Politica locală

11 martie 2016

Program special de lucru al Serviciului impozite și taxe din Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 15:25

Anunţ de interes public

Serviciul de Impozite și Taxe din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia anunţă modificarea programului de lucru cu publicul, pană la data de 31 martie 2016, după cum urmează:

-Luni – Joi, între orele 08:30 – 17:30;

-Vineri, între orele 08:30 – 12:30.

Contribuabilii pot solicita înștiințarea de plată la adresa de mail taxe@primaria.mangalia.ro, sau la tel. 0241/751060. Impozitele pot fi achitate și  prin bancă (ordin de plată) sau prin poștă(mandat poștal).

10 martie 2016                                  Biroul de presă

mangalia.ro

12 Comments

 1. Programul era deja acesta, cu o pauză de masă la prânz, deci e o minciună că s-a schimbat acum. În practică numai un ghişeu e deschis până la 17.30. Poate acum vor fi deschise toate cele 3 (insuficiente) pentru persoane fizice. Impozitele puteau şi până acum să fie achitate prin bancă, dacă ai cont, dacă nu prin mandat poştal. E foarte puţin numai poşta pentru cei care nu au cont. Problema e să ştii cât ai de plătit. Poate adresa de email va rezolva parţial acest lucru, deşi am motive pertinente să mă îndoiesc. Normal, civilizat, european, era să fii înştiinţat cât ai de plată, nu să întrebi tu. Cel puţin aşa mi-au spus cei care lucrează în afară şi cei din localităţi civilizate din România. Comunicatul e dat sub presiunea alegerilor !!!

  La începutul săptămânii m-am dus şi eu să-mi plătesc impozitele. Prima dată am văzut că la garajul cu terenul închiriat trebuia depusă o declaraţie, plus o copie după ultima convenţie, plus o copie după CI. După ce le-am adus, am rezolvat-o. Am aşteptat vreo jumătate de oră, apoi am stat cam 10 minute ca să plătesc, cu toate că funcţionara a fost foarte amabilă şi operativă, dar trebuia ceva muncă pe calculator. Am stat doar atât întrucât m-am dus în jur de ora 14. Dimineaţa e plin. Sunt 6 ghişee, 3 pentru agenţii economici, la care nu e coadă şi 3 pentru persoane fizice. Bănuiesc că afluxul de cetăţeni în perioada următoare va fi mai mare, pentru a prinde reducerea.

  Cum stăteam eu la coadă, m-am întâlnit cu doi foşti şantierişti, unul ieşit la pensie, altul nu. Tocmai vorbeam despre câţi ani în plus înseamnă grupa II de muncă. Eram la un metru de uşă. Cine credeţi că intră, carte de muncă imaculată, adică super administratorul public, city managerul Dumitrana. Mă vede, întoarce repede capul şi constat că după ce n-are nici o grupă are şi mari lipsuri la cei 7 ani de acasă.

  Comentariu by lucian visa — 11 martie 2016 @ 16:55

 2. Cit timp la acest serviciu primarul o tine in functie pe Ciocanel – neprofesionista si bolnava psihic, lucrurile nu vor merge!

  Comentariu by Anonim — 11 martie 2016 @ 17:03

 3. Păi cum să n-o ţină, dacă-l muşcă ?

  Comentariu by lucian visa — 11 martie 2016 @ 17:05

 4. Cum de s-au gândit abia acum la sutele de cetățeni care stau ore în șir la cozi?! Ce fac alegerile din om!

  Comentariu by Anonim — 11 martie 2016 @ 17:06

 5. Era om ? Nu mă refer la specie, ci la caracter.

  Comentariu by lucian visa — 11 martie 2016 @ 17:10

 6. Așa este normal sa fii înștiințat printr-o adresa ce taxe si impozite ai de plata si ce sume,defalcate pe clădiri, terenuri si alte taxe.Sa știe tot omul de ce suma are nevoie pentru a plăti și eventual de a-si alege si modalitatea de plata.Iar la posta e aceeași coada ca si la ghișeu,având în vedere că există doar un singur oficiu postal unde se achita plăti diverse.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 11 martie 2016 @ 17:26

 7. Înştiinţarea mai e bună şi pentru a verifica dacă sunt proprietăţile tale şi nu ale altora, sau dacă sunt cuprinse toate.

  Comentariu by lucian visa — 11 martie 2016 @ 18:06

 8. Instiintarea mai este buna si atunci cand , dupa ce ti-ai platit toate impozitele , la urmatoarea plata scadenta ti se spune ca mai ai un rest de plata , de vina fiind programul care se tot schimba din 6 in 6 luni .

  Comentariu by doctorand — 11 martie 2016 @ 18:17

 9. Sau ești anunțat că ai de plătit impozit pentru un teren pe care nu-l ai și nici nu l-ai avut vreodată

  Comentariu by Anonim — 11 martie 2016 @ 18:26

 10. Sau, ai platit platit impozitul la termen in anul anterior,in anul curent platesti impozitul pana la 31 martie ,primesti bonificatia dar constati ca ti s-au aplicat si penalitati de intarziere si pe deasupra mai achiti si o concesiune pe care n-ai avut-o niciodata.

  Comentariu by ANONIM — 11 martie 2016 @ 18:51

 11. Si culmea ghidusiilor de la taxe si impozite:se duce soțul și achita impozitele si taxele pe anul in curs dar nu-si anunță soția.La câteva zile ajunge si soția la taxe,plătește si ea.Pentru ca sunt doi oameni foarte ocupați,fiecare încearcă să-și îndeplinească obligațiile cat mai bine.Si constata ca au plătit de doua ori impozitele.Din nou la taxe, pentru explicații și bineînțeles pentru restituirea sumelor.Răspunsul cat se poate de bizar:nu se pot returna banii,rămân în contul taxelor pentru anul viitor.Pai,pana la anul”moare măgarul,piere samarul”.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 11 martie 2016 @ 20:26

 12. Nu vă mai plângeţi ca babele prin piaţă. Primiţi pe măsura alegerii pe care aţi făcut-o acum 4 ani. Aveţi ce meritaţi. La viitoarele alegeri folosiţi-vă şi creierul nu doar gura şi burta. Credeţi că mega campania a fost vreun cadou ? A fost o investiţie a celor din Constanţa şi trebuia returnată înzecit. Mai alegeţi navetişti şi rămâneţi în curu gol.

  Comentariu by cârcotaş apolitic — 13 martie 2016 @ 22:09

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress