Politica locală

7 martie 2016

Terenuri de sport, lăsate de izbelişte la Mangalia

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 7:56

Un tânăr se arată indignat de modul în care administraţia locală din Mangalia gestionează problema stării în care se află terenurile sportive amenajate în localitate. Andrei Pătraşcu susţine că a fost duminică, 6 martie, cu câţiva prieteni pentru a juca fotbal la Baza Pescăruş, şi că a fost dezamăgit de ceea ce a găsit: garduri ruginite, bănci şubrede, coşuri de baschet stricate, teren lăsat le izbelişte, plin de iarbă şi gunoaie:

„Vreţi să jucaţi fotbal sau să vă scoateţi copiii la „bătut mingea”, în Mangalia? Astăzi, împreună cu câţiva prieteni am căutat relaxare, mişcare, şi o activitate care să fie colectivă. Ploaia s-a oprit şi evident am ales fotbalul. În scurt timp ne-am organizat şi am pornit către Baza „Pescăruş”, entuziasmaţi. Ajunşi acolo, surpriză! De la entuziasm, cu toţii am trecut la dezamăgire. De ce? Se poate observa clar în poze. Toate terenurile de fotbal, baschet şi tenis sunt distruse.

Este inacceptabil ca într-un oraş ce se vrea a fi unul european să nu poţi avea unde să joci un tenis cu prietenii sau să îţi poţi scoate copilul la un „schimb de pase”. Nici nu vreau să mă gândesc la ideea de a practica un sport de performanţă, în Mangalia!”, a scris Andrei pe o reţea de socializare. Acesta este de părere că valorile sportive nu sunt respectate în această localitate, motiv pentru care nu îşi imaginează nici posibilitatea ca cetăţenii să poată practica vreun sport de performanţă.

Geanina DRĂGOI, Replica 07.03.2016

17 Comments

 1. E firesc s-o lase în paragină, deoarece baza Pescăruș a fost făcută în administrația Iorguș. La fel și cu cartierul Dobrogea, obor…

  Comentariu by lucian visa — 7 martie 2016 @ 8:04

 2. Veniti si pe Nicolae Grigorescu sa faceti o poza… nu uitati cizmele de cauciuc!

  Comentariu by Jimbu Radu — 7 martie 2016 @ 11:12

 3. mai dar pana acum unde ati fost toti astia care aratati cu degetul? nu contest ca sunt in lasate in paragina dar de ce acum?

  Comentariu by mda — 7 martie 2016 @ 12:31

 4. Pt. 3

  Tot aici am fost, nu plecasem nicaieri din Mangalia.
  Dar piticul a cerut ragaz 4 ani sa faca o Mangalie „europeana”.
  Daca-l criticam pe parcurs ce-ai fi spus? „Lasati omul in pace macar 4 ani si o sa vedeti minune ! Nu-l criticati din primul an” Nu?
  Ei ! Asta e bilantul de 4 ani de „piticism” !

  Comentariu by vizitator — 7 martie 2016 @ 14:15

 5. dar de ce nu acum??? acum ce are? nu ACUM trebuie taxate porcariile actualului primar? Sau ar trebui sa il lasam in pace sa mai ia inca un mandat si sa distruga si ce a mai ramas? Se tot scrie inca de acum 2 ani de paragina din statiuni si din Mangalia, dar pana ACUM nici dvs. nu v-ati sesizat sa intrebati de ce ACUM…

  Comentariu by Winetou — 7 martie 2016 @ 14:16

 6. ptr. 4 si 5 sunt un antiprimar dar eu am tot scris impotriva lui dar taceati toti malc va era frica sa scoateti cutitele .sa ne uitam la ce a facut psd sau cei din opozitie pana acum decat macaneau daca erati corecti faceati galagie tot mandatul nu sa trambitati acum pe ultima suta de metri .chiar daca nu a facut nimic, prin reactiile voastre lumea se intreaba cine minte si primarul actual are un atu ca e in functie iar voi care trambitati acum e prea tarziu

  Comentariu by mda — 7 martie 2016 @ 14:47

 7. Se pare ca nu s-a auzit de zicala „mai bine mai târziu decât niciodata”.Unii sunt doar cu vorbele,pe când alții sunt cu faptele rele, de nu le mai descurca nici dracu.

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 7 martie 2016 @ 15:49

 8. pt 6 Titlul articolului este ‘ Terenuri de sport, lăsate de izbelişte la Mangalia” si este o postare pe o retea de socializare a unui tanar din Mangalia care probabil nu este nici PSD-ist ,nici PNL-ist.Este un tanar care a tras un semnal de alarma. Nu inteleg de ce va luati de consilierii din opozitie,PSD,ce vina au ei pt ca un actual Primar nu a vrut sa managerieze orasul ca un bun gospodar si in folosul comunitatii!Vi se pare normal ce se intampla. Vreti ca nimeni sa nu spuna nimic ,vreti ca nimeni ca la un final de mandat sa nu critice nerealizarile actualei administratii.Daca faptele erau de laudat sigur nu existau critici.

  Comentariu by ANONIM — 7 martie 2016 @ 16:46

 9. http://editiadesud.ro/?p=12848 pentru asa ceva exista bani

  Comentariu by popa gica — 7 martie 2016 @ 20:24

 10. mai dar tinerii astia unde erau in acesti 4 ani? aveau unde sa joace? presiunea se face ca asa e la moda sa strigam pe ultima suta de metri. de ce nu ati urlat in toti acesti 4 ani si acum v-ati desteptat. de ce fostul primar Iorgus apare la toate campaniile PSD gen alegeri Femei PSD, gen petrecere TSD, pana acum unde a fost? sunteti jalnici toti acum pe ultima suta de metri.

  Comentariu by mda — 8 martie 2016 @ 10:48

 11. Erau in Mangalia!Da aveau unde sa se joace pt. ca bazele sportive si stadionul erau functionale ,nu lasate in paragina ca acum. Mai mda,actualul primar si viitor fost primar a fost lasat sa-si realizeze maretele proiecte de transformare a localitatii in oras european.Acum este bilantul celor patru ani.Din pacate am fost oameni destepti si civilizati si nu l-am taxat la fiecare greseala,dar a venit momentul. Iorgus este normal sa apara la toate activitatile PSD ,deoarece este implicat in politica ,la fel cum este si radu sau oricare cetatean care face politica. Nu vad care este problema? Ba vad sunteti obsedati de Iorgus pentru ca a fost un primar cu realizari ,care a facut ceva pentru orasul asta.Stiu ce o sa comentati dar nu este cazul suntem satui de sloganul vostru ‘a furat”

  Comentariu by anonim — 8 martie 2016 @ 11:08

 12. Mai aveti loc toti la fundul lui iorgus.i a placut ciolanul.cat a fost primar nu stia cat costa o paine.nu prea i place sa bage mana in buzunar.mai lasa ne hotule cu sleata ta de sugatori din banul public.

  Comentariu by Marci — 8 martie 2016 @ 14:15

 13. Marci si tie ti-a placut si la tusac si la radu pentru accesul la banul public pe care l-ai avut in schimbul votului dat .

  Comentariu by doctorand — 8 martie 2016 @ 16:22

 14. Pentru acces la bani publici iti trebuie sa ai o meserie , o idee despre economie. La Marci astea sunt vise umede…la el ce este cert e scatofilia in sediul pnl-lui !

  Comentariu by zozo — 8 martie 2016 @ 19:06

 15. SI INCA CE I-AU MAI PLACUT BANII PUBLICI SI ACUM ESTE CAM DISPERAT CA SE VA INCHIDE ROBINETUL!!!

  Comentariu by ANONIM — 8 martie 2016 @ 20:23

 16. Marci..era vorba ca va carati la Cta voastra…navetisti ordinari….eu vad ca chiar vreti sa va alungam cu pietre…cerei piticului ceva marunt de la AVOCATI….si tuleooo..cat nui prea tarziu

  Comentariu by Cur fruos ptr Marci — 9 martie 2016 @ 23:50

 17. http://www.replicaonline.ro/se-repartizeaza-loturi-de-case-pentru-tineri-la-mangalia-265674/

  Comentariu by nabuco — 11 martie 2016 @ 14:32

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress