Mangalia – politica locală

16 martie 2016

PNTCD Mangalia susţine candidatul ALDE la primăria Mangalia

Filed under: ALDE — lucian visa @ 17:24

Comunicat de presă

Organizaţia locală Mangalia a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat a decis să susţină, pentru funcţia de primar al Municipiului Mangalia, pe domnul Leonard Tănase, candidatul ALDE pentru această funcţie.

La Mangalia, partidele de dreapta ar trebui să se unească şi să susţină un candidat care poate reprezenta cu adevarat principiile dreptei în oraşul nostru. PNL Mangalia nu mai reprezintă o variantă pentru cetăţenii cu vederi de dreapta, aşa că ne dorim să existe o alternativă pentru cei care ale căror principii nu se regăsesc în actualul PNL. Avem convingerea că împreună putem crea o forţă politică care să ofere, cu reală şansă, o optiune pentru toţi cei cu orientare de dreapta din Mangalia. Avem incredere că împreună cu ajutorul cetăţenilor, putem schimba în bine tot ce ne-a dezamăgit sau nemulţumit în ultimii ani. Leonard Tănase este o persoană care a dat dovadă de verticalitate părăsind partidul care se afla astăzi la putere in Mangalia, alegând să lupte pentru principiile sale şi se va bucura de toată încrederea şi susţinerea noastră.

Nicolae Moroianu, preşedintele Organizaţiei PNT CD Mangalia.

18 Comments

 1. Lucrurile se nuanţează. Vom vedea ce fac şi celelalte formaţiuni politice în afară de PSD şi PNL. Merg pe stânga, dreapta sau merg cu primarul din Constanţa ?

  Comentariu by lucian visa — 16 martie 2016 @ 17:36

 2. Adica nici pe stanga nici pe dreapta ci prin gropile care-i plac atat de mult navetistului.

  Comentariu by Anonim — 16 martie 2016 @ 17:42

 3. PSD nu prea imi vine sa votes, de Radu Cristian nici nu se pune problema. Cu Leo as merge cu bunele si relele lui ca nu e nimeni perfect. Orice candidat a aparut l au tavalit comentatorii in fel si chip. Unul sa nu aiba nimeni nimic rau de zis de el sigur nu apare. Asta macar e de al nostru si clar e mai destept decat Foleanu si Radu. Numai sa aiba forta

  Comentariu by Anonim — 16 martie 2016 @ 19:15

 4. Candidaţii e normal să fie „tăvăliţi” în campanie sau precampanie. Problema e dacă prinde sau nu tăvăleala. S-ar putea ca după tăvăleală să iasă mai bine. La fel şi Leo, are părţi pentru care poate fi tăvălit, dar şi părţi bune. Trebuie doar să le punem în balanţă. Faptul că a fost prea mult timp lângă mincinos nu e de bine, faptul că a ales alt drum e OK.

  Comentariu by lucian visa — 16 martie 2016 @ 19:20

 5. Eu l-as fi votat pe Moroianu…

  Comentariu by 20 — 16 martie 2016 @ 20:30

 6. D-le Visa si d-voastra ati fost langa mincinos in 2012. Recunosc ca si eu am facut campanie la nivelul meu pentru el. Majoritatea a fost langa el in 2012 ca altfel nu iesea primar. Am gresit si eu si d-voastra.A gresit si Tanase. Ce facem acum ca ne-am dat seama ca am gresit? Si d-voastra si Tanase vad ca incercati sa reparati greseala. Daca am sa fiu in tara in iunie am sa incerc si eu. Ca sa scapam dracu de ei trebuie sa vedem ce facem de acum incolo ca ne cramponam degeaba de ce-a fost.

  Comentariu by Anonim — 16 martie 2016 @ 23:19

 7. Eu am vederi liberale. Unde m-as regasi eu in iunie? In nici un caz la PNL cata vreme e mincinosul acolo.Sorin Mihai mi se pare ca persoana mai ok decat Leo Tanase dar vine pe un partid mort si sincer nici nu are carisma lui Tanase. Si nici prietenii pentru ca Tanase oricum am da-o este un tip popular. Mi-as dori sa creasca cat sa poata sa-l dea jos pe mincinos si sa nu fiu nevoit sa votez psd-ul dar parca vad ca acolo ajung. Mama lui de vot negativ.

  Comentariu by Anonim — 16 martie 2016 @ 23:30

 8. Like.

  Comentariu by lucian visa — 17 martie 2016 @ 8:12

 9. Nu voi vota nici un candidat sustinut de un partid cu sediu in piateta centrala a orasului. Nu este locul lor acolo. Sper sa gandeasca tot mai multi asa , sa-i determinam sa-si mute sediile in alta parte.

  Comentariu by dezamagit de partide — 17 martie 2016 @ 8:52

 10. Ieri Colgiu a tunat si a fulgerat la telefon cu A.Anton, a amintit in treacat cati bani platesc la Replica ei si a ordonat sa nu se mai publice pe Replica nimic despre Leonard Tanase. Comunicatul PNTCD de ieri care aparuse pe Replica azi a disparut. Le e cam frica.

  Comentariu by hihihi — 17 martie 2016 @ 9:55

 11. http://www.replicaonline.ro/moroianu-de-la-pntcd-il-sustine-pe-candidatul-alde-la-primaria-mangalia-266524/

  Comentariu by anonim — 17 martie 2016 @ 10:14

 12. Pentru ca Mangalia sa revina la normalitate este nevoie si de o majoritate in Consiliul Local!

  Comentariu by Jimbu Radu — 17 martie 2016 @ 11:06

 13. Iar ma bag 🙂
  @12. Stimate domn,
  pentru ca orasul ( si tara) sa devina functionale trebuie un plan. Un plan pe termen lung, nu pe 4 ani, nu pe 8, ci pe o generatie. Un plan care sa fie acceptat de fortele politice, asumat de fortele politice, un plan care sa tina cont de realitatea existenta azi ( unde suntem), de resursele existente ( pe ce ne bazam), de resursele pontiale ( ce putem atrage in plus) de nevoile existente ( cum ne alocam resursele existente), de nevoile potentiale ( cum ne-am putea aloca ulterioarele resurse) si de dorinte ( ce ne-ar placea in plus, cum credem ca vom evolua).
  Stiti pe cineva capabil sa puna asta pe hartie ( macar la nivel de oras), intr-o prima faza? Aveti un audit al resurselor si al nevoilor?
  Mda, asa ma gandeam si eu…

  Comentariu by BogdanT — 17 martie 2016 @ 11:28

 14. Erata – potentiale, nu pontiale.

  Comentariu by BogdanT — 17 martie 2016 @ 11:29

 15. http://www.civicalert.ro/#/home
  o idee pentru de-ALDE „L” Tanase …

  Comentariu by nabuco — 17 martie 2016 @ 15:24

 16. Cine a tradat o data va trada de mai multe ori! Eu nu as vota tradatorii care au fost langa un om (indiferent cine e acela), au mancat de acolo si acum s-au intors impotriva lui. Cainii care isi musca stapanul pe la spate!

  Comentariu by george dinu — 17 martie 2016 @ 16:43

 17. Oricum nu ne bazam pe tine … Sunt destui prosti care fac ce poruncim . In 2008 l-am sustinul pe Tusac , am praduit iar cand era pe vale ne-am sucit. In 2012 l-am sustinut pe Cristi dar acum iar ne-am cotit ca e pe faras si el. Acum … am facut ALDE , ciolanul e prea mirositor si nu vad de ce nu i-am prsti din nou pe alegatori. Sper sa nu scoata pesedeul macheta aia de 20.000 de euro sa ii mai prosteasca si ei pe prosti.

  Comentariu by Alde .. Ion — 17 martie 2016 @ 21:34

 18. „Un vameş este sunat la locul de muncă şi este anunţat de către un binevoitor că iubita lui nevastă este cu un alt tip în casă.

  Vameşul se urcă în maşină şi se duce acasă. Când ajunge, o întreabă pe soţie:

  – Unde-i fraierul ăla?

  – Cine!?

  Vameşul începe şi caută. Mai întâi, se uită sub pat:

  – Nu-i nimeni!

  Apoi caută în bucătărie:

  – Nimeni!

  Apoi caută în dulap. Aici stătea un tip cu 100 euro întinşi în mână. Vameşul ia banii şi zice:

  – Nimeni!”

  Comentariu by nabuco — 18 martie 2016 @ 16:08

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress