Politica locală

27 martie 2016

Amplu marș unionist la Chișinău, cu ocazia marcării a 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România

Filed under: Ştiri naţionale — lucian visa @ 18:04

Mii de persoane au participat duminică la Chișinău la un marș unionist cu ocazia marcării a 98 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, informează MOLDPRES, citată de agerpres.ro.

Cei prezenți la eveniment s-au adunat inițial la un miting în fața Teatrului Național de Operă și Balet ‘Maria Bieșu’, unde au cerut unirea celor două state.

„Unirea este inevitabilă pentru că așa vrea Dumnezeu, însă de noi depinde cât de repede se va produce aceasta. Țara întregită este cea mai mare avere pe care o putem lăsa copiilor noștri, iar Prutul niciodată nu a fost o graniță și nu trebuie să fie frontieră? între românii de aici și românii de acolo”, a declarat, citat de MOLDPRES, Nicolae Dabija, reprezentant al așa-numitului grup de inițiativă al Sfatului Țării 2.

Replica 27.03.2016

3 Comments

 1. Ca să ne întregim ţara, trebuie să fim noi, cei din România de azi, uniţi.
  Să nu uităm că fosta Germanie Federală n-a recunoscut niciodată RDG-ul.

  Comentariu by lucian visa — 27 martie 2016 @ 18:08

 2. Credeti ca e suficient sa ne dorim si sa si facem ceva in sensul acesta ? Ordinea mondiala nu o facem noi iar unirea se va intampla cand ni se va permite .

  Comentariu by doctorand — 27 martie 2016 @ 22:35

 3. E o dorința a unora de dincolo si a unora de aici si nu cred ca e suficient.Au dispărut chiar si reprezentanții Moldovei de pe arena noastră politica,Grigore Vieru ,Leonida Lari(la propriu).Toate la timpul lor.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 27 martie 2016 @ 22:51

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress