal, rugby, sporturile de contact, baschet, sah etc. Toate cluburile si asociatiile sportive din Mangalia in prezent se autofinanteaza, parintii platesc taxe lunar pentru ca si copiii lor sa poata practica un sport. Nu se ocupa nimeni de bazele sportive.

Scoala-de-Fotbal-Mangalia2 Scoala-de-Fotbal-Mangalia3

     Din banii parintilor platim aproape totul, de la deplasari, arbitraj, pana la oameni pentru trasarea terenului… Antrenorii vin si cu bani de acasa. Mai doriti un mandat? Unde doriti sa ne ducem?
 •      Stiati ca anumite ramuri ale sportului de contact se antreneaza intr-o sala de la Liceul Industrial Banescu, mai mica decat biroul dvs?
 •      Stiati ca si copiilor de la toate ramurile sportive le trebuie transport pentru deplasari ?
 •      Stiati ca trebuie sustinuti atat financiar cat si moral acesti copii ai Municipiului Mangalia?
     Imi pare rau sa o spun, dar de la inceperea mandatului dumneavoastra, ati abandonat sportul din Mangalia, cat si pe copiii ce reprezinta Municipiul Mangalia la toate competitiile sportive!
     Va multumesc!
Cu stima,
Patrascu Andrei, Presedinte Executiv „Scoala de Fotbal Mangalia”

mangalianews.ro 31.03.2016

12 Comments

 1. Acum vreo doi ani vă relatam situaţia handball-ului. Văd că situaţia e generală pentru toate sporturile. Posibil ca excepţia să fie la lupte. Îmi pare bine că sunt oameni, care măcar acum în ceasul al 12-lea, spun lucrurilor pe nume. Fără implicare de masă nu vom schimba nimic. Şi nu mă refer la alegeri.

  Comentariu by lucian visa — 31 martie 2016 @ 15:18

 2. Cu exceptia sporturilor de contact, subscriu !
  Practicantii acestora, parintii lor, nu sunt constienti la ce riscuri se expun!
  Riscuri majore ! Creierul „pluteste” intr-un lichid. Imaginati-va ce se intampla cu el cand se primeste un picior in cap !

  Comentariu by petre — 31 martie 2016 @ 16:14

 3. Mesajul scrisorii este foarte clar si nu se refera la efectele asupra sanatatii a practicarii unui anume sport ci la efectele indolentei si incompetentei unui primar .

  Comentariu by doctorand — 31 martie 2016 @ 18:02

 4. La munca bai nu la sport. Sport faci acasa pe banii tai ! Eu nu am bani pentru odraslele altora sa ajunga campioni eu am bani pentru ale mele !

  Comentariu by Ion — 31 martie 2016 @ 19:21

 5. Hai neica sa cumperi tu motorina , sa tragi de covrig si du ti ,,campionii,, unde vrei. Cersetorul naibii ..

  Comentariu by Vasile — 31 martie 2016 @ 19:23

 6. Daca am ajuns ca orice cacacios sa traga de urechi administratia e de rau fratilor.Apropo asta nu era ala cu Birbora la MP?Sau o fi uitat de sefusu si vrea sa isi faca un nume de unul singur?De la pacanele si butonat pe telefon tusti in CL si sa vezi distractie inca un mandat nea Cristi

  Comentariu by Pele — 31 martie 2016 @ 21:11

 7. ptr.6. Cine nu este cu voi este împotriva voastră?
  Realitatea din poze bate orice ai vrea tu să spui.Cam așa arată toate bazele sportive din oraș indiferent unde sunt ele amplasate.Ar trebui să -i facă cineva un album primărelului să vadă ce a realizat.
  Este strigător la cer să lași de izbeliște sau să distrugi ce au făcut alți primari înaintea ta vezi barca de la casa armatei ,dar ce să mai spunem de aleea stelelor de Rușine pentru un astfel de mandat!i!

  Comentariu by alt cititor de blog — 1 aprilie 2016 @ 7:00

 8. erată: de mare.

  Comentariu by alt cititor de blog — 1 aprilie 2016 @ 7:01

 9. nu contest starea deplorabila a mangaliei dar pana acum unde ati fost? aici pe site s-au spus multe dar degeaba…

  Comentariu by mda — 1 aprilie 2016 @ 8:05

 10. http://www.mangalia.ro/wp-content/uploads/2016/04/Raport-de-activitate-Comisia-Urbanism.pdf

  Comentariu by nabuco — 1 aprilie 2016 @ 13:35

 11. Raportul spune că n-a decedat niciunul dintre ei.
  Poate că unii mai ţin minte că în mandatul trecut, după fiecare şedinţă a comisiei de urbanism, prezentam ce s-a aprobat şi ce nu. Poate că eu am greşit atunci.

  Comentariu by lucian visa — 1 aprilie 2016 @ 14:32

 12. Daca este un tanar ce a ales sa faca politica , fara sa aiba parintii mari patroni , este cacacios? De ce sn luati imediat peste picior cei tineri , dar apoi ne plangem ca nu se implica si ca avem in consiliu aceeasi oameni? A trucat cumva pozele? Nu este cruda realitate … Succes , Andrei !

  Comentariu by anonim de prin oras — 3 aprilie 2016 @ 9:07

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress