Mangalia – politica locală

30 martie 2016

O nouă şedinţă de Consiliul Local, la Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 7:08

Cristian Radu, primarul oraşului Mangalia, a convocat Consiliul Local într-o şedinţă ordinară la data de 4 aprilie a.c. Ordinea de zi cuprinde nu mai puţin de 82 de proiecte de hotărâre. Printre acestea, regăsim proiectul de hotărâre cu privire la repartizarea locuinţelor pentru tineri, destinate închirierii, construite pe fonduri ANL. De asemenea, se va avea în vedere şi proiectul privind ajustarea tarifelor de salubrizare din municipiu, dar şi majorarea cuantumului referitor la acordarea ajutoarelor de urgenţă pensionarilor mangalioţi. Totodată, se va discuta şi proiectul privind aprobarea Regulamentului privind stimularea participării la învăţământul preşcolar a copiilor proveniţi din familii defavorizate şi a procedurii de acordare a tichetelor sociale pentru grădiniţă. Întrunirea va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local din cadrul Primăriei Mangalia începând cu ora 16.00.

Diana NEAŢĂ, replica 30.03.2016

convocator04.04.2016

11 Comments

 1. PE „MARELE” LIBERAL A INCEPUT SA-L MACINE PROBLEMELE SOCIALE!

  Comentariu by Anna — 30 martie 2016 @ 8:17

 2. http://www.replicaonline.ro/ce-palma-pentru-profesorul-gheorghe-dumitrascu-consilierii-au-votat-impotriva-acordarii-titlului-de-cetatean-de-onoare-268638/

  Comentariu by nabuco — 30 martie 2016 @ 14:51

 3. 82 de proiecte ? De 4 ani primarul trateaza cu dispret CL si oamenii care asteptau cate o aprobare dar nu se regaseau pe ordinea de zi a sedintelor , iar acum ,in prag de alegeri , vrea sa arate ca ii pasa . Oare chiar atat de prosti ne crede ?

  Comentariu by doctorand — 30 martie 2016 @ 16:30

 4. De fapt el vrea să arate că aleşii nu sunt cu cetăţenii. Nu-l doare cu adevărat de solicitările oamenilor.

  Comentariu by lucian visa — 30 martie 2016 @ 17:30

 5. Ma gandesc ca poate unii dintre consilieri sunt constienti de intentiile primarului si vor sti ce trebuie sa faca . Daca nu , nu-si mai merita numele de politicieni si nici loc pe vreo lista pentru un nou mandat .

  Comentariu by doctorand — 30 martie 2016 @ 19:11

 6. In acest ultim convocator, daca o luam de la sfarsit, vedem urmatoarele:
  – Luca este un fel de baron local, care are in proprietate cam toata Mangalia si mai da cateodata o bucata in concesiune si la altii
  – Minca de la Ciresica mai ia si el o bucata
  – Ei, multumim primarului ca nu-l uita pe prietenul lui de la garda, Gheorghe Marian, mare proprietar de en-gros in cartier, dar si…..angajat la primarie! Si pentru el un mic teren! Bravo!
  – Tot bravo si pentru noua proprietate cu un nou hotel pe plajaOlimp pentru alt baron local Slavescu
  Pai la asa convocator, sa se tot tina sedinte!

  Comentariu by Anonim — 30 martie 2016 @ 19:33

 7. E nevoie de multi bani pentru campanie.

  Comentariu by doctorand — 30 martie 2016 @ 20:27

 8. Ca urmare a grijii pentru cetatean si pentru a finaliza amarul de hotarari propuse , directia juridica a consumat cateva tone de lecitina fiecare dupa nevoie si gabarit!
  Tot ce a stat in stand by intra acum pe ultima suta de metri!

  Comentariu by Jimbu Radu — 31 martie 2016 @ 9:02

 9. Orasul îmbătrânește la propriu si la figurat,(sta dovada nevoia unui nou cimitir si nu construcția unei maternitati)devine gri(blocuri cu anvelopare haotica)si neputincios economic(lipsa locurilor de munca si turismul de 2 luni)si se va trezi într-un colaps din care nu -si va putea reveni daca la cârma lui se va afla un risipitor.Inițiativele corelate cu realitatea,iar consiliul local format din oameni care sa fie mândri de orașul în care trăiesc și au familii.Aceasta lunga ordine de zi ne arata doar câteva din problemele nerezolvate ale orașului și forțarea lor pe o lista de ședința(care probabil va dura 1-2ore).

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 1 aprilie 2016 @ 12:03

 10. Burse pte elevi…la nr 68…ptr sem 2…dar ptr sem 1 cind DAI BANII????? eu inteleg, campanie electorala, dar copii ce vina au?????/
  La nr 72 ….VINZARE catre Slavescu…pai asta contruieste hotel pe plaja , fara forme legale si TU PRIMAR IN LOC SA-L DEMOLEZI, IL PUI IN LEGALITATE, VINZINDU-I TERENUL?????
  DNA, VINO SI LA MANGALIA…

  Comentariu by zek — 2 aprilie 2016 @ 19:37

 11. Dar schimburile de apartamente sunt legale sau sunt repartitii mascate?

  Comentariu by anonim — 4 aprilie 2016 @ 10:47

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress