Mangalia – politica locală

29 martie 2016

PNL acuză social-democraţii că blochează proiectele! Viaţă grea pe capul lui Cristian Radu: Consilierii PSD au boicotat şedinţa de consiliu!

Filed under: PNL — lucian visa @ 6:57

Scandalul continuă la Mangalia! Organizaţia Mangalia a Partidului Naţional Liberal acuză aleşii locali ai PSD că blochează şedinţele de Consiliu Local la care ar trebui adoptate proiecte de interes pentru comunitate.

Ultimul exemplu este şedinţa ordinară convocată ieri, 28 martie a.c., de la care consilierii PSD au absentat, „refuzând astfel să dezbată şi să aprobe mai multe proiecte importante, printre care: acordarea de loturi gratuite de case pentru tineri, burse pentru elevi, repartizarea de locuinţe ANL, precum şi alte măsuri cu caracter social”, au transmis liberalii. În aceeaşo şedinţă a Consiliului Local Mangalia ar fi trebuit validate mandatele noilor consilieri locali, în urma demisiilor foştilor aleşi, Leonard Tănase şi Cristian Drăgan, (ambii aleşi în 2012 pe lista PNL), precum şi Levent Beghim, ales pe listele fostului PDL. „Organizaţia PNL Mangalia face apel la consilierii social-democraţi să îşi respecte mandatele primite din partea cetăţenilor la alegerile din 2012 şi să se prezinte la şedinţele Consiliului Local, convocate de primarul municipiului. Respectarea legii şi a statutului de ales local trebuie să primeze în faţa oricăror jocuri politice şi interese electorale conjunturale”, se mai precizează în comunicatul PNL.

Rocsana CRISTEA, Replica 29.03.2016

15 Comments

 1. Mai stie sa mai faca si altceva?incompetentul de radu nu face altceva decat sa se planga in loc sa recunoasca ca a primit cadou o functie prea mare.de fapt el e un incompetent si asta se vede in tot orasul.nu-i asa paracioasa mica?

  Comentariu by edi — 29 martie 2016 @ 7:00

 2. PSD are 6 consilieri. Ședințele ar trebui să avem cvorum și fără ei. Pe de altă parte, mincinosu plătește purtarea lui, uneori mizerabilă, față de consilierii PSD în special.
  Unde sunt consilierii PNL ? Păi dacă nu mai sunt în partid, de ce au fost puși pe listă ? Pentru bani ? Asta e politica PNL Mangalia ?

  Comentariu by lucian visa — 29 martie 2016 @ 7:03

 3. Hopa…..a prins Glas PNL Mangalia!!!!!!…..dar unde ati fost pana acum frumuseilor …timp de 4ani ati tacut ….chitic……nu ati spus nimic ca timp de 4ani nu ati asfaltat o strada….ati dat sute de miliarde la Avocati…adica JUMI -JUMA…au praduit sute de miliarde pe spatii verzi …si orasul e plin doar de betoane……nu ati spus nimic….si hopa acum….excrocul de Filip, milogul de Andrei…..striga in gura mare….hoti….hai ca sunteti ..PENIBILI…ce veti face voi mai fratilor ..dupa ce pleaca GASCA asta MAFIOTA de NAVETISTI..?

  Comentariu by Tepes — 29 martie 2016 @ 7:18

 4. Parafrazand o manea „celebra”: „Hai la Mangalia, haide la Constanta, hai pe litoral, hai sa facem bani … ” va invit sa reurmariti cu atentie personajele ce si-au impartit pumni in cap, strigaturi de dulce si de mama plus niste scuipaturi in anul de gratie 2012.

  Vizionare placuta:
  https://www.youtube.com/watch?v=-DFeiQz_LAQ

  In ordinea numerelor de pe tricouri:
  – Bogdan Maganu
  – Petrisor Cruceanu
  – Beghim Sebat
  – si altii.

  Va las pe voi sa ii nominalizati pe ceilalti din aceasta filmare drept candidati la premiul „Scuipatul de aur”.

  Comentariu by Big Brother — 29 martie 2016 @ 8:27

 5. http://tomisnews.ro/2016/03/28/scandalul-ia-amploare-la-mangalia-pnl-psd-nu-voteaza-proiectele-psd-primarul-da-ilegal-locuri-de-casa/

  Comentariu by Anonim — 29 martie 2016 @ 9:11

 6. http://www.ordinea.ro/pe-urmele-puscariasului-nicolae-matei-si-primaria-mangalia-a-inventat-o-taxa-fiscala-de-un-milion-de-euro/

  Comentariu by Anonim — 29 martie 2016 @ 11:07

 7. La condițiile pentru casa e jale mare.Pentru cei200-300mp trebuie sa fii potențial financiar,eventual cu ceva depozite in bănci,sa ai copii(5-6,ca altfel nu atingi punctajul),sa stai într-o camera cu mama,tata,frați,surori,bunici,nepoți s.a.m.d, sa nu fi avut sau sa nu aibă părinții pământ aici sau oriunde(bine ca nu se duce pana la al 9-lea neam.Si toate astea de zici ca-ți dă pământ în Primăverii.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 29 martie 2016 @ 14:10

 8. Domnule Visa

  Vedeti ca e nasol pt Radu

  Aia nu au fost alesi pe liste PNL (Dragan, Tanase si Sorin Andrei)
  Ai au fost alesi pe liste ACL….adica PNL plus PC
  Asa ca Radu cam face o ilegalitate acum ca forteaza cu doi consilieri PNL. Ar trebui sa se consulte si cu PC ! Ca impreuna au venit in Consiliul Local in 2012 !

  Comentariu by vizitator — 29 martie 2016 @ 14:39

 9. treaba ca iti da teren de casa .este o mare minciuna.Cine se incadreaza la conditiile puse ,au gindit-o in asa fel ca sa nu te incadrezi.Poate ne da Radu din contul soacrei de pomana sa avem si noi un cont bancar sa ne facem o casuta

  Comentariu by anonim — 29 martie 2016 @ 14:40

 10. Pt.8
  S-ar putea ca cei doi propuşi să urmeze lista ACD şi atunci nu e nicio problemă.

  Comentariu by lucian visa — 29 martie 2016 @ 17:15

 11. Pai ce domn Sarac , vrei sa iti faci casa cu … materialele furate ? Arata mataluta ca ai bani de proiect , de constructie , de racordari si abia dupa aia primesti terenul. NOTA 10 pentru Radu la faza asta , se pare ca a ascultat in sfarsit un consilier bun. Toti tiganii si-au facut case neautorizate , cu materiale furate din Dobrogea 1 sau tepe date la Panait si acum se vaita ca nu au acte ! BUNA TREABA!

  Comentariu by fANE — 29 martie 2016 @ 19:51

 12. eu imi doresc ca Filip sa fie validat consilier PNL, sunt sigura ca va privatiza Mangalia asa cum a privatizat Neptun-Olimp! adica se va alege praful, dupa care se va asterne linistea pe care o doresc nepasatorii

  Comentariu by aura — 29 martie 2016 @ 21:22

 13. Interesant….!!!!
  Se poate si la Constanta! Oare Cristi Radu mai doarme linistit? Ca astia spun despre averea facuta „impreuna cu familia, intre 2000 si 2011 !!

  http://www.evz.ro/un-fost-comisar-de-garda-financiara-nu-poate-justifica-peste-1-milion-de-euro.html

  Comentariu by vizitator — 30 martie 2016 @ 2:31

 14. Bai Big Brother ce-l ai la suflet pe Maganu…Ce ti a facut mai baiatule, ca ai publicat aici toate scheletele din dulap… Vezi si tu dincolo de palaria ta…

  Comentariu by Anonim — 30 martie 2016 @ 7:29

 15. @13. se apropie…………

  Comentariu by Anonim — 30 martie 2016 @ 21:17

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress