Mangalia – politica locală

5 martie 2016

Voi ce faceți în acest weekend, la Mangalia?

Filed under: UNPR — lucian visa @ 10:29
     „Am intrat în weekend. Împreună cu familia mea caut relaxare, divertisment, momente de respiro. Probabil va ploua în continuare. De plimbare pe faleză nu poate fi vorba (chiar dacă personal nu mă deranjează plimbarea prin ploaie, faleza se va termina la Paște; de Crăciun ar fi fost o minune).
     Să mergem la un film? Sau la teatru? Evident, pentru așa ceva trebuie să ajungem la Constanța. Mangalia nu mai are.
     A fost Cinema Pescăruș. Nu mai este decât o clădire în paragină.
     Să mergem la un film? Sau la teatru? Evident, pentru așa ceva trebuie să ajungem la Constanța. Mangalia nu mai are.
     A fost Cinema Pescăruș. Nu mai este decât o clădire în paragină.
     Casa de Cultură ar putea găzdui spectacole de teatru. Și în oraș sunt trupe de teatru. Amatori sau nu – sunt. Și își doresc să fie susținuți, promovați.
     Își doresc să fie pe scenă, dar edilii noștri sunt ocupați cu altceva – să se certe. Eu aș zice și că nu prea sunt interesați de cultură, deși „scene” își fac adesea”.
     Prof. Mihai Sorin, mangalianews.ro 05.03.2016

29 Comments

 1. Văd că Sorin a început să combată. Lucru bun pentru un candidat.
  Relaxare până la alegeri n-ar trebui să aibă dacă doreşte şi rezultate notabile, iar weekend-urile sunt foarte bune pentru întâlniri cu oamenii în carne şi oase. Pentru acest weekend îi recomand un articol http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-vineri-4-martie-2016/

  Întâmplător, m-am uitat şi eu ieri la cinema Pescăruş. N-ai bani să-l modernizezi azi sau aştepţi un proiect european, măcar astupă geamurile şi uşile din exterior şi închide acest WC public adhoc.

  Referitor la Casa de cultură, aici trebuie să-l contrazic parţial. În ultimul buget consilierii opoziţiei au propus şi aprobat bani pentru lucrări de modernizare.
  Activitatea Centrului Cultural Callatis e sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire. Criticul de artă din fruntea culturii locale, probabil că e prea exigent şi vrea numai supercalitate. Sau poate că lucru cu cei vii e prea mult pentru un arheolog ?

  Comentariu by lucian visa — 5 martie 2016 @ 10:44

 2. Odobescu NU este nici macar arheolog, ca ceilalti colegi de la muzeu. Incaseaza insa salariu de „cecetator stiintific”, plus cel de director.
  Activitatea culturala se vede cu ochiul liber.
  Are o singura calitate care o recomanda sublim: Cucoranu Mitica.

  Comentariu by Anonim — 5 martie 2016 @ 13:01

 3. Pana acum unde ai fost? Ai trait pe la PNL? Acum vezi orasul in ce paragina este? Mangalia este Sat de mult

  Comentariu by mda — 5 martie 2016 @ 13:33

 4. echipa? care echipa e in spatele tau?

  Comentariu by mda — 5 martie 2016 @ 13:49

 5. Mangalia nu are nevoie de poeti boemi la conducere, ci in Consiliul Local. Mihai Sorin pare un om ok, dar nu este ce ii trebuie orasului acum. Este nevoie de un bun manager, cu gandire analitica. Mi-ar place sa-l vad pe Mihai sorin in Consiliu, dar nu pe scaunul de Primar.

  Comentariu by Winetou — 5 martie 2016 @ 13:56

 6. Prima calitate a unui primar e să vrea să slujească bine oraşul. Tusac a fost un bun manager în ograda sa iar pentru oraş nu.

  Comentariu by lucian visa — 5 martie 2016 @ 14:09

 7. Mda . Toti vedem cum arata orasul si mare parte dintre noi ne si dam seama de dezastru , dar daca nu am fost foarte vocali in fata unui public mai larg nu inseamna ca trebuie sa tacem pentru vecie . Daca nu ne-am mai „taxa” unii pe altii si ne-am spune parerea cu privire la subiect ar fi mai constructiv .

  Comentariu by doctorand — 5 martie 2016 @ 14:34

 8. DLe profesor aveți dreptate.ce-ați făcut totuși pana acum constructiv în aceasta privința? Acțiuni lu burete etc.va dau exemple..Exista în Mangalia cenacluri ,cluburi sportive și de dans etc care supraviețuiesc ținute în viața de cei care se implica în ăsta. Cetățeni profesori antrenori .dvoastra ce-ți făcut? Ca cetățean în afară de critica și politica în interes personal ..a se vedea numirea in postul de inspector.n-o luați ca pe un atac ci doar o mica nedumerire.Deci unde va situați în ce privește implica area în viața urbei?

  Comentariu by Curiosu — 5 martie 2016 @ 16:04

 9. Scuze pentru unele mici greșeli dar autocorectul asta mă omoara.Și apropo de vreți sa va dați doctoratul țin sa va anunț ca fabrica izmanarului s-a închis. Sper ca definitiv

  Comentariu by Curiosu — 5 martie 2016 @ 16:07

 10. Paul Foleanu nu mai este candidatul PSD pt Mangalia . Astazi intr-un cerc restrins conducerea Ct a hotarit acest lucru . Asteptam nou si singurul candidat PSD in urmatoarea perioada

  Comentariu by Curios — 5 martie 2016 @ 16:31

 11. Wow surpriza știută .oricum ia intrebati-va ce-I cu asaltul ăsta de candidați la primărie dar ciudat toți în alianță cu psd ul .chiar și ce-I ce nu si-au anunțat încă ,candidatura.tactica veche iorgusiana. Nimic nou sub soare

  Comentariu by Curiosu — 5 martie 2016 @ 16:50

 12. Foleanu si-a asigurat locul de pe lista de consilieri ,Mihai sori poate director de școală sau inspector, altul se vede viceprimar și tot așa. Votati-I cu încredere pe iepurașii pe care-I baga la deruta iorgus.

  Comentariu by Curiosu — 5 martie 2016 @ 16:53

 13. S a trezit si sluga asta a lui iorgus sa si dea cu parerea.tu ce ai facut msi mormolocule.te a pus iorgus sa candidezi din partea unpr.lipoveanu sta oricum capra la iorgus.nu a auzit nimeni de tine si ma intreb cum de ai pus botul la iorgus.

  Comentariu by Marci — 5 martie 2016 @ 17:00

 14. Marci este RC?

  Comentariu by Anonim — 5 martie 2016 @ 17:33

 15. Dupa cum scrie si gandeste, tot ce se poate. Daca nu, e unu care sta zilnic prin birou lui.

  Comentariu by Anonim — 5 martie 2016 @ 17:39

 16. Nicidecum.am mai spus ca nici pe radu nu l am la inima.

  Comentariu by Marci — 5 martie 2016 @ 17:42

 17. Dar ce at trebuii sa fac in opinia voastra.sa pup in fund pe iorgus.sa ma trezesc cu el in gand sau sa l visesz noaptea.nu se mai satura lacomul asta
  Cat a furat si cata avere a facut pe carca primariei.asta si in baston sau scaun cu rotele se viseaza primar.da du te tataie si lasa ne in pace ca ne am saturat de voi de 20 de ani incoace.

  Comentariu by Marci — 5 martie 2016 @ 18:04

 18. Marci…tu iar mananci cacat….te-am prins…..ia da-ti tu parerea despre cele 102 miliarde praduiti de Radu Cristian ..cu avocatii…..ia zi ….i-l si pe curiosu si consultati-va …ca stiti si voi de paraandaratul de la Avocati….abia astept sa va vad cum il pupati in cur iar pe Iorgus….si atunci sa vezi ce fu…i va pregatesc eu…

  Comentariu by Romulus — 5 martie 2016 @ 18:53

 19. Marci.Hotul striga hotii . Cam asa si cu tine care esti campion la pupat si la papat bani de la buget si pe vremea lui tusac si pe vremea lui radu . Indirect fireste pentru ca statutul de ales nu-ti permitea altfel . Daca nu este asa sa-ti vedem punctul de vedere cu privire la intrebarea lui Romulus .

  Comentariu by doctorand — 5 martie 2016 @ 19:25

 20. Nu stuti decat sa manipulati.daca vrei sa mi induci idea ca mangalia fara iorgus dispare mai degraba cred in mos nicolae.nu stiti nimic altceva decat ioegus.eu cred ca v ati invatat sa faceti averi din banul public si nu mai aveti loc la ciolan.sincer nu stiu cat a cheltuit radu pe avocati dar sa nu mai aud de iorgus si haita lui de slugi.

  Comentariu by Marci — 5 martie 2016 @ 19:32

 21. Trebuie sa-ti spui doar parerea despre avocati , sau nu poti pentru ca am dreptate cu ce am spus in postarea anterioara . Si nu discutam de Iorgus ci de tine si de banul public .

  Comentariu by doctorand — 5 martie 2016 @ 19:47

 22. Daca nu vrei sa stii de sutele de miliarde furate de Piticul si gasca voastra de navetisti….atunci ia plecati voi la Cta voastra si lasati-ne pe noi cu Iorgus, Sorin, Visa,…si toti cei care au facut ceva ptr orasul asta…..VOI SUNTETI ADEVARATII HOTI……numai JUMI-JUMA stiti….acum inteleg de unde aveti bani de 4000 j costumul…si nu ati lucrat decat ca bugetari….

  Comentariu by Romulus — 5 martie 2016 @ 19:57

 23. Si , Marci , tu trebuie sa stii , slugile lui radu sunt mai bune ?

  Comentariu by doctorand — 5 martie 2016 @ 20:15

 24. Hai c-o fortezi cu pantofii si costumele, oricum nu-l ,, prind,,.Pot sa coste sute de mii daca e nevoie sa-si taie pantalonii de sub genunchi sa i se potriveasca…tot degeaba.E o vorba cum ca haina face pe Om dar nu te face om!S-a inconjurat de barbati cu fata de cur(Didi&neamurili),de gingii vinete(Menajera publica); de femei buldozer, doar doar o iesi si el in Evidenta.Poate…in Evidenta Populatiei

  Comentariu by Pt22 — 5 martie 2016 @ 21:38

 25. Bai ce nesimtit trebuie sa fie piticul de Radu ca sa-l injuri pe preotul Vasile ..cel care te-a ajutat sa fii primar…..asa a facut primarul JUMI-JUMA cu toti …vezi si cazul lui Dragan…care in seara cand Piticul plangea ca a pierdut alegerile…i-a cerut 250 000€ .ptr a anula alegerile…NAVETISTI ORDINARI.

  Comentariu by Un martor ocular — 6 martie 2016 @ 14:37

 26. Depinde! Unii(RC)sarbătoresc anticipat ziua femeii(a pensionarelor)pe la Jupiter.Pomana,sa fie primit,ca știu ele pe cine votează.Altii s-au dus la biserica sa dea pomelnice pentru morți și acatiste pentru cei vii,ca de toți depinde votul.Cei dezinteresati au petrecut cum au știut mai bine:o nunta,o cumetrie,o masa in familie sau la plimbare la sosea.Iar la teatru, la cinema,astea sunt fițe de capitala,nu de un biet orasel de provincie!Vedeți-va lungul nasului!

  Comentariu by D'ale lui Mitica — 6 martie 2016 @ 20:50

 27. Si unii muncesc …

  Comentariu by Vasile — 6 martie 2016 @ 21:17

 28. Altii au vrut sa joace un tenis…..
  http://www.replicaonline.ro/terenuri-de-sport-lasate-de-izbeliste-la-mangalia-265053/

  Comentariu by Vipera cu elice — 7 martie 2016 @ 5:54

 29. Sorinache, ai o caruta de ani, pana acum nu ai vrut sa mergi ka un film sau la teatru ? Te-ai trezit acum ca Mangalia nu are teatru si cinematograf ? Lasa-ne ma nene, esti marioneta ieftina a nasului (Lipoveanu) care doreste sa il ajute chipurile pe finul sau, Foleanu.
  Inteleg ca vrei sa dai greutate spuselor tale semnandu-te cu „prof. Mihai”, dar nu uita ca se alege omul si nu profesia. Si Birbora e profesor :)) .
  Iar pentru tine Mihaita, ar fi trebuit sa te gandesti bine inainte sa faci acest pas, poate vrei sa ne spui ceva din tineretile tale, ceva nu tocmai deontologic si demn de un profesor.

  Comentariu by Anonymous — 7 martie 2016 @ 22:08

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress