Politica locală

26 februarie 2016

Se îngroaşă gluma la Mangalia! Cristian Radu, acuzat că a demis un director pentru că ancheta anumite plăţi

Filed under: administraţie publică — lucian visa @ 16:31

Apropierea campaniei electorale îl aduce pe primarul Mangaliei, Cristian Radu, în faţa unor atacuri din ce în ce mai dure. Ultimele şedinţe ale Consiliului Local au fost marcate de certuri „ca în vremea lui Tusac”, iar deciziile edilului sunt motiv de critici aprige pe Internet şi nu numai. Una din hotărârile edilului par a se întoarce împotriva acestuia ca un bumerang, iar aici facem referire la dispoziţia prin care directorul Domeniului Public şi Privat Mangalia, Cătălin Cornaci, a fost demis. Dispoziţia a fist emisă în luna ianuarie, iar de dată recentă prefectul judeţului Constanţa, Ion Constantin, a atacat-o în contencios administrativ. Evident, cel vizat de demisie nu a întârziat să comenteze, cu aplauze, situaţia: „În mod deosebit vreau să salut acţiunea prefectului judeţului Constanţa, Ion Constantin, în calitate de garant al respectării legii si a ordinii publice la nivel local. Aici mă refer la acţiunea sa ce face obiectul dosarului nr.1223/118/2016, prin care a solicitat instanţei de contencios administrativ anularea dispoziţiei primarului municipiului Mangalia nr. 20 din 20.01.2016, emisa în mod ilegal, prin care am fost suspendat din funcţia de Director al S.P.A.D.P.P. Mangalia”. „De fapt motivul real, cred eu, a fost ancheta demarată de mine cu privire la situaţiile de plată pentru spaţiile verzi”, susţine Cornaci, sugerând, astfel, că primarul Cristian Radu ar urmări să „acopere” anumite nereguli la capitolul mai-sus menţionat. „Sunt convins, de asemenea, că demersul prefectului judeţului Constanţa a fost comunicat primarului municipiului Mangalia, care în baza prevederilor legale va dispune reîntoarcerea mea în funcţia din care am fost suspendat, repet ilegal, şi am speranţa că primarul Radu Cristian nu va mai demara acţiuni ilegale împotriva mea”, a mai comentat Cornaci, care a adăugat că, în ciuda comentariilor pe care le face, nu are comunicări oficiale din partea primarului ori a prefectului.

Alexandra ANTON, Replica 26.02.2016

5 Comments

 1. Spaţiile verzi au fost un jaf la bugetul local, de când a mincinosu a adus firma din Eforie. Au fost multe lucrări inutile şi care nu puteau fi bine cuantificate. Le-am semnalat şi eu şi voi în mai multe rânduri.

  Comentariu by lucian visa — 26 februarie 2016 @ 17:35

 2. E varul lui Radu poreclit Fasole!!!Firma din Eforie””Sunt asa de prosti cA AU SEDIUL SOCIAL PRIN SPATIILE LUI rADU DIN EFORIE!! aRE DREPTATE cornaci!!!

  Comentariu by banana vesela — 26 februarie 2016 @ 20:58

 3. http://www.replicaonline.ro/primaria-mangalia-face-angajari-iata-ce-posturi-sunt-disponibile-263805/

  Comentariu by nabuco — 27 februarie 2016 @ 14:25

 4. Ciuraru punctează din nou.
  https://bazel09.wordpress.com/2016/02/27/martisorul-meu/

  Comentariu by Anonim — 27 februarie 2016 @ 16:26

 5. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20832420-decizie-conducerii-bisericii-ortodoxe-toti-preotii-administratorii-bunuri-bisericesti-vor-semna-juramant-sau-act-onestitate-fidelitate-fata-biserica.htm

  Comentariu by nabuco — 29 februarie 2016 @ 14:41

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress