Politica locală

26 martie 2016

Offside

Filed under: Lucian Vişa — lucian visa @ 8:54

Cei care citesc curent blogul, au văzut acum ceva timp mai multe comentarii în care se afirma că PSD Constanța îl va înlocui pe candidatul Foleanu, nu cu Iorguș, ci cu un psd-ist neaoș, adică cu Florin Jianu.

Un sâmbure de adevăr a fost. Organizația sportivă a PSD Mangalia, susținută de senatorul Moga, al cui prieten este întâmplător candidatul  PNL, a fost cu jalba-n proțap la județ. Acolo, organizația sportivă, nici nu și-au expus părerea bine  și au primit inițial cartonașul  roșu, apoi modificat temporar în galben. Motivul a fost ori joc periculos, ori offside. Cu alte cuvinte,  profitori din mandatul Tusac vor să rezolve deja alegerile vânzând partidul mincinosului. Să fie de vină presiunile care le au pentru terenurile închiriate pe șest în mandatul lui Tusac ? Știe cineva cine a închiriat terenul cu  minigolful din parcul de la balnear ?  Să fie cineva din fotbal ?

Înțeleg frustările psd-iștilor, dar până să vină Iorguș & co la PSD, ce opoziție au făcut ? Au crezut că vor obține niște locuri de consilieri și pentru asta e suficient să tacă. Uite că cei de județ n-au fost de acord.

110 Comments

  1. Și lumea fotbalului este în offside. Unul dintre cei mari jucători ai lumii a murit de curând. Olandezul Johan Cruyff a fost mai mult decât un jucător. A fost coordonatorul de joc al primei echipe din lume care ne-a adus fotbalul modern, Ajax. Ca antrenor a fost cel care a pus bazele conceptului de joc al echipei FC Barcelona.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 9:07

  2. Domnule Visa, dar ce informatii aveti… sunteti sigur ca ati nimerit corect? Capcana dezinformarii este mare.

    Comentariu by Altcineva — 26 martie 2016 @ 9:17

  3. Asta suna a articol comandat de Iorgus & Co dupa cum spui nene Visa. Problema e ca toata mocirla asta este creata chiar de Iorgus si compania. Disperati ca nu vor prinde un loc eligibil de consilier, anumiti psd-isti vopsiti (pdl, ppdd), ar face orice sa rupa psd-ul in 2 pentru a-si asigura un loc cald. Este evident ca Iorgus va candida din partea PSD.

    Comentariu by Penalty — 26 martie 2016 @ 9:25

  4. Nu e comandat de nimeni articolul. De fapt cred că lui Iorguș & co nu le place să scriu că în PSD sunt nemulțumiri și că există o oarecare stare de indisciplină.
    Nu e nicio dezinformare. Cartonașele sunt la figurat. Terenurile nu.

    Nu e de loc evident că Iorguș va candida la primărie. Sondajele proaste pentru Foleanu, deși eu mă îndoiesc, ar putea aduce modificări, altfel nu cred.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 9:35

  5. Este mai buna echipa PDL decit sportivii din PSD . Au mai multa experienta in perversitate . Sustinem adevaratii PSD isti cu orice risc …..

    Comentariu by Auuuuu — 26 martie 2016 @ 9:41

  6. La locale ar trebui să ne concentrăm în primul rând pe oameni și apoi pe partide. Ar fi bine ca partidele să pună pe locuri eligibile oameni serioși, nu obedienți puși pe căpătuială.

    Cei care au venit din PDL la PSD, n-au venit pe doctrină. Au venit pentru că în PNL au fost ”excluși” din start. Vor face treabă așa cum au făcut la PDL. Orice disensiuni ar trebui să dispară. Vor avea de câștigat și noii dar și vechii psd-iști. Dacă nu, vor pierde cu toții.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 9:44

  7. Tocmai de aceea Foleanu si Iorgus trebuie sa se dea la o parte. Traseistii au pus maca pe PSD si l-au transformat in dominionul lor. Daca erau asa de imaculati de ce n-au tamas in PNL si sa il schimbe pe Radu din interior?

    Comentariu by Pitic — 26 martie 2016 @ 9:48

  8. Leo Tănase a spus într-un comentariu recent că PNL e o sectă. La PNL nu mai fost alegeri de vreo 6 ani. Acolo Dragomir i-a dat putere absolută mincinosului și nu există democrație. Cum să schimbi ? La PNL Mangalia ori ești sluga mincinosului, ori nu ești.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 9:51

  9. Ce urit din partea dl Iorgus sa comande asemenea articol . Sa va fie rusine ….. Sunteti disperat dupa putere si din aceasta cauza veti pierde lamentail dl fost primar

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 9:52

  10. De ce nu scrii și câți bani mi-a dat ? Ca să mai credibil.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 9:54

  11. Dar de unde stiti ca exista disensiuni in PSD? Domnule Visa, atunci cand a fost ales Foleanu ca si candidat toti psd-istii si l-au asumat. Chiar si cei care nu l-au vrut. Daca Foleanu este in stare da duca lupta pana la capat el va ramane. Daca nu, Iorgus va fi cel care va alege daca vrea si poate sa preia lupta. Nu va impiedicati de lucruri marunte.

    Comentariu by Alin — 26 martie 2016 @ 9:54

  12. M-am informat din surse credibile 100 % din PSD și PNL. Nu pot da nume, sursele rămân surse. Știrea inițială am avut-o de la ALDE, apoi am întrebat la ceilalți.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 10:00

  13. Sunteti penibil dl Visa …… Stim sursa dv pentr-u ca acea sursa nu poate sa isi tina gura inchisa ……. Astazi Iorgus va avea o zi neagra de suparare …….

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 10:24

  14. Ati grest maxim cu acest articol domnule Visa pt ca ati vb numai cu cei veniti din PDL si asta se vede foarte evident .Foarte grav pt ca acum se va mari groapa aparuta intr-e cele doua tabere si credetima ca tabara sportiva asa cum dv ati spus are putere mai mare decit cea o dl Iorgus …. Veti vedea …. Bine ar fi sa se puna la masa cele doua tabere si sa iasa ceva bun dar dupa articolul comandat de PDListi slabe sperante . Degeaba ai fost la Bucuresti dl Iorgus daca im Mangalia esti pierzator … Pacat mare pacat

    Comentariu by Fost Pdl — 26 martie 2016 @ 10:49

  15. De ce am greșit, că am informat ? Deci groapa există, după cum spui chiar tu. E o realitate care nu convine nici unora, nici altora din PSD. Care e calea, să predea partidul mincinosului ?
    Cei din PSD-ul vechi ce au făcut ca opozanți politici în mandatul acesta ? NIMIC !!! Asta au făcut. Foleanu și ceilalți consilieri s-au opus cât au putut. Iorguș am mai avut și el poziții publice de opoziție.
    Dacă articolul meu va grăbi o soluție cu atât mai bine.
    Articolul e inițiativa mea și atât. Publicul trebuie să știe pe cine alege. Imediat văd că ați sărit pe mine. Am eu vreo înțelegere cu voi sau cu altcineva ? Negați că nu s-a întâmplat cele spuse de mine și armonia e perfectă în PSD.
    De ce nu spui despre nenumăratele terenuri luate în chirie de vechii PSD-iști și de discuțiile private cu mincinosu pe această temă ? Voi sunteți toți niște imaculați și eu vă împroc cu noroi.
    De 3 ani și 9 luni favorizez PSD-ul scriind împotriva mincinosului și cum v-am atins un pic, sunteți toți fecioare neprihănite.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 11:36

  16. Cu terenurile gresiti dl Visa . Nimeni nu negociaza cu RC pt ca majoritatea contractelor sunt reziliate . Dar pina la urma ce este ilegal cu aceste terenuri? Au fost mai legale cele din Neptun atunci cind erati vice pe vremea lui Iorgus ? Vad ca nu prea stiti mare lucru din ce este in PSD si nici cine a facut opozitie contra mincinosului . A facut cumva Iorgus ? Nu prea cred dl vesnic critic ……. Psd trebuia sa vina cu un candidat care era nepatat de politica actuala si acceptat de cele doua tabere .. Era ideal pt oras si cred ca aveam sanse sa il dam jos pe mincinos …… Cu Iorgus sau Foleanu ioc sansa …

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 11:49

  17. Domnule Visa, cine a insinuat ca s-au facut intelegeri cu Radu Cristian este un… dobitoc. Iar dumneavoastra ar fi trebuit sa va interesati mai bine inainte sa transmiteti astfel de informatii total eronate. Sunteti un formator de opinie. Nu va puteti juca cu cuvintele in felul acesta. Cum ar putea cineva sa faca vreo intelegere cu Radu? Credeti, in primul rand, ca ar risca cineva o astfel de miscare dupa ce s-a vazut foarte clar cum a dat Radu in cap tuturor sustinatorilor sai? Credeti-ma cand va spun ca oricare ar fi dinscutiile interne, oricare ar fi candidatul, scopul tuturor este comun: sa plece Radu!

    Comentariu by Winetou — 26 martie 2016 @ 12:12

  18. La experienta umneavoastra politica imi vine greu sa cred ca este prima data cand auziti de discutii si disensiuni in interiorul unui partid politic. Interesul tuturor este acela de a-i lasa pe ei sa-si rezolve problemele si sa se puna de acord, pentru a forma o echipa unita, nu impusa. Azi tocmai ati facut un deserviciu orasului prin insinuarea pe care ati facut-o cu privire la intelegeri cu Radu Cristian. Inca ceva domnule Visa, ceea ce multi nu inteleg este ca a venit momentul sa nu ne mai referim la vechi pesedisti, pedelisti si alte specii. PSD este unul, iar membrii lui se numesc pesedisti.

    Comentariu by Winetou — 26 martie 2016 @ 12:18

  19. Domnul Visa are dreptate. Se faceau sondaje in oras iar la PSD era trecut Jianu, cei care faceau sondaje li prezentau pe Jianu iar despre Foleanu nu zicea nimeni nimic. Vechii PSD-isti nu au un lider care ar putea cistiga in fata ui Radu. Foleanu si Iorguso pot face.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 12:26

  20. Voi care sunte-ti PSDisti VECHI ce ati facut in ultimii 4 ani ? Nimic ! Visa in schimb a prezentat realitatile orasului. Iorgus si Foleanu v-au dat PLUS VALOARE partidului.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 12:37

  21. Pt 19. Total fals . Inca o dezinformare …… Iorgus si Tanase trebuie sa faca o intelegere serioasa si sa sustina un candidat cu sanse reale dar nu cu Foleanu . Oamenii nu uita ce sa intimplat in ani anteriori si cred ca este timpul unei schimbari majore in gindirea si in deciziile care se iau in PSD .

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 12:37

  22. Cred ca este vremea sa va TREZITI pana nu este prea tarziu! Cred ca nu realizati ca va luptati cu RADU CRSTIAN.
    Continuati sa va certati intre voi si va castiga RADU CRISTIAN si atunci sa va vad!

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 12:40

  23. Iorgus si Foleanu plus valuare ? Tare rau ……..

    Comentariu by Auuuuuu — 26 martie 2016 @ 12:42

  24. Pt.21 Si care este candidatul cu sanse reale? Jianu? Aveti voi asa ceva? Ma face-ti sa rad!!!!!

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 12:42

  25. Singurul care a facut ceva important in Mangalia a fost si este IORGUS.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 12:44

  26. Da asa este Iorgus chiar a facut ceva pt orasul nostru , dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie din nou primar . Chiar trebuie sa ne intoarcem in trecut ? Cu experienta lui poate ajuta foarte mult un primar tinar .

    Comentariu by Auuuuuu — 26 martie 2016 @ 12:51

  27. Dl. Iorgus a fost sustinut de prima data de toata lumea dar datorita refuzului sau initial de a candida, organizatia a trebuit sa se axeze spre alt candidat. Nu va mintiti singuri domnilor, daca Iorgus vrea sa candideze, in secunda 2 este candidat. Mingea este in terenul dansului acum. Curios este ce parere va avea Paul Foleanu de aceasta schimbare? Pe el de ce nu-l luati in calcul?

    Comentariu by Winetou — 26 martie 2016 @ 13:01

  28. Spre amintire si bagare la cap : http://www.replicaonline.ro/lansare-cu-cantec-la-mangalia-92729/

    Comentariu by I.S — 26 martie 2016 @ 13:04

  29. Paul joaca in alt film …… El nici acum nu stie ca Iorgus este candidatul …… Este naiv si poate fi dat jos fara greutate si fara daune …… Probabil ca atunci cind va fi anuntat ca nu mai este candidat se va ocupa mai serios de jobul lui .

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 13:11

  30. Pt. 26 nu ai facut 2 schimbari Tusac si Radu?

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 13:12

  31. Sa fim seriosi… cu Radu cine avea ochi de vazut ar fi vazut ca nu era solutia cea corecta. Sa pui un spagar notoriu pe post de primar… Tusac a inselat asteptarile multora si a platit pentru asta. Unde e Tusac acum? Ce pozitie politica mai are? Niciuna. Intelegeti domnilor, vremurile se schimba, generatiile se schimba! Trebuie sa progresam, nu sa regresam. Care candidat, la ora actuala, poate fi caracterizat prin bun-simt? Dar prin dragoste fata de oras?

    Comentariu by Winetou — 26 martie 2016 @ 13:29

  32. Tusac s-a intors la PSD si va candida din nou . Luni va fi prezentat oficial . Este sustinut de Iorgus

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 13:36

  33. Pe bune? A lasat America?

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 14:20

  34. Si marmota ce facea?

    Comentariu by Alin — 26 martie 2016 @ 14:35

  35. Felicitari , domnule Visa ! Un subiect care a incins tastaturile . Cert este ca in perioada urmatoare se vor incinge si spiritele in viata politica locala si sper sa se pastreze o anumita decenta .Ingrijoratr insa este interesul brusc manifestat de primar pentru o anumita etnie care este prezenta zilnic la primarie la intalniri protocolare cu acesta .

    Comentariu by doctorand — 26 martie 2016 @ 14:39

  36. Nu sunt nostalgic, cred in viitor dar mai degrabă mă bazez pe prezent și totuși imi doresc să știu dacă există cineva capabil să (re)facă măcar o parte din ce s-a făcut până in 2008: sute de apartamente tip ANL, asfaltare și utilități in cartierele mărginașe,o altă alee a stelelor(distrusa de actualul primar), un festival Callatis care sa readucă mândrie si notorietate Mangaliei!Quo vadis !

    Comentariu by zozo — 26 martie 2016 @ 14:44

  37. Zozo si cine a facut tot pana in 2008? Unii nu vor sa recunoasca adevarul. Imi pare rau de timpul pierdut de dupa 2008.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 14:58

  38. Din 1990 nu am muncit pentru stat si nu am făcut o afacere cu statul, mă astept să fiu făcut pupincurist și „iorgusist” dar după 2008 Tusac nu a făcut decât să taie panglici la proiecte initiate si muncite de Iorgus(portul turistic , aleea de promenada care începe in port și se termină(când) in capăt la Olimp,s.a…), după 2012 „numitul” (C.Samson si Blaga, Blejnar…stiu de ce) nu a facut decât să omoare agentii economici locali pt bunastarea celor din Constanta, Eforie si…aiurea fără să se vadă ceva pt oraș sau mangalioti(in 2008 erau 86 de firme DINN Mangalia care lucrau cu primaria!câti angajati si salarii insemnau?astazi 0 firme din oras lucrează cu primaria ,și nu ca nu vor).Gânditi cum vreti despre mine: Da ! Sunt „iorgusist” !

    Comentariu by zozo — 26 martie 2016 @ 15:28

  39. Te lauzi singur dl Iorgus

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 15:46

  40. Si eu sunt Iorgusista! Si da, l-am votat in 2012! Si nu imi pare rau. Intuitia nu m-a inselat in privinta lui Radu.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 16:06

  41. Da Iorgus poate invinge dar nu Foleanu

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 16:16

  42. Aveti dreptate partial domnule Visa. Foleanu este un candidat foarte prost, fapt dovedit si de ambele sondaje.Iorgus a tras cu dintii sa il tina acolo pentru simplul fapt ca este singurul pe care il poate da jos in ultimul moment, ca sa vina el. Foleanu e doar o marioneta. In PSD sunt 2 gasti prietene pe fata, dar se mananca intre ele pe la spate. Fostii pdlisti e una, cu Bociog atarnache dupa ei (Bociog oricum se da pe langa cine are puterea in momentul respectiv, el s-a dorit candidat, dar n-a avut sustinere)si ceilalti fac cealalta echipa. Fiecare trage sa-si puna candidatul, dar Foleanu oricum nu ramane, nu-l vrea nimeni. Constanta nu-l place. S-a vehiculat si ideaa vanzarii alegerilor catre mincinos, dar daca va fi asa nu o vor face cei de pe plan local, ci va veni de sus, de foarte sus. Iar astia mici vor trebui sa taca si sa inghita.Se negociaza pe mize mari. Iorgus e capabil sa tina lucrurile pe loc si sa piarda alegerile daca nu e pus el ca si candidat. Gasca psdista nu-l vrea sub nici o forma pentru ca stie ca nu se va alege cu nimic de la el. Valabil si invers, daca gasca psdista castiga cativa din actualii consilieri dispar.

    Comentariu by grigore — 26 martie 2016 @ 16:22

  43. Pt 35. Sunteți cumva pe post de ușier/ă la primărie, de unde cunoașteți la nivel de detaiu atât de multe?

    Comentariu by stefan — 26 martie 2016 @ 16:26

  44. Directorul Polaris are sustinere si bani de la firma. Au tot interesul sa isi mentina monopolul pe Mangalia, mai ales acum cu intamplarile din Constanta. E tanar, vrea sa ajunga sus si va face multe pt asta. Polarisul se bate cu Iorgus, la asta se rezuma lupta.

    Comentariu by grigore — 26 martie 2016 @ 16:30

  45. Este un postac, nu are ce face! Vrea sa fie bagat in seama. Poate este angajat al primariei, cine stie, vrea audienta…!

    Comentariu by cerasela — 26 martie 2016 @ 16:32

  46. asta este motivul pt care nu merge nimic in orasul asta, toata lumea le stie pe toate. daca ne scutura cineva nu facem nici cat o ceapa degerata, hai pa!

    Comentariu by fasole — 26 martie 2016 @ 16:40

  47. Sunt probleme reale în PSD, dar ele trebuie rezolvate urgent. Altă soluție nu e viabilă. Orașul are nevoie de alt primar. Lăsați orgoliile deoparte și colaborați.
    Foleanu nu e nici pe departe marioneta lui Iorguș. A tras din greu în mandatul Tusac, când acesta a vrut să-i ia casa. A tras și în acest mandat fiind liderul opoziției. Nu e extraordinar, imaculat, maica Tereza, dar e o variantă posibilă. Jianu ce a făcut pentru Mangalia ? A mers cu facturile Polarisului la ultimii doi primari. Nu e cam puțin pentru o nominalizare ?
    Iorguș a fost un primar cu bune și cu rele. Mangalia trebuie să meargă mai departe. Are obligația morală să se implice și în viitor în treburile orașului, dar nu ca primar. El a fost primul primar care a înființat clubul seniorilor Mangaliei. În viitorul mandat ar putea avea un loc acolo. Un senior mai tânar, dar cu mare expertiză.

    Referitor la firma Polaris, eu cred că la activitatea de ridicat gunoiul își face treaba foarte bine. Indiferent de viitorul primar contractul cu Polarisul ar trebui să meargă mai departe.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 16:43

  48. Este atat de mic, cat intelege! Ia cautati, exista vreun articol, sa nu apara si el, iese precum paduchele in frunte!

    Comentariu by anonim — 26 martie 2016 @ 16:45

  49. Mai bine-l ia domnul Visa postac la domnia sa, pe acest „doctorand”! HAHA…!

    Comentariu by anonim — 26 martie 2016 @ 16:47

  50. Iorgus va fi învins de DNA cat de curând

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 17:05

  51. Dl Visa dupa dv numai Foleanu sau Iorgus pot candida acum nu ? Deci trebuie ori sa fi fost fost primar ori fost consilier nu ? Altfel nu ai cum ….. Sunteti jalnic ..)))))

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 17:16

  52. Pt.51. Da trebuie Iorgus sau Foleanu pentru ca ei stiu ce inseamna administrarea unui oras. Nu ne mai trebuie un incepator.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 17:33

  53. Daca alegerile la Mangalia se vor organiza corect, orasul voteaza cu responsabiitate. Problema este sa nu mai hotarasca ” altii” pentru noi ( cum s-a intamplat in 2012)!

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 17:38

  54. Poate să candideze oricine care are de spus ceva și care a arătat ceva până acum. Evident că trebuie să fie acceptat de colegii de partid.
    Cine din vechiul PSD a arătat public ceva până acum ? Din păcate, NIMENI. E o problemă cu acest noncombat al vechiului PSD. Dacă organizația ar fi fost puternică, atunci Iorguș & co n-ar fi avut loc în PSD. E al dracu de simplu.

    Dacă Iorguș și Foleanu nu vă place, mă ofer eu să candidez pentru voi.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 17:39

  55. Eu sunt vechi PSD-ist si am ajuns sa scriu sub anonimat aici de frica sa nu ma dea iorgus afara din propriul meu partid. Adica a venit asta de la PD-L in casa noastră sa faca el regulile? Pai va zic eu dle Visa ca noi NICIODATA nu vom fi cățelușii lui iorgus cum e foleanu. Mai bine pierdem alegerile onorabil decat sa tragem pt moldoveanul asta nesatul

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 17:45

  56. Chiar ca sunteti pe linga subiect dl Visa . Nu stiti absolut nimic din ce este in PSD . Visa primar ? )))))))))

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 17:48

  57. O varianta buna, doar ai fost in opozitie 4 ani dar crezi ca o sa fii acceptat? Din pacate esti cam vocal pentru vechii PSDisti care au tacut in cei 4 ani, de fapt ei sunt USListii care -au sustinut in alegeri pe Radu Cristian, din acceasta cauza au tacut.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 17:50

  58. Alooooooo chiar nu va dati seama ca Iorgus nu detine controlul in PSD …… O sa vedeti peste citeva zile cine decide ……

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 17:52

  59. Stim cine decide……..Constanta. Nu este o surpriza.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 18:03

  60. Pt 55 http://youtu.be/GuDilWhGjjY GuDilWhGjjY

    Comentariu by zozo — 26 martie 2016 @ 18:03

  61. E duminică

    Comentariu by zozo — 26 martie 2016 @ 18:04

  62. Mâine !

    Comentariu by zozo — 26 martie 2016 @ 18:04

  63. dupa ce am citit toate comenturile am ajuns la aceeasi concluzie.iorgus este un animal si un om diabolic.este bolnav dupa putere si fara scrupule.dupa 3 mandate de primar si o avere colosala care este motivul pentru care mai viseaza la scaunul de primar.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 18:07

  64. Au tacut la inceput pt ca au crezut ca pot face ceva inpreuna pt oras cum ar fi fost normal,dar cu cine? Acum dupa cate vad, si tare as vrea sa ma insel, ramanem tot cu Piticul. PDL-ul a stricat tot PSD-UL, I-a dezbinat pe toti, dupa ce s-au scuipat si sau batut nu se mai pot saruta, asa cred.

    Comentariu by Anna — 26 martie 2016 @ 18:13

  65. Domnule Vișa, știați că Radu strânge semnături și manipulează lumea? Vârstnicilor care nu doresc sa semneze li se spune că este vorba despre un recensământ, iar agenții economici sunt amenințați cu amenzi, ca și cum dacă au semnat, automat vor pune și ștampila pe RC. A obținut mandatul prin cumpărarea lui și încearcă să-l cumpere și pe al doilea, dar ulciorul nu merge de multe ori la apă.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 18:23

  66. Mai bine cu piticu decat cu mafiotul de iorgus. Va puteți imagina ce va face asta daca va fi chiar si pt o zi primar?

    Comentariu by Fofoleanu — 26 martie 2016 @ 18:25

  67. Iorguș e totuși un tip rațional. Cu el poți discuta, chiar dacă nu ajungi la un numitor comun. Cu Radu exclus din start, la el monologul e baza.
    Dacă PSD-iștii continuă cu luptele interne și nu găsesc calea dialogului intern, atunci mincinosu va câștiga un nou mandat.
    Soluția e simplă, ori dialog constructiv, ori pierderea alegerilor locale și apoi cele generale. Pentru PSD Constanța cel mai mult contează generalele, deci județul va susține aripa care are șanse să aducă cele mai multe voturi la parlamentare. Și nu va fi în niciun caz organizația sportivă. E așa de simplu pentru că e pragmatic.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 18:28

  68. Pt 63
    Iorgus e un animal politic !care a demonstrat ca poate face ceva pt acest oraș. Spuneti-mi unul care i-a dat șpagă pt o autorizatie de functionare sau constructie ! Am prieteni la Cluj care îmi spun(și știu ei ce vorbesc,sunt implicati direct) că Untoldul e copy paste dupa reteta de organizare a festivalului Callatis. Uitati-vă pe net in perioada festivalului un week-end la particular in Cluj e 2000 de ron.

    Comentariu by zozo — 26 martie 2016 @ 18:31

  69. Domnilor PSD-isti si vechi si noi nu va dati seama ca PSD-ul sufera de identitate si adevarati liderii.Sa fii lider este foarte important(terebuie carisma,experienta politica,inteligenta,cunoastere administratie,sa stii sa asculti ,sa respectii promisiunile ,sa fii un exemplu in viata) si nu oricine poate fi.Cine sa fie lider dintre vechii PSD-isti Maganu,Tanase,Ciobanel,Jianu (nu stie nici cate urechi are si este in PSD de 6 luni),Moldovan,Botnaras (finul lui Moga cu care trage sfori pentru prietenul lui nasu,Radu Cristian)Mazalu,Dan Moldovan.Dintre PSD-isti noi intradevar Iorgus este lider de necontestat.
    Ce se intampla acum in PSD este de neconceput intr-o organizatie care se pregateste de alegeri,Au venit unii cu Jianu ,finul lui Adrian Picoiu director general la Polaris,care lucreaza mana in mana cu Radu si acolitii sai.Adrian Picoiu a trecut la PNL Constanta iar finul la PSD si cine ar putea sa creada ca Jianu iar sufla in bors lui Radu.Radu si Picoiu sunt autorii celebrului contract Primarie -Polaris pe 17 ani iar acum vine cu marirea preturilor la gunoi si impreuna au macelarit spatiile verzi pe miliarde de lei(10-11mld.pe luna)si l-au mazilit pe Cornaci ca incepuse sa-si bage nasul in treburile lor . Vechii PSD-isti vor pe Jianu candidat ,care este unealta PNL-ului prin nasul sau,vânzând locul lui Radu.Oamenii buni treziti-va ca vi se pregateste ceva si iar veti suferi 4 ani.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 18:37

  70. Și dumneavoastra domnule Visa sunteti rational ! Aceasta e o calitate care nu convine celor care nu pot accepta argumentele .

    Comentariu by zozo — 26 martie 2016 @ 18:37

  71. Maaare e padurea ta doamne! Ce-ti mai trebuie spagi pt autorizatie de constructie?

    Comentariu by Anna — 26 martie 2016 @ 18:42

  72. Like 69!

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 18:44

  73. Ce a demonstrat? Ca a furat pana si trotuarul de pe 30? Ca a desființat GOLD-ul ca sa jupoaie bugetul? Ca a adus țiganii in oras pt voturi? Ca s a cu noi in 2012, in fata primariei?

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 18:45

  74. Sa va spun o fabula.Intr-o zi la intrarea in primarie s-au prezentat doi ofiteii de la politie din Constanta,s-au legitimat si au cerut sa merga la secretarul municipiului.Secretarul municipiulu cand a fost anuntat l-a apucat tremuratul si a dat in bâlbaiala.Cei doi politisti s-au prezentat si au spus ca a venit pentru altceva decat se astepta,probabil, secretarul care si-a mai revenit un pic.Morala fabulei:De CE ÎTI ESTE FRICA NU SCAPI.

    Comentariu by fn — 26 martie 2016 @ 18:45

  75. Sa fie clar pt iorgus: PSD nu e partidul lui!

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 19:05

  76. Super like coment 69. Nimic mai adevărat. Radu l-ar vrea pe Jianu candidat de paie pt a se alege cu un nou mandat. Se aude că încercările au eșuat, cu toate drumurile la Constanța ale lui Tase și gașca.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 19:08

  77. Cornaci e platit de iorgus sa bage strâmbe p aici

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 19:12

  78. Ha ha ha! Sigur, îi dă saci cu bani!

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 19:19

  79. Pt. 76: De unde se aude domn`le, zi-ne si noua sa nu murim prosti

    Comentariu by Winetou — 26 martie 2016 @ 19:40

  80. Aloooo. ce dracu nu va-ti dat seama inca ca ce se intampla la PSD e mana lu Raducu.”dezbina si cucereste”

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 19:51

  81. Pt 69 . Esti previzibil baiete ….. Toata organizatia stie cine esti prostutule …… Chiar asa mult suferi ?

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 21:11

  82. Se pare că am scos PSD-iștii din amorțeală. E o performanță pentru sâmbătă seara. Dacă erau la fel de vigilenți cu administrația locală, ar fi defilat în viitoarea campanie electorală.

    Sincer nu le vreau răul, vreau să-i conștientizez că Mangalia are nevoie de oamenii lor cei mai buni, așa cum are nevoie de oamenii cei mai buni ai celorlalte partide. O echipă de consilieri dedicată orașului și un primar asemenea poate duce la prosperitatea orașului.

    Comentariu by lucian visa — 26 martie 2016 @ 21:47

  83. Adica unii care sa nu se vanda atat de ieftin, pe o bucata de teren, pe o functie pentru ai lui, pentru un contract.
    Mai exista asa oameni?
    Si totusi, mai e ceva de furat din Mangalia?

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 23:06

  84. Pt.69
    Ca stie cine sunt nu este problema,important sa stie ca ce spun este adevarat.

    Comentariu by Anonim — 26 martie 2016 @ 23:53

  85. D-le Vișa Iorguș poate intra în clubul seniorilor dar după pensionare.Mai are cam 5-6 ani.Până atunci mai are multe de făcut!.Dar d-umneata de ce nu intri în clubul seniorilor-sunteți de aceeași vârstă?

    Comentariu by alt cititor de blog — 27 martie 2016 @ 8:08

  86. io nu-s cu continuarea cu polarisul. cred ca infintarea unui serv public de salubrizare e varianta cea mai buna, cu costuri mici, mana de lucru din oras si posibilitatea de a face investitii la preturi reduse. vedeti si ce probleme are aceasta firma la cta, la preturile pe care le practica etc.
    io fiind toma necrediciosu` nu cred ca jianul asta e cu radu, ma-sa impreuna cu cami toia au avut Uranusul si mai toate campaniile prin ea s-au facut, s-au poate cine stie s-or fi inteles unul la un partid celalt la altu, indiferent cine castiga suntem la putere :P.

    Comentariu by Anonim — 27 martie 2016 @ 9:41

  87. ps. si referitor la asa -zisa zinzanie din psd, ea nu exista. dvs. ati fost in partide, stiti cum e inainte de alegeri. fiecare, in functie de ce poate oferi isi negociaza pozitia, pe lista sau in afara ei. in maxim cateva zile fiecare va stie la ce se obliga si ce are de facut. si da vor fi si tradatori care vor juca la doua capete, ca intotdeauna

    Comentariu by Anonim — 27 martie 2016 @ 9:46

  88. Candidatura domnului Visa ar fi cea mai buna optiune pentru acest oras! Mangalia ar avea intradevar un primar dedicat, bun cunoscator al problemelor gospodaririi orasului si al lucrului cu oamenii. Si nu in ultmul rand, orasul asta devenit un sat inapoiat si in deriva – dupa doi primari total neaveniti, s-ar alege cu un om cu coloana vertebrala si cu creier. Domnilor din PSD, ganditi pana nu e prea tarziu!

    Comentariu by anonim — 27 martie 2016 @ 10:22

  89. unul din motto-urile din Alexandru Lapusneanu, suna cam asa: prosti, prosti dar multi. Adaptat la Mangalia, ar suna cam asa : multi, multi dar prosti. A fost NUMIT Radu primar, nu a facut NIMIC PTR ORAS si voi il mai vreti un mandat???? NU POT SA CRED….O avea si Foleanu „bube in cap”, dar cel putin traieste cu noi ,aici in acest oras. Nascut si crescut aici, vom avea posibilitatea sa-i „batem” obrazul, pe cind Radu C, navetist , el si toata echipa. Numiti o strada din oras in care a fost acoperita o groapa….atit…una…

    Comentariu by zek — 27 martie 2016 @ 10:50

  90. Băi fraților, voi mai înțelegeți ceva? Voi nu vedeți că, din cauza unui individ, care a apus de foarte mult timp, noi ne certăm ca niște țațe! Băiatul ăsta ne-a ațâțat pe toți și foarte ușor a reușit să ne pună unul împotriva celuilalt. Voi nu vedeți că toți acuzăm și ne pricem la toate? Haideți să nu mai stăm ascunși după tastaturi, și să încercăm să ne vedem de treaba noastră lăsând pe cei care chiar se pricep, să-și vadă de condus primăria. Dacă aveți probe, vă invit să le prezentați autorităților în drept. Ăsta este un spațiu public și cred că ar trebui să fim cu toții mai cumpătați. Dacă se trezește cineva dintre domniile dumneavoastră, să facă plingere penală cuiva, pentru atâtea capete de acuzare, câte se întrevăd aici? Eu vă invit la puțină cumpătare și echilibru! Cu toții greșim acuzând în stanga și în dreapta, nu, ce ziceți? O duminică frumoasă tuturor!

    Comentariu by anonim — 27 martie 2016 @ 11:09

  91. Anonimelor si anonimilor asumati-va opiniile,deoarece cei se ascund probabil ca sunt prietinii celor huliti,sunt postaci sau manipulatori de opinii,ceea ce fac numai rau Mangaliei,ei nu pentru oras combat ci pentru intereselor sau a grupurilor de interese,oricum caracterul lor spune ca nu sunt onesti si de buna credinta.sunt si eu de acord ca dl. Visa sa candideze,fiind din toate punctele de vedere superior tuturor celorlante propuneri.Nu stiu in ce masura e corect ca propietarul blogului,poate sau vrea sa elimine comentarille ne semnate conform ID-ului,s-ar face curatenie in mahalagismile si atacurile la persoana si s-ar desbate problemele puse in discutie.

    Comentariu by gitlan — 27 martie 2016 @ 12:09

  92. Daca ar candida dl. Visa cred ca ar avea sanse mari sa devina primar.

    Comentariu by Nemo — 27 martie 2016 @ 13:30

  93. @91 am ras cu sunet. Ești un mare idiot. Ceri sa semneze lumea comentarii dar tu pui pseudonim.

    Comentariu by Rapanui — 27 martie 2016 @ 15:39

  94. @91,nu vrei si o copie după actul de identitate,ca vad ca tu te-ai conformat,cu nume si prenume?!Ești în offside!

    Comentariu by D'ale lui Mitica — 27 martie 2016 @ 15:46

  95. Mă întreb, ce determină niște locuitori mangalioți, ce-i întărâtă atât de mult, dacă nu interesele imediate și personale, să se zgârie ca niște pisici, alooooo, ce aveți, voi vă certați. iar pianiștii stau la butoane…, nu? Vă rog, ați cam luat viteză,nu mai intrați în plasa odiosului!

    Comentariu by anca — 27 martie 2016 @ 16:21

  96. A prezenta nişte fapte întâmplate nu înseamnă să instig pe unul împotriva celorlalţi. E firesc ca într-un partid să existe curente, interese oarecum diferite, păreri.
    Cei care intră pe blog de multă vreme ştiu că acum câţiva ani am avut o polemică cu Sorin Mihai. Au trecut alegerile în PNL şi am lăsat totul la o parte amândoi. M-am certat de zeci de ori cu Tusac ca să-l valideze consilier în ultimul său an de mandat. De ce ? Pentru că interesul partidului era comun.
    La fel şi la PSD. Partidul trebuie să susţină dintre cei care candidează, pe cel care are cele mai multe şanse de câştig. Restul sunt negocieri.

    Referitor la o posibilă candidatura din partea mea, nu sunt interesat. Ca vârstă sunt cu un an şi două luni mai mic ca Iorguş. Sunt sănătos fizic şi psihic sau cel puţin aşa cred. M-am referit la candidatură în sensul că dacă până la urmă nu există un compromis, să se apeleze la o terţă persoană agreată şi susţinută de ambele tabere. Cel mai bine ar fi totuşi susţinerea lui Foleanu. Sunt convins că poate face faţă şi dacă o va lua pe arătură îl vom putea aduce pe drumul bun.

    Comentariu by lucian visa — 27 martie 2016 @ 17:03

  97. Mă surprindeți ! La experința dumneavoastră de viață (politică) să credeți că Foleanu e pe drumul cel bun ! „..dacă o va lua pe arătură…”.. Păi a ieșit vreodată la drum ? A fost, este și va fi PE ARĂTURĂ până îl va „trage” careva pe drum. Singur …. Nicio șansă !

    Comentariu by Hâtru — 27 martie 2016 @ 17:21

  98. @ 97 Uita-te pe filmarile din sedintele de consiiu local din ultimii 8 ani. Ai sa vezi ca Foleanu este singurul care a avut interventii corecte, cooerente si bine argumentate.

    Comentariu by Anonim — 27 martie 2016 @ 18:12

  99. Foleanu nu a fost singurul cu intervenţii corecte. Poate că a fost cu cele mai multe. Dar a avut şi intervenţii incorecte. Pot să dau un exemplu chiar votul împotrivă din 2010 ca eu să fiu validat consilier local. Un alt exemplu este în 2012 când a votat pentru golănia lui Filimon cu naţionalizarea centralelor termice, deşi ştia foarte clar ce face. Afirm acestea doar ca să arăt că Foleanu e un personaj cu bune şi cu rele. Problema e încotro se lasă balanţa şi cât. Or la acest lucru Foleanu cred că stă foarte bine. În calitate de consiler a făcut mult mai multe lucruri utile pentru Mangalia decât rău.
    În ultimul mandat, probabil a contribuit şi experienţa de avocat, a pus-o de multe ori în dificultate juridică pe secretara CL. Şi a avut dreptate în majoritatea cazurilor. Foleanu s-a maturizat politic şi propaganda că e marioneta lui Iorguş, înseamnă că reprezintă un pericol pentru coloniştii din Constanţa.

    Comentariu by lucian visa — 27 martie 2016 @ 18:38

  100. Bociog si Maganu.

    Comentariu by Anonim — 27 martie 2016 @ 18:43

  101. Şi ei au avut intervenţii OK în acest mandat. La Maganu sunt şi bile negre foarte multe. Bociog a pornit mai greu, probabil din lipsă de experienţă şi poate curaj, dar apoi a fost OK. Pe probleme de buget pare cel mai competent dintre toţi consilierii locali şi mult peste directorii economici ai primăriei.

    Comentariu by lucian visa — 27 martie 2016 @ 18:45

  102. Recomand sa vizionati
    http://m.antena3.ro/vederedelatara/vedere-de-la-tara-povestea-celui-mai-bogat-sat-romanesc-303615.html

    Primare tu nu ai fost in stare sa duci la capat un parc si faleza pe 500 m

    Comentariu by edi — 27 martie 2016 @ 19:18

  103. Ptr. 90 . Hai sa fim asa intr-o comuniune de idei si optiuni si sa votam toti cu radu de la Constanta . Inca n-ai inteles ca democratia inseamna si dreptul de a ne exprima pareri diferite fata de tine . Insa daca faci parte din echipa micului mincinos nu intelegi ca exista si oameni care gandesc si isi exprima parerea .

    Comentariu by doctorand — 27 martie 2016 @ 21:24

  104. Doctorand tu esti cumva Bociog?

    Comentariu by Anonim — 27 martie 2016 @ 21:48

  105. Și dacă este ar fi vreo problemă ? Conținutul comentariului trebuie să primeze.

    Comentariu by lucian visa — 27 martie 2016 @ 23:02

  106. Dle.Visa, lupta dvs personala cu Radu va orbește.
    Foleanu e la fel ca un Ciobanel numai ca e mai bine îmbrăcat.
    N-are charism și n-are istoric bun.
    Este de notorietate ca unde a fost Foleanu, a distrus și a furat.
    Nu uitați, el trăiește din politic și numai din politic.
    Nu are niciun venit fiind un avocat mediocru și leneș.
    Ăsta este modelul nostru pentru Primărie? Nu.
    Credeți ca un ratat economic poate salva Mangalia ? Niciodată.

    Atunci, Foleanu NU, Foleanu Niciodată.

    Comentariu by fnfn — 27 martie 2016 @ 23:14

  107. „Credeți ca un ratat economic poate salva Mangalia ? Niciodată.” Credeti ca averea soacrei se cheama succes economic ! Soacrele unora n-ar putea castiga niciun concurs economic ! A dumitale,s-ar putea sa-l castige p’ala: „cea mai tare vipera!”

    Comentariu by I.S — 28 martie 2016 @ 0:06

  108. Cum nu success economic? Jumi juma din succesul tuturor agantilor economoci din judet, unde s-a dus?

    Comentariu by Anna — 28 martie 2016 @ 7:25

  109. Auzi,succes economic!Când și unde? In vremurile de azi si in România, niciodată.Cei care au reușit și încercau sa se îndrepte către o afirmare pe piața internă au fost doborâti si au ales exportul,alții, afaceriști de carton sunt anchetați in n’spe dosare,pentru ca infracțiunile au stat la baza succesului.Suntem piața de desfacere si atât.Si atunci despre ce vorbim?!.

    Comentariu by D'ale lui Mitica — 28 martie 2016 @ 7:45

  110. Pt.106
    Pe mine mă orbeşte zidul de pe faleză să văd marea.

    Comentariu by lucian visa — 28 martie 2016 @ 7:56

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress