Mangalia – politica locală

30 martie 2016

Siguranța elevilor din Mangalia, în pericol, din cauza colapsului financiar în care au fost aduse de Primărie firmele de pază

Filed under: PSD — lucian visa @ 15:45

Comunicat de presă

În cursul zilei de astăzi, mi-a fost semnalată, de către angajații unor firme de pază, care asigură acest serviciu în obiectivele publice din Mangalia, o problemă gravă cu care, din păcate, ne vom confrunta în următoarea perioadă de timp.

Problema este că din cauza neefectuării plății facturilor de către reprezentanții Primăriei Mangalia de circa patru luni, societățile de pază au ajuns în situația de a recurge la  concedieri adica, la trimiterea în șomaj a zeci de angajați.

Solicit, imperativ, primarului Municipiului Mangalia, să urgenteze achitarea facturilor restante și să nu lase în mâna infractorilor obiectivele publice ale orașului. Menționez faptul că aceste firme au angajați din Mangalia.

Personal, îmi pasă dacă cetățenii Mangaliei, ce lucrează la aceste societăți, au ce pune pe masa copiilor lor în ziua de salariu!

De asemenea, într-un real pericol se află atât preșcolarii din grădinițe, cât și elevii instituțiilor de învățământ, deoarece din cauza neplății acelor facturi, firmele vor fi nevoite să retragă paza umană, locul agenților urmând să fie luat de butoanele de panică, mai puțin eficiente.

Domnule primar, nu toti cetătenii Mangaliei au lucrat la Garda Financiară și nu toți dețin conturile și proprietățile dumneavoastră! Vă rog, să utilizați banii pe care i-am alocat în bugetul Primăriei pentru plata acestor facturi, astfel încât angajații firmelor de pază să își poată primi salariile restante.

Președinte executiv PSD Mangalia

          Paul Foleanu

9 Comments

 1. Păi banii sunt băgaţi în templul din sens, în jaful din spaţiile verzi, la avocatul care câştigă toate procesele.
  Pentru plata contractelor curente, banii sunt în bancă, trebuie doar împrumutaţi. Vorba doamnei Membulat, pentru mine o clasică în viaţă, „întâi împrumutăm, apoi vedem pe ce îi cheltuim”.

  Dacă ăsta n-are bani acum când s-au plătit masiv taxe şi impozite locale, înseamnă că situaţia finaciară a primăriei e cel puţin gravă.

  Comentariu by lucian visa — 30 martie 2016 @ 15:50

 2. Primarul nu a mers in scoli , pentru ca nu a fost invitat , nu are copii la scolile din Mangalia , drept pentru care nu are cunostinta de faptul ca siguranta copiilor ar trebui sa fie o prioritate . Ma astept ca d-na director adjunct de la liceul Callatis , o infocata sustinatoare a primarului si a „atentiei”pe care acesta o acorda invatamantului din Mangalia , sa-l convinga in acest sens .

  Comentariu by doctorand — 30 martie 2016 @ 16:21

 3. Fara nici o legatura politica cu Iorgus. Vizita scolile cind nu te asteptai. Dupa care suna directorul si ii spunea ce a vazut si ce a constatat. si nu-l invita nimeni, de aceea era primar. DAR STIA SA VORBEASCA SI CU CEI „MICI” DAR SI CU CEI „MARI”. Pe cind Radu asteapta sa fie invitat…

  Comentariu by zek — 30 martie 2016 @ 19:19

 4. Chestia cu invitatul este un pretext . Primarul de fapt nu are curajul sa mearga in scoli pentru ca 4 ani nu a facut nimic pentru aceste institutii si se teme de cadrele didactice care nu pot fi mintite si manipulate asa usor .

  Comentariu by doctorand — 30 martie 2016 @ 20:05

 5. curiozitate ..firma Sud_Est si-a primit banii?

  Comentariu by pam pam — 30 martie 2016 @ 21:44

 6. nu prea.dar intre timp fratele se ridica pe verticala pe plaja mangalia.

  Comentariu by anonim — 31 martie 2016 @ 8:17

 7. Este vorba chiar despre Sud Est, Danol si inca una.

  Comentariu by Anonim — 31 martie 2016 @ 8:38

 8. chiar de sud est sa fie vorba.pai e simplu.nu iti dau banii ma dai in judeata pe mine ca primarie ceri si daune si castigi mai mult.oricum eu te-am creat ca firma de paza.si pana iti vei lua banii inzecit din procese mai na un etaj pe plaja mai na o bucatica de spatiu verde …etc.diversiune clara

  Comentariu by matei — 31 martie 2016 @ 9:58

 9. Elevii au spus ca abia îl așteaptă pe primar in scoli.Au multe întrebări pentru el si vor sa-l invite in sălile de curs si la toalete,ca laboratoare nu au,sali de sport nu.Iar pentru a demonstra ce ospitalieri sunt o sa- l servească cu laptele si cornul pe care -l primesc ei.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 31 martie 2016 @ 15:24

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress