Mangalia – politica locală

18 martie 2016

Sediul de campanie al PRM din Mangalia, „călcat” de hoți. Ion Mincă e foc şi pară!

Filed under: PRM — lucian visa @ 19:15

Sediul de campanie al Partidului România Mare din Mangalia a fost „vizitat” de hoți în seara de joi, 17 martie. Suspecții au pătruns prin efracție și au sustras un televizor dar și mai multe liste cu semnături. Oamenii legii au declanșat o anchetă.

Un consilier local din cadrul Primăriei Mangalia, Ion Mincă, susține că spargerea a avut un scop anume și nu a fost dată la întâmplare, vizate fiind listele cu semnături. ” Aseară ( joi, 17 martie – nr..), sediul de campanie al Partidului România Mare a fost spart şi vandalizat. Vă anunț că tot ce am construit împreună până acum, a fost distrus de o mâna criminală. Mă doare că, pe lângă obiectele materiale, s-a furat munca oamenilor, efortul depus de aceștia pentru a completa listele cu susținători. Nu intenționez să acuz pe cineva anume dar îmi este foarte clar că această spargere nu a fost dată la întâmplare. Dacă ar fi fost vorba de nevoia disperată a unui om de a avea un televizor, aș fi fost dispus să îi dau televizorul meu de acasă. Dar sunt sigur că nu este vorba doar de atât, cred că listele cu semnături au fost ținta atacului și mai cred că nu va rămâne un eveniment izolat”, a scris Ion Mincă pe pagina sa de Facebook, care a precizat și faptul că, după ce va fi ales: „vă garantez că vom reuși împreună cu autoritățile abilitate să diminuăm considerabil infracționalitatea în Municipiul Mangalia”. Oamenii legii din Mangalia s-au deplasat la fața locului, pe strada Rozelor, demarând cercetările în vederea identificării și tragerii la răspundere a făptașilor.

Replica 18.03.2016

7 Comments

 1. Abee ghit beee credeam tigari gaseam beee scuze la noi , oricum votam la tine se stie .

  Comentariu by Ghiunaidan — 18 martie 2016 @ 23:55

 2. a pus pe cineva sa ii jefuiasca sediul sa mai iasa putin in evidenta

  Comentariu by Doru — 19 martie 2016 @ 4:05

 3. Watergate mangalian.
  Ioane, v-au plantat microfoane ??
  🙂 🙂

  Comentariu by Big Brother — 19 martie 2016 @ 6:53

 4. victimizarea e cea mai buna metoda sa atragi voturi in campanie.parca mai era unu pe la primarie care se plangea ca l-au batut consilierii la el in birou.

  Comentariu by anonim — 19 martie 2016 @ 8:42

 5. Mai e unul care se plange ca e amenintat cu moartea. De parca moartea ar avea curaj sa dea ochii cu el. I-ar lua si mantia si coasa spaga. Si i-ar scoate si cateva dosare.

  Comentariu by Anonim — 19 martie 2016 @ 14:34

 6. Parcă nu poți tu să spargi un sediu sau să rupi niște copaci ca să acuzi pe alții! Fix metode securiste!

  Comentariu by Anonim — 19 martie 2016 @ 16:44

 7. Sigur este metoda filimon care a mai aplicat si altadata figura cu pseudospargerea.

  Comentariu by grama cornel — 19 martie 2016 @ 19:26

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress